Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 585030
Acord del Consell de Govern de 29 de novembre de 2021 de separació i de designació d’un vocal del Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 30 del Text refós de la Llei de ports de l'Estat i de la marina mercant, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2011, de 5 de setembre, estableix la composició del consell d'administració de les autoritats portuàries. Aquest precepte disposa que el consell d'administració ha d'estar integrat pel president i pel capità marítim, com a membre nat, com també per un nombre de vocals ―comprès entre deu i setze en el cas de les Illes Balears―, els quals han de ser designats per la Comunitat Autònoma atesos determinats criteris fixats en el precepte esmentat.

El nomenament d'aquests vocals té una durada de quatre anys, renovable, llevat que l'òrgan competent de la Comunitat Autònoma en disposi la separació acordada, a proposta de les organitzacions, els organismes o les entitats als quals representin.

En el cas de les Illes Balears, cada consell insular ha de tenir un representant en el Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Balears.

D'acord amb aquests criteris i en virtut de la facultat que li atorga la norma esmentada, el Consell de Govern, en data 13 de setembre de 2019 (BOIB núm. 126, de 14 de setembre), designà, entre d'altres, la senyora Alejandra Ferrer Kirschbaum vocal en representació del Consell Insular de Formentera.

Atès que el Consell Insular de Formentera ha proposat el canvi de representant, cal designar el nou vocal.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, en la sessió de dia 29 de novembre de 2021, adoptà entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Disposar la separació de la senyora Alejandra Ferrer Kirschbaum com a vocal del Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Balears en representació del Consell Insular de Formentera.

Segon. Designar la senyora Ana Juan Torres vocal del Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Balears, en representació del Consell Insular de Formentera.

Tercer. Notificar aquest Acord a l'Autoritat Portuària de Balears i a les persones interessades.

Quart. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 29 de novembre de 2021

La secretària del Consell de Govern Rosario Sánchez Grau (Per suplència d'acord amb l'article 5.2 del Decret 8/2021, de 13 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears)