Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 501430
Correcció d’errades advertides en la Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de 27 d’abril de 2021 per la qual s’autoritza de manera condicionada l’ampliació de la configuració del Centre privat d’Educació Infantil de primer cicle la Vall, de Marratxí amb una unitat més d’educació infantil

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 59, de 6 de maig de 2021, s'ha publicat la Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 27 d'abril de 2021 per la qual s'autoritza de manera condicionada l'ampliació de la configuració del Centre privat d'Educació Infantil de primer cicle la Vall, de Marratxí amb una unitat més d'educació infantil.

S'ha observat una errada en la publicació pel que fa al nom de la titularitat del CEI La Vall, en el punt 2 de la Resolució. 

Segons l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició; la rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

S'ha comprovat que hi va haver una errada de transcripció a l'hora de redactar el nom de la titularitat del CEI La Vall, en el punt 2 de la Resolució i és necessari corregir-ho.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Corregir l'errada advertida, en el sentit següent:

En el punt 2 de la Resolució, on diu:

Codi de centre: 07013711

Denominació genèrica: centre d'educació infantil privat de primer cicle

Denominació específica: La Vall

Titular: Gemma Puig Bosqued

Domicili: c. d'Olesa, núm. 11

Localitat: Sa Cabaneta

Municipi: Marratxí

Codi postal: 07141

Ha de dir:

Codi de centre: 07013711

Denominació genèrica: centre d'educació infantil privat de primer cicle

Denominació específica: La Vall

Titular: Escuela Infantil la Vall, SLU

Domicili: c. d'Olesa, núm. 11

Localitat: Sa Cabaneta

Municipi: Marratxí

Codi postal: 07141

 

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 19 d'octubre de 2021

El conseller d'Educació i Formació Professional

Martí X. March Cerdà