Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 21950
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 de gener de 2022 per la qual es publica la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el tercer quadrimestre de 2021 i, amb caràcter extraordinari, quatre convenis del segon quadrimestre de 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fonaments de dret

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any una relació dels convenis subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el tercer quadrimestre de 2021 i, amb caràcter extraordinari, quatre convenis del segon quadrimestre de 2021, que figuren en l'annex d'aquesta resolució.

 

Palma, 13 de gener de 2022

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras

 

ANNEX

Convenis signats entre maig i agost de 2021

  • Conveni entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Servei de Salut de les Illes Balears sobre l'accés a les dades relacionades amb la malaltia provocada pel SARS-COV-2 i els processos de vacunació de persones residents i treballadors de residències per a persones majors, persones amb discapacitat i persones en situació de dependència, signat el 15 de juny de 2021.

  • Conveni entre la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de les Illes Balears i el Servei de Salut de les Illes Balears per al trasllat urgent dels bussejadors en rescat a les cambres hiperbàriques dels centres assistencials de les Illes Balears, signat el 30 de juliol de 2021.

  • Conveni empresarial en activitats d'interès general entre el Servei de Salut de les Illes Balears, JANSSEN-Cilag, SA, i la Fundación Española para la Prevención del Suicidio, per al desenvolupament de la «Coordinació Tècnica per a l'execució del Pla de prevenció, actuació i maneig de la conducta suïcida a les Illes Balears», signat el 31 d'agost de 2021.

  • Conveni entre la UIB i l'Hospital de Manacor per a la realització de pràctiques acadèmiques externes curriculars i extracurriculars d'estudiants de grau i postgrau de títols oficials i propis de la UIB, signat l'11 de maig de 2021.

Convenis signats entre setembre i desembre 2021

  • Conveni entre l'Escola Balear d'Administració Pública i el Servei de Salut de les Illes Balears en relació amb el pla de formació per al personal d'aquest ens públic, en el marc de l'Acord de formació per a l'ocupació de les administracions públiques de 9 de març de 2018, signat el 2 de setembre de 2021.

  • Conveni entre la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca i la Universitat de Vic —Universitat Central de Catalunya— per col·laborar en la formació dels estudiants de Ciències de la Salut, signat el 3 de setembre de 2021.

  • Conveni entre Gestió Sanitària i Assistencial de les Illes Balears i la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears sobre la cessió d'ús de tres vehicles per a la realització de proves PCR, signat el 20 de setembre de 2021.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació de Lesió Medul·lar i Altres Discapacitats Físiques de les Illes Balears per a la realització del Pla d'Atenció Individualitzada a Pacients amb Lesió Medul·lar i Altres Discapacitats Físiques, signat el 23 de setembre de 2021.

  • 4rt Conveni específic entre el Servei de Salut de les Illes Balears y la Fundación Amancio Ortega Gaona en l'execució del protocol d'intencions firmat amb data 16 de maig de 2017, relatiu a la donació dels imports corresponents als costos d'adquisició de diversos equipaments, signat el 1r d'octubre de 2021.

  • Modificació del Conveni singular de vinculació entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Hospital Sant Joan de Déu per a la prestació d'atenció sanitària als usuaris del Sistema Nacional de Salut en l'àmbit de les Illes Balears, signat el 5 d'octubre de 2021.

  • Conveni signat entre l'Hospital de Manacor i Ilerna Online, SL, per a la realització de pràctiques externes dels seus alumnes, signat el 7 d'octubre de 2021.

  • Conveni entre el Gupo ImpliKa Education, SL, i el Servei de Salut de les Illes Balears, Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears para la realització de pràctiques professionals no laborals en l'especialitat formativa de tècnic en emergències sanitàries, signat el 13 d'octubre de 2021.

  • Conveni assistencial entre l'Institut Català de la Salut i el Servei de Salut de les Illes Balears per a la cura compartida interhospitalària en oncohematologia pediàtrica, signat el 14 d'octubre de 2021.

  • Conveni d'aliança estratègica entre l'Hospital Clínic de Barcelona i el Servei de Salut de les Illes Balears (Hospital Universitari Son Espases), signat el 16 de desembre de 2021.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació d'ajuda a l'acompanyant del malalt a les Illes Balears (ADAA), per allotjar els usuaris del Servei de Salut de les Illes Balears i els seus acompanyants que han de pernoctar a Barcelona per raons d'assistència sanitària 2022, signat el 20 de desembre de 2021.

  • Pròrroga del Conveni de col·laboració entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Consorci Sociosanitari de Menorca per al servei de places de convalescència i pal·liatius, signat el 20 de desembre de 2021.

  • Pròrroga i modificació del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació Projecte Home Balears per disposar d'una prestació específica  de salut mental, que és el servei de Comunitat Terapèutica, signat el 23 de desembre de 2021.

  • Conveni per al desenvolupament del programa DOMUM subscrit entre la Fundació privada Nous Cims i el Servei de Salut de les Illes Balears, signat el 27 de desembre de 2021.

  • Conveni de col·laboració entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Banc de Sang i Teixits (BST) per a la concessió d'una quantitat del Pla Nacional de Medul·la Òssia, signat el 27 de desembre de 2021.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears per desenvolupar el Programa d'ajuda integral al metge malalt, signat el 30 de desembre de 2021.