Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, FUNCIÓ PÚBLICA I IGUALTAT

Núm. 609407
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s’amplia el termini de la convocatòria pública per presentar candidatures al Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears per a l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB 148 de dia 28 d'octubre de 2021 s'ha publicat la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'aprova la convocatòria pública per presentar candidatures al Premi Ramon Llull de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022.

2. El punt 2 de l'esmentada Resolució estableix el següent:

«Establir que el termini per presentar candidatures comença a comptar a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i acaba el dia 15 de desembre de 2021.»

3. Atès que la direcció general de Relacions Institucionals i Cooperació Local ha rebut peticions d'ampliació de termini per poder complimentar les candidatures es considera adient atendre-les per afavorir la concurrència de candidates i candidats al Premi Ramon Llull de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022.

Fonaments de dret

1. Apartats 1 i 3 de l'article 32, de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. Decret 3/2014, de 10 de gener, pel qual es regula el Premi Ramon Llull de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears estableix les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Ampliar el termini per presentar candidatures al Premi Ramon Llull de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022 fins el dia 23 de desembre de 2021.

2. Disposar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 14 de desembre de 2021

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez