Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 40718
Correció d'errors de les bases publicades al BOIB Núm. 11 de 20 de gener de 2022, Fascicle 11 - Sec. II. - Pàg. 2073-2083 referents a les bases i convocatòria per regir el procés de selecció de personal per constituir una borsa de treball de la categoria laboral d'acomodació, atenció al públic i taquilla, per a cobrir, amb caràcter laboral temporal, necessitats urgens i inajornables de prestació de serveis a la Fundació Ciutadella Cultura, de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, pel sistema de concurs oposició

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

Mitjançant  la resolució del Patronat de la Fundació Ciutadella Cultura de 9/11/2021 - publicades al BOIB Núm. 11 de 20 de gener de 2022, Fascicle 11 - Sec. II. - Pàg. 2073-2083 - per la qual s'aprovaren les bases i convocatòria per a regir el procés de selecció de personal per a constituir una borsa de treball de la categoria laboral d'acomodació, atenció al públic i taquilla, per a cobrir, amb caràcter laboral temporal. necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis a la Fundació Ciutadella Cultura pel sistema de concurs oposició.

S'ha detectat una errada a l'apartat 8.4.2 referent a la valoració dels mèrits per titulació superior a l'exigida. 

Fonaments del dret:

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això dicto la següent:

RESOLUCIÓ 

PRIMER :

Rectificar l'errada observada a  la resolució del Patronat de la Fundació Ciutadella Cultura de 9/11/2021 - publicades al BOIB Núm. 11 de 20 de gener de 2022, Fascicle 11 - Sec. II. - Pàg. 2073-2083 - per la qual s'aprovaren les bases i convocatòria per a regir el procés de selecció de personal per a constituir una borsa de treball de la categoria laboral d'acomodació, atenció al públic i taquilla, per a cobrir, amb caràcter laboral temporal. necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis a la Fundació Ciutadella Cultura pel sistema de concurs oposició. 

SEGON:

On diu:

8.4.2. Mèrits per titulacions acadèmiques superiors als sol·licitats (fins a un màxim de 5 punts):

S'acreditaran, aquests mèrits, mitjançant la presentació dels títols acadèmics expedits per organisme competent o bé mitjançant el justificat d'haver abonat els drets d'expedició del títol acadèmic corresponent (en cas que no se li hagi emès el títol en la data de finalització de presentació de sol·licituds).

Ha de dir: 

8.4.2. Mèrits per titulacions acadèmiques superiors als sol·licitats (fins a un màxim de 5 punts):

S'acreditaran, aquests mèrits, mitjançant la presentació dels títols acadèmics expedits per organisme competent o bé mitjançant el justificat d'haver abonat els drets d'expedició del títol acadèmic corresponent (en cas que no se li hagi emès el títol en la data de finalització de presentació de sol·licituds). 

- Batxillerat 0.15punts

- Titulació de grau mitjà 0.15punts

- Titulació de grau superior 0.25punts

- Títols de grau 0.25 punts

- Titulació de postgrau 0.25punts

- Titulació de màster: 0.50punts

TERCER:

Ampliar el termini de presentació de sol·licituds per participar en el procés durant deu dies hàbils més a partir de  l'endemà de la publicació d'aquesta correcció d'errors en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

QUART:

Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears 

 

Ciutadella de Menorca, 27 de gener de 2022

La batlessa i presidenta del Patronat de la Fundació Ciutadella Cultura

Joana Gomila Lluch