Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 12858
Resolució del director gerent de l’Escola Balear d’Administració Pública per la qual s’aprova el règim de suplència i es designen les persones suplents de la cap del Departament de Formació i Selecció de l’EBAP

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. L'Ordre de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'agost de 2017 per la qual s'aproven les funcions dels llocs de treball de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques i de l'Escola Balear d'Administració Pública disposa en l'article 3 que en el cas de vacant de caps de departament o de servei o en absència de la persona titular, n'ha d'assumir les funcions el cap o la cap de departament o de servei que designi l'òrgan directiu al qual està adscrit el lloc de treball, tot això sens perjudici del règim ordinari de suplències que, si s'escau, s'estableixi.

2. En data 30 de maig de 2019 es va publicar al BOIB núm. 72 l'Ordre de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de modificació de l'Ordre de 25 d'agost de 2017, per la qual es modifiquen, entre d'altres, l'annex 2 en relació amb les funcions dels llocs de treball de l'Escola Balear d'Administració Pública, i l'annex 3 en relació amb l'estructura orgànica de l'EBAP.

3. Els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública aprovats pel Decret 31/2012, de 13 d'abril, disposen en l'article 12: «La Direcció Gerència és l'òrgan unipersonal directiu de l'EBAP i assumeix la direcció, l'administració i la gestió ordinària de l'ens, tal com estableix l'article 20 de la Llei 7/2010»; i entre les seves atribucions hi ha la direcció del personal de l'EBAP, així com també qualsevol altra que no estigui expressament reservada a la resta d'òrgans.

4. Per raons d'operativitat es considera convenient aprovar un règim de suplències en cas de vacant o d'absència, malaltia o qualsevol altre impediment del cap o la cap del Departament de Formació i Selecció de l'Escola Balear d'Administració Pública, per garantir en tot moment la continuïtat de les funcions atribuïdes a la persona titular.

Fonaments de dret

1. L'article 13 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

2. L'article 32 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. L'article 3 de l'Ordre de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'agost de 2017 per la qual s'aproven les funcions dels llocs de treball de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques i de l'Escola Balear d'Administració Pública (BOIB núm. 110, de 7 de setembre).

4. L'Ordre de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de modificació de l'Ordre de 25 d'agost de 2017 (BOIB núm. 72, de 30 de maig de 2019).

5. El Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar el règim de suplència del cap o la cap del Departament de Formació i Selecció de l'Escola Balear d'Administració Pública en els termes que s'indiquen a continuació i designar suplents a les persones següents:

a) Cap del Servei d'Innovació i Assumptes Generals, en l'exercici de les funcions relatives a l'àrea de formació i innovació atribuïdes al cap o a la cap del Departament de Formació i Selecció.

b) Cap del Servei de Gestió Administrativa i Econòmica, en l'exercici de les funcions relatives a l'àrea de gestió econòmica i assumptes generals atribuïdes al cap o a la cap del Departament de Formació i Selecció.

c) Cap del Servei de Selecció i Provisió, en l'exercici de les funcions relatives a l'àrea de selecció i provisió atribuïdes al cap o a la cap del Departament de Formació i Selecció.

d) Cap del Servei de Règim Jurídic, en la resta de funcions atribuïdes al cap o a la cap del Departament de Formació i Selecció.

2. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 11 de desembre de 2019

El director gerent de l'EBAP Jaime Tovar Jover