Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 19954
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 13 de gener de 2022 de correcció d'errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de 8 de novembre de 2021 per la qual es convoca un concurs de mèrits per constituir les borses generals per a la selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de la categoria grup tècnic de la funció administrativa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 8 de novembre de 2021 es va convocar un concurs de mèrits per constituir les borses generals per a la selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de la categoria  grup tècnic  de la funció administrativa (BOIB núm. 156, d'11 de novembre de 2021).

2. S'han advertit alguns errors en aquesta Resolució, concretament en l'antecedent 7 i en els punts 2.2, 5.7 ,6.1, 6.3, 9.1 i 13.1.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, de 1r d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes. ».

L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que «la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició».

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Rectificar en l'annex d'aquesta resolució els errors observats en la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 8 de novembre de 2021 per la qual es convoca un concurs de mèrits per constituir les borses generals per a la selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de la categoria  grup  técnic de la funció administrativa.

2. Establir un termini de quinze dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució perquè puguin inscriure's i/o afegir mèrits tots els candidats interessats a formar part de la Borsa Única de personal estatutari temporal del Servei de Salut de la categoria  grup técnic  de la funció administrativa. No serà necessari que es tornin a inscriure els aspirants que s'haguessin inscrit telemàticament dintre del termini i en la forma escaient, tot i que hi podran afegir i/o actualitzar els mèrits.

3. Disposar que la data per a la realització de la prova teoricopràctica s'indicarà en la resolució per la qual s'aprovi la llista definitiva d'admesos i exclosos en el procediment selectiu.

4. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 13 de gener de 2022

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegación de la Consejera de Salud y Consumo

(BOIB núm. 191, de 7/11/2020)

 

ANNEX

Correcció d'errors

Antecedent 7

Allà on diu:

El procés selectiu constarà d'una prova teoricopràctica per determinar la capacitat professional de cada candidat, independentment de la fase de concurs. D'aquesta manera es podran afegir nous candidats a la llista resultant de la crida pública, de manera que pugui comptar-se amb un major nombre d'aspirants.

hi ha de dir:

El procés selectiu constarà d'una prova teoricopràctica de caràcter obligatori per determinar la capacitat professional de cada candidat, independentment de la fase de concurs.

Base 2.2

Allà on diu:

La selecció dels aspirants s'ha d'efectuar per mitjà del procediment especial de selecció, que constarà, en primer lloc, d'una prova teoricopràctica per determinar la capacitat professional en relació amb les característiques especials de la categoria que cal cobrir, i, en segon lloc, d'una fase de concurs. La puntuació total màxima que els aspirants poden obtenir en aquest procediment és de 100 punts (màxim de 50 punts en la prova teoricopràctica i màxim de 50 punts en la fase de concurs).

hi ha de dir:

La selecció dels aspirants s'ha d'efectuar per mitjà del procediment especial de selecció, que constarà, en primer lloc, d'una prova teoricopràctica, de caràcter obligatori per determinar la capacitat professional en relació amb les característiques especials de la categoria que cal cobrir, i, en segon lloc, d'una fase de concurs. La puntuació total màxima que els aspirants poden obtenir en aquest procediment és de 100 punts (màxim de 50 punts en la prova teoricopràctica i màxim de 50 punts en la fase de concurs).

Base 5.7

Allà on diu:

L'aspirant és responsable de la veracitat de les dades i dels mèrits al·legats. Amb les dades consignades en la inscripció telemàtica s'elaborarà la llista provisional d'aspirants admesos en la base de dades de la borsa de treball de personal estatutari temporal de la categoria grup técnic de la funció administrativa.

hi ha de dir:

L'aspirant és responsable de la veracitat de les dades i dels mèrits al·legats. Amb les dades consignades en la inscripció telemàtica s'elaborarà la llista provisional d'aspirants admesos en el procediment especial de selecció per constituir la borsa de treball de personal estatutari temporal de la categoria grup  técnic de la funció administrativa.

Base 6.1

Allà on diu:

Una vegada formalitzades les inscripcions, el director general del Servei de Salut dictarà una resolució per aprovar la llista provisional d'admesos en la borsa de treball d'aquesta categoria i la llista provisional d'exclosos, indicant la causa de l'exclusió. Amb la finalitat d'evitar errors i, si es produeixen, possibilitar que siguin esmenats, dins del termini establert i de la manera apropiada, els aspirants han de comprovar que no figuren en la relació d'exclosos, i que, a més, consten en la llista d'admesos.

hi ha de dir:

Una vegada formalitzades les inscripcions, el director general del Servei de Salut dictarà una resolució per aprovar la llista provisional d'admesos en el procediment especial de selecció per constituir la borsa de treball d'aquesta categoria i la llista provisional d'exclosos, indicant la causa de l'exclusió. Amb la finalitat d'evitar errors i, si se'n produeixen, possibilitar que siguin esmenats, dins del termini establert i en la forma apropiada, els aspirants han de comprovar que no figuren en la relació d'exclosos, i que, a més, consten en la llista d'admesos.

Base 6.3

Allà on diu:

Una vegada vençut aquest termini, el director general del Servei de Salut dictarà una resolució per aprovar la llista definitiva d'admesos i exclosos, en la qual també indicarà el lloc i la data de la prova teoricopràctica.

hi ha de dir:

Una vegada vençut aquest termini, el director general del Servei de Salut dictarà una resolució per aprovar la llista definitiva d'admesos i exclosos en el procediment especial de selecció per constituir la borsa de treball, en la qual també indicarà el lloc i la data de la prova teoricopràctica.

Base 9.1

Allà on diu:

La prova teoricopràctica consisteix a respondre per escrit un qüestionari de tipus test de seixanta preguntes amb quatre respostes alternatives de les quals només una és correcta. Per a això es disposa d'un temps de 75 minuts.

hi ha de dir:

La prova teoricopràctica, de caràcter obligatori, consisteix a respondre per escrit un qüestionari de tipus test de seixanta preguntes amb quatre respostes alternatives de les quals només una és correcta. Per a això es disposa d'un temps de 75 minuts.

Base 13.1

Allà on diu:

Finalment, el director general del Servei de Salut dictarà una resolució per publicar la llista definitiva amb les puntuacions finals (nota de la prova més puntuació dels mèrits), amb la qual es donaran per contestades les aŀlegacions interposades contra la llista provisional de puntuació dels mèrits.

hi ha de dir:

Finalment, el director general del Servei de Salut dictarà una resolució per publicar la llista definitiva amb les puntuacions finals (nota de la prova més puntuació dels mèrits) dels aspirants que resultaran admesos en la base de dades de la borsa de treball de personal estatutari temporal de la categoria de grup técnic de la funció administrativa. Amb la publicació d'aquesta resolució, es donaran per contestades les aŀlegacions interposades contra la llista provisional de puntuació dels mèrits. Aquesta resolució es publicarà en el web del Servei de Salut de les Illes Balears.