Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 200117
Extracte de l’acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 21 de març de 2022, relatiu a la modificació de les bases dels ajuts del Consell Insular de Menorca destinats a entitats culturals i aprovació de la convocatòria de l'any 2022 (Exp. 1508-2022-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 618680

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions (https:// www. infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/618680):

Primer. Beneficiaris.

Es poden acollir a aquesta convocatòria d'ajuts les associacions culturals sense ànim de lucre, legalment constituïdes i inscrites en el Registre d'Associacions de les Illes Balears, i les associacions de veïns (només activitats que organitzin de caire cultural) l'àmbit d'actuació de les quals sigui l'illa de Menorca. També poden participar-hi les associacions l'àmbit d'actuació de les quals sigui les Illes Balears sempre que disposin d'una delegació o establiment a l'illa de Menorca.

En el cas d'associacions que tenguin en el seu si diverses seccions, la sol·licitud s'ha de fer pel total dels projectes del conjunt de seccions que la componen. Per aquest motiu, en queden excloses les sol·licituds directes de seccions que formin part d'entitats o associacions culturals més àmplies.

Queden excloses d'aquesta convocatòria, com a beneficiàries:

a) Entitats esportives.

b) Entitats educatives, centres educatius i APA.

c) Entitats juvenils o que promoguin activitats per a la joventut.

d) Associacions de gent gran o grups vinculats a aquestes.

e) Grups folklòrics.

f) Fundacions.

g) Entitats que obtenguin un ajut nominatiu en el pressupost anual del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca.

Segon. Objecte

L'objecte dels ajuts és promoure i donar suport a la realització de projectes culturals desenvolupats en l'àmbit de Menorca per part de les entitats culturals de l'illa.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regirà per les bases aprovades pel Consell Executiu de 21.03.2022.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 200.000 € (dos-cents mil euros).

Cinquè. Terminis de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds per acollir-se a aquests ajuts és de 30 dies naturals a partir de l'endemà d'haver-se publicat la convocatòria en el BOIB.

 

Sisè. Altres dades

El percentatge de la subvenció sobre la despesa final de l'activitat o projecte serà, com a màxim, del 50%.

Així mateix, cap ajut no podrà superar individualment més del 20% del total de la quantitat destinada a la present convocatòria.

 

Maó, 4 d'abril de 2022

Per delegació de la presidenta El secretari del Consell Executiu Octavi Pons Castejón (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)