Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 605792
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual es corregeix un error detectat a la resolució de la consellera de 21 d’octubre de 2021, per la qual es crea la llista de professionals especialistes en el tractament psicològic dels abusos sexuals infantils i es determinen els requisits i les condicions dels professionals per participar en aquests borsí i el procediment per accedir a la llista de professionals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 4 de novembre de 2021 es va publicar al BOIB núm. 155 la Resolució de la consellera de 21 d’octubre de 2021, per la qual es crea la llista de professionals especialistes en el tractament psicològic dels abusos sexuals infantils, es determinen els requisits i les condicions dels professionals per participar en aquests borsí i el procediment per accedir a la llista de professionals.

2. En el punt 2 de l'annex I d'aquesta Resolució s'ha detectat un error, en el sentit de no resultar suficientment clar l’apartat referent a les titulacions. A la titulació indicada al punt 2 de l'annex I , apartat b, on es requereix la titulació de Psicòleg General Sanitari, s’ha d’afegir l’especialitat: «Psicòlegs Especialistes en Psicologia Clínica» per tal de ser congruent amb el llistat d'especialitats professionals pròpies de la disciplina acadèmica i de les funcions a desenvolupar com a part del llistat de professionals.

3. Per tant l’apartat b del punt 2 de l'annex I de la Resolució de la consellera de 21 d’octubre de 2021, per la qual es crea la llista de professionals especialistes en el tractament psicològic dels abusos sexuals infantils i es determinen els requisits i les condicions dels professionals per participar en aquests borsí i el procediment per accedir a la llista de professionals, haurà de tenir la següent redacció:

«b. Estar en possessió del títol Màster o les acreditacions de: Psicòleg/a General Sanitari o Psicòleg Especialista en Psicologia Clínica»

4. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableixen la possibilitat de rectificar d’ofici o a instància de part el text d’una resolució.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer.- Corregir l'error detectat a la redacció del punt 2 de l'annex I de la Resolució de la consellera de 21 d’octubre de 2021, per la qual es crea la llista de professionals especialistes en el tractament psicològic dels abusos sexuals infantils, i en la que es determinen els requisits i les condicions dels professionals per participar en aquests borsí i el procediment per accedir a la llista de professionals, que queda redactat de la manera següent:

«b. Estar en possessió del títol Màster o les acreditacions de: Psicòleg/a General Sanitari o Psicòleg Especialista en Psicologia Clínica»

Segon.- Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (9 de desembre de 2021)

La consellera d’Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez