Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 42266
Aprovació modificació art. 58 del Pacte de drets del funcionaris

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, en sessió extraordinària celebrada el 27 de gener de 2021, va adoptar entre d'altres, el següent ACORD:

APROVAR la modificació de l'art 58 del Pacte de drets dels funcionaris, que quedaria del tenor literal següent:

“Art. 58. Prolongació jornada laboral Policia Local.

La jornada laboral serà l'establerta legalment per a tots els funcionaris. Ateses les condicions específiques de la Policia Local que cobreix les 24 hores del dia i per al seu bon funcionament es divideix en torns de vuit hores matí, tarda i nit, l'excés de jornada laboral, de 37'5 hores a 40 hores setmanals, es compensarà amb un total anual de 15 dies hàbils acumulats. Sempre i quan es realitzin de forma efectiva, el gaudi d'aquest dies es realitzarà en concepte de vacances o podran ser compensats mensualment com a indemnització compensatòria equivalent de 330,00 € per als policies, 365,00 per als oficials i de 385,00 per als sotsinspectors. Aquest concepte serà voluntari a petició dels interessats.

Anualment, durant la primera quinzena del mes d'octubre, els agents hauran d'indicar la seva preferència per a l'any següent, essent aquesta irreversible. A més, els agents que escullin gaudir d'aquest excés de temps en concepte de vacances no podran gaudir-les durant els mesos de juliol, agost i/o nadals.”

Quant a la opció respecte al cobrament o gaudi de vacances, respecte de l'any 2022, es donarà un termini fins al 15 de febrer.

Que aquest acord una vegada aprovat pel Ple, podrà aplicar-se amb efectes retroactius des de l'1 de gener, una vegada publicat al BOIB.

 

Sant Josep de sa Talaia, a la data de la signatura electrónica (28 de gener de 2022)

L'alcaldessa accidental Pilar Ribas Torres