Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 54260
Aprovació definitiva de la modificació de la modalitat del sistema de reparcel·lació de cooperació a compensació per a l'execució de les actuacions de transformació urbanística a l'ASU 34/01 del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, a la sessió celebrada el 27 de gener de 2022, ha acordat l'aprovació definitiva de la modificació de la modalitat del sistema de reparcel·lació de cooperació a compensació per a l'execució de les actuacions de transformació urbanística a l'ASU 34/01 del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany, i de conformitat amb els articles 73 i 75.5 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, es publica l'acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears. La documentació que conté la modificació de la modalitat del sistema de reparcel·lació es pot trobar al Portal de Transparència allotjat al web municipal, a l'apartat 7. Urbanisme, Obres Públiques; 7.1 Planejament Urbanístic.

Atès l'acord del Ple d'aquesta Corporació de 25 d'octubre de 2021, pel qual es va aprovar inicialment la modificació de la modalitat del sistema de reparcel·lació de cooperació a compensació per a l'execució de les actuacions de transformació urbanística a l'ASU 34/01 del Pla General dOrdenació Urbana de Sant Antoni de Portmany, Ca n'Obrador.

Vist que després de l'aprovació inicial es sotmetre a informació pública mitjançant (i) anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 153 de 6 de novembre de 2021, (ii) inserció d'anunci a la seu electrònica d'aquest Ajuntament durant el període del 3 de novembre de 2021 fins al 29 de novembre de 2021 (s'adjunta a l'expedient certificat d'auditoria de la publicació referida).

Vist que va ser concedit tràmit d'audiència a les persones propietàries afectades identificades a l'expedient mitjançant remissió d'ofici a aquest efecte, havent estat totes elles degudament notificades segons consta a l'expedient de referència, sent la darrera de les notificacions practicada de data 13 de desembre de 2021.

Havent transcorregut el termini de vint dies des de la darrera de les notificacions a les persones propietàries interessades sense que s'hagin presentat al·legacions sobre això, tal com s'ha assenyalat a l'informe que consta a l'expedient, de data 13 de gener de 2022.

A la vista de la tramitació legalment establerta conforme al que disposa l'article 73 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, i vista la competència del Ple, en virtut dels articles 72.4 de la LUIB, en relació amb l'article 22.2.c) de la Llei 7/1985, de 2 dabril, reguladora de les bases del règim local.

Vist l'informe amb proposta de resolució del secretari de la Corporació de 14 de gener de 2022, així com el dictamen de la Comissió Informativa de Ple de 24 de gener de 2022.

ACORD

Primera. Aprovar definitivament la modificació de la modalitat del sistema de reparcel·lació de cooperació a compensació per a l'execució de les actuacions de transformació urbanística a l'ASU 34/01 del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany, Ca n'Obrador.

Segona. Publicar aquest Acord d'aprovació definitiva al Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com inserir-ne l'anunci al tauler d'edictes de la seu electrònica municipal.

Tercera. Comunicar i remetre a l'Arxiu d'Urbanisme de les Illes Balears i al Consell d'Eivissa aquest acord, juntament amb el text de la modificació de la modalitat del sistema de reparcel·lació de cooperació a compensació per a l'execució de les actuacions de transformació urbanística a l'ASU 34/01 del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany, Ca n'Obrador.

 

Sant Antoni de Portmany, 2 de febrer de 2022

L'alcalde Marcos Serra Colomar