Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 37676
Aprovació de les bases i convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball d'arquitectes amb caràcter laboral temporal mitjançant el procediment de concurs oposició

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el Decret de Batlia 64/2022, de 25 de gener de 2022 s'ha resolt:

1. Aprovar les bases i la convocatòria del procés selectiu mitjançant el sistema de concurs oposició, per la cobertura, amb caràcter temporal, d'un lloc de treball de d'arquitecte municipal.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears, de conformitat amb el contingut de les bases, per a general coneixement i als efectes que corresponguin.

 

Ferreries, en la data de la signatura electrònica (26 de gener de 2022)

La batlessa

Joana Febrer Rotger

 

BASES ESPECÍFIQUES PER LES QUALS S'HA DE REGIR EL CONCURS OPOSICIÓ PER A LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL D'ARQUITECTES AMB CARÀCTER LABORAL TEMPORAL

1. Objecte de la convocatòria

L'objecte de la present convocatòria és la selecció de persones per a formar part d'una borsa de treball d'arquitectes amb caràcter laboral, per qualsevol de les causes previstes en la legislació de la funció pública, segons les necessitats dels serveis municipals i sempre i quan es compleixin els requisits prevists a la legislació corresponent.

Es determina com a procediment selectiu el de concurs-oposició, el qual es regirà per aquestes bases.

2. Funcions a realitzar

Les funcions i tasques a realitzar poden consistir, entre d'altres pròpies de la seva titulació, en el següent:

  • Col·laboració en la confecció d'instruments urbanístics.

  • Informes relatius als àmbits de la inspecció urbanística, llicències urbanístiques, finals d'obres i certificats urbanístics.

  • Inspecció de construccions, edificacions i instal·lacions.

  • Informes relacionats amb la inspecció urbanística.

  • Valoració de béns immobles.

  • Resposta a consultes dels ciutadans en matèria urbanística.

  • Redacció de projectes d'obres i direcció facultativa d'aquests.

  • Assessorament tècnic propi de la professió d'arquitecte.

  • Informes de viabilitat en projectes d'obra pública.

  • Qualsevol altra tasca administrativa, pròpia de la professió, que pugui ser requerida d'acord amb diferents procediments administratius i les instruccions dels superiors jeràrquics.

3. Requisits de les persones aspirants

Les persones interessades a participar en el present procediment selectiu hauran de reunir, en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, les següents condicions, d'acord amb l'article 56 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic:

1.- Tenir la nacionalitat espanyola, la d'altres estats membres de la Unió Europea o la d'aquells estats als quals, en virtut dels tracats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors, d'acord amb l'article 57 del RDL 5/2015, del Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

2.- Posseir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que sigui necessàries per a l'exercici de les funcions corresponents al lloc de treball.

3.- Tenir 16 anys i no excedir, en el seu cas, l'edat màxima de jubilació forçosa. En el supòsit de ser menor de 18 anys, és necessari el consentiment dels seus pares o tutors o l'autorització de la persona o institució que els tingui al seu càrrec.

4.- Estar en possessió del títol d'universitari oficial de llicenciat o llicenciada en Arquitectura o del títol de grau d'Aqruitectura més el màster universitari que habilita per l'exercici de la professió d'arquitectura superior, d'acord amb el Real Decret 1393/2017, de 29 d'octubre, modificat pel Real Decret 861/2010, de 2 de juliol, per mitjà del qual s'estableix l'ordenació de l'ensenyança universitària oficial.

5.- No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar- se en inhabilitació absoluta o especial per treballs o càrrecs públics per resolució judicial, per l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupava en el cas del personal laboral, en el que hagués estat separat o inhabilitat.

6.- Acreditar el coneixement de la llengua catalana i, en concret, estar en possessió del certificat B2 de la Direcció General de Política Lingüística o de qualsevol altre que en sigui equivalent. Aquests coneixements han de ser acreditats aportant el títol o el certificat corresponent, expedit per l'Escola Balear d'Administració Pública o expedit o homologat per l'òrgan competent de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.

7.- Declaració responsable de tenir coneixement de les obligacions que es deriven de la normativa d'incompatibilitats, establertes a la Llei 53/1984, de 26 de desembre.

4. Forma i termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds per a participar en el present procés de selecció s'adreçaran a la Batlessa i es presentaran directament en el Registre General d'entrada de l'Ajuntament de Ferreries, en horari de 8:00 a 14:00 de dilluns a divendres, o bé en les demés oficines públiques assenyalades en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, o be telemàticament a través de la seu electrònica municipal.

En cas d'utilitzar l'oficina de correus o el registre de qualsevol altre òrgan administratiu que no sigui el de l'Ajuntament de Ferreries s'haurà de remetre còpia de la instància presentada al correu electrònic rrhh@ajferreries.org dins del termini de presentació de sol·licituds.

El termini de presentació de dites sol·licituds serà de 10 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de les bases en el butlletí oficial de les Illes Balears. A efectes informatius, també es publicarà en el taulell d'anuncis i a la seu electrònica municipal. Les sol·licituds que es registrin fora de termini sera excloses i es determinarà la no admissió de la persona aspirant a aquesta convocatòria.

A les instàncies, en el què es farà constar la manifestació expressa de reunir totes i cadascuna de les condicions exigides en la base tercera de la present convocatòria, referida sempre a la data d'expiració del termini de presentació de sol·licituds i, alhora, s'hi haurà d'adjuntar la següent documentació:

  • Fotocòpia del Document Nacional d'Identitat

  • Fotocòpia de la titulació exigida

  • Fotocòpia del certificat oficial de llengua catalana nivell B2

  • Els documents acreditatius dels mèrits que s'al·leguin, advertint que els mèrits no justificats documentalment o presentats fora de termini no seran valorats. Els mèrits relatius a l'experiència professional a l'Administració pública s'acreditaran amb el certificat de serveis previs prestats, emès per l'Administració corresponent.

La presentació d'una sol·licitud d'admissió al procediment selectiu implicarà l'acceptació d'aquestes bases.

Els aspirants es responsabilitzaran de la veracitat dels documents que presentin, significant que, en cas d'existir dubtes derivats de la qualitat de les còpies presentades, aquest Ajuntament podrà sol·licitar motivadament a l'aspirant que presenti el document original a efectes del seu acarament.

5. Admissió dels aspirants

Finalitzat el termini de presentació de les sol·licituds, es dictarà la corresponent resolució en la que es declararà aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses, en funció de si han presentat la sol·licitud correctament complimentada i la documentació exigida en la base 4 de la present convocatòria.

En aquesta resolució s'hi farà constar les incials dels aspirants, alguns números del document nacional d'identitat i la causa per la qual no han estat ademeses. Així mateix, en la resolució s'indicarà el nomenament dels membres que formaran part del tribunal qualificador, i es fixarà el lloc, la data i l'hora en que tindran lloc les proves.

La present resolució es publicarà en el tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal, tot concedint a les persones aspirants provisionalment, un termini de 3 dies hàbils per reclamar i, si és el cas, esmenar les faltes o omissions que hagin causat l'exclusió provisional. Aquesta publicació substitueix la notificació personal. Les persones sol·licitants que dins del termini assenyalat no esmenin els defectes, seran definitivament excloses.

Als efectes de l'establert en aquestes bases, s'entenen com a causes d'exclusió no esmenables:

  • La presentació de la sol·licitud fora de termini.

  • La manca d'acompliment de qualsevol requisit de participació el darrer dia del termini de presentació d'instàncies.

  • Qualsevol altre que resulti de la normativa aplicable.

Les reclamacions que es puguin produir seran acceptades o rebutjades per l'Alcaldia mitjançant resolució motivada. La llista definitiva es publicarà en la mateixa forma que la provisional sense necessitat de resolució expressa ni nova publicació. Els errors de fet poden ser esmenats en qualsevol moment, d'ofici o a petició de la persona interessada.

6. Tribunal qualificador

El Tribunal Qualificador estarà constituït per un número imparell de membres, no inferior a tres.

Tots els membres hauran de tenir una titulació igual o superior a l'exigida per prendre part en la present convocatòria, és a dir, títol d'universitari oficial de llicenciat o llicenciada en Arquitectura o del títol de grau d'Aqruitectura més el màster universitari que habilita per l'exercici de la professió d'arquitectura superior.

Així mateix, es podrà preveure l'assessorament de tècnics especialistes per a les proves, si s'estimés addient, els quals tindran veu però no vot.

Cada membre del tribunal tindrà assignat el seu corresponent suplent amb la finalitat de cobrir les possibles absències que es puguin donar.

El Tribunal queda facultat per a resoldre tots els dubtes, incidències i reclamacions que puguin sorgir i per a adoptar els acords que escaiguin per tal d'assegurar la bona marxa del procés selectiu.

El Tribunal adoptarà les decisions per majoria simple, i proposarà a l'òrgan competent l'ordre dels aspirants que han de constituir la borsa de treball, per ordre decreixent, en funció de la puntuació obtinguda.

L'abstenció i recusació dels membres del tribunal es realitzarà d'acord amb els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic.

Els membres del tribunal seran personalment responsables de l'estricte compliment de les bases de la convocatòria, de la subjecció als terminis establerts per la realització i valoració de les proves i per la publicació dels resultats.

Els dubtes o reclamacions que es puguin originar amb la interpretació de l'aplicació de les bases d'aquesta convocatòria, així i com el que s'hagi de fer en els casos no previstos, seran resoltes pel Tribunal, per majoria.

El Tribunal no es podrà constituir ni actuar sense l'assistència de més de la meitat dels seus membres titulars o suplents.

7. Procés selectiu

El procediment de selecció es regirà per la modalitat de concurs-oposició i constarà de les següents fases: d'oposició i de concurs.

La puntuació definitiva del concurs-oposició serà el resultat de sumar les puntuacions obtingudes en les fases d'oposició i de concurs. En cas d'empat, es tindrà en compte la major puntuació obtinguda en la fase d'oposició. Si persisteix l'empat es tindrà en compte la major puntuació obtinguda en la fase de concurs, i si persisteix es resoldrà per sorteig.

La puntuació del concurs de mèrits no pot superar un terç de la puntuació global del concurs oposició.

A) Fase d'oposició (puntuació màxima de 20 punts)

Prova obligatòria eliminatòria consistent a desenvolupar dos supòsits pràctics proposats pel Tribunal respecte de les matèries que figuren en el temari i directament relacionats amb el lloc de treball.

Per fer els dos supòsits pràctics es podrà fer servir textos legals no comentats, els quals s'han d'ajustar a la normativa publicada en els butlletins oficials de les diferents administracions públiques, que hauran d'aportar les persones aspirants. El Tribunal podrà retirar als aspirants els documents que consideri que no reuneixen les característiques de textos legals, d'acord amb l'exposat.

Es valorarà el coneixement sobre el tema, el nivell de formació general, la composició gramatical, la claredat d'exposició i la capacitat per a la redacció. La puntuació màxima serà de 20 punts (màxim 10 punts per supòsit pràctic). Per superar-la l'aspirant haurà d'obtenir una puntuació igual o superior a 5 punts en cada supòsit pràctic.

Fase de concurs (puntuació màxima de 10 punts)

Aquesta fase tindrà una puntuació màxima de 10 punts. La valoració dels mèrits dels aspirants es realitzarà d'acord amb el següent barem i sempre sobre la documentació acreditativa que hauran aportat dins el termini de presentació de sol·licituds.

1. Experiència professional (puntuació màxima de 5 punts)

1.1. Experiència professional a l'administració pública per serveis prestats com a arquitecte/a (subgrup titulació A1), com a contracte laboral o nomenament funcionari: 0,2 punts per mes complert. Haurà d'acompanyar-se certificació de l'Administració Pública que correspongui, on consti la relació, la categoria professional, el servei prestat i la data d'inici i la de finalització.

1.2. Experiència professional en el sector privat, exercint funcions d'arquitecte: 0,1 punts per mes complert. Haurà d'acompanyar-se certificació emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social de la vida laboral del sol·licitant i/o certificat de l'empresa en la qual va prestar serveis on s'especifiqui la categoria professional i les tasques desenvolupades.

Per acreditar l'experiència a l'àmbit privat per compte propi s'exigeix el document d'alta de l'activitat econòmica juntament amb la vida laboral. Si el tipus d'activitat professional no quedés reflectit en la vida laboral, s'haurà d'acompanyar d'un certificat del col·legi professional o de l'entitat corresponent que acrediti l'exercici de l'activitat en els períodes que correspongui. Solament es valorarà l'experiència professional quan de la documentació aportada es desprengui clarament que les funcions realitzades són les descrites en la base segona d'aquesta convocatòria.

En cas que els serveis no fossin prestats a jornada completa, la puntuació per aquest apartat s'aplicarà proporcionalment a la durada de la jornada.

2. Formació (puntuació màxima de 4 punts)

2.1. Per estar en possessió d'una altra o altres titulacions universitàries oficials diferents a una de les exigides per presentar-se a la present convocatòria, sempre que guardin relació amb la plaça (puntuació màxima de 3 punts):

- Per estar en possessió d'un títol de doctorat relacionat amb les funcions: 2,00 punts.

- Per estar en possessió d'altres llicenciatures o graus relacionats amb les funcions: 1,00 punt per llicenciatura o grau.

- Per estar en possessió d'un títol o títols de màster universitari oficial d'especialització relacionats amb les funcions, com urbanisme, ordenació del territori o dret administratiu/urbanístic: 1,00 punt per títol de màster.

2.2. Per formació continuada, es valoraran els cursos, els seminaris, els tallers, els congressos, les accions formatives i de perfeccionament i/o jornades que estiguin relacionades directament vinculats amb el lloc de feina, obtinguts en els últims 10 anys (puntuació màxima d'1 punt):

- De 20 a 40 hores: 0,02 punts per curs.

- De 41 a 70 hores: 0,04 punts per curs.

- De més de 70 hores: 0,06 punts per curs.

Només es valoraran els cursos impartits per les universitats, diputacions, instituts, escoles oficials, col·legis professionals i altres entitats homologades. Aquests mèrits es valoraran mitjançant la presentació del certificat, títol o diploma expedit per l'entitat corresponent.

En cas que els certificats, títols o diplomes no especifiquin les hores sinó els crèdits que representen, cada crèdit serà comptabilitzat com a 10 hores de curs. Si en els certificats, títols o diplomes no s'especifiquen ni les hores lectives ni els crèdits, no es valorarà el curs.

3. Coneixements de llengua catalana (puntuació màxima d'1 punt)

En aquest apartat es valoraran el certificats expedits per l'EBAP, els expedits u homologats per la Direcció General de Política Lingüística, els expedits per l'Escola Oficial d'Idiomes, i també la resta de certificats reconeguts d'acord amb la normativa autonòmica.

  • Certificat de nivell C1: 0,50 punts.
  • Certificat de nivell C2: 0,75 punts.
  • Certificant de nivell LA: 0,25 punts

S'ha de valorar només un certificat, excepte en el cas del certificat de coneixements de llenguatge administratiu, en què la puntuació s'ha d'acumular a la de l'altre certificat que s'aporti.

8. Qualificació i llista d'aprovats

Una vegada determinada la qualificació dels aspirants, el Tribunal publicarà, en el tauler d'anuncis, a la seu electrònica de l'ajuntament, i en el portal de transparència, la relació provisional d'aprovats per ordre de puntuació, i en el termini de 3 dies hàbils els aspirants podran formular al·legacions a la mateixa. Transcorregut dit termini, i de no haver-se formulat al·legacions, l'esmentada llista provisional dels aspirants passarà a ser definitiva.

9. Funcionament de la borsa de feina

Les persones aspirants que hagin superat favorablement totes les proves que les bases del concurs-oposició estableixen a l'efecte, passaran a formar part d'una borsa de feina, per ordre de puntuació obtinguda, de major a menor nombre de punts. Els integrants de la borsa, restaran a l'espera de ser cridats per l'Ajuntament, per ordre de puntuació, quan es produeixi la necessitat de contractació temporal.

Quan sorgeixi la necessitat de contractació, s'intentarà la comunicació amb la persona aspirant fins a un màxim de tres vegades en diferents moments del dia, al telèfon que hagin facilitat o en el seu cas a l'adreça de correu electrònic que hagin facilitat com a mitjà preferent de contacte. Una vegada es comuniqui a la persona l'oferta de feina, aquesta tindrà un màxim de 24 hores per acceptar-la o rebutjar-la. La renúncia a l'oferta de feina habilita al gestor de la borsa a la crida de la següent persona.

Si una persona rebutja una oferta de feina perdrà la prioritat que li atorgava la puntuació i passarà a ocupar l'últim lloc de la llista. En aquest cas, es proposarà l'oferta a la següent persona en ordre de puntuació i així successivament.

S'exceptuen del que estableix el paràgraf anterior les persones que acreditin fefaentment trobar-se en alguna de les següents situacions: malaltia per incapacitat temporal, mentre duri aquesta situació, i embaràs, part o adopció, o estar en situació de llicència de maternitat.

En aquests supòsits, restaran en situació de baixa temporal en la borsa i no rebran ofertes de feina mentre duri aquesta situació, sense perdre el seu lloc a la borsa de feina. Quan finalitzi aquesta situació hauran de comunicar-ho al gestor de la borsa, i això suposarà la reactivació automàtica.

Quan l'integrant de la borsa finalitzi la contractació temporal per la que va ser cridat, tornarà a ocupar el lloc obtingut en el moment del procés selectiu.

En el cas de que una de les persones que forma part de la borsa hagi estat contractada per l'Ajuntament i causi baixa voluntària del seu contracte de feina perdrà la prioritat que li atorgava la putnuació i passarà a ocupar l'últim lloc de la llista.

Qualsevol persona inclosa en la borsa de feina podrà renunciar voluntàriament a formar-ne part, mitjançant un escrit dirigit a la secció de Recursos Humans, quedant exclòs definitivament de la mateixa.

10. Durada de la borsa

Aquesta borsa d'ocupació tindrà una vigència màxima de tres anys.

11. Publicitat

La convocatòria d'aquest procediment selectiu i les corresponents bases es publicaran, íntegrament, en el tauler d'anuncis de la pàgina web municipal (http://www.ajferreries.org/tauler/edictes.aspx) i al BOIB. Els successius anuncis sobre el procediment selectiu es faran també al tauler d'anuncis de la pàgina web municipal.

12. Protecció de dades

Les persones aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent, i especialment la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i garanties digitals.

Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició i la resta de drets reconeguts a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i garanties digitals, es poden dirigir a l'adreça electrònica dpd@ajferreries.org.

13. Incompatibilitats

L'aspirant proposat quedarà subjecte, en el seu cas, al compliment de les prescripcions contingudes en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, sobre incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques i demés normativa aplicable.

14. Normes generals i recursos

Les persones interessades podran interposar contra la convocatòria, les bases d'aquesta i els actes administratius que efectuïn els òrgans de selecció per executar-les, recurs potestatiu de reposició davant la Batlessa, en el termini d'un mes a partir de la data de la seva publicació en el BOIB, o directament recurs contenciós-administratiu en el termini de dos mesos davant la Sala d'aquesta Jurisdicció del Tribunal Superior de Justícia de Balears, a partir de la data de l'esmentada publicació en el BOIB.

 

ANNEX I

NORMATIVA

1. L'acte administratiu. Conceptes. Elements, classificació i eficàcia de l'acte administratiu.

2. El procediment administratiu comú: concepte i principis generals del procediment administratiu.

3. Disposicions generals del procediment administratiu. Els mitjans electrònics aplicats al procediment administratiu comú. La iniciació del procediment: classes, esmena i millora de sol·licituds. Presentació de sol·licituds, escrits i comunicacions. Els registres administratius. Terminis: còmput, ampliació i tramitació d'urgència. Ordenació. Instrucció: intervenció dels interessats, prova i informes.

4. Teoria de la invalidesa de l'acte administratiu. Actes nuls i anul·lables. Convalidació. Revisió d'ofici.

5. Recursos administratius: principis generals. Actes susceptibles de recurs administratiu. Regles generals de tramitació dels recursos administratius. Procediments substitutius dels recursos administratius: conciliació, mediació i arbitratge.

6. L'expropiació forçosa. Llei de 16 de desembre de 1954, d'expropiació forçosa. Procediments. Garanties jurisdiccionals

7. RD 1492/2011, de 24 d'octubre, del Reglament de valoracions de la Llei del sòl. Règim de les valoracions urbanístiques i les regles generals de la valoració.

9. La Llei 22/1988, de 28 de juliol, de Costes i el seu reglament. Modificacions de la Llei 2/2013, de 29 de maig, de protecció i ús sostenible del litoral.

10. La Llei 14/2000, de 21 de desembre, d'ordenació territorial. La Llei 6/1999, de les directrius d'ordenació territorial de les Illes Balears i de mesures tributàries.

11. El Pla Territorial Insular de Menorca. La Norma territorial transitòria.

12. El PGOU de Ferreries, les seves modificacions puntuals i les ordenances reguladores municipals.

13. El RDL 7/2015 de 30 d'octubre, per mitjà del qual s'aprovà el text Refós de la Llei del Sòl i rehabilització urbana.

14. La Llei 9/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears. Plans Directors Sectorials.

15. La Llei 6/1997, de 8 de juliol, de sòl rústic de les Illes Balears.

16. La Llei 3/2019, de 31 de gener, agrària de les Illes Balears.

17. La Llei 12/2016, de 17 d'agost, d'avaluació ambiental de les Illes Balears. La Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental.

18. Llei 5/1990, de 24 de maig, de carreteres de les Illes Balears.

19. La Llei 8/2012, de 19 de juliol, de turisme de les Illes Balears.

20. Decret 20/2015, de 17 d'abril, de principis generals i directrius de coordinació en matèria turística; de regulació d'òrgans assessors, de coordinació i de cooperació del Govern de les Illes Balears, i de regulació i classificació de les empreses i dels establiments turístics, dictat en desplegament de la Llei 8/2012, de 19 de juliol, de turisme de les Illes Balears.

21. La Llei 7/2013, de 26 de novembre, de règim jurídic d'instal·lacions, accés i exercici d'activitats de les Illes Balears. Classificació de les activitats. Procediment aplicable a les activitats permanents.

22. El Decret 145/1997, de 21 de novembre, pel qual es regulen les condicions d'amidament, d'higiene i d'instal·lacions per al disseny i l'habitabilitat d'habitatges així com l'expedició de cèdules d'habitabilitat

23. El Decret 2/1996, de 16 de gener, de capacitats de població.

24. El RD 314/2006, de 17 de març, que aprova el Codi tècnic de l'edificació.

25. La Llei 38/1999, de 5 de desembre, d'ordenació de la edificació.

26. La Llei 12/1998, de 21 de desembre, del patrimoni històric de les illes Balears.

27. La Llei 1/1991, d'1 de gener, d'espais naturals i de règim urbanístic de les àrees d'especial protecció de les Illes Balears.

28. Llei 8/2017, de 3 d'agost, d'accessibilitat universal de les Illes Balears

29. La Llei 8/2013, de 26 de juny, de rehabilitació, regeneració i renovació urbanes

 

 

ANNEX II

SOL·LICITUD D'ADMISSIÓ A LA CONVOCATÒRIA PER LA CONSTITUCIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL D'ARQUITECTES

DADES DEL/LA SOL·LICITANT:

Nom i Cognoms

 

DNI

 

Correu electrònic

 

Telèfon de contacte

 

DOCUMENTACIÓ QUE S'ACOMPANYA:

  • Document Nacional d'Identitat (DNI)

  • Certificat del títol d'universitari oficial de llicenciat o llicenciada en Arquitectura o del títol de grau d'Arquitectura més el del màster universitari que habilita per a l'exercici de la professió d'arquitectura superior

  • Certificat de la titulació de llengua catalana (nivell B2)

  • Original o còpia dels mèrits a valorar

El/la signant sol·licita ser admès/a en les proves selectives a què es refereix la present instància i declara que són certes les dades que s'hi consignen i que reuneix tots i cada un dels requisits exigits en les bases de la convocatòria i es compromet a provar-los documentalment.

Als efectes de què disposa el Reial Decret 5/2018, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, se l'informa que les seves dades personals, obtingudes mitjançant aquesta sol·licitud seran incorporades per al seu tractament en un fitxer de l'Ajuntament de Ferreries. Així mateix se li informa que la recollida i tractament d'aquestes dades té com a única finalitat la gestió del procediment selectiu de la borsa de treball, tenint vostè els drets a què es refereix l'article 5 d'aquesta llei.

Per l'exposa't

SOL·LICIT

Ser admès/a en el procés selectiu per formar part de la borsa d'Arquitecte municipal de l'Ajuntament de Ferreries

..............................., a................de.....................................de...................

Signat:

 

 

​​​​​​​

Sra. BATLLESSA-PRESIDENTA DE L'AJUNTAMENT DE FERRERIES