Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 531752
Modificació dels membres de la junta de govern local i de l’ordre de nomenament de tinents/es de batle

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(Exp. núm. 858/2019)

Resolució de batlia

1. Fets

La renúncia al càrrec de regidora de María Lourdes Bennàsar Bennàsar, de la qual se'n prengué coneixement en la sessió del ple de l'ajuntament del passat 28 d'octubre, fa necessari modificar la composició de la junta de govern local i l'ordre de nomenament dels tinents/es de batle.

S'ha escoltat el parer dels membres de l'equip de govern.

Per raons de claredat i de facilitat es refonen les antecedents resolucions que afecten aquests fets (núm. 757-2019 i núm. 32-2021) en una sola.

2. Fonaments de dret.

Article 23 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, sobre la junta de govern local i els tinents de batle.

3. Resolució

En exercici de les atribucions que me confereix la normativa esmentada,

Resolc

1r.- Nomenar membres de la junta de govern local els següents regidors:

Lorenzo Rosselló Campins, del grup municipal PP

Catalina Cifre Rosselló, del grup municipal PP

Juan Antonio Lozano León, del grup municipal PP

María Angustias Cabañero Lavara, del grup municipal PP

2n.- Designar els següents tinents de batle:

1r. Tinent de batle: Lorenzo Rosselló Campins

2a. Tinenta de batle: Catalina Cifre Rosselló

3r. Tinent de batle: Juan Antonio Lozano León

4a. Tinenta de batle: María Angustias Cabañero Lavara

3r. Revocar i deixar sense efectes les resolucions de batlia núm. 757-2019 i núm. 32-2021.

4t.- Retre compte d'aquesta resolució al ple de l'ajuntament en la primera sessió que celebri, ordenar la notificació als designats i la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sense perjudici de la seva efectivitat a partir de demà.

Cosa que fem pública per a general coneixement.

Recursos

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, es poden interposar, alternativament, els recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la notificació o publicació de la present resolució.

b) El recurs de reposició potestatiu davant la batlia, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent de la notificació o publicació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

 

Alaró, 5 de novembre de 2021

El batle

Llorenç Perelló Rosselló