Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 501464
Aprovació Padró Fiscal del 3r trimestre de 2021 de la taxa pel subministrament d'aigua i servei de clavegueram

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient  1191/2021

Aprovat per Decret d'Alcaldia número 2021-0368 de data 18 d'octubre de 2021 el padró fiscal corresponent al tercer trimestre de 2021 de la taxa pel subministrament d'aigua i servei de clavegueram, per un import de 89.881,20 euros, s'exposa al públic, per un termini de 15 dies hàbils a comptar des del dia següent al de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a fi que qui es consideri interessat pugui formular les reclamacions que estimi pertinents. En cas de no presentar-se reclamacions s'entendrà aprovat definitivament. Tota la documentació es troba a les dependències municipals, al servei d'aigua.

El cobrament es realitzarà en via voluntària des del dia 20 d'octubre al dia 20 de desembre de 2021 (ambdós inclosos) pels mitjans següents:

-Mitjançant la presentació del document –avís de pagament que els contribuents rebran al seu domicili- a les oficines de l'Ajuntament amb targeta de crèdit.

-Mitjançant càrrec en compte bancari per a tots aquells rebuts respecte dels quals consti prèviament una ordre de domiciliació bancària formalitzada en la forma reglamentària corresponent.

Un cop transcorregut el termini de pagament en període voluntari s'iniciarà el procediment de constrenyiment en via executiva contra els contribuents que no hagin satisfet el seu deute tributari, i se'ls aplicaran els interessos de demora, així com els recàrrecs que corresponguin d'acord amb el que determina la Llei General Tributària i el Reglament General de Recaptació.

L'exposat es fa públic per a coneixement general de conformitat amb el que estableixen els articles 102.3 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària i 24 del RD 939/2005, de 29 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament General de Recaptació.

 

Valldemossa, en el dia de la signatura electrònica (19 d'octubre de 2021)

El batle Nadal Torres Bujosa