Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 502707
Aprovació del padró de rebuts de vedats privats de caça de l'exercici 2021, de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament de Ciutadella, per acord de Junta de Govern de dia 13-10-2021, ha resolt aprovar la relació de rebuts de vedats privats de caça de l'exercici 2021.

El padró esmentat romandrà exposat al públic en el Departament de Rendes i Exaccions de l'Ajuntament, durant el termini de 20 dies hàbils, a comptar des de l'endemà d'aquesta publicació. A partir de la finalització del termini anterior i durant el període d'un mes, les persones que hi estiguin interessades podran interposar, contra aquest, recurs de reposició davant la Junta de Govern d'aquest ajuntament.

Així mateix, podran utilitzar qualsevol altra mitjà de defensa que estimin convenient per als seus interessos.

Mitjançant aquest document i d'acord amb el disposat en el Reglament General de Recaptació, es posa en coneixement l'obertura del període voluntari de cobrament del padró anteriorment referit que comprendrà el termini següent: del 29/10/2021 al 29/12/2021.

Passat l'esmentat període, s'incoarà la via de constrenyiment, en la qual les persones deutores hauran d'abonar, a més de l'import de la quota, les costes del procediment i els recàrrecs següents: del 10% si el pagament s'efectua en els terminis assenyalats en la provisió de constrenyiment; o del 20% si el pagament és posterior als terminis referits, i els interessos de demora corresponents. El recàrrec serà del 5% si el pagament es realitza abans de la notificació de la provisió de constrenyiment.

El pagament podrà efectuar-se durant cada dia laboral de les 9.00 h a les 13.30 h a l'Oficina de Recaptació Municipal, situada al carrer Nou de Juliol, 1.

El pagament es podrà fer en metàl·lic, xec bancari, mitjançant ingrés o transferència a les entitats col·laboradores o per domiciliació bancària.

 

Ciutadella de Menorca, 15 d'octubre de 2021

L'alcaldessa Joana Gomila Lluch