Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 12842
Extracte de l’aprovació per Decret d’Alcaldia núm. 2019-4043, de 16 de desembre de 2019, de la convocatòria de subvencions per a les associacions de vesins, comissions de festes, grups folklòrics i associacions culturals, sense ànim de lucre, del municipi de Sant Josep de sa Talaia per a la realització de les següents actuacions que s’hagin celebrat dins l’any 2019 al municipi de Sant Josep de sa Talaia: organització de festes patronals, de nadal o festivitat de la barriada i festes populars

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif: 488074)

De conformitat amb el que estableixen els articles 17.3.b) i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 4.1 de la Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per la qual es regula el procés de registre i publicació de les convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (BOE núm. 299, de 15 de desembre de 2015), es publica l'extracte de la convocatòria d'ajudes més amunt esmentades. El text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i al BOIB núm. 170, de 19 de desembre 2019.

1. CONSIGNACIÓ PRESSUPOSTÀRIA I QUANTIA

La quantia màxima de les subvencions que es podran concedir en aquesta convocatòria és de 50.000,00 €, amb càrrec a la  partida  338 48 019, finançada amb fons propis de l'Ajuntament i condicionada al que disposi e corresponent Pressupost de la corporació per a l'exercici 2020. 

2. REQUISITS GENERALS

Podran acollir-se a aquesta convocatòria les següents entitats:

- Associacions de vesins, comissions de festes, grups folklòrics i associacions culturals sense ànim de lucre del municipi de Sant Josep de sa Talaia per a la realització de festes patronals, de Nadal,  de festivitat de la barriada i festes populars, que s'hagin celebrat en el període comprès entre l'01 de gener de 2019  i el 31 de desembre de 2019  al municipi de Sant Josep de sa Talaia.

Les entitats que s'acullin a aquesta convocatòria hauran de reunir els següents requisits per ser beneficiàries d'una subvenció:

a. Estar inscrites en el Registre Municipal d'Associacions de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i al Registre d'Associacions i Fundacions de la Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears en la data de publicació d'aquesta convocatòria. 

b. Tenir els estatuts o reglaments inscrits al Registre d'Associacions i Fundacions de la Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears  i adaptats a la Llei.

c. Acreditar el compliment d'obligacions en matèria de reintegrament de subvencions que estableix l'article 25 del RLGS.

d. Haurà de constar fefaentment als seus estatuts  que no tenen ànim de lucre.

e. No veure's afectades per cap de les prohibicions dels apartats 2 i 3 de l'article 13 de la LGS

f. Disposar de l'estructura i mitjans necessaris per dur a terme els projectes o programes objecte de la convocatòria.

g. Trobar-se al corrent de les obligacions tributàries, amb la Seguretat Social i amb el mateix Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

3. SOL·LICITUD, TERMINI DE PRESENTACIÓ I DOCUMENTACIÓ

3.1. Les instàncies es dirigiran a l'Alcaldia de l'Ajuntament de Sant Josep i es presentaran en el Registre General de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia   en la forma establerta en l'art. 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

3.2. Els sol·licitants de la subvenció hauran d'adjuntar a la sol·licitud la següent documentació: 

a) Sol·licitud per participar en el procediment de concessió de subvencions, que haurà d'anar subscrita per qui en té la representació (annex I)

b) Certificat del secretari/ària de l'associació que acrediti la representació de la persona en el nom de la qual es presenta la sol·licitud.

c) Document que acrediti que l'associació està donada d'alta al Registre d'Associacions i Fundacions de la Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears.

d) Estatuts o reglaments inscrits al Registre d'Associacions i Fundacions de la Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears  i adaptats a la Llei.

e) DNI del representant de l'entitat.

f) CIF/NIF de l'entitat.

g) Memòria resumida de totes les activitats/projectes que s'han realitzat o es preveu realitzar dins l'any 2019 a l'efecte de barem (annex VI) .

h) Memòria descriptiva de les activitats/projectes per als quals se sol·licita la subvenció que s'hauran d'haver realitzat dins el període comprès entre l'01 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2019. Aquestes activitats han d'anar acompanyades de pressupost (annex VII).

i) Declaració del representant legal de l'associació que l'entitat que representa disposa de l'estructura i mitjans necessaris per dur a terme els projectes o programes objecte de la convocatòria; que  no està inhabilitada per contractar amb les administracions públiques o per obtenir la subvenció; d'estar facultat el sol·licitant per actuar en nom de l'entitat i de no concórrer en aquesta entitat cap de les causes de l'article 13 de la Llei 38/2003 general de subvencions; trobar-se al corrent de les obligacions tributàries, amb la Seguretat Social i amb el mateix Ajuntament de Sant Josep i d'acreditar el compliment en matèria de reintegrament de subvencions (annex II).

j) Dades bancàries per a la transferència de l'import de la subvenció, en cas de no haver-ho presentat en altres ocasions.

k) Declaració de les subvencions obtingudes per a la mateixa finalitat i compromís de comunicar a l'entitat local, les que s'obtinguin en el futur (annex III).

l) Autorització per obtenir informació sobre el compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social (annex IV). No obstant això, la persona sol·licitant podrà denegar expressament el consentiment. En aquest cas, l'entitat haurà d'aportar els certificats acreditatius d'estar al corrent de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social durant l'exposició de la proposta de resolució provisional.

m) Declaració responsable sobre la situació relativa a l'IVA del sol·licitant (annex V)

Nota. Si els documents exigits en la sol·licitud ja s'haguessin presentat a l'Ajuntament en una altra ocasió, el sol·licitant podrà acollir-se a l'establert en l'article 53.d) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, sempre que es faci constar la data i l'òrgan o dependència en què van ser presentats o emesos.

Nota. En la proposta de resolució provisional, l'Ajuntament de Sant Josep constatarà d'ofici que els beneficiaris estan al corrent de les seves obligacions tributàries, davant la Seguretat Social i amb el mateix Ajuntament de Sant Josep. En cas de no poder-ho acreditar, això serà motiu d'exclusió  de la subvenció  i de nova proposta motivada amb possible prorrateig del restant.

S'acreditarà el compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social mitjançant declaració responsable en els casos en què la quantia a atorgar a l'entitat no superi els 3.000,00 €.

Si alguna associació no autoritza l'Ajuntament a poder comprovar d'ofici que estan al corrent de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, hauran d'aportar en el termini concedit en la proposta de resolució provisional la documentació requerida.

3.3. Termini de presentació

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptats des del dia següent al de la publicació de l'extracte de la present convocatòria al BOIB. 

 

Sant Josep de sa Talaia, 19 de desembre de 2019

L'Alcalde

Josep Marí Ribas