Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 163730
Extracte de la Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual es convoquen ajuts per donar suport a accions d’inclusió i reinserció social i d’integració de persones amb capacitats diferents mitjançant l’esport i ajuts per a cursos de formació tècnica esportiva de dones i ajuts a equips femenins o mixtes de categoria nacional

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 613490

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

1. Beneficiaris

Poden ser beneficiaris de les ajudes a projectes destinats a la integració social les entitats que compleixin els requisits que s'indiquen tot seguit:

a) Les entitats privades sense ànim de lucre, que han d'estar inscrites com a entitats prestadores de serveis socials i, si escau, com a serveis, en la data de publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el Registre Unificat de Serveis Socials de les Illes Balears, que tinguin la seva seu o delegació permanent i activa a les Illes Balears.

b) Els clubs esportius, entitats amb seccions esportives i fundacions inscrites al Registre de les Entitats esportives de les Illes Balears.

c) S'exclouen d'aquesta línia d'ajuda les entitats següents:

  • Entitats que, d'acord amb els seus estatuts, adoptin la denominació de federació, confederació o coordinadora, o en tot cas siguin una unió d'associacions (article 3 f de la Llei orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del dret d'associació).
  • Federacions i agrupacions esportives.
  • Fundacions que, d'acord amb l'escriptura de constitució, tinguin com a fundadores persones jurídiques de naturalesa pública.

Poden ser beneficiaris de les ajudes de formació tècnica esportiva dones que tinguin quinze o més anys a dia 1 de gener de 2022, que siguin residents a les Illes Balears i amb domicili fiscal a l'estat espanyol, que vulguin iniciar o millorar la seva formació relacionada amb la seva tasca com a entrenadores, tècniques esportives, jutges o altres activitats de suport a les competicions esportives (nutrició esportiva, psicologia esportiva, etc.).

Poden ser beneficiaris de les ajudes a equips femenins i mixtos els clubs amb equips participants a competicions de les categories nacionals, durant la temporada esportiva 2021/2022.

2. Finalitat

La convocatòria té un triple objecte.

a) Atorgar ajudes a projectes destinats a la integració social d'infants i de joves en risc d'exclusió social a través de la pràctica esportiva continuada, o a projectes d'esport adaptat, organitzats per associacions sense ànim de lucre.

b) Subvencionar la formació tècnica esportiva a les dones residents a les Illes Balears.

c) Subvencionar als clubs esportius de les Illes Balears amb equips femenins i mixtos d'esports individuals i col·lectius que participin en competicions de categoria nacional i que promocionin les Illes Balears, durant la temporada esportiva 2021-2022

3. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 12 de febrer de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria d'esports. (BOIB núm. 23, de 16 de febrer).

4. Import:

La dotació de la convocatòria és d'un màxim de 260.000,00 euros.

5. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini per presentar les sol·licituds és de vint dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 4 de març de 2022

La consellera d'Afers Socials i Esports

Fina Santiago Rodríguez