Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 40694
Aprovació definitiva contribucions especials en el projecte xarxa clavegueram del carrer General Morera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple d'aquest Ajuntament, en sessió celebrada el dia 20.01.22, va acordar l'aprovació definitiva, amb resolució expressa de la reclamació presentada, de l'ordenació i imposició de les contribucions especials per finançar la realització de les obres relatives al projecte de xarxa de clavegueram del carrer General Morera, el text íntegre de la qual es fa públic en compliment de l'article 17.4 del Text Refòs de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març.

"El Ple celebrat en data 22 de juliol de 2021 va acordar l'aprovació inicial de la imposició i l'ordenació de contribucions especials per finançar la realització de les obres relatives al projecte de xarxa de clavegueram del carrer General Morera.

Al BOIB núm. 107 de data 12 d'agost de 2021 s'anuncia l'exposició al públic de l'expedient aprovat inicialment pel Ple per un termini de trenta dies perquè els interessats puguin presentar reclamacions.

S'ha presentat una reclamació pels interessats en l'expedient d'acord amb el certificat de secretaria emès en data 13 de gener de 2022.

L'enginyer municipal ha informat les al·legacions en data 13 de gener de 2022.

Realitzada la tramitació legalment establerta i vist l'informe-proposta de Secretaria/Intervenció de data 13 de gener de 2022.

Per tot l'exposat:

 

PROPÒS:

PRIMER. Desestimar l'al·legació presentada:

- Al.legació núm. 1 de data 18.08.2021 (RE 15190) a nom de Narciso Romero Pons.

SEGON. Aprovar amb caràcter definitiu, una vegada resoltes les al·legacions presentades, la imposició i l'ordenació de les quotes provisionals de les contribucions especials per al finançament del projecte de xarxa de clavegueram del carrer General Morera.

TERCER. Determinar el Tribut concret d'acord al següent:

- El cost previst de l'obra es fixa en 69.587,16€ i a repartir entre els beneficiaris és de 62.628,44€ equivalent al 90% del cost total previst de les obres.

- El cost total pressupostat de les obres tindrà caràcter de mera previsió. Si el cost real fos major o menor que el previst, es prendrà aquell a l'efecte del càlcul de les quotes definitives corresponents.

QUART. Que s'aprovi definitivament la relació dels subjectes que es veuen beneficiats per la realització de l'obra i establir la quantitat que aquests hauran d'abonar a aquesta Entitat.

CINQUÈ. Notificar de forma individualitzada als beneficiaris la quota que resulta de la quota provisional de la contribució aprovada.

SISÈ. Publicar en el BOIB l'acord definitiu.

Contra el present Acord, conforme a l'article 19 del Text Refòs de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, es podrà interposar pels interessats recurs contenciós-administratiu, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província.

 

Sense perjudici d'això, segons allò que s'ha fixat en l'article 113.3 de la LLei 7/1985, la interposició de dit recurs no suspendrà per si sola l'efectivitat de l'acte o Acord impugnat.

 

Ciutadella de Menorca, 25 de gener de 2022

L'alcaldessa

Joana Gomila LLuch