Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 502186
Aprovació provisional ordenança fiscal per a l'establiment de la Taxa pel servei de recollida, assistència i allotjament d'animals perduts i abandonats o rodamons que es trobin en la via pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de dia 18 d'octubre de 2021 va acordar aprovar provisionalment una ordenança fiscal per a l'establiment de la Taxa pel servei de recollida, assistència i allotjament d'animals perduts i abandonats o rodamons que es trobin en la via pública.

Aquest acord d'aprovació provisional queda exposat, per un termini de 30 dies hàbils, mitjançant la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un diari dels de major difusió de la comunitat autònoma i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica d'aquest Ajuntament a aquest efecte que les persones interessades puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes.

En el cas que transcorregut el termini no s'hagi presentat cap reclamació, s'entendrà definitivament aprovat de manera automàtica, sense necessitat d'un nou acord exprés, l'acord provisional adoptat.

 

Manacor, a la data de la signatura electrònica (22 d'octubre de 2021)

La 4a tinenta d'alcalde i delegada de Promoció Econòmica M. Antònia Truyols Martí Per delegació de l'alcalde (Decret 3527/2021)