Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALAIOR

Núm. 13141
Modificació del Decret 2019-0012 de nomenament de representants de la corporació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Exp. Núm.: 2567/2019

Feim públic, per a coneixement general, el Decret d'Alcaldia núm. 2020-1654, de data 15 de desembre de 2020, de nomenament de representants de la corporació que literalment diu:

«En data 21 de juny de 2019, mitjançant el Decret 2019-0012, es resolgué nomenar els representants de la corporació davant altres organismes;

Vist que s'ha fet una reorganització de les competències delegades en els regidors i les regidores, es fa necessari modificar dit Decret;

Per tant, fent ús de les de les competències atribuïdes a aquesta Alcaldia en els articles 21.3 i23.4 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de las bases del règim local, i de conformitat amb els articles 43, 44, 45 i 51 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel que s'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals;I atès que la designació de representants de l'Ajuntament en òrgans col·legiats és competència de l'Alcaldia;

RESOLC:

ÚNIC. Modificar el Decret 2019-0012 de data 21 de juny de 2019, de manera que quedi redactat de la següent manera:

«RESOLUCIÓ D'ALCALDIA DE NOMENAMENT DE REPRESENTANTS DE LA CORPORACIÓ

Fent ús de les de les competències atribuïdes a aquesta Alcaldia en els articles 21.3 i 23.4 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de las bases del règim local, i de conformitat amb els articles 43, 44, 45 i 51 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel que s'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals;

I atès que la designació de representants de l'Ajuntament en òrgans col·legiats és competència de l'Alcaldia;

RESOLC:

PRIMER. El batle, José Luis Benejam Saura, serà el representant de l'Ajuntament d'Alaior en la Comissió de Seguiment del Pati de sa Lluna, així com en el Consorci subscrit amb l'ITEB.

SEGON. Designar al regidor Cristóbal Marqués Palliser, president de la Comissió d'Obres i Urbanisme i president de la Comissió Especial de Comptes; i representant de l'Ajuntament en les juntes de compensació Ub-1.5 i PA 1.2.

TERCER. Designar a la regidora Maria del Mar López Corral representant de l'Ajuntament en les entitats urbanístiques de conservació existents a les urbanitzacions ,dels nuclis tradicionals del terme municipal, en les juntes de compensació de Torre-solí II (PB 3.1), Lloc Nou Mediterrani i l'Entitat Urbanística Col·laboradora de Conservació de Torre-solí i Son Bou, en el programa LEADER, en el Consorci de Residus i Energia de Menorca, en el Consell General de la Reserva i en la Agenda Local 21.

QUART. Designar al regidor Luis Alberto Arévalo González representant de l'Ajuntament en la junta de compensació de la fase II (polígon industrial)

CINQUÈ. Designar la regidora Maria Antònia Pons Mascaró presidenta de la Comissió de Benestar Comunitari i representant de l'Ajuntament en el Consell de Serveis Socials de Menorca, en el Consell de Participació de la Dona, en la Fundació per a Persones amb Discapacitat per a Menorca, en el Consorci Sociosanitari de Menorca, en el Consell Assessor de la Gent Gran, Creu Roja, en el Fòrum de la Immigració, en la Comissió de Seguiment del Geriàtric, en el Fons Menorquí de Cooperació i en la Comissió Mixta la Caixa - Club Jubilats.

SISÈ. Designar al regidor Jaime Reurer Morlà representant de l'Ajuntament en el patronat de la Fundació Enciclopèdia de Menorca, l'Institut Menorquí d'Estudis i la Menorca Talaiòtica, representant de l'Ajuntament la Fundació Illes Balears, designar-lo president del Consell Escolar Municipal i representant de l'Ajuntament en el Consell Escolar de Mestre Duran, en el Consell Escolar del CEI Es Pouet, en el Consell Escolar del col·legi Dr. Comas, en el Consell Escolar de La Salle i en el Consell Escolar de l'IES Josep Miquel Guàrdia.

SETÈ. Designar el regidor Rafael Quintana Villalonga president del Consell Municipal d'Esports.

VUITÈ. Notificar personalment aquesta resolució a les persones designades, que es considerarà acceptada tàcitament sempre que no hi hagi manifestació expressa.

NOVÈ. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i a la pàgina web municipal per a coneixement general.»

 

Alaior, 17 de desembre de 2020

El batle José Luis Benejam Saura