Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE MONTUÏRI

Núm. 53817
Aprovació definitiva supressió taxa biblioteca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Una vegada transcorregut el termini de trenta dies, sense haver-se presentat cap tipus d'al·legació, a l'acord d'aprovació inicial de la supressió de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació de serveis de la biblioteca municipal, l'acord d'aprovació provisional queda elevat a definitiu, transcrivint-se a continuació l'acord plenari de supressió.

Examinat l'expedient incoat per a la supressió de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació de serveis de la biblioteca municipal, vist l'informe emès pel Secretari-Interventor, trobant l'expedient conforme, l'ajuntament en ple adopta per unanimitat el següent ACORD:

1.- Aprovar amb caràcter inicial la supressió de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació de serveis de la biblioteca municipal.

2.- Exposar al públic el present acord durant el termini de trenta dies, a fi de que els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que considerin oportunes. Si no es presentes al·legació alguna, el present acord es considerarà definitiu sense necessitat de cap altre.

3.- L'esmentada exposició al públic s'anunciarà al BOIB i començarà a comptar el termini a partir del dia següent a la publicació de l'anunci.

 

Montuïri, 2 de febrer de 2022

El batle Joan Verger Rosiñol