Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 13261
Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 18 de desembre de 2018 que modifica la Resolució de 5 de desembre de 2018, per la qual s’ordena la publicació de la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos de gestió de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i es publica la llista de llocs vacants que s’ofereixen a l’efecte de l’adjudicació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de 17 de desembre de 2018  es va ordenar la publicació de la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos de gestió de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i es va fer pública la llista de llocs vacants que s’ofereixen a l’efecte de l’adjudicació (BOIB núm.157,  de 15 de desembre).

2. Atès que mitjançant escrits de data 17 de desembre de 2018, els senyors David Picó Garcia i Mateu Martí Albertí renuncien al procés selectiu del cos de gestió, és necessari modificar la llista de persones aspirants aprovades del cos de gestió, torn lliure, que figura en l’annex 1 de la Resolució esmentada al punt anterior.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 27/1994, d’11 de març, pel qual s’aprova el Reglament d’ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma.

4. El Decret 36/2004, de 16 d’abril, pel qual es regula l’accés, la promoció interna i la provisió de llocs de treball de persones amb discapacitat a la funció pública de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. Les bases 10.2, 12 i 13 de la Resolució de 5 de maig de 2016, per la qual s’aproven les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de les places vacants de personal funcionari, de l’àmbit dels serveis generals, previstes en les ofertes públiques d’ocupació que aprovi la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, incloses les ofertes d’ocupació pública aprovades per Acord del Consell de Govern per als anys 2014 i 2015.

6. La base 17 de la Resolució de 26 d’octubre de 2017 per la qual es van aprovar la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat,  al cos de gestió de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar l’annex 1 de la Resolució de 5 de desembre de 2018 per la qual s’ordena la publicació de la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos de gestió de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i es publica la llista de llocs vacants que s’ofereixen a l’efecte de l’adjudicació (BOIB núm.157, de 15 de desembre) pel que fa a la llista de persones aspirants que han superat las proves selectives per a l’ingrés en el cos de gestió, pel torn lliure, a l’illa de Mallorca.

L’esmentada llista, amb la corresponent modificació, figura en l’Annex d’aquesta Resolució.

2. Atorgar al senyor Bartolomé Morell Ramos i a la senyora Mercedes Garcia Dopico un termini de vint dies naturals, comptadors a partir de l’endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears d’aquesta Resolució, per tal que presentin la documentació pertinent i facin elecció, de major a menor interès dels jocs de treball oferts, segons l’indicat en la Resolució de 17 de desembre de 2018 (BOIB núm. 157 de 15 de desembre)

3. Ordenar la publicació d’aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques en el termini d’un mes comptador a partir de l’endemà que s’hagi publicat, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú, i l’article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors a partir de l’endemà que s’hagi publicat la Resolució, d’acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 18 de desembre de 2018

La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques Catalina Cladera i Crespí 

 

 

ANNEX Llista de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l’ingrés, al cos de gestió de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

 Mallorca. Torn lliure

DNI

Llinatges, nom

Total punts

Ordre

*2027

RAMIS PERICAS, ARNAU

21,541

1

*3002

GODOY MOYA, ALEJANDRO

19,111

2

*2848

GIMENEZ VERA, PAU

18,315

3

*9911

MARROIG POU, MARIA ANTONIA

18,247

4

*6761

MORELL RAMOS, BARTOLOME

17,796

5

*4316

GARCIA DOPICO, MERCEDES

17,641

6