Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 13198
Exp. 43/2017. Aprovació definitiva del projecte de reparcel·lació simplement econòmica i de determinació de quotes de la UA-2 Cala Gat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en data 15 de novembre de 2018, ha dictat l'acord següent:

1.- Aprovar definitivament el projecte de reparcel·lació simplement econòmica i de determinació de quotes de la UA-2 Cala Gat, documentació per a l’aprovació definitiva amb RE: 5627 de 9/10/2018, comprès per la memòria i els plànols 2/3 i 3/3 amb signatura 2018-E-RE- 671 i el plànol amb signatura 2018-E-RE- 678, redactat per l’arquitecte Mateu Carrió.

2.- Notificar aquesta aprovació definitiva als propietaris i als interessats en l’expedient; així mateix, a l’ATIB per a la notificació i cobrament de les quotes segons conveni amb l'Ajuntament; publicar-la al BOIB i donar-ne compte al proper plenari que se celebri.

3.- Inscriure l’afectació en el Registre de la Propietat, d’acord amb el que disposa l’art. 213,3 del RLOUS.

4.- Ordenar a la Intervenció el pagament o el dipòsit de les indemnitzacions corresponents d’acord amb la valoració efectuada en la memòria.

5.- Exigir als propietaris afectats el pagament a compte de les despeses de dotació de serveis. Aquest pagament tendrà caràcter provisional i a compte.

6.- Demanar al redactor, atès que la documental aprovada es troba en diversos documents, que n'elabori un text refós, als efectes de simplificar-ne l'estudi, anàlisi i aplicació.

De conformitat amb l’article 123 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú, contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar, alternativament, un recurs de reposició potestatiu davant el mateix òrgan que va dictar l’acte, en el termini d’un mes, comptador a partir de l'endemà d'haver-la notificat; o bé un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà d'haver-se notificat la resolució.

Si optau per interposar el recurs de reposició potestatiu, no podreu interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell no sigui resolt expressament o se n’hagi produït la desestimació per silenci.

El termini per interposar el recurs contenciós administratiu, si heu optat per interposar recurs de reposició potestatiu, és de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà d'haver notificat la resolució expressa del recurs de reposició. Si no hi hagués resolució expressa, el termini és de sis mesos, a partir de la data en què s’entengui desestimat per silenci el recurs de reposició.

  

Capdepera, 19 de desembre de 2018

Rafel Fernández Mallol