Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 608402
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis col·lectius, Acords col·lectius de treball i Plans d’igualtat de les Illes Balears i la publicació de l’Acord d’adhesió al Conveni col·lectiu del personal laboral al servei de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí del seu personal funcionari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 19 de novembre de 2020, el Ple de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí aprovà la proposta d'adhesió del seu personal funcionari al Conveni col·lectiu del seu personal laboral.

2. El 3 de desembre de 2021, Laura Rigo Valero, en representació de la Comissió Negociadora de l'Acord, sol·licità el registre, el dipòsit i la publicació de l'Acord esmentat.

Fonaments de dret

1. L'article 90.3 del Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.

2. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

3. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Inscriure i dipositar l'Acord d'adhesió al Conveni col·lectiu del personal laboral al servei de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí del seu personal funcionari en el Registre de Convenis col·lectius, Acords col·lectius de treball i Plans d'igualtat de les Illes Balears.

2. Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

3. Publicar l'Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 13 de desembre de 2021

La directora general de Treball i Salut Laboral Virginia Abraham Orte Per delegació del conseller de Model Económic, Turisme i Treball (BOIB 97/2019)

 

 

​​​​​​​Lourdes Dols Salas, Secretària de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí, Illes Balears;

CERTIFIC

Que l'Ajuntament en Ple, en sessió celebrada dia 19-11-2020 i en relació al punt de l'ordre del dia “Adhesió funcionaris Conveni”, va aprovar la següent proposta:

“L'Ajuntament en Ple, en sessió celebrada dia 30-01-2020, va aprovar el Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de l'Ajuntament.

En data de registre d'entrada 16-09-2020, núm. 2096, el representant dels Funcionaris de l'Ajuntament va sol·licitar l'adhesió dels Funcionaris a l'esmentat Conveni atès que l'esmentat col·lectiu no disposa de cap Acord o Pacte regulador de les seves Condicions de Treball.

Atès el que s'ha exposat, es proposa l'adopció del següent acord:

Aplicar als Funcionaris de l'Ajuntament l'articulat del Conveni Col·lectiu del Personal Laboral en tot allò que no sigui disconforme amb la seva normativa específica”.

I perquè així consti allà on calgui, lliuro la present a Santa Maria del Camí, 02-07-2021, d'ordre i amb el vist-i-plau del Sr. Batle-President.

                                    V-I-P

LA SECRETÀRIA        EL BATLE-PRESIDENT

Sgt: Lourdes Dols.         Sgt: Nicolau Canyelles.