Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE PETRA

Núm. 56760
Aprovació definitiva. Modificació IBI

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

No havent-se presentat cap tipus d'al·legació, durant el període d´exposició al públic, amb respecte a l'aprovació provisional de la modificació de l'Ordenança Fiscal reguladora de l'IBI (edicte núm.12592, BOIB núm.172 de 16 de desembre de 2021, secció V, subsecció II, pàgina 51183); d´acord amb l'establert a l´article 17.3 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals (Reial Decret Legislatiu 2/2004 de 5 de març), es dona per aprovada definitivament la referida modificació, publicant-se íntegrament a continuació el text complet de l'apartat 6) afegit a l'article 8è de l'ordenança ara modificada:

6) Tindran dret a una bonificació del 25% en la quota íntegra de l'impost les persones titulars dels immobles on s'hagi instal·lat energia solar d'autoconsum, amb un mínim de 3Kw, durant els dos períodes impositius següents a la seva instal·lació. Aquesta bonificació es concedirà a petició de l'interessat.

L'entrada en vigor d'aquesta modificació serà una vegada publicada definitivament al BOIB. La seva aplicació serà per a l'exercici proper al de la sol·licitud.

 

Petra, 1 de febrer de 2022

El batle

Salvador Femenias Riera