Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 622605
Resolució del director gerent d’Atenció Primària de Mallorca de 20 de desembre de 2021 per la qual es cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu del procediment ordinari núm. 554/2021 que es tramita davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. La senyora Ana Belén Martín Sánchez ha interposat un recurs contenciós administratiu -actuacions núm. 554/2021, que se segueixen pel procediment ordinari en el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears - contra Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 10 d'agost de 2021 per la qual es desestima la seva reclamació interposada en data 26 de juliol de 2021 mitjançant la qual denúncia abús de contractació temporal i sol•licita, en primer lloc, el reconeixent de la seva condició d'empleada pública fixa o altra de subsidiària; en segon lloc i subsidiàriament,el reconeixement de la condició de personal indefinit no fix; i finalment, en cas de cap de les altres, la imposició de sanció d'acord amb la Directiva 1999/1970.

Fonaments de dret

1. L'art. 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, i del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Citar a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu –actuacions núm. 554/2021, que se segueixen pels tràmits del procediment ordinari en el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears- per tal que puguin comparèixer com a demandats i personar-se davant aquest Tribunal en el termini de nou dies des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini indicat, se les considerarà com a part, sense que per això s'hagi de retrotreure ni interrompre el curs del procediment; i que, si no s'hi personen oportunament, continuarà el procediment en els seus tràmits, sense que sigui necessari fer-los cap notificació.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 20 de desembre de 2021

El director gerent d'Atenció Primària de Mallorca Miquel Caldentey Tous