Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I ALIMENTACIÓ

Núm. 607873
Resolució sobre l’ampliació de l’àmbit territorial de l’Agrupació de Defensa Sanitària Ramadera de bestiar oví Serra de Tramuntana

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

  1. El dia 16 de febrer de 1993 es va publicar al BOCAIB la Resolució del Conseller d'Agricultura i Pesca per la qual s'autoritzava l'Agrupació de Defensa Sanitària de ramat oví “Serra de Tramuntana” que incloïa ramaders dels municipis de Sóller, Fornalutx, Deià, Escorca i Bunyola

  2. L'Agrupació de Defensa Sanitària Ramadera de bestiar oví “Serra de Tramuntana” amb CIF G57284556 i domicili a la carretera Puig Major núm. 5 es troba inscrita al Registre d'Agrupacions de Defensa Sanitària Ramadera amb el codi ES04000008

  3. El dia 27 de setembre de 2021, amb registre d'entrada REGAGE21e00019145655, l'Agrupació de Defensa Sanitària de ramat oví “Serra de Tramuntana” presenta al registre electrònic una sol·licitud per incorporar els municipis de Valldemossa, Banyalbufar i Esporles al seu àmbit. A la sol·licitud incorporen els estatuts de l'agrupació actualitzats.

  4. Una vegada revisat les dades de ramaders i cens integrats als municipis pels quals es sol·licitava l'ampliació, i després d'un termini d'al·legacions, es va comprovar que només es complien els requisits per l'ampliació de l'àmbit als municipis de Banyalbufar i Esporles.

  5. El dia 2 de desembre de 2021, previ informe del cap de la Secció VI, el cap del Servei de Ramaderia va emetre proposta de resolució de reconeixement dels municipis de Banyalbufar i Esporles a l'àmbit territorial de l'ADSR d'oví de Serra de Tramuntana.

Fonaments de dret

  1. Punts 4 i 6 de l'Ordre del conseller d'Agricultura i Pesca, de 26 de maig de 1992, per la qual es regulen les Agrupacions de Defensa Sanitària en les diverses espècies ramaderes de les Balears.

  2. Articles 3, 4 i 6 del Reial decret 842/2011, de 17 de juny, pel qual s'estableix la normativa bàsica de les agrupacions de defensa sanitària i es crea i regula el Registre nacional de les mateixes.

Per tot això, prèvia proposta favorable dict la següent

 

Resolució

  1. Reconèixer el municipi  de Banyalbufar i Esporles dins l'àmbit territorial de l'ADSR de bestiar oví de Serra de Tramuntana

  2. Denegar el reconeixement dins l'àmbit territorial de l'ADSR de bestiar oví de Serra de Tramuntana del municipi de Valldemossa.

  3.  Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

  4. Ordenar la publicació del reconeixement del municipi de Banyalbufar i Esporles dins l'àmbit territorial de l'ADSR de Serra de Tramuntana en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució - que no exhaureix la via administrativa - es pot interposar un recurs d'alçada davant la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació, d'acord amb els articles 121 i següents de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

El recurs d'alçada s'ha d'entendre desestimat si havent transcorreguts tres mesos des que es va interposar no se n'ha dictat resolució. En aquest cas queda oberta la via contenciosa administrativa en els terminis que estableix l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

  

Palma, en el dia de la signatura electrònica (10 de desembre de 2021)

El director general d'Agricultura Ramaderia i Desenvolupament Rural

Fernando Fernández Such