Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 13354
Acord del Consell de Govern de 21 de desembre de 2018 pel qual es corregeixen errors de l’oferta d’ocupació pública complementària per a 2017 del personal estatutari que depèn del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per mitjà de l’Acord del Consell de Govern de 22 de desembre de 2017 (BOIB núm. 157/2017, de 23 de desembre) es va aprovar l’oferta d’ocupació pública complementària per a 2017 del personal estatutari que depèn del Servei de Salut de les Illes Balears, que s’havia negociat prèviament amb les organitzacions sindicals pertinents, rectificada per l’Acord del Consell de Govern de 8 de juny de 2018 (BOIB núm. 72/2018, de 12 de juny).

S’han advertit uns errors numèrics en el nombre de places de l’oferta corresponent a la categoria de tècnic/tècnica especialista en documentació sanitària i a la categoria de terapeuta ocupacional, que cal corregir.

Per això, amb la deliberació i la negociació prèvies —com és pertinent— de la Mesa Sectorial de Sanitat, en la sessió del 14 de desembre de 2018 les parts varen acordar fer la rectificació oportuna. Atès que correspon al Consell de Govern aprovar les ofertes d’ocupació pública, cal que aquest òrgan aprovi aquest acord a fi que les rectificacions siguin vàlides.

L’article 109.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d’ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

D’altra banda, l’article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l’òrgan que hagi dictat l’acte o la disposició.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Salut, en la sessió del dia 21 de desembre de 2018 adoptà, entre d’altres, l’Acord següent:

Primer. Rectificar el nombre de places corresponents a la categoria de tècnic/tècnica especialista en documentació sanitària i a la categoria de terapeuta ocupacional, que figuren en l’annex de l’Acord del Consell de Govern de 22 de desembre de 2017, rectificat per l’Acord del Consell de Govern de 8 de juny de 2018, en els termes que s’expressen a continuació.

Allà on hi diu:

Categoria

Torn lliure macro

Prom. interna macro

Tècnic/tècnica especialista en documentació sanitària

0

12

Terapeuta ocupacional

2

8

Hi ha de dir:

Categoria

Torn lliure macro

Prom. interna macro

Tècnic/tècnica especialista en documentació sanitària

10

2

Terapeuta ocupacional

8

2

 

Segon. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 21 de desembre de 2018

La secretària del Consell de Govern Pilar Costa i Serra