Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 58153
Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança Municipal de Circulació de l'Ajuntament de sa Pobla

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada inicialment la modificació de l'Ordenança municipal de circulació de l'Ajuntament de sa Pobla, per Acord del Ple de data 3/02/2022, de conformitat amb els articles 49 i 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, 56 del Text Refós de Règim Local, se sotmet l'expedient a informació pública pel termini de trenta dies, a comptar des de l'endemà de la seva publicació mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels mitjans de comunicació escrita diària i en el tauler d'anuncis de la Corporació, perquè pugui ser examinada i presentar les reclamacions que s'estimin oportunes.

Durant dit termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, el text de la modificació de l'Ordenança municipal estarà a la disposició dels interessats al portal web de l'Ajuntament  [ http://www.ajsapobla.net/].

En el cas de no presentar-se reclamacions en el citat termini, s'entendrà definitivament aprovat l'Acord de modificació de l'esmentada Ordenança sense necessitat d'acord exprés.

 

Sa pobla, 4 de febrer de 2022

El batle

Llorenç Gelabert i Crespí