Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 594562
Extracte de l'Acord de la Junta de Govern Local de 25 de novembre de 2021, pel qual s'aprova la convocatòria de subvencions destinades a reduir l'impacte econòmic i garantir el sosteniment del sector cultural afectat per la pandèmia de la Covid-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ref. BDNS 598096

D'acord amb el que preveuen els arts. 17.3.b) i 20.8.a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Objecte

La present convocatòria té per objecte la concessió de subvencions al sector cultural per a reduir l'impacte dels danys econòmics derivats de la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Segon. Beneficiaris

Poden ser beneficiàries les persones físiques, comunitats de béns, grups, associacions i persones jurídiques amb domicili fiscal a Calvià, l'activitat dels quals estigui directament relacionada amb el món artístic, com a creadors, productors i intèrprets en qualsevol de les disciplines (teatre, dansa, música i audiovisuals).

No es podran beneficiar de les ajudes previstes en aquesta convocatòria les persones o entitats en què concorri alguna de les prohibicions que estableix l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Tercer. Bases reguladores

Bases reguladores de la convocatòria de subvencions destinades a reduir l'impacte econòmic i garantir el sosteniment del sector cultural afectat per al pandèmia de la Covid-19, publicades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 165 de 30 de novembre de 2021.

Quart. Quantia

L'assignació pressupostària per a la present convocatòria és de quaranta mil euros (40.000,00 €) per a l'any 2021, amb càrrec a la partida pressupostària de l'Ajuntament 101.33001.4800003. L'import de la subvenció serà de dos mil (2.000,00 €) per artista.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Calvià, 1 de desembre de 2021

El tinent de batle d'Economia

Marcos Pecos Quintans