Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 573037
Bases específiques de la convocatòria per a la selecció de personal laboral no permanent per crear una borsa de feina d'educador/a social, pel procediment abreujat, mitjançant concurs de mèrits, per a l'Ajuntament de Manacor.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de Batlia núm. 2021/3967 de 22 de novembre de 2021, s'ha resolt el següent:

«DECRET

Antecedents de fet

En data 28 d'octubre de 2021 la delegada de Polítiques Transversals presenta proposta per convocar una nova borsa de treball per mèrits de la categoria d'educador o educadora social per poder fer front a substitució dels professionals que tenim en plantilla, així com poder comptar amb els professionals necessaris per cobrir les possibles vacants que puguin sorgir.

Per a l'exercici pressupostari 2022 s'ha ampliat la plantilla amb 4 places del perfil professional d'educació social, per poder donar resposta a la demanda de la població del municipi de Manacor i per complir amb la normativa al respecte.

Certificat d'existència de crèdit, amb la conformitat de l'Interventor municipal.

Les ràtios de professionals a les unitats de treball social dels serveis socials comunitaris bàsics venen marcades al Decret 48/2011, de 13 de maig, pel qual es regulen els principis generals i les directrius de coordinació dels serveis socials comunitaris bàsics, que indica a l'article 10 les ràtios de professionals d'acord a variables sociodemogràfiques.

Vist l'informe de la coordinadora de serveis socials, de 18 de novembre de 2021, en que justifica la urgència en la constitució de la borsa d'educadores o educadors socials, atès que les necessitat d'atenció del departament de serveis socials requereix que aquestes places s'incorporin el més aviat possible per poder cobrir l'atenció que es deixarà de fer quan el personal temporal finalitzi el contracte a 31 de desembre de 2021.

Vist l'informe de la Cap TAG del Departament de Recursos Humans emès en data 19 de novembre de 2021.

Fonaments de dret

1. Bases i convocatòria: art. 55.1 del TREBEP, el qual configura la publicitat com un dels principis rectors de les bases i les convocatòries públiques de l'oferta d'ocupació pública.

2. Art. 7 i 8 del RD 364/1995, de 10 de març, reglament general d'ingrés de personal de l'Administració i promoció de llocs, que regulen l'oferta d'ocupació pública determinant que les necessitats de recursos humans que no poden ser cobertes amb efectius de personal existents seran objecte d'oferta d'ocupació pública, sempre que existeixi crèdit pressupostari i es consideri convenient la seva cobertura durant l'exercici.

3. Article 10 del TREBEP, el qual contempla les circumstàncies per les quals es pot nomenar personal funcionari interí; i article 11 que regula el personal laboral.

4. Sistema selectiu: art. 61.1 del TREBEP el qual determina que els processos selectius tindran caràcter obert i garantiran la lliure concurrència. Els òrgans de selecció vetllaran pel compliment del principi d'igualtat d'oportunitats entre sexes.

5. Bases generals de convocatòries de processos de selecció de personal no permanent de l'Ajuntament de Manacor, aprovades per Decret de Batlia de 19 de novembre de 2014.

6. Article 37 del RDLeg 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic que en el seu apartat c) determina que són objecte de negociació “les normes que fixin els criteris generals en matèria d'accés, carrera, provisió, sistemes de classificació de llocs de feina, i plans i instruments de planificació de recursos humans”. Per tant, ja no queden incloses com a matèria de negociació les bases específiques sinó les que fixen les condicions generals. No obstant això, a efectes informatius és convenient remetre una còpia de les bases a la Junta de Personal / Comitè d'Empresa, de conformitat amb l'article 13 del pacte / conveni col·lectiu del personal de l'Ajuntament de Manacor.

7. Aprovació de les bases i convocatòria: la Llei 7/1985, art. 21.1.g determina que a l'àmbit de l'Administració local és la Batlia Presidència de la Corporació qui té atribuïda la potestat d'aprovació de les bases i la consegüent publicació al BOIB.

RESOLC

1- Aprover les bases de la convocatòria per a la selecció de personal laboral temporal per crear una nova borsa de treball per mèrits de la categoria d'educador o educadora social, mitjançant concurs de mèrits, a l'efecte de substituir les possibles baixes, vacances, permisos, llicències, vacants o qualsevol supòsit de nomenament com a personal laboral temporal, d'acord amb l'article 10 i 11 del TREBEP.

2.- Aprovar la constitució de la borsa pel procediment abreujat, tota vegada que queda justificada la urgència amb l'informe de la coordinadora de serveis socials. El termini per a la presentació de les sol·licituds es reduirà a 8 dies hàbils.

3.- Comunicar al Comité d'empresa l'aprovació d'aquestes bases.

4. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la premsa local i a la pàgina web de l'Ajuntament de Manacor.

5. Comunicar la publicació de la convocatòria al Servei d'Ocupació de les Illes Balears perquè en faci la difusió oportuna, i a la Junta de Personal.

Contra aquesta resolució - que posa fi a la via administrativa – podeu interposar, de forma alternativa, recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que dictà l'acte en el termini d'un mes comptador des de l'endemà a la publicació d'aquesta resolució en el BOIB, o recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà a la seva publicació en el BOIB, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Annex

BASES ESPECÍFIQUES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL NO PERMANENT PER CREAR UNA BORSA DE FEINA D'EDUCADOR O EDUCADORA SOCIAL, PEL PROCEDIMENT ABREUJAT, MITJANÇANT CONCURS DE MÈRITS, PER A L'AJUNTAMENT DE MANACOR

Primera. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

L'objecte d'aquesta convocatòria és la selecció de personal laboral no permanent, mitjançant concurs de mèrits, per crear una borsa de feina extraordinària d'educador o educadora social, per procediment abreujat, a l'efecte de substituir les possibles baixes, vacances, permisos, llicències i vacants d'acord amb l'article 10 del Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

Característiques del lloc de treball: escala d'Administració especial, subescala tècnica mitja, grup A, subgrup A2, 100 % de jornada.

Segona. NORMATIVA D'APLICACIÓ

Aquesta selecció es regirà per les prescripcions contingudes en aquesta convocatòria específica i, en allò que no s'hi prevegi, per les bases generals de convocatòries de processos de selecció de personal no permanent de l'Ajuntament de Manacor, aprovades per resolució de Batlia de 19 de novembre de 2014 i publicades al BOIB número 163,de 29 de novembre de 2014 i a la pàgina web www.manacor.org (seu electrònica, portal de transparència); pel Real Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic; la Llei 3/2007, de la funció pública de les Illes Balears; i supletòriament, per al no previst a l'anterior, pel Decret30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de funcionaris interins de la comunitat autònoma de les Illes Balears, i per la demés normativa que li sigui d'aplicació.

Tercera. REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS

Les persones aspirants hauran de reunir, en la data d'expiració del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds, les condicions següents:

a) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del disposat a l'art. 57 del Real Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic.

b) Tenir complerts 16 anys d'edat a la data de la convocatòria i no excedir, en el seu cas,de l'edat màxima de jubilació forçosa.

c) Estar en possessió de la diplomatura o grau en educació social o l'habilitació pel supòsit b) de la disposició transitòria tercera de la Llei 8/2002, de 26 de setembre, de creació del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de les Illes Balears (BOIB núm. 121, de 8 d'octubre de 2002). En cas de titulacions obtingudes a l'estranger, la persona aspirant haurà d'estar en possessió de la credencial que n'acrediti l'homologació o de la credencial per a l'exercici de la professió corresponent.

d) Acreditar els coneixements de la llengua catalana corresponents al certificat de nivell B2, de conformitat amb l'Ordre del conseller d'Educació, Cultura i Universitats, de 21 de febrer de 2013, i la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública, mitjançant:

* Certificat emès o reconegut com a equivalent per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears o per l'òrgan competent en l'àmbit de les Illes Balears.

e) Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les funcions corresponents.

f) No haver estat separats ni acomiadats, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar- se en inhabilitació absoluta o especial per a l'exercici de funcions públiques per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de personal funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupava en el cas de personal laboral, en el qual haguessin estat separats o inhabilitats. En el cas de pertànyer a un altre estat, no trobar- se inhabilitats o en situació equivalent ni haver estat sotmesos a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat, en els mateixos termes, l'accés al servei públic.

g) Abans de prendre possessió de la plaça, la persona interessada haurà de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni realitza cap activitat al sector públic delimitat per l'art. 1 de la Llei 53/1984, i que no percep pensió de jubilació, retir o orfandat. Si realitza alguna activitat privada, inclosa la de caràcter professional, ho haurà de declararen el termini de deu dies naturals comptats a partir del dia de la presa de possessió, per tal que la corporació acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.

h) No haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i indemnitat sexual. A tal efecte, haurà de presentar un certificat de no tenir antecedents penals per delictes sexuals.

i) Estar en possessió del permís de conduir de classe B.

Quarta. SOL·LICITUDS

Les sol·licituds, dirigides a la Batlia, s'han d'ajustar al model normalitzat de sol·licitud (es pot descarregar a la web www.manacor.org: seu electrònica; tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal) i es presentaran en el Registre General presencial o electrònic de l'Ajuntament de Manacor, o en qualsevol dels mitjans admesos a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, dins el termini de 8 dies hàbils comptats a partir del següent al de la publicació de la convocatòria en el BOIB.

Per ser admesos i prendre part a la convocatòria els aspirants hauran de manifestar a la sol·licitud que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la base tercera.

A més, serà necessari adjuntar amb la sol·licitud la documentació següent:

-  Còpia del DNI o document que acrediti la nacionalitat.

-  Còpia del títol acadèmic exigit per prendre part en aquesta convocatòria.

- Còpia del certificat de coneixements de llengua catalana.

- Còpia de tots aquells documents que siguin necessaris per a la fase de concurs, ordenats seguint l'ordre establert al barem de mèrits que consten en aquestes bases i acompanyats d'un currículum indicant la relació de documents que presenta per ser valorats. La comissió tècnica de valoració no valorarà els mèrits al·legats però no justificats en la forma que indiquen aquestes bases.

- El justificant d'haver ingressat la taxa per optar a proves de selecció de personal amb la quantia de 27'15 € (bonificació del 50 % per a membres de famílies nombroses i exempts de pagament les persones amb discapacitat igual o superior al 33 %).

També es publicarà l'anunci de la convocatòria, en extracte, a la premsa local i es comunicarà al Servei d'Ocupació de les Illes Balears perquè en faci la difusió oportuna. En tot cas, el termini de presentació de sol·licituds comptarà a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB.

Cinquena. ADMISSIÓ DE LES PERSONES ASPIRANTS

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la Presidència de la corporació dictarà resolució en el termini màxim de dos dies hàbils, amb la qual declararà aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses. Aquesta resolució s'exposarà al tauler d'anuncis de la seu electrònica d'aquest Ajuntament. Es concedirà un termini de dos dies hàbils a comptar del dia següent a aquesta publicació per a rectificacions, esmenar errades i possibles reclamacions.

La llista provisional de persones admeses i excloses es considerarà automàticament elevada a definitiva si no s'hi presenten reclamacions.

Si hi hagués reclamacions, seran estimades o desestimades, si s'escau, en el termini màxim de dos dies, en una nova resolució amb la qual s'aprovi la llista definitiva, que es farà pública al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament.

A la mateixa resolució es fixarà el lloc, la data i l'hora de constitució de la comissió tècnica de valoració per dur a terme la valoració dels mèrits.

 

​​​​​​​Sisena. COMISSIÓ TÈCNICA DE VALORACIÓ

1. L'òrgan de selecció és col·legiat i la composició s'ha d'ajustar als principis d'imparcialitat i professionalitat dels seus membres i s'ha de respectar el principi de representació equilibrada de dones i homes, excepte per raons fonamentades i objectivament motivades.

2. La composició de la comissió tècnica de valoració ha de ser predominantment tècnica; tots els membres han de tenir titulació igual o superior a les exigides per a l'accés a les places convocades.

3. El personal d'elecció o de lliure designació política, el personal funcionari interí i el personal eventual no poden formar part dels òrgans de selecció. Tampoc no en poden formar part les persones representants dels empleats públics, sens perjudici de les funcions de vigilància i vetlla del bon desenvolupament del procediment selectiu.

4. La pertinença als òrgans de selecció és sempre a títol individual; no es pot exercir aquesta representació per compte d'altri.

5. La comissió no podrà constituir- se ni actuar sense l'assistència de més de la meitat dels seus membres, titulars o suplents, indistintament, ni sense presidència ni sense secretaria. Les decisions s'ha d'adoptar per majoria .

A la comissió tècnica hi podrà assistir, sense que en formi part, un membre de la Junta de Personal que actuarà com a observador, amb funcions de vigilància i vetlla del bon desenvolupament del procediment selectiu.

6. Els membres del Tribunal i els assessors o assessores s'han d'abstenir d'intervenir quan concorrin les circumstàncies que preveu l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. Així mateix, han de notificar aquesta circumstància a l'autoritat que els va nomenar.

7. L'abstenció i la recusació dels membres del tribunal es regularà pels articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, i pels articles 22 i 23 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Setena. FASE DE CONCURS

La comissió tècnica de valoració avaluarà els mèrits al·legats i justificats per les persones aspirants.

Es valoraran els següents mèrits (Màxim 25 punts):

1. L'experiència professional.

-  Per serveis prestats a l'Administració Pública exercint funcions de naturalesa o de contingut tècnic anàlogues a les de la plaça convocada (màxim 8 punts):

-  1 punt per any treballat als serveis socials comunitaris bàsics d'una administració pública municipal ocupant un lloc de feina igual al convocat, fins a un màxim de 6 punts.

-  0,50 punts per any treballat a qualsevol administració pública ocupant un lloc similar , fins a un màxim de 2 punts.

Les fraccions d'any es computaran prorratejant la puntuació anual pels mesos treballats.

Únicament serà valorat aquest apartat quan, de la documentació aportada per la persona aspirant, es desprengui que l'experiència laboral està directament relacionada amb les funcions de la plaça o lloc a cobrir. A tal efecte s'haurà de presentar certificat de l'Administració en el qual s'indiqui la data d'alta i baixa en la mateixa així com el lloc de treball ocupat i les funcions que hi desenvolupava.

Quant a l'experiència, es valorarà tant l'experiència adquirida amb convenis entre l'Administració pública i l'INEM en règim de col·laboració social, com la que correspongui a cobertura de places per a les quals hagi existit un procés de selecció previ.

- Per serveis prestats fora de l'Administració Pública, en una empresa privada exercint funcions de naturalesa o de contingut tècnic anàlogues a les de la plaça convocada (màxim 4 punts):

-  0'50 punts per any treballat a serveis socials comunitaris bàsics fora de l'administració pública o per        compte aliena, fins a un màxim de 3 punts.

-  0'25 punts per any treballat a altres serveis, fins a un màxim de 1 punt.

Les fraccions d'any es computaran prorratejant la puntuació anual pels mesos treballats.

Únicament serà valorat aquest apartat quan, de la documentació aportada per la persona aspirant, es desprengui que l'experiència laboral està directament relacionada amb les funcions de la plaça o lloc a cobrir. A tal efecte s'haurà de presentar certificat de l'entitat o empresa en el qual s'indiqui la data d'alta i baixa en la mateixa així com el lloc de treball ocupat i les funcions. Es complementarà amb un informe de vida laboral emès per la Seguretat Social on s'especifiqui la data d'alta i baixa en l'activitat corresponent.

2. Formació.

- Formació reglada. Es valoren els títols acadèmics de caràcter oficial relacionats amb l'àmbit social i les funcions pròpies dels educadors socials als serveis socials comunitaris bàsics. La puntuació màxima és de 8 punts.

Només es valoraran els títols diferents del que s'exigeix com a requisit per participar en la convocatòria.

En el cas d'aquelles persones aspirants habilitades pel supòsit b) de la disposició transitòria 3ª de la Llei 8/2002, de 26 de setembre, de creació del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de les Illes Balears, la titulació universitària requerida per integrar- se en el col·legi no es considerarà mèrit.

- Titulació acadèmica de grau, segon cicle universitari, llicenciatura, arquitectura, enginyeria o equivalent (1,5 punts).

- Titulació acadèmica de diplomatura universitària, primer cicle universitari, arquitectura tècnica, enginyeria tècnica o equivalent (1 punt)

- Doctorat (2 punts)

- Màster oficial o homologat (1,5 punts)

- Curs de postgrau, especialització o expert universitari de més de 120 hores, que tengui relació directa amb la plaça: 1 punt per curs fins a un màxim de 2 punts.

La valoració com a mèrit d'un títol implica que no es poden valorar els de nivell inferior necessaris per obtenir- lo, excepte en el supòsit del títol de doctor o màster oficial en què sí que es podrà valorar la llicenciatura o equivalent.

- Formació no reglada. Per cursos de formació i perfeccionament relacionats amb la plaça afectada o lloc convocat, impartits per institucions públiques i/o privades: 0 a 3 punts (per ser valorat aquest mèrit s'hauran d'aportar documents en els quals es desprengui clarament la durada dels cursos, i en el seu cas, la qualificació obtinguda. Si no s'especifica el nombre d'hores o crèdits no es podrà valorar). La valoració es realitzarà d'acord amb la següent escala.

- Cursos de 0 a 20 hores: 0'2 punts per curs

- Cursos de 21 a 40 hores: 0'3 punts per curs

- Cursos de 41 a 60 hores: 0'4 punts per curs

- Cursos de més de 60 hores: 0'5 punts per curs

No es valoraran en aquest apartat titulacions superiors a les exigides com a mínim a les bases ni cursos d'idiomes.

3. Altres mèrits (puntuació màxima 2 punts):

- Coneixements orals i escrits de llengua catalana.

Es valoraran els certificats expedits per l'EBAP, els expedits o homologats per la Direcció General de Cultura i Joventut, els expedits per l'Escola Oficial d'Idiomes, i també els certificats reconeguts d'acord amb la normativa autonòmica, fins a una puntuació màxima de 2 punts:

a) Nivell C1: 1 punt

b) Nivell C2: 1,50 punts

c) Nivell LA: 0'50 punts 

Es valorarà només un certificat, excepte en el cas del certificat de coneixements de llenguatge administratiu, en què la puntuació s'acumularà a la de l'altre certificat que s'aporti. En tot cas, si n'és el cas, només es valoraran els certificats de nivell superior a l'exigit com a requisit d'ocupació de la plaça a què s'accedeix.

Els coneixements de llengua catalana únicament es puntuen dins aquest apartat.

Vuitena. VALORACIÓ DE MÈRITS I ORDRE DE CLASSIFICACIÓ

L'ordre de classificació de les persones aspirants el determinarà la suma de les puntuacions obtingudes en la valoració dels mèrits.

En cas d'empat, es donarà prioritat a la millor puntuació obtinguda en el bloc de l'experiència laboral. Si persisteix l'empat, es tindran en compte les puntuacions obtingudes en el bloc de la formació. Si així i tot no és possible desfer l'empat, es resoldrà per sorteig.

Novena. LLISTA DEFINITIVA

Finalitzada la fase de concurs, la Comissió Tècnica de Valoració publicarà en el tauler d'edictes de la seu electrònica de l'Ajuntament la llista provisional de la valoració dels mèrits de les persones aspirants, amb les puntuacions obtingudes per ordre de major a menor puntuació.

Les persones aspirants disposaran d'un termini de tres dies hàbils, des del dia següent a la publicació de l'anunci, per presentar al·legacions i sol·licitar la revisió dels mèrits. Dins aquest termini les persones aspirants que ho considerin poden sol·licitar acudir al departament de Recursos Humans a revisar la valoració dels mèrits i, si ho consideren pertinent, presentar al·legacions.

Una vegada revisades les puntuacions i resoltes les reclamacions, en el seu cas, la Comissió Tècnica farà pública la llista definitiva de la valoració dels mèrits i elevarà la proposta definitiva, per ordre de puntuació, a la Presidència de la corporació amb l'objectiu de constituir la borsa de treball i procedir, en el seu cas, a les contractacions que siguin convenients per cobrir substitucions, places vacants i necessitats urgents de contractacions.

La resolució per la qual es constitueixi aquesta borsa s'ha de fer pública en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament i en el BOIB, amb indicació de totes les persones integrants, l'ordre de prelació i la puntuació obtinguda.

Desena. FUNCIONAMENT DE LA BORSA DE TREBALL

Les persones que formen part d'aquesta borsa a l'efecte d'oferir- los un lloc de treball,estan en situació de disponible o no disponible.

Estan en la situació de no disponible, aquells integrants de la borsa de treball que estiguin prestant serveis com a personal laboral temporal a l'Ajuntament de Manacor corresponent al mateix lloc de feina objecte d'aquesta convocatòria, estiguin fent substitucions diverses (per IT, llicències per maternitat...), o cobrint acumulacions o excés de tasques, o que, per concórrer alguna de les causes previstes en els apartats a), b), c) d) i e) més avall indicats, no hagin acceptat el lloc ofert.

Mentre la persona aspirant estigui en la situació de no disponible en la borsa, no se la cridarà per oferir- li un lloc de treball corresponent al mateix lloc de feina objecte d'aquesta convocatòria, excepte en el cas d'oferiment de vacant a la plantilla que s'hagi de cobrir amb caràcter d'interinitat fins que es cobreixi de forma definitiva, pel procediment reglamentari.

Estan en la situació de disponible la resta de persones aspirants de la borsa, amb la conseqüència que se les ha de cridar per oferir- los un lloc de treball d'acord amb la seva posició en la borsa.

A aquest efecte, el departament de Recursos Humans es posarà en contacte telefònic amb un màxim de tres intents o per mitjans telemàtics (correu electrònic, SMS o whatsApp), amb la persona que correspongui i li comunicarà el lloc a cobrir i el termini en el qual cal que s'incorpori al lloc de treball, el qual no serà inferior, si la persona interessada així ho demana, a 2 dies hàbils a comptar des de la comunicació. Quedarà constància a l'expedient, mitjançant una diligència, de què aquesta persona ha rebut la comunicació o dels intents realitzats.

Dins el termini màxim d'un dia hàbil a comptar des de la comunicació, o dos dies si la crida es fa en divendres, la persona integrant de la borsa ha de manifestar el seu interès amb el nomenament.

Si dins aquest termini no manifesta la conformitat, renuncia expressament al nomenament, no respon al telèfon de contacte que ha facilitat o altre circumstància que impedeixi la seva incorporació, passarà al darrer lloc de la borsa de feina, i s'avisarà al següent de la llista.

Els aspirants que hi renunciïn de forma expressa o tàcita passaran al darrer lloc de la borsa de treball, llevat que al·leguin, dins del termini establert, la concurrència d'alguna de les circumstàncies següents, que s'han de justificar documentalment dins dels tres dies hàbils següents:

a) Estar en període d'embaràs, de maternitat o de paternitat, d'adopció o d'acolliment permanent o preadoptiu, incloent- hi el període en què sigui procedent la concessió d'excedència per a cura de fills i filles per qualsevol dels supòsits anteriors.

b) Prestar serveis en un lloc de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Manacor com a personal funcionari interí en una altra escala, subescala, classe o categoria, o coma personal laboral temporal o indefinit no fix.

c) Prestar serveis en un lloc de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Manacor com a personal funcionari de carrera i no poder acollir- se, en aplicació de la normativa,a la situació d'excedència voluntària per incompatibilitat per prestació de serveis en el sector públic.

d) Patir malaltia o incapacitat temporal.

e) Estar, en el moment de la crida, exercint funcions sindicals.

Aquestes persones estan obligades a comunicar per escrit al Departament de Recursos Humans l'acabament de les situacions previstes anteriorment, excepte la de l'apartat b) ic), en un termini no superior a deu dies hàbils des que es produeixi, amb la justificació corresponent, i restaran en la situació de no disponible i no rebran cap més oferta mentre es mantingui la circumstància al·legada. La manca de comunicació en el termini establert determina l'exclusió de la borsa.

Quan la persona seleccionada mitjançant aquest sistema de borsa cessi en el lloc de treball, llevat que sigui per renuncia voluntària, es reincorporarà novament a la borsa de treball amb el mateix ordre de prelació que tenia. També es mantindrà en el mateix ordre de prelació la persona que, essent citada per fer efectiva una contractació, ja estigui contractada per l'Ajuntament i es mantingui en el lloc de treball que desenvolupa.

La posterior renuncia d'una persona funcionària / laboral interina al lloc de treball que ocupa, així com l'incompliment del deure de prendre possessió del lloc prèviament acceptat, suposa l'exclusió de la borsa de treball.

Vigència d'aquesta borsa.

Aquesta borsa extraordinària tindrà una vigència màxima de 3 anys des de que es publiqui la resolució de constitució al BOIB, de conformitat amb l'article 12 del Decret 30/2009,de 22 de maig. Un cop hagi transcorregut aquest període de temps la borsa perd la vigència i no es pot reactivar.

Onzena. PRESENTACIÓ DE DOCUMENTS

Les persones aspirants que siguin cridades i donin la seva conformitat a una contractació hauran de presentar, en el termini màxim de dos dies hàbils comptats a partir del dia en què manifestin la conformitat, els documents següents, referits sempre a la data d'expiració del termini de presentació de sol·licituds:

a) Còpia acarada del document nacional d'identitat i de la titulació exigida per prendre part a la convocatòria.

b) Certificat mèdic acreditatiu de posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les funcions corresponents.

c) Declaració jurada o promesa que no ha estat separat o separada, mitjançant expedient disciplinari, del servei de l'Estat, de les comunitats autònomes, ni entitats locals, ni estar inhabilitat o inhabilitada per a l'exercici de funcions públiques.

d) Certificat de no tenir antecedents penals per delictes sexuals.

e) Acreditar que es troben donats d'alta al Col·legi d'Educadores i Educadors Socials.

No podran ser contractats els qui no presentin la documentació en el termini indicat, llevat dels casos de força major, o si se'n dedueix que manquen d'algun dels requisits.

Dotzena. IMPUGNACIÓ

Les presents bases específiques i tots els actes administratius que es derivin de les bases i de les actuacions dels tribunals qualificadors, podran ser impugnats conforme al que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Annexe 1.

Quadre resum de la fase de concurs:

MÈRIT

PUNTUACIÓ

Experiència professional

Serveis prestats a l'Administració Pública exercint funcions de naturalesa o de contingut tècnic anàlogues a les de la plaça convocada:

1 punt per any treballat als serveis socials comunitaris bàsics d'una administració pública municipal ocupant un lloc de feina igual al convocat, fins a un màxim de 6 punts.

0,50 punts per any treballat a qualsevol administració pública ocupant un lloc similar, fins a un màxim de 2 punts.

Serveis prestats fora de l'Administració Pública, en una empresa privada exercint funcions de naturalesa o de contingut tècnic anàlogues a les de la plaça convocada:

 

 

0'50 punts per any treballat a serveis socials comunitaris bàsics fora de l'administració pública o per compte aliena, fins a un màxim de 3 punts.

0'25 punts per any treballat a altres serveis, fins a un màxim de 1 punt.

Formació

Formació reglada:

  1. Titulació acadèmica de grau, segon cicle universitari, llicenciatura, arquitectura, enginyeria o equivalent (1,5 punts).

  2. Titulació acadèmica de diplomatura universitària, primer cicle universitari, arquitectura tècnica, enginyeria tècnica o equivalent (1 punt)

  3. Doctorat (2 punts)

  4. Màster oficial o homologat (1,5 punts)

  5. Curs de postgrau, especialització o expert universitari de més de 120 hores, que tengui relació directa amb la plaça (1 punt per curs fins a un màxim de 2 punts)

La valoració com a mèrit d'un títol implica que no es poden valorar els de nivell inferior necessaris per obtenir- lo, excepte en el supòsit del títol de doctor o màster oficial en què sí que es podrà valorar la llicenciatura o equivalent.

Formació no reglada:

  1. Cursos de 0 a 20 hores: 0'2 punts per curs

  2. Cursos de 21 a 40 hores: 0'3 punts per curs

  3. Cursos de 41 a 60 hores: 0'4 punts per curs

  4. Cursos de més de 60 hores: 0'5 punts per curs

0 a 3 punts.

Altres mèrits

Coneixements orals i escrits de llengua catalana.

a)Nivell C1: 1 punt

b)Nivell C2: 1,5 punts

             c)Nivell LA: 0'50 punts

Puntuació màxima  2 punts.

 

Annexe 2.

Juntament amb la sol·licitud per formar part de la borsa i la documentació aportada, s'haurà de presentar aquest quadre resum emplenat amb l'autoavaluació feta per cada un dels aspirants.

MÈRIT

PUNTUACIÓ

Experiència professional

Serveis prestats a l'Administració Pública exercint funcions de naturalesa o de contingut tècnic anàlogues a les de la plaça convocada:

 

1 punt per any treballat als serveis socials comunitaris bàsics d'una administració pública municipal ocupant un lloc de feina igual al convocat, fins a un màxim de 6 punts.

LLOC:

DATES:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0,50 punts per any treballat a qualsevol administració pública ocupant un lloc similar, fins a un màxim de 2 punts.

LLOC:

DATES:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serveis prestats fora de l'Administració Pública, en una empresa privada exercint funcions de naturalesa o de contingut tècnic anàlogues a les de la plaça convocada:

 

0'50 punts per any treballat a serveis socials comunitaris bàsics fora de l'administració pública o per compte aliena, fins a un màxim de 3 punts.

LLOC:

DATES:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0'25 punts per any treballat a altres serveis, fins a un màxim de 1 punt.

 

LLOC:

DATES:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formació

Formació reglada:

 

TITULACIÓ:

HORES/EETC:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formació no reglada:

 

TITULACIÓ:

HORES/EETC:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altres mèrits

Coneixements orals i escrits de llengua catalana.

 

Nivell de català:

 

 

Nivell LA:

 

 

 

Manacor, 23 de novembre de 2021

El delegat especial de Personal Joan Gaià i Mascaró