Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 500956
Nova informació pública de la Modificació puntual núm. 4 de les Normes Subsidiàries del municipi de Porreres per a l’ordenació del SUDO URB-OR-01 i la modificació de l’article 116 per a l’ampliació de l’equipament docent

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Porreres, en sessió de 25 de maig de 2020, va aprovar inicialment la Modificació puntual núm. 4 de les NNSS per a l'ordenació del sector urbanitzable directament ordenat URB-OR-01 i la modificació de l'article 116 per a l'ampliació d'equipaments docents, juntament amb el document d'avaluació ambiental estratègica simplificada, l'expedient del qual es va sotmetre a exposició pública mitjançant edicte publicat en el BOIB núm. 189 de 3 de novembre.

Vists els informes preceptius emesos per les administracions competents, l'acord de Ple de 27 de setembre de 2021 i el requeriment del Servei Jurídic d'Urbanisme del Consell de Mallorca núm. 2021-E-RC-1943, d'acord amb l'art. 55.4 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, se sotmet a una nova informació pública per termini de quaranta-cinc dies hàbils, a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Durant el dit termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [adreça https://porreres.cat/ca/arxius-i-documents/expedients]. El present anunci servirà de notificació als interessats, en cas que no pugui efectuar-se la notificació personal de l'atorgament del tràmit d'audiència.

 

Porreres, 22 d'octubre de 2021

La batlessa

Francisca Mora Veny