Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 151272
Extracte de la Resolució de 10 de març de 2022 del Conseller de Medi Ambient i Territori de convocatòria pública de subvenció per a activitats d’educació ambiental a les Illes Balears a favor d’entitats sense ànim de lucre per a l’exercici de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 615937

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions <http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index>:

1. Beneficiaris: Les entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes, que promouen i duen a terme activitats compreses en l'apartat 3 de la convocatòria a l'àmbit territorial de les Illes Balears, que acompleixin els requisits d'aquesta convocatòria i de les bases reguladores corresponents.

2. Activitats subvencionables: Per a l'exercici de 2022 es poden subvencionar les activitats i els projectes d'educació ambiental que s'indiquen a continuació executats dins el termini comprès entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2022:

  • Projectes de sensibilització i informació sobre problemes ambientals.
  • Conscienciació destinada a estimular hàbits i conductes individuals i col·lectives més respectuoses amb el medi ambient.
  • Divulgació, mitjançant l'elaboració i la distribució de material, sobre els valors i els problemes del medi ambient.
  • Formació dirigida als sectors de la societat afectats o implicats en la resolució de problemes ambientals.

Els eixos temàtics prioritaris per a aquesta convocatòria són: l'aigua, l'economia circular, el consum responsable, la biodiversitat, l'emergència climàtica i la participació i voluntariat ambiental.

3. Bases reguladores: Ordre del Conseller de Medi Ambient per la qual s'estableixen les bases reguladores de subvencions per a activitats d'educació ambiental a les Illes Balears a favor de persones i entitats sense ànim de lucre. (BOIB núm. 71 de 16/05/2006).

4. Quantia: La quantia màxima d'aquesta convocatòria és de cent vint mil euros (120.000 €). El repartiment es farà entre tots els projectes de manera proporcional a la puntuació obtinguda segons els criteris de l'apartat 11, seguint el protocol que s'explica a l'annex 1.

La subvenció per a cada activitat o projecte pot ser d'un màxim del 75% del pressupost previst per a l'activitat o el projecte subvencionat, però no pot superar la quantia de sis mil euros (6.000,00 €).

5. Termini de presentació de sol·licituds: El termini per presentar les sol·licituds és d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

6. Altres dades: L'obligació s'ha de reconèixer un cop s'hagi justificat l'execució de l'activitat subvencionada mitjançant la presentació del compte justificatiu per part del beneficiari.

Palma, 10 de març de 2022

El conseller de Medi Ambient i Territori Miquel Mir Gual