Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 13215
Acord d'aprovació de la productivitat dels funcionaris de l'Ajuntament de Llucmajor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament, en sessió extraordinària celebrada el dia 19 de desembre de 2018, va adoptar l’acord d’aprovació de la productivitat que ha de regir per als funcionaris de l’Ajuntament de Llucmajor, de conformitat amb els termes i les condicions pactades per a la seva implantació en seu de la Mesa General de Funcionaris de 29 de novembre de 2018. En compliment del que disposa l’article 38.6 del Text refós de la Llei de l’Estatut bàsic de la funció pública es publica el text íntegre normatiu de l’acord esmentat:

 “ACORD DE COMPLEMENTS DE PRODUCTIVITAT

El complement de productivitat està destinat a incentivar la consecució dels objectius dels distints departaments d’aquest Ajuntament i a retribuir l’especial rendiment, l’activitat extraordinària i l’interès o iniciativa amb què el funcionari desenvolupa la seva tasca.

L’apreciació de la productivitat es determinarà en funció de les circumstàncies objectives relacionades directament amb l’acompliment del lloc de feina i els objectius assignats a aquest.

El procés i les circumstàncies que s’han de complir per percebre aquest complement són les següents:

  1. L’assignació del complement de productivitat serà aprovada per resolució del batle, a proposta del regidor delegat de l’àrea, amb l’informe previ del regidor delegat d’Hisenda i d’un informe-proposta del cap de la unitat corresponent.

  2. El complement de productivitat està destinat a compensar tots els treballadors al servei de l’Ajuntament pel grau d’excel·lència que assoleixin en el compliment del seu lloc de feina, el rendiment especial de l’activitat extraordinària i l’interès i la iniciativa amb què el personal exerceix el seu lloc de feina. En especial es valora:

      1. El nivell de la qualitat de la feina realitzada.

      2. La realització de tasques de categoria superior a la que desenvolupa el treballador. Cal que hi hagi hagut una encomanda per part del regidor delegat de la seva àrea per dur a terme aquesta tasca i que s’hagi aprovat satisfactòriament.

      3. El compliment de compromisos de temps de realització de les feines encomanades.

      4. La iniciativa en propostes de millora organitzativa que repercuteixin en l’augment de la quantitat, la qualitat i l’eficàcia de la feina.

      5. Qualsevol actuació que permeti millores en l’eficàcia de l’organització municipal.

  3. Es podran fer encomandes de funcions per necessitats del servei per a aquelles funcions que no estiguin assignades a un lloc de treball concret. En aquest cas l’informe-proposta del cap de la unitat corresponent, amb el vistiplau del seu regidor/a, ha de contenir:

  • Motivació de les necessitats del servei per dur a terme aquesta encomanda.

  • Descripció de les funcions que es duran a terme.

  • Durada de l’encomanda.

  • Indemnització que ha de rebre la persona nomenada per prestar aquest servei. Aquesta indemnització es pagarà com a productivitat.

  • Nom de la persona que durà a terme l’encomanda.

Aquesta documentació generarà un expedient que s’informarà en la mesa general de personal funcionari i posteriorment serà fiscalitzat per intervenció. Aquesta encomanda serà aprovada per resolució del batle, amb l’informe previ del regidor delegat d’Hisenda.

En el cas que les funcions estiguin atribuïdes a un lloc de treball concret i aquest lloc estigui dotat pressupostàriament i vacant, es convocarà un concurs per proveir-lo en comissió de serveis.

d. Tot el personal policial serà indemnitzat amb les quantitats següents:

  • Dissabtes: 55,00 € per dissabte treballat, en jornada ordinària i de vuit hores, entenent que per a la nocturna es correspon amb el servei iniciat el divendres a la nit.

  • Diumenges i festius: 85,00 € per diumenge o festiu treballat, en jornada ordinària i de vuit hores, entenent que per a la nocturna es correspon amb el servei iniciat el dissabte a la nit o la nit de vigília del festiu.

  • Caps de setmana: en cas de treballar el dissabte i diumenge del mateix cap de setmana i jornada ordinària i de vuit hores per dia, la compensació serà de 150,00 €. A aquesta quantitat s’ha de sumar 2,00 € als oficials de policia. La cadència dels caps de setmana serà establerta anualment, i podrà ser amb cadència actual, 1F/1L, o 1F/2L en funció de les necessitats del servei.

  • Quant als subinspectors que de forma voluntària vulguin fer caps de setmana, la compensació serà de 155,00 € per cap de setmana treballat i jornada ordinària i de vuit hores per dia, i podran realitzar un màxim d’un al mes. Correspondrà a Prefectura assignar el cap de setmana i el torn a realitzar, si és possible un de matí per un d’horabaixa.

  • Dissabtes festius: quan un cap de setmana el dissabte sigui festiu només es compensarà amb un concepte, el de festiu; per tant no hi haurà compensació per cap de setmana complet.

  • El servei ordinari dels dies 24 i 31 de desembre del torn de nit, en jornada de 8 hores, es compensarà en 150,00 € i no es cobrarà com a festiu per part de la Unitat Nocturna.

Segon. Establir com a data d'efectes del present Acord de complements de productivitat l’1 de juny de 2018.

Tercer. Deixar sense efecte la base 43 de les Bases d’execució del Pressupost de l’Ajuntament per a l’any 2018.

Quart. Publicar el contingut de l'Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

 

Llucmajor, 19 de desembre de 2018

El batle Gori Estarellas Mas