Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

PATRONAT MUNICIPAL DE L'HABITATGE I REHABILITACIÓ INTEGRAL DE BARRI

Núm. 149882
Patronat Municipal de l'Habitatge i Rehabilitació Integral de Barris. Modificació vocals Tribunal pel concurs oposició pel torn lliure de Tècnic mitjà en Habitatge

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 16 de març de 2022 amb núm. decret HAB202200081 se va adoptar la seguent resolució:

Assumpte: Modificació vocals Tribunal pel concurs oposició pel torn lliure deTècnic mitjà en Habitatge del Patronat municipal de l´Habitatge i de Rehabilitació Integral de Barris.

Vist l´acord de Junta de Govern Local núm. 20210922_01_030, de data  22 de setembre de 2021, mitjançant el qual es varen aprovar les bases generals que han de regir la convocatòria del procés selectiu  per a la cobertura d'una plaça vacant de personal laboral, prevista a l'oferta d'ocupació pública corresponents als exercicis de l'any 2018, 2019 i 2020. La referida resolució va ser publicada al BOIB nº 134, de 30 de setembre de 2021.

Vist que el gerent del PMHRIBA va resoldre, per mitjà de decret HAB 202100348,  de data 19/11/2021, convocar concurs oposició pel torn lliure  d'una plaça de TÈCNIC MITJÀ EN HABITATGE (taxa de reposició) corresponent a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018, així com  aprovar les bases específiques que regiran aquesta convocatòria. La referida resolució va ser publicada al BOIB nº 163, de 25 de novembre i al BOE nº 295 de data 10 de desembre de 2021.

Vist que mitjançant decret HAB 202200020, de data 21/01/2002, es va aprovar la composició del Tribunal per la convocatòria esmentada, publicat al BOIB núm 13 de data 25 de gener de 2022.

Vista la impossibilitat d´ assistència manifestada per part de la vocal titular Margarita Sastre Caba i del vocal suplent Joan Company Pujadas, tècnics d´ infraestructures de l´Ajuntament de Palma, que han presentat la seva renúncia, procedeix la designació de nous vocals per a la seva substitució.

Celebrat el sorteig per la proposta de designació, en data 15 de març i davant funcionari públic,  ha resultat el següent:

Titular: Ignacio Pérez de Lis Martínez, Cap de Secció de gestió urbanística.

Suplent Alberto del Álamo Cuadrado, Cap de departament d' Activitats i Seguretat dels establiments.

Vistes les bases de referència, que estableixen que els Tribunals de selecció són designats per l´ òrgan convocant i l´ article 20 dels estatuts del Patronat de l'Habitatge i Rehabilitació de Barris, el gerent del Patronat és de l´ opinió que es por aprovar la següent

RESOLUCIÓ

Primer.- Modificar el decret HAB 202200020 de data 21/01/2002 relatiu a la composició del Tribunal per la convocatòria del concurs oposició pel torn lliure de Tècnic mitjà en Habitatge del Patronat Municipal de l´ Habitatge i de Rehabilitació Integral de Barris per impossibilitat d´ assistència i conseqüent renúncia de la vocal titular Margarita Sastre Caba i del titular suplent Joan Company Pujadas.

En el seu torn, i dintre dels vocals designat per sorteig, estaran:

Titular: Ignacio Pérez de Lis Martínez, Cap de Secció de gestió urbanística.

Suplent:  Alberto del Álamo Cuadrado,  Cap de departament d' Activitats i Seguretat dels establiments.

Segon.- Publicar la present resolució al BOIB i a la pàgina web del PMHRIBA per al seu coneixement.

Tercer.- Donar compte de la present en la pròxima reunió que es celebri del Consell Rector del Patronat.

Palma, 15 de març de 2022     

El gerent del Patronat Municipal de l'Habitatge i Rehabilitació Integral de Barris Josep M Rigo Serra