Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MANCOR DE LA VALL

Núm. 12896
Aprovació de l'oferta d'ocupació pública 2019 de l'Ajuntament de Mancor de la Vall

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Primer. En data 20 de desembre de 2019, per mitjà de Decret de Batlia s'ha resolt aprovar l'OFERTA D'OCUPACIÓ PÚBLICA 2019 d'aquest Ajuntament per a l'any 2019, que conté els següents llocs de treball, en virtut de la taxa addicional del 90% per estabilització de personal temporal:

CATEGORIA LABORAL

Núm. VACANTS

DENOMINACIÓ

Equiv. C2

1

Treballador familiar

Equiv. C2

2

Educador escoleta

Equiv. C2

1

Aux. biblioteca

Altres grups

1

Neteja

Les places ofertes en execució de la present OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ 2019 s'hauran de convocar dins del termini improrrogable de tres anys a comptar des de la data de publicació.

Segon. A tals efectes, en compliment de l'article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local i de l'article 70 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic aprovat pel Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, es fa públic per al general coneixement i per a la interposició dels recursos que, en el seu cas, els interessats considerin oportú.

Tercer. Contra la present resolució podran els interessats interposar recurs potestatiu de reposició davant Batlia, en el termini d'un mes comptat a partir del dia següent a la seva publicació. També podran interposar alternativament recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu amb seu a Palma, en el termini de dos mesos, de conformitat amb allò establert als articles 30, 114-c) y 112.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i 8 , 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa-Administrativa. En cas d'optar per la interposició del recurs de reposició, no podran interposar el recurs contenciós-administratiu fins que s'hagi notificat la resolució expressa del recurs o hagi transcorregut un mes des de la seva interposició sense haver rebut la notificació, data en què podrà entendre's desestimat per silenci administratiu. Tot això sense perjudici puguin interposar qualsevol altre recurs pertinent.

 

Mancor de la Vall, 20 de desembre de 2019

El Batle

Guillem Villalonga Ramonell