Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'ESTUDIS BALEÀRICS

Núm. 103302
Resolució del president de l’Institut d’Estudis Baleàrics de 24 de febrer de 2022 per la qual es modifica la Resolució del president de l’Institut d’Estudis Baleàrics de 8 de juliol de 2021 per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions per donar suport a les activitats de projecció exterior de les arts escèniques de les Illes Balears per a l’any 2021, en el context de l’actual pandèmia de COVID-19, i es concedeixen les subvencions d’aquesta convocatòria

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 8 de juliol 2021, el president de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) va dictar la Resolució per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions per donar suport a les activitats de projecció exterior de les arts escèniques de les Illes Balears per a l'any 2021, en el context de l'actual pandèmia de COVID-19 (BOIB núm. 93, de 13 de juliol de 2021).

2. La comissió avaluadora corresponent a la convocatòria de subvencions a què es fa referència, d'acord amb el punt 11.2, es va reunir el dia 17 de desembre de 2021 per revisar i valorar les 137 sol·licituds presentades dins el termini establert, amb els números d'expedient compresos entre l'AE-1/2021 i l'AE-137/2021.

3. El dia 23 de desembre de 2021, d'acord amb el punt 13.3 de la convocatòria, l'instructor va formular la Proposta de resolució de concessió de les subvencions, la qual es va publicar al web de l'IEB.

4. S'han presentat dues al·legacions a la Proposta de resolució esmentada, que han estat estimades.

5. Atès que la resolució de concessió de les subvencions es dicta dins l'any 2022, cal ampliar el termini de pagament de les despeses, al qual es fa referència en els punts 7 i 19.2 de la convocatòria, per no causar indefensió als interessats. Així mateix, per tal d'agilitzar la tramitació de la justificació de les despeses, es fa necessari modificar el punt 19.3 de la convocatòria.

Fonaments de dret

1. La Resolució del president de l'Institut d'Estudis Baleàrics de 8 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions per donar suport a les activitats de projecció exterior de les arts escèniques de les Illes Balears per a l'any 2021, en el context de l'actual pandèmia de COVID-19 (BOIB núm. 93, de 13 de juliol de 2021).

2. L'article 10.1.j) dels Estatuts de l'Institut d'Estudis Baleàrics, aprovats pel Decret 48/2018, de 21 de desembre (BOIB núm. 160, de 22 de desembre de 2018; correcció d'errades: BOIB núm. 6, de 12 de gener de 2019).

3. L'Ordre de la consellera d'Educació i Cultura d'1 de juliol de 2009 per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d'educació i cultura (BOIB núm. 100, d'11 de juliol de 2009).

4. La disposició addicional primera del Text refós de la Llei de subvencions, aprovat pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

5. El Reglament pel qual es regulen les obligacions de facturació, aprovat pel Reial decret 1619/2012, de 30 de novembre (BOE núm. 289, d'1 de desembre de 2012).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar i concedir subvencions per un import total de 167.200,09 € a favor dels beneficiaris que s'inclouen en l'annex 1.

2. Autoritzar i disposar la despesa a favor dels beneficiaris que figuren en l'annex 1, amb càrrec al capítol 4 del pressupost de l'IEB, amb els imports detallats en l'annex esmentat.

3. Denegar la concessió de subvencions a les sol·licituds que s'inclouen en l'annex 2.

4. Ampliar el termini de pagament de les despeses previst en el punt 7 de l'annex 1 de la Resolució del president de l'Institut d'Estudis Baleàrics de 8 de juliol de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions per donar suport a les activitats de projecció exterior de les arts escèniques de les Illes Balears per a l'any 2021, en el context de l'actual pandèmia de COVID-19. El punt 7 esmentat queda redactat de la manera següent:

L'activitat subvencionada s'ha de dur a terme entre l'1 de desembre de 2020 i el 15 de novembre de 2021, com a màxim. Les factures han de ser emeses i pagades entre l'1 de desembre de 2020 i el 28 de febrer de 2022.

5. Modificar, en relació amb el punt anterior, el punt 19.2 de la convocatòria, que queda redactat de la manera següent:

No tenen la consideració de justificants de la despesa subvencionada les factures emeses o els extractes bancaris fets abans del dia 1 de desembre de 2020 o després del 28 de febrer de 2022.

6. Modificar el punt 19.3 de la convocatòria, que queda redactat de la manera següent:

La justificació de l'activitat subvencionada s'ha de dur a terme amb la presentació del compte justificatiu mitjançant el model normalitzat (annex 6), juntament amb la documentació següent:

a) Una memòria d'actuació justificativa del compliment de les condicions imposades a la concessió de l'ajuda, amb la indicació de les despeses objecte de l'ajuda. Així mateix, ha de contenir tota la informació necessària per a la correcta interpretació i comprensió de la justificació de despeses presentada i la seva imputació al projecte. Si escau, la memòria ha d'anar acompanyada de registres gràfics (fotografies, etc.) que documentin la realització de l'activitat.

b) Una memòria econòmica justificativa (seguint el model descarregable al web http://www.iebalearics.org) del cost de les activitats o despeses objecte de la subvenció, degudament signada pel beneficiari, que ha de contenir el següent:

— Una relació classificada de les despeses de la sol·licitud, amb la identificació del creditor i del document, l'import, la data d'emissió i la data de pagament. Si escau, s'han d'indicar les desviacions que es produeixin respecte al pressupost inicial. Només es tenen en compte els conceptes imputats al pressupost presentat amb la sol·licitud.

— La indicació, si escau, dels criteris de repartiment dels costs generals i indirectes incorporats a la relació classificada de les despeses esmentada abans.

— Una relació detallada d'altres ingressos o subvencions, si escau, que hagin finançat l'activitat subvencionada, amb la indicació de l'import i la procedència.

La memòria econòmica justificativa, a més, s'ha de trametre a l'adreça justificacio@iebalearics.org en format digital com a full de càlcul editable, el qual es pot descarregar del web http://www.iebalearics.org.

c) Les factures, que, tant si són completes com si són simplificades, han de complir els requisits que estableix el Reglament pel qual es regulen les obligacions de facturació, aprovat pel Reial decret 1619/2012, de 30 de novembre. La descripció de l'operació ha d'aportar informació suficient sobre el concepte i el període objecte de facturació per tal que es pugui verificar la seva correspondència amb la despesa objecte de l'ajut. Si el concepte de la factura no és prou explicatiu, cal adjuntar els albarans de lliurament corresponents o altra documentació justificativa. En tot cas s'ha de poder verificar el preu unitari de l'operació.

En relació amb els desplaçaments aeris o marítims, a part de la factura, cal aportar la confirmació de reserva corresponent, on constin els noms dels passatgers, la ruta, les dates i el preu del viatge.

No s'admeten les factures que no desglossin amb detall els serveis contractats.

No s'accepten els tiquets com a documents comptables justificatius de despesa.

d) Es considera documentació justificativa per acreditar el pagament els extractes bancaris o d'altres documents equivalents que permetin seguir una pista d'auditoria adequada. A aquest efecte, es considera documentació justificativa per acreditar el pagament de manera suficient:

— En el cas que es tracti de transferències, l'ordre de transferència i l'extracte bancari en què es carregui en compte el pagament. Les ordres de transferència han d'incloure la identificació de la persona beneficiària i la de l'ordenant del pagament. L'ordenant ha de ser la persona beneficiària de l'ajut i hi ha de constar el seu NIF i la denominació social. Així mateix, les ordres de transferència han d'indicar el concepte amb què s'ordena el pagament i la remissió al número o números de factura a què correspon. Si el document de pagament no fa referència a les factures, ha d'anar acompanyat de la documentació complementària que permeti verificar la correspondència entre la despesa i el pagament.

— En el cas que es tracti de pagaments agrupats, l'extracte bancari, així com el desglossament de cadascun dels pagaments inclosos en la tramesa.

— En el cas de pagament mitjançant un xec nominatiu, un pagaré, lletres de canvi o similars, el beneficiari ha d'aportar una còpia del document i una còpia de l'extracte bancari que acrediti el càrrec.

— No s'accepta cap document acreditatiu del pagament que sigui en efectiu o en espècie.

— No s'accepta cap justificació de pagament per compensació.

e) Si escau, dos (2) exemplars dels materials gràfics i/o audiovisuals editats amb motiu de l'activitat subvencionada.

7. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el president de l'Institut d'Estudis Baleàrics en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en el dia de la signatura electrònica (24 de febrer de 2022)

El president de l'Institut d'Estudis Baleàrics Miquel Company Pons

 

ANNEX 1 Subvencions concedides

Número d'expedient: AE-1/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Fornal d'Espectacles de Ferro, SLU

Objecte de la sol·licitud: funcions de Tina, la bruixa fina a Sabiñánigo i Binèfar (Osca)

Import total amb IVA: 3.251,49 €

Import total sol·licitat: 2.054,12 €

Import mobilitat subvencionable: 1.172,21 €

Import projecció exterior subvencionable: 2.204,79 €

Import total subvencionable: 3.377 €

Puntuació: 42

Import atorgat mobilitat: 1.172,21 €

Import atorgat projecció exterior: 740,81 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.913,02 €

 

Número d'expedient: AE-2/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Fornal d'Espectacles de Ferro, SLU

Objecte de la sol·licitud: funció de Tina, la bruixa fina a Picassent

Import total amb IVA: 2.253,87 €

Import total sol·licitat: 1.769,47 €

Import mobilitat subvencionable: 642,54 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.126,93 €

Import total subvencionable: 1.769,47 €

Puntuació: 47

Import atorgat mobilitat: 642,54 €

Import atorgat projecció exterior: 423,73 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.066,27 €

 

Número d'expedient: AE-3/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Fornal d'Espectacles de Ferro, SLU

Objecte de la sol·licitud: funció de Tina, la bruixa fina a Santa Eulària des Riu

Import total amb IVA: 1.288,19 €

Import total sol·licitat: 1.021,91 €

Import mobilitat subvencionable: 377,82 €

Import projecció exterior subvencionable: 644,09 €

Import subvencionable: 1.021,91 €

Puntuació: no arriba a la puntuació mínima als conceptes de projecció exterior

Import atorgat mobilitat: 377,82 €

Import atorgat projecció exterior: 0 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 377,82 €

 

Número d'expedient: AE-4/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Fornal d'Espectacles de Ferro, SLU

Objecte de la sol·licitud: tres funcions de Tina, la bruixa fina a la Sala Artea (València)

Import total amb IVA: 4.332,67 €

Import total sol·licitat: 2.533,85 €

Import mobilitat subvencionable: 722,52 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.751,33 €

Import total subvencionable: 2.473,85 €

Puntuació: 40

Import atorgat mobilitat: 722,52 €

Import atorgat projecció exterior: 560,43 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.282,95 €

 

Número d'expedient: AE-5/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Fornal d'Espectacles de Ferro, SLU

Objecte de la sol·licitud: tres funcions de Tina, la bruixa fina a Saragossa

Import total amb IVA: 3.780,79 €

Import total sol·licitat: 2.359,35 €

Import mobilitat subvencionable: 932,09 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.363,83 €

Import total subvencionable: 2.295,92 €

Puntuació: 47

Import atorgat mobilitat: 932,09 €

Import atorgat projecció exterior: 512,80 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.444,89 €

 

Número d'expedient: AE-6/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Fornal d'Espectacles de Ferro, SLU

Objecte de la sol·licitud: dues funcions de Tina, la bruixa fina a la Sala Utopian (Getxo)

Import total amb IVA: 3.276,17 €

Import total sol·licitat: 2.216,49 €

Import mobilitat subvencionable: 1.046,44 €

Import projecció exterior subvencionable: 988,74 €

Import total subvencionable: 2.035,18 €

Puntuació: 43

Import atorgat mobilitat: 1.046,44 €

Import atorgat projecció exterior: 340,13 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.386,57 €

 

Número d'expedient: AE-7/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Fornal d'Espectacles de Ferro, SLU

Objecte de la sol·licitud: residència al Teatre Llevant de Granollers

Import total amb IVA: 1.491,86 €

Import total sol·licitat: 1.305,22 €

Import mobilitat subvencionable: 955,22 €

Import projecció exterior subvencionable: 0 €

Import total subvencionable: 955,22 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 955,22 €

 

Número d'expedient: AE-8/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Fornal d'Espectacles de Ferro, SLU

Objecte de la sol·licitud: tres funcions de Tina, la bruixa fina al Teatre Carolina (València)

Import total amb IVA: 3.542,57€

Import total sol·licitat: 2.060,66€

Import mobilitat subvencionable: 596,66 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.424,00 €

Import total subvencionable: 2.020,66 €

Puntuació: 52

Import atorgat mobilitat: 596,66 €

Import atorgat projecció exterior: 592,38 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.189,04 €

 

Número d'expedient: AE-9/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Fornal d'Espectacles de Ferro, SLU

Objecte de la sol·licitud: quatre funcions de Tina, la bruja fina a Segòvia i Leganés

Import total amb IVA: 4.311,34 €

Import total sol·licitat: 2.740,94 €

Import mobilitat subvencionable: 860,54 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.830,40 €

Import total subvencionable: 2.690,94 €

Puntuació: 48

Import atorgat mobilitat: 860,54 €

Import atorgat projecció exterior: 702,87 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.563,41 €

 

Número d'expedient: AE-10/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Fornal d'Espectacles de Ferro, SLU

Objecte de la sol·licitud: tres funcions de Tina, la bruixa fina a Elx (Alacant)

Import total amb IVA: 3.601,79 €

Import total sol·licitat: 2.371,98 €

Import mobilitat subvencionable: 927,93 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.414,05 €

Import total subvencionable: 2.341,98 €

Puntuació: 42

Import atorgat mobilitat: 927,93 €

Import atorgat projecció exterior: 475,12 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.403,05 €

 

Número d'expedient: AE-11/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Fornal d'Espectacles de Ferro, SLU

Objecte de la sol·licitud: assistència a la Mostra de Teatre d'Alcoi

Import total amb IVA: 321,41€

Import total sol·licitat: 286,74€

Import mobilitat subvencionable: 286,74 €

Import projecció exterior subvencionable: 0 €

Import total subvencionable: 286,74 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 286,74 €

 

Número d'expedient: AE-12/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Gaspar Morey Klapsing

Objecte de la sol·licitud: funcions de MiraMiró a Aranjuez i San Sebastián de los Reyes

Import total amb IVA: 4.173,31€

Import total sol·licitat: 3.838,01 €

Import mobilitat subvencionable: 573,77 €

Import projecció exterior subvencionable: 2.966,74 €

Import total subvencionable: 3.540,51 €

Puntuació: 59

Import atorgat mobilitat: 573,77 €

Import atorgat projecció exterior: 1.400,30

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.974,07 €

 

Número d'expedient: AE-13/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Mecànica, SCP

Objecte de la sol·licitud: representació de Les Petites Coses a Feten, Gijón

Import total sol·licitat: 2.000 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 2.000 €

 

Número d'expedient: AE-14/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Mecànica, SCP

Objecte de la sol·licitud: representació de Les Petites Coses a MADFeria (Madrid)

Import total sol·licitat: 2.000 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 2.000 €

 

Número d'expedient: AE-15/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Gaspar Morey Klapsing

Objecte de la sol·licitud: funcions de MiraMiró a Vilalba i a Estrada

Import total amb IVA: 3.742,67 €

Import total sol·licitat: 3.451,75 €

Import mobilitat subvencionable: 1.365,06 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.882,11 €

Import total subvencionable: 3.247,17 €

Puntuació: 59

Import atorgat mobilitat: 1.365,06 €

Import atorgat projecció exterior: 888,36 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 2.253,42 €

 

Número d'expedient: AE-16/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Mecànica, SCP

Objecte de la sol·licitud: quatre funcions i tallers de Les Petites Coses al Teatre Alameda (Sevilla)

Import total amb IVA: 3.027,50 €

Import total sol·licitat: 2.000 €

Import mobilitat subvencionable: 2.000,00 €

Import projecció exterior subvencionable: 0 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 2.000 €

 

Número d'expedient: AE-17/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Gaspar Morey Klapsing

Objecte de la sol·licitud: funcions de MiraMiró a Arteixo, As Pontes i Ferrol

Import total amb IVA: 6.010,95 €

Import total sol·licitat: 5.557,73 €

Import mobilitat subvencionable: 1.469,55 €

Import projecció exterior subvencionable: 3.883,60 €

Import total subvencionable: 5.353,15 €

Puntuació: 63

Import atorgat mobilitat: 1.469,55 €

Import atorgat projecció exterior: 1.957,33 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 3.426,88 €

 

Número d'expedient: AE-18/2021

MPORT TOTAL ATORGAT: 1.215 €

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Mecànica, SCP

Objecte de la sol·licitud: gira de Water Falls a tres festivals nacionals

Import total amb IVA: 1.300,05 €

Import total sol·licitat: 1.215 €

Import subvencionable: 1.215 €

 

Número d'expedient: AE-19/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Nadir Peressini Schapira

Objecte de la sol·licitud: Desde dentro del cuadro

Import total amb IVA: 1.313,10 €

Import total sol·licitat: 1.181,79 €

Import subvencionable: 1.181,79 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.181,79 €

 

Número d'expedient: AE-20/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Circ Bover, SL

Objecte de la sol·licitud: gira d'Àvol a Palència i Benicarló

Import total sol·licitat: 2.000 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 2.000 €

 

Número d'expedient: AE-21/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Til Teatre Elàstic Nou, SL

Objecte de la sol·licitud: participació en el 5è Festival Internacional de Titelles PortsXinel·la

Import total amb IVA: 1.175,52 €

Import total sol·licitat: 1.165,52 €

Import mobilitat subvencionable: 415,52 €

Import projecció exterior subvencionable: 750 €

Import total subvencionable: 1.165,52 €

Puntuació: 61

Import atorgat mobilitat: 415,52 €

Import atorgat projecció exterior: 366 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 781,52 €

 

Número d'expedient: AE-22/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Circ Bover, SL

Objecte de la sol·licitud: Nosolocirco i Igualada

Import total amb IVA: 9.044,79 €

Import total sol·licitat: 8.301,50 €

Import mobilitat subvencionable: 2.000 €

Import projecció exterior subvencionable: 6.301,50 €

Import total subvencionable: 8.301,50 €

Puntuació: 95

Import atorgat mobilitat: 2.000 €

Import atorgat projecció exterior: 4.789,14 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 6.789,14 €

 

Número d'expedient: AE-23/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Circ Bover, SL

Objecte de la sol·licitud: Circuit Nòmada, Teatro Circo Price, festivals a València, Circada i Universos Ambulants (gira març-juny 2021)

Import total amb IVA: 21.353,38 €

Import total sol·licitat: 19.637,97 €

Import mobilitat subvencionable: 1.968,92 €

Import projecció exterior subvencionable: 17.651,05 €

Import total subvencionable: 19.619,97 €

Puntuació: 95

Import atorgat mobilitat: 1.968,92 €

Import atorgat projecció exterior: 9.241,94 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 11.210,86 €

 

Número d'expedient: AE-24/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Daniel Ginebroza Conde

Objecte de la sol·licitud: curs L'art de l'actor i la màscara

Import total sol·licitat: 495 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 495 €

 

Número d'expedient: AE-25/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Til Teatre Elàstic Nou, SL

Objecte de la sol·licitud: assistència com a agent cultural al Festival Mundial Charleville Meziers

Import total amb IVA: 588 €

Import total sol·licitat: 562 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 562 €

 

Número d'expedient: AE-26/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Gaspar Morey Klapsing

Objecte de la sol·licitud: funcions de MiraMiró a Conca, Jaca i Tàrrega

Import total amb IVA: 5.355,27 €

Import total sol·licitat: 4.971,17 €

Import mobilitat subvencionable: 677,15 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.988,33 €

Import total subvencionable: 2.665,48 €

Puntuació: 55

Import atorgat mobilitat: 677,15 €

Import atorgat projecció exterior: 874,87 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.552,02 €

 

Número d'expedient: AE-27/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Gaspar Morey Klapsing

Objecte de la sol·licitud: funcions de MiraMiró a Mèrida i Cabeza del Buey

Import total amb IVA: 4.697,93 €

Import total sol·licitat: 4.370,08 €

Import mobilitat subvencionable: 289,93 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.935 €

Import subvencionable: 2.224,93 €

Puntuació: 49

Import atorgat mobilitat: 289,93 €

Import atorgat projecció exterior: 758,52 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.048,45 €

 

Número d'expedient: AE-28/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Gaspar Morey Klapsing

Objecte de la sol·licitud: funcions de MiraMiró a Castellbisbal, Alacant i Los Yébenes

Import total amb IVA: 6.040,96€

Import total sol·licitat: 5.772,30€

Import mobilitat subvencionable: 177,73 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.829,61 €

Import total subvencionable: 1.478,14 €

Puntuació: 62

Import atorgat mobilitat: 177,73 €

Import atorgat projecció exterior: 907,49 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.085,22 €

 

Número d'expedient: AE-29/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Mecànica, SCP

Objecte de la sol·licitud: projecte anual de projecció exterior

Import total amb IVA: 16.869,49 €

Import total sol·licitat: 12.785,00 €

Import subvencionable: 12.785,00 €

Puntuació: 88

Import atorgat mobilitat: 0 €

Import atorgat projecció exterior: 9.000,64 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 9.000,64 €

 

Número d'expedient: AE-30/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Mecànica, SCP

Objecte de la sol·licitud: representació de Les Petites Coses i tallers al TEM de València

Import total amb IVA: 2.550 €

Import total sol·licitat: 2.000 €

Import subvencionable: 2.000 €

Import atorgat mobilitat: 2.000 €

Import atorgat projecció exterior: 0 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 2.000 €

 

Número d'expedient: AE-31/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: S'Hostal des Moixos, SLU

Objecte de la sol·licitud: actuació d'Acorar a Castellbisbal

Import total amb IVA: 466,19 €

Import total sol·licitat: 419,53 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 419,53 €

 

Número d'expedient: AE-32/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Aina Isabel de Cos-Estrada Salom

Objecte de la sol·licitud: curs d'escriptura avançada de Simon Stephens a l'Obrador d'Estiu

Import total sol·licitat: 481,77 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 481,77 €

 

Número d'expedient: AE-34/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: S'Hostal des Moixos, SLU

Objecte de la sol·licitud: actuació del Memorial de Setmana Santa a la fira Litterarum (Móra d'Ebre)

Import total amb IVA: 92,20 €

Import total sol·licitat: 85,56 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 85,56 €

 

Número d'expedient: AE-36/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Iguana Teatre, SL

Objecte de la sol·licitud: gira d'hivern 2020-2021 amb els espectacles L'Odissea d'Ulisses Centelles, Llum Trencada i Una Història Vertadera

Import total amb IVA: 9.714,85 €

Import total sol·licitat: 8.609,41€

Import mobilitat subvencionable: 2.176,90 €

Import projecció exterior subvencionable: 6.422,51 €

Import total subvencionable: 8.599,41€

Puntuació: 81

Import atorgat mobilitat: 2.176,90 €

Import atorgat projecció exterior: 4.161,79 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 6.338,69 €

 

Número d'expedient: AE-37/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: María de la Paz Arango Quiceno

Objecte de la sol·licitud: residències amb la Cía. Capicúa Circ a Osca

Import total sol·licitat: 1.597,62 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.597,62 €

 

Número d'expedient: AE-38/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: María de la Paz Arango Quiceno

Objecte de la sol·licitud: 1a etapa de formació en circ social a l'Ateneu Popular de Nou Barris (Barcelona)

Import total sol·licitat: 408 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 380 €

 

Número d'expedient: AE-39/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Gaspar Morey Klapsing

Objecte de la sol·licitud: funció de MiraMiró a Vacarisses i Catarroja

Import total amb IVA: 3.515,70 €

Import total sol·licitat: 3.198,19 €

Import mobilitat subvencionable: 393,56 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.469,22 €

Import total subvencionable: 1.865,78 €

Puntuació: 62

Import atorgat mobilitat: 393,56 €

Import atorgat projecció exterior: 728,73 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.122,29 €

 

Número d'expedient: AE-40/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: David Novoa Eraña

Objecte de la sol·licitud: formació contemporània: De la lleugeresa a la gravetat

Import total sol·licitat: 94,95 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 94,95 €

 

Número d'expedient: AE-41/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: David Novoa Eraña

Objecte de la sol·licitud: Taller de creació contemporània

Import total sol·licitat: 198,35 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 198,35 €

 

Número d'expedient: AE-42/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Iguana Teatre, SL

Objecte de la sol·licitud: gira de primavera; assistència al Festival Barruguet i la Mostra d'Alcoi

Import total amb IVA: 6.643,41 €

Import total sol·licitat: 6.474,64 €

Import mobilitat subvencionable: 2.729,77 €

Import projecció exterior subvencionable: 3.744,87 €

Import total subvencionable: 6.474,64 €

Puntuació: 78

Import atorgat mobilitat: 2.729,77 €

Import atorgat projecció exterior: 2.336,80 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 5.066,57 €

 

Número d'expedient: AE-43/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Maria de Gracia Moragues Cantallops

Objecte de la sol·licitud: representació de Téntol al festival Cir&Co (Àvila)

Import total amb IVA: 492,68 €

Import total sol·licitat: 300 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 300 €

 

Número d'expedient: AE-44/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Iguana Teatre, SL

Objecte de la sol·licitud: gira de tardor; presentació de Fils de vida al Festival Rayuela (Saragossa)

Import total amb IVA: 9.480,65 €

Import total sol·licitat: 8.746,61€

Import mobilitat subvencionable: 2.838,86 €

Import projecció exterior subvencionable: 5.097,75 €

Import total subvencionable: 8.746,61€

Puntuació: 78

Import atorgat mobilitat: 2.838,86 €

Import atorgat projecció exterior: 3.181 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 6.019,86 €

 

Número d'expedient: AE-45/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Iguana Teatre, SL

Objecte de la sol·licitud: representació de Mar de fons a l'Auditori de Ca S'Oli (Eivissa)

Import total amb IVA: 5.782,50 €

Import total sol·licitat: 5.473 €

Import mobilitat subvencionable: 1.000 €

Import projecció exterior subvencionable: 3.840 €

Import total subvencionable: 4.840 €

Puntuació: 45

Import atorgat mobilitat: 1.000 €

Import atorgat projecció exterior: 1.382,40 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 2.382,40 €

 

Número d'expedient: AE-47/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Catalina Carrasco Jover

Objecte de la sol·licitud: assistència a FiraTàrrega

Import total sol·licitat: 260 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 260 €

 

Número d'expedient: AE-48/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Irene Estradé Niubò

Objecte de la sol·licitud: representació de Koselig per la Cía. Capicúa a Mallabia

Import total sol·licitat: 248,71 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 182,40 €

 

Número d'expedient: AE-49/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Maria de Gracia Moragues Cantallops

Objecte de la sol·licitud: representació de Téntol a FiraTàrrega 2021

Import total amb IVA: 636,20 €

Import total sol·licitat: 636,20 €

Import mobilitat subvencionable: 0 €

Import projecció exterior subvencionable: 525,78 €

Import total subvencionable: 525,78 €

Puntuació: 82

Import atorgat mobilitat: 0 €

Import atorgat projecció exterior: 417,35 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 417,35 €

 

Número d'expedient: AE-50/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Lorenzo Avolio

Objecte de la sol·licitud: taller amb Judith Sánchez Ruiz a Berlín

Import total sol·licitat: 248,45 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 248,45 €

 

Número d'expedient: AE-51/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Lorenzo Avolio

Objecte de la sol·licitud: actuació de Sendero a Pamplona

Import total sol·licitat: 132,21 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 132,21 €

 

Número d'expedient: AE-52/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Kaori Ishihara

Objecte de la sol·licitud: actuació de Sendero a Pamplona

Import total sol·licitat: 112,60 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 112,60 €

 

Número d'expedient: AE-53/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: David Novoa Eraña

Objecte de la sol·licitud: actuació de Sendero a Pamplona

Import total sol·licitat: 97,10 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 97,10 €

 

Número d'expedient: AE-54/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Luis Enrique Baró Rodríguez

Objecte de la sol·licitud: representació de Rates al Festival Micròmetre

Import total amb IVA: 575,43 €

Import total sol·licitat: 574,45 €

Import mobilitat subvencionable: 153,45 €

Import projecció exterior subvencionable: 414 €

Import total subvencionable: 567,45 €

Puntuació: 46

Import atorgat mobilitat: 153,45 €

Import atorgat projecció exterior: 152,35 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 305,80 €

 

Número d'expedient: AE-55/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Cultural-Ment, SC

Objecte de la sol·licitud: representació de l'obra Anar a Saturn i tornar a la Casa Elizalde (Barcelona)

Import total amb IVA: 3.119,56 €

Import total sol·licitat: 2.917 €

Import mobilitat subvencionable: 1.117 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.800 €

Import total subvencionable: 2.917 €

Puntuació: 54

Import atorgat mobilitat: 1.117 €

Import atorgat projecció exterior: 777,60 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.894,60 €

 

Número d'expedient: AE-56/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Associació Unaiuna

Objecte de la sol·licitud: gira amb Goosebumps a la Red Acieloabierto

Import total sol·licitat: 833,34 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 833,34 €

 

Número d'expedient: AE-57/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Alícia Rechac Alemany

Objecte de la sol·licitud: residència per El no drama en el programa «La Parcial» de l'Ateneu Popular de Nou Barris

Import total amb IVA: 2.989,37 €

Import total sol·licitat: 2.989,37 €

Import mobilitat subvencionable: 327,37 €

Import projecció exterior subvencionable: 2.200 €

Import total subvencionable: 2.527,37 €

Puntuació: 46

Import atorgat mobilitat: 327,37 €

Import atorgat projecció exterior: 1.100,09 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.427,46 €

 

Número d'expedient: AE-58/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Estudi Zero Teatre

Objecte de la sol·licitud: representacions de Ximpum, de Joan Brossa al Teatre Arbolé (Saragossa)

Import total amb IVA: 5.184,11 €

Import total sol·licitat: 4.981,25 €

Import mobilitat subvencionable: 1.607,38 €

Import projecció exterior subvencionable: 3.237,07 €

Import total subvencionable: 4.844,45 €

Puntuació: 60

Import atorgat mobilitat: 1.607,38 €

Import atorgat projecció exterior: 1.553,79 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 3.161,17 €

 

Número d'expedient: AE-59/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Fornal d'Espectacles de Ferro, SLU

Objecte de la sol·licitud: representació de Joan Margarit, un homenatge a Can Ventosa (Eivissa)

Import total amb IVA: 811,56 €

Import total sol·licitat: 793,87 €

Import mobilitat subvencionable: 116,60 €

Import projecció exterior subvencionable: 555,71 €

Import total subvencionable: 672,31 €

Puntuació: no arriba a la puntuació mínima als conceptes de projecció exterior

Import atorgat mobilitat: 116,60 €

Import atorgat projecció exterior: 0 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 116,60 €

 

Número d'expedient: AE-60/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Pere Suau Palou

Objecte de la sol·licitud: participació en el cicle Illes i Literatura

Import total sol·licitat: 247,43 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 165,80 €

 

Número d'expedient: AE-61/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Estudi Zero Teatre

Objecte de la sol·licitud: gira nacional dels projectes Ximpum i Rrrprrr! al Teatre Círculo (València)

Import total amb IVA: 6.829,42 €

Import total sol·licitat: 6.647,37 €

Import mobilitat subvencionable: 2.033,34 €

Import projecció exterior subvencionable: 4.599,08 €

Import total subvencionable: 6.599,08 €

Puntuació: 46

Import atorgat mobilitat: 2.000 €

Import atorgat projecció exterior: 1.692,46 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 3.692,46 €

 

Número d'expedient: AE-62/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Associació Baal

Objecte de la sol·licitud: assistència de Marta Guzmán a la Fira de Teatre i Dansa d'Osca

Import total sol·licitat: 106,22 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 94,91 €

 

Número d'expedient: AE-63/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Estudi Zero Teatre

Objecte de la sol·licitud: gira nacional de La cantante calva a la Teatrería de Ábrego (Cantàbria)

Import total amb IVA: 6.532,68 €

Import total sol·licitat: 6.373,69 €

Import mobilitat subvencionable: 1.587,47 €

Import projecció exterior subvencionable: 4.461,58 €

Import total subvencionable: 6.049,05 €

Puntuació: 51

Import atorgat mobilitat: 1.587,47 €

Import atorgat projecció exterior: 1.952,78 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 3.540,25 €

 

Número d'expedient: AE-64/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Estudi Zero Teatre

Objecte de la sol·licitud: gira nacional de La cantante calva a la Sala Artika (Vigo)

Import total amb IVA: 6.668,90 €

Import total sol·licitat: 6.525,53 €

Import mobilitat subvencionable: 1.504,59 €

Import projecció exterior subvencionable: 4-567,89 €

Import total subvencionable: 6.072,48€

Puntuació: 56

Import atorgat mobilitat: 1.504,59 €

Import atorgat projecció exterior: 2.249,38 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 3.753,97 €

 

Número d'expedient: AE-65/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Estudi Zero Teatre

Objecte de la sol·licitud: gira nacional del Projecte Brossa Ximpum i Rrrprrr! a la Sala Tarambana (Madrid)

Import total amb IVA: 6.952,75 €

Import total sol·licitat: 6.833,65 €

Import mobilitat subvencionable: 1.318,71 €

Import projecció exterior subvencionable: 5.359,49 €

Import total subvencionable: 6.678,20 €

Puntuació: 58

Import atorgat mobilitat: 1.318,71 €

Import atorgat projecció exterior: 2.486,80 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 3.805,51 €

 

Número d'expedient: AE-66/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Irene Estradé Niubò

Objecte de la sol·licitud: representació de Koselig a Villadangos del Páramo (León)

Import total sol·licitat: 241,57 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 241,07 €

 

Número d'expedient: AE-67/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Antoni Bujosa Morro

Objecte de la sol·licitud: participació en el cicle Illes i Literatura

Import total sol·licitat: 247,43 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 165,80 €

 

Número d'expedient: AE-68/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Pau Debon Santandreu

Objecte de la sol·licitud: participació en el cicle Illes i Literatura

Import total sol·licitat: 247,43 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 165,80 €

 

Número d'expedient: AE-69/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Irene Estradé Niubò

Objecte de la sol·licitud: representació de Koselig a San Mateo de Gallego (Osca)

Import total sol·licitat: 437,62 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 412,05 €

 

Número d'expedient: AE-70/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Marta Barceló Femenias

Objecte de la sol·licitud: assistència a un curs de dramatúrgia a l'Obrador d'Estiu de la Beckett

Import total sol·licitat: 363,97 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 271,54 €

 

Número d'expedient: AE-71/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Associació Alcem el CINE

Objecte de la sol·licitud: residència d'Atirofijo Circ a La Grainerie (França)

Import total sol·licitat: 530,68 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 470,68 €

 

Número d'expedient: AE-73/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Catalina Agnès Florit Llinàs

Objecte de la sol·licitud: residència de creació de l'obra En Sales as Migjorn

Import total sol·licitat: 449,10 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 415,05 €

 

Número d'expedient: AE-74/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Associació Alcem el CINE

Objecte de la sol·licitud: residència de Teatreblau a Cres (Croàcia) amb War on Water

Import total sol·licitat: 1.050 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.050 €

 

Número d'expedient: AE-75/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil

Objecte de la sol·licitud: assistència a fires i festivals a Espanya

Import total sol·licitat: 204,90 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 186,25 €

 

Número d'expedient: AE-76/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Gaspar Morey Klapsing

Objecte de la sol·licitud: funcions de MiraMiró a Vilassar de Dalt i Martorell

Import total amb IVA: 4.260,76 €

Import total sol·licitat: 3.813 €

Import mobilitat subvencionable: 1.079,06 €

Import projecció exterior subvencionable: 2.529,36 €

Import subvencionable: 3.608,42 €

Puntuació: 61

Import atorgat mobilitat: 1.079,06 €

Import atorgat projecció exterior: 1.234,33 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 2.313,39 €

 

Número d'expedient: AE-77/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Alícia Rechac Alemany

Objecte de la sol·licitud: residència amb El no drama a l'espai de circ Cronopis

Import total sol·licitat: 1.490,61 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.283,49 €

 

Número d'expedient: AE-78/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Associació Alcem el CINE

Objecte de la sol·licitud: assistència al Festival CPH Stage 2021 a Copenhaguen

Import total sol·licitat: 567,40 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 567,40 €

 

Número d'expedient: AE-79/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Irene Estradé Niubò

Objecte de la sol·licitud: actuació amb l'espectacle Koselig de la Cía. Capicúa a Silla

Import total sol·licitat: 195,47 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 195,47 €

 

Número d'expedient: AE-80/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Irene Estradé Niubò

Objecte de la sol·licitud: actuació amb l'espectacle Koselig de la Cía. Capicúa a Andoain 32

Import total sol·licitat: 286 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 286 €

 

Número d'expedient: AE-81/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Ariadna Peya Rigolfas

Objecte de la sol·licitud: participació a les produccions FAM i Harakiri de Les Impuxibles

Import total amb IVA: 5.469 €

Import total sol·licitat: 5.009,54 €

Import mobilitat subvencionable: 309,54 €

Import projecció exterior subvencionable: 4.700 €

Import total subvencionable: 5.009,54 €

Puntuació: 61

Import atorgat mobilitat: 309,54 €

Import atorgat projecció exterior: 2.293,60 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 2.603,14 €

 

Número d'expedient: AE-82/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Alícia Rechac Alemany

Objecte de la sol·licitud: residència de creació amb El no drama a Garaion, i per Rouge Elea amb On est là, tout va bien a Bocau

Import total amb IVA: 6.434 €

Import total sol·licitat: 6.434 €

Import mobilitat subvencionable: 2.089 €

Import projecció exterior subvencionable: 3.575 €

Import total subvencionable: 5.664 €

Puntuació: no arriba a la puntuació mínima als conceptes de projecció exterior

Import atorgat mobilitat: 2.089 €

Import atorgat projecció exterior: 0 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 2.089 €

 

Número d'expedient: AE-84/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Lluís Valenciano Gener

Objecte de la sol·licitud: gira de l'espectacle El tresor del mar a les Pitiüses

Import total sol·licitat: 235,18 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 235,18 €

 

Número d'expedient: AE-86/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: S'Hostal des Moixos, SLU

Objecte de la sol·licitud: representació d'Aquell carrer a la Fira Mediterrània de Manresa

Import total amb IVA: 4.753,47 €

Import total sol·licitat: 2.644,51 €

Import mobilitat subvencionable: 969,44 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.675,07 €

Import total subvencionable: 2.644,51 €

Puntuació: 83

Import atorgat mobilitat: 969,44 €

Import atorgat projecció exterior: 1.675,07 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 2.644,51€

 

Número d'expedient: AE-87/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Irene Estradé Niubò

Objecte de la sol·licitud: representació de Koselig a Saragossa

Import total sol·licitat: 272,32 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 272,32 €

 

Número d'expedient: AE-88/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Associació Alcem el CINE

Objecte de la sol·licitud: projecte Circ au Carré a la trobada Circostrada (Alès, França)

Import total sol·licitat: 238,31 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 238,31 €

 

Número d'expedient: AE-89/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Noelia Adrián Salgado

Objecte de la sol·licitud: Eines per a l'acció

Import total sol·licitat: 600 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 600 €

 

Número d'expedient: AE-90/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Noelia Adrián Salgado

Objecte de la sol·licitud: Taller intensiu de dansa africana

Import total sol·licitat: 580 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 430 €

 

Número d'expedient: AE-91/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Clara Ingold Panadés

Objecte de la sol·licitud: participació en la formació Posar en pràctica la teoria, de Pablo Gisbert

Import total sol·licitat: 250 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 250 €

 

Número d'expedient: AE-92/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Gypsy Nel·lo Peeters

Objecte de la sol·licitud: formació a l'Street Performing Arts Summer Academy (SPASA)

Import total sol·licitat: 395,19 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 359,19 €

 

Número d'expedient: AE-93/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Pedro José Mas Roa

Objecte de la sol·licitud: curs Intel·ligència artificial a l'Obrador d'Estiu de la Sala Beckett

Import total sol·licitat: 411,27 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 411,27 €

 

Número d'expedient: AE-94/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Andrea Cecilia Cruz Marchant

Objecte de la sol·licitud: dues actuacions al Teatre Victòria

Import total amb IVA: 1.649,96 €

Import total sol·licitat: 1.649,56 €

Import mobilitat subvencionable: 280,93 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.022,78 €

Import total subvencionable: 1.303,71 €

Puntuació: 51

Import atorgat mobilitat: 280,93 €

Import atorgat projecció exterior: 528,15 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 809,08 €

 

Número d'expedient: AE-95/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Sara Adán Vich

Objecte de la sol·licitud: participació en un curs d'interpretació

Import total sol·licitat: 402,78 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 270 €

 

Número d'expedient: AE-96/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Miquel Àngel Rayo Martín

Objecte de la sol·licitud: dues funcions de Nomophobia a Betxí (Castelló)

Import total sol·licitat: 1.061,90 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.061,90 €

 

Número d'expedient: AE-97/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Alícia Rechac Alemany

Objecte de la sol·licitud: residència d'investigació Hipòcrita en les residències Matèria Prima

Import total sol·licitat: 532,49 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 532,49 €

 

Número d'expedient: AE-98/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Irene Estradé Niubò

Objecte de la sol·licitud: representació de Koselig a Hecho

Import total sol·licitat: 197 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 197 €

 

Número d'expedient: AE-99/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Davinci Art i Esport, Assoc. Cultural

Objecte de la sol·licitud: diverses estades de formació a Barcelona

Import total sol·licitat: 229,52 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 229,52 €

 

Número d'expedient: AE-100/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Irene Estradé Niubò

Objecte de la sol·licitud: representació de Koselig a la Seu d'Urgell

Import total sol·licitat: 149,06 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 149,06 €

 

Número d'expedient: AE-101/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Irene Estradé Niubò

Objecte de la sol·licitud: representació de Koselig a Lanaja

Import total sol·licitat: 158 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 158 €

 

Número d'expedient: AE-102/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Pau Aulí Nadal

Objecte de la sol·licitud: estilista i dissenyador del vestuari de l'espectacle Clamor

Import total sol·licitat: 500 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 424,11 €

 

Número d'expedient: AE-103/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Pau Aulí Nadal

Objecte de la sol·licitud: estilista i dissenyador de vestuari de l'espectacle L'altre

Import total sol·licitat: 500 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 477,30 €

 

Número d'expedient: AE-104/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Pau Aulí Nadal

Objecte de la sol·licitud: estilista i dissenyador de vestuari de l'espectacle Bogumer

Import total sol·licitat: 500 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 245,25 €

 

Número d'expedient: AE-105/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Lucía Sánchez Alacano

Objecte de la sol·licitud: participació en les òperes Cavalleria Rusticana i Pagliacci al Palacio Euskalduna (Bilbao)

Import total amb IVA: 1.978 €

Import total sol·licitat: 1.978 €

Import subvencionable: 1.978 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.978 €

 

Número d'expedient: AE-106/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Cia. Mariantònia Oliver

Objecte de la sol·licitud: projecte Gestes... a Barcelona

Import total amb IVA: 2.020,30 €

Import total sol·licitat: 1.903 €

Import mobilitat subvencionable: 648,70 €

Import projecció exterior subvencionable: 0 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 648,70 €

 

Número d'expedient: AE-107/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Bartomeu Ferrà Duran

Objecte de la sol·licitud: representació de dues funcions de La Xef Pipa al Teatre de Titelles del Retiro (Madrid)

Import total amb IVA: 2.356,15 €

Import total sol·licitat: 2.280 €

Import mobilitat subvencionable: 902,90 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.380 €

Import total subvencionable: 2.280 €

Puntuació: 50

Import atorgat mobilitat: 900 €

Import atorgat projecció exterior: 552 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.452 €

 

Número d'expedient: AE-108/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Cia. Mariantònia Oliver

Objecte de la sol·licitud: residència amb el projecte «L'animal a l'esquena» amb La Contínua (gener)

Import total sol·licitat: 332,88 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 332,88 €

 

Número d'expedient: AE-109/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Cia. Mariantònia Oliver

Objecte de la sol·licitud: residència artística a Azala Espacio amb La Contínua

Import total sol·licitat: 1.194,91 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.074,91€

 

Número d'expedient: AE-111/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: EiMa Creació Associació Cultural

Objecte de la sol·licitud: participació en el IV Fòrum de Cultura i Ruralitats (Càceres)

Import total sol·licitat: 451,39 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 451,39 €

 

Número d'expedient: AE-112/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Bartomeu Ferrà Duran

Objecte de la sol·licitud: representació de La Xef Pipa a Alcobendas i La Cabrera (Madrid)

Import total amb IVA: 2.496,13 €

Import total sol·licitat: 2.340 €

Import mobilitat subvencionable: 571,43 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.770 €

Import total subvencionable: 2.340 €

Puntuació: 55

Import atorgat mobilitat: 570 €

Import atorgat projecció exterior: 778,80 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 1.348,80 €

 

Número d'expedient: AE-113/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Cia. Mariantònia Oliver

Objecte de la sol·licitud: residència amb el projecte «L'animal a l'esquena» amb La Contínua (octubre)

Import total sol·licitat: 443,97 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 443,97 €

 

Número d'expedient: AE-115/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: David José Novell Asensio

Objecte de la sol·licitud: gira de l'espectacle Refugi a Catalunya

Import total amb IVA: 5.784,96 €

Import total sol·licitat: 4.889,08 €

Import mobilitat subvencionable: 957,34 €

Import projecció exterior subvencionable: 3.931,74 €

Import total subvencionable: 4.889,08€

Puntuació: 53

Import atorgat mobilitat: 957,34 €

Import atorgat projecció exterior: 1.667,06 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 2.624,40 €

 

Número d'expedient: AE-116/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Francisco Ródenas Montero

Objecte de la sol·licitud: participació en el X Campionat d'Espanya de Poetry Slam (Saragossa)

Import total sol·licitat: 270 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 270 €

 

Número d'expedient: AE-117/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Associació Alcem el CINE

Objecte de la sol·licitud: trobada anual de socis de la Xarxa Island Connect (Bornholm, Dinamarca)

Import total sol·licitat: 360,56 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 360,56 €

 

Número d'expedient: AE-118/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: David Novoa Eraña

Objecte de la sol·licitud: formació no reglada en dansa contemporània: Eines per a l'acció

Import total sol·licitat: 500 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 425 €

 

Número d'expedient: AE-119/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: David Novoa Eraña

Objecte de la sol·licitud: formació no reglada en dansa contemporània: Atrapant límits

Import total sol·licitat: 58,73 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 58,73 €

 

Número d'expedient: AE-120/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Maria de Lluc Portas Miguel Gomara

Objecte de la sol·licitud: gira de l'espectacle Excalibur i altres històries d'animals morts

Import total amb IVA: 10.531,05 €

Import total sol·licitat: 8.820,15 €

Import mobilitat subvencionable: 1.523,40 €

Import projecció exterior subvencionable: 7.296,75 €

Import total subvencionable: 8.820,15 €

Puntuació: 79

Import atorgat mobilitat: 1.523,40 €

Import atorgat projecció exterior: 4.611,55 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 6.134,95 €

 

Número d'expedient: AE-121/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Bartomeu Ferrà Duran

Objecte de la sol·licitud: residència i representació de La Xef Pipa a Sahagún

Import total amb IVA: 1.955,86 €

Import total sol·licitat: 1.795 €

Import mobilitat subvencionable: 700 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.095 €

Import total subvencionable: 1.795 €

Puntuació: no arriba a la puntuació mínima als conceptes de projecció exterior

Import atorgat mobilitat: 700 €

Import atorgat projecció exterior: 0 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 700 €

 

Número d'expedient: AE-122/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Bartomeu Ferrà Duran

Objecte de la sol·licitud: representació de La Xef Pipa a la 5a Fira Ben Cuit (Foios, València)

Import total amb IVA: 1.341,77 €

Import total sol·licitat: 1.250 €

Import mobilitat subvencionable: 350 €

Import projecció exterior subvencionable: 900 €

Import total subvencionable: 1.250,00€

Puntuació: no arriba a la puntuació mínima als conceptes de projecció exterior

Import atorgat mobilitat: 350 €

Import atorgat projecció exterior: 0 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 350 €

 

Número d'expedient: AE-123/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Bartomeu Ferrà Duran

Objecte de la sol·licitud: funció d'On és quan ja no hi és? a la XIV Mostra de Teatre Infantil de Formentera

Import total amb IVA: 1.273,54 €

Import total sol·licitat: 735 €

Import mobilitat subvencionable: 470 €

Import projecció exterior subvencionable: 265 €

Import total subvencionable: 735 €

Puntuació: no arriba a la puntuació mínima als conceptes de projecció exterior

Import atorgat mobilitat: 470 €

Import atorgat projecció exterior: 0 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 470 €

 

Número d'expedient: AE-124/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Maria de Gracia Moragues Cantallops

Objecte de la sol·licitud: representació de Téntol al Festival Escena Poble Nou (Barcelona)

Import total amb IVA: 242 €

Import total sol·licitat: 242 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 220 €

 

Número d'expedient: AE-125/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Associació Alcem el CINE

Objecte de la sol·licitud: residència de La Contrapiel a Naxos (Grècia)

Import total sol·licitat: 2.050 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 2.050 €

 

Número d'expedient: AE-126/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Adrià Martí Bauçà

Objecte de la sol·licitud: participació en el VI Festival de Teatre de Llums i Ombres Il·luminar-te (Sagunt)

Import total sol·licitat: 275,76 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 275,76 €

 

Número d'expedient: AE-128/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Jaume Catany Ginard

Objecte de la sol·licitud: participació amb l'espectacle Màquina Gramòptica Universal al Festival Portsxinel·la

Import total sol·licitat: 633,69 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 633,69 €

 

Número d'expedient: AE-129/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Irene Estradé Niubò

Objecte de la sol·licitud: actuació de Koselig a Tamarit de Llitera

Import total sol·licitat: 113 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 113 €

 

Número d'expedient: AE-130/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: David Novoa Eraña

Objecte de la sol·licitud: estada de formació Your Own God

Import total sol·licitat: 550 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 550 €

 

Número d'expedient: AE-131/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Bartomeu Ferrà Duran

Objecte de la sol·licitud: actuacions de La Xef Pipa a Eivissa

Import total amb IVA: 2.298,70 €

Import total sol·licitat: 2.130 €

Import mobilitat subvencionable: 735 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.200 €

Import total subvencionable: 2.130 €

Puntuació: no arriba a la puntuació mínima als conceptes de projecció exterior

Import atorgat mobilitat: 730 €

Import atorgat projecció exterior: 0 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 730 €

 

Número d'expedient: AE-132/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Maria de les Neus Ribas Llabrés

Objecte de la sol·licitud: participació en la fira MADFeria 2021

Import total sol·licitat: 148,84 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 148,84 €

 

Número d'expedient: AE-133/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Guillermo Vizcaíno Llobera

Objecte de la sol·licitud: assistència a Poi, III Circo Red Market

Import total amb IVA: 604,76 €

Import total sol·licitat: 604,76 €

Import subvencionable: 604,76 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 604,76 €

 

Número d'expedient: AE-134/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Cia. Mariantònia Oliver

Objecte de la sol·licitud: projecte DistT-Dance a Tolosa

Import total amb IVA: 1.946 €

Import total sol·licitat: 1.790 €

Import mobilitat subvencionable: 0 €

Import projecció exterior subvencionable: 1.790 €

Import total subvencionable: 1.790 €

Puntuació: 45

Import atorgat mobilitat: 0 €

Import atorgat projecció exterior: 644,40 €

IMPORT TOTAL ATORGAT:644,40 €

 

Número d'expedient: AE-135/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Associació Manangelment Musical

Objecte de la sol·licitud: dues actuacions de Transbord a Ciutadella i as Mercadal

Import total sol·licitat: 599,16 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 528,99 €

 

Número d'expedient: AE-136/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Katja Lebelt

Objecte de la sol·licitud: estrena i promoció de War on Water

Import total amb IVA: 10.552,50 €

Import total sol·licitat: 10.552,50 €

Import mobilitat subvencionable: 2.400 €

Import projecció exterior subvencionable: 5.050 €

Import total subvencionable: 7.450 €

Puntuació: 47

Import atorgat mobilitat: 2.400 €

Import atorgat projecció exterior: 1.898,80 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 4.298,80 €

 

Número d'expedient: AE-137/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La Sonrisa Médica

Objecte de la sol·licitud: assistència al curs de caracterització i vestuari impartit per Bernie Collins

Import total sol·licitat: 392,40 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 392,40 €

 

 

ANNEX 2 ​​​​​​​Subvencions denegades

Número d'expedient: AE-33/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: EXCLÒS (veg. els punts 4.1 i 4.2 de la convocatòria)

Sol·licitant: Associació Festival de Creació Contemporània del Poblenou

Objecte de la sol·licitud: projecte Escena Balear

Import total amb IVA: 18.730,80 €

Import total sol·licitat: 15.480 €

Import subvencionable: 0 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 0 €

 

Número d'expedient: AE-35/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: DENEGAT (veg. el punt 17.1 de la convocatòria; assolit el crèdit màxim de 20.000 € per sol·licitant)

Sol·licitant: Circ Bover, SL

Objecte de la sol·licitud: participació a fires i trobades professionals de 2021

Import total sol·licitat: 1.249 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 0 €

 

Número d'expedient: AE-46/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: DENEGAT (veg. el punt 1 del programa PLATEA: «Las funciones concretas de artes escénicas acogidas a PLATEA no podrán contar con subvención del INAEM a gira por España ni cualquier apoyo de las Administraciones Públicas a través de ayudas, redes o circuitos»)

Sol·licitant: Gaspar Morey Klapsing

Objecte de la sol·licitud: funcions de MiraMiró a Cartaya

Import total amb IVA: 2.498,05 €

Import total sol·licitat: 2.238,03 €

Import subvencionable: 0 €

Puntuació: 57

IMPORT TOTAL ATORGAT: 0 €

 

Número d'expedient: AE-72/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: EXCLÒS (no s'ajusta a l'objecte i finalitat de la convocatòria, veg. el punt 1)

Sol·licitant: Orfeón Mahonés

Objecte de la sol·licitud: actuacions de Ses Garbo Girls a Menorca

Import total amb IVA: 6.800 €

Import total sol·licitat: 5.372 €

Import subvencionable: 0 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 0 €

 

Número d'expedient: AE-83/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: DENEGAT

Sol·licitant: Alícia Rechac Alemany

Objecte de la sol·licitud: assistència a la fira Umore Azoka 2021

Import total amb IVA: 1.019,16 €

Import total sol·licitat: 1.019,16 €

Import mobilitat subvencionable: 0 €

Import projecció exterior subvencionable: 898,08 €

Import total subvencionable: 898,08 €

Puntuació: no arriba a la puntuació mínima als conceptes de projecció exterior

Import atorgat mobilitat: 0 €

Import atorgat projecció exterior: 0 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 0 €

 

Número d'expedient: AE-85/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: EXCLÒS (no aporta la documentació requerida per esmenar, veg. el punt 8.2 de la convocatòria)

Sol·licitant: Librexpresión Creatividad Sin Fronteras

Objecte de la sol·licitud: assistència a les jornades de Fira B!

Import total sol·licitat: 293,40 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 0 €

 

Número d'expedient: AE-110/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: RENÚNCIA

Sol·licitant: EiMa Creació Associació Cultural

Objecte de la sol·licitud: IETM Open Plenary Meeting

Import total sol·licitat: 516 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 0 €

 

Número d'expedient: AE-114/2021

Modalitat: projecció exterior estructures empresarials (AE)

Estat: EXCLÒS (no correspon a l'objecte de la convocatòria)

Sol·licitant: Escena Upart, SL

Objecte de la sol·licitud: projecció exterior del grup Maisurt

Import total amb IVA: 14.173,80 €

Import total sol·licitat: 14.263,80 €

Import subvencionable: 11.815,00 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 0 €

 

Número d'expedient: AE-127/2021

Modalitat: mobilitat persones físiques i jurídiques sense ànim de lucre (AE)

Estat: EXCLÒS (no aporta la documentació requerida per esmenar, veg. el punt 8.2 de la convocatòria)

Sol·licitant: Juan Bagur Capó

Objecte de la sol·licitud: representació de l'obra Haso Cnass

Import total sol·licitat: 1.975 €

IMPORT TOTAL ATORGAT: 0 €