Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 13195
Resolució de la directora general de Personal Docent de dia 14 de desembre de 2018 per la qual s’aprova la convocatòria pública per formar una borsa d’aspirants a funcionaris interins docents amb la finalitat de cobrir, durant el curs 2019-2020 i a totes les illes, vacants i substitucions de totes les especialitats o funcions a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

La continuïtat en la prestació de la funció docent als centres educatius és un dels elements que incideixen en la qualitat i la millora de l’ensenyament. Per aquest motiu, és necessari un procediment de selecció d’aspirants a cobrir vacants i substitucions en règim d’interinitat que compagini el respecte als principis d’igualtat, mèrit, capacitat i publicitat, establerts en els articles 23.2 i 103.3 de la Constitució espanyola i en l’article 10 de l’Estatut bàsic de l’empleat públic, amb les peculiaritats del servei públic educatiu. Així, és important que, en la mesura que sigui possible, aquest procediment garanteixi l’estabilitat del professorat en els centres educatius i, alhora, que sigui àgil per tal d’atendre les necessitats del sistema educatiu, que exigeixen una cobertura ràpida i urgent de les places.

A més, aquest procediment selectiu ha de garantir que els aspirants tenguin la capacitació específica necessària per a les funcions docents concretes a les quals fa referència l’apartat segon de la disposició addicional setena de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació (LOE). Partint del que disposen els articles del 92 al 99 de la LOE i tenint en compte el marge de discrecionalitat amb que compta l’Administració pública a l’hora d’exercir la seva potestat d’autoorganització i, per tant, per configurar els requisits i condicions que, per ser els més adequats per ocupar les places que es pretenguin cobrir, han d’acomplir els aspirants, el requisit de capacitació docent s’acredita, com a regla general, estant en possessió de les titulacions acadèmiques previstes en l’annex 4 d’aquesta Resolució.

Malgrat això, al llarg dels anys, les successives convocatòries han establert excepcions puntuals a l’exigència d’aquest requisit per ocupar places de determinades especialitats i funcions sempre que el sol·licitant acomplís les condicions que s’hi establien. La fonamentació d’aquestes excepcions és, en essència, la mateixa: les convocatòries, d’un any a un altre, han sofert modificacions en les titulacions exigides, la qual cosa hauria originat que aspirants amb una experiència docent presumiblement satisfactòria en especialitats a les quals, per la seva titulació, hi varen poder accedir, deixarien de ser admesos en aquestes especialitats. Per això, les diferents excepcions procuren valorar aquesta experiència docent desenvolupada en períodes concrets i equiparar-la al requisit de titulació, això sí, impedint que nous aspirants sense titulació accedeixin a una especialitat que ja no admet com a requisit de capacitació una titulació concreta. L’anterior es completa amb la voluntat de l’Administració de limitar, reduir i finalment extingir progressivament les excepcionalitats, i s’introdueixen períodes transitoris perquè els aspirants afectats puguin obtenir una titulació adequada o es recondueix als aspirants a especialitats o funcions per a les quals sí tenen la titulació requerida.

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 138, de 3 de novembre de 2018 es va publicar la Resolució de la directora general de Personal Docent de 29 d’octubre de 2018 per la qual s’aproven les bases generals del procediment de selecció de personal funcionari interí docent per cobrir vacants i substitucions a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.

La base general segona preveu, dins el procediment ordinari de selecció, la possibilitat d’aprovar una convocatòria pública anual per formar una borsa d’aspirants a funcionaris interins docents amb la finalitat de cobrir, a totes les illes, vacants i substitucions de totes les especialitats o funcions de centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.

Finalment, d’acord amb la normativa en matèria de funció pública, aquesta convocatòria preveu la reserva de places als aspirants amb discapacitat.

Fonaments de dret

1. La Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació.

2. La Llei orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa.

3. El Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre pel qual s’aprova el text refós de la Llei de l’Estatut bàsic de l’empleat públic.

4. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. El Reial decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s’aprova el Reglament general d’ingrés del personal al servei de l’Administració general de l’Estat i de provisió de llocs de feina i promoció professional dels funcionaris civils de l’Administració general de l’Estat.  Modificat pel Reial decret 255/2006, de 3 de març.

6. El Reial decret 806/2006, de 30 de juny, pel qual s’estableix el calendari d’aplicació de la nova ordenació del sistema educatiu, establerta per la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació.

7. El Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials. Modificat pel Reial decret 43/2015, de 2 de febrer.

8. El Reial decret 276/2007, de 23 de febrer, pel qual s’aprova el Reglament d’ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats en els cossos docents que imparteixen els ensenyaments escolars del sistema educatiu i en el cos d’inspectors d’educació de funcionaris docents, modificat pel Reial decret 48/2010, de 22 de gener.

9. El Reial decret 1834/2008, de 8 de novembre, pel qual es defineixen les condicions de formació per a l’exercici de la docència en l’educació secundària obligatòria, el batxillerat, la formació professional i els ensenyaments de règim especial i s’estableixen les especialitats dels cossos docents d’ensenyament secundari.

10. El Reial decret 1594/2011, de 4 de novembre, pel qual s’estableixen les especialitats docents del cos de mestres que exerceixen les seves funcions en les etapes d’educació infantil i d’educació primària regulades en la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació.  Modificat pel Reial decret 1058/2015, de 20 de novembre.

11. El Reial decret 127/2014, de 28 de febrer, pel qual es regulen aspectes específics de la formació professional bàsica dels ensenyaments de formació professional del sistema educatiu, s’aproven catorze títols professionals bàsics, es fixen els seus currículums bàsics i es modifica el Reial decret 1850/2009, de 4 de desembre, sobre expedició de títols acadèmics i professionals corresponents als ensenyaments establerts en la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació.

12. L’Ordre ECI/3858/2007, de 27 de desembre, per la qual s’estableixen els requisits per verificar els títols universitaris oficials que habiliten per exercir les professions de professor d’educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyaments d’idiomes. Modificada per l’Ordre EDU/3424/2009, d’11 de desembre i l’Ordre EDU/3498/2011, de 16 de desembre.

13. L’Ordre EDU/2645/2011, de 23 de setembre, per la qual s’estableix la formació equivalent a la formació pedagògica i didàctica exigida per a les persones que, estant en possessió d’una titulació declarada equivalent a l’efecte de docència, no poden fer els estudis de màster.

14. L’Ordre ECD/1058/2013, de 7 de juny, per la qual es modifica l’ordre EDU/2645/2011, de 23 de setembre, per la qual s’estableix la formació equivalent a la formació pedagògica i didàctica exigida per aquelles persones que, estant en possessió d’una titulació declarada equivalent a l’efecte de docència, no poden fer els estudis de màster.

15. El Decret 27/1994, d’11 de març, pel qual s’aprova el Reglament d’ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

16. El Decret 115/2001, de 14 de setembre, pel qual es regula l’exigència de coneixement de les llengües oficials al personal docent.

17. El Decret 1/2016, de 16 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, per la qual es modifica el Decret 24/2015, de 7 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

18. El Decret 45/2016 de 22 de juliol, per al desenvolupament de la competència comunicativa en llengües estrangeres als centres educatius sostinguts amb fons públics de les Illes Balears.

19. L’Ordre del conseller d’Educació, Cultura i Universitats de 21 de febrer de 2013 per la qual es determinen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de llengua catalana de la Direcció General de Cultura i Joventut (BOIB núm. 34, de 12 de març).

20. L’Ordre del conseller d’Educació i Universitat de 8 de març de 2018 per la qual es fixen les titulacions que cal tenir per fer classes de i en llengua catalana, pròpia de les Illes Balears, a l’ensenyament reglat no universitari i s’estableixen les equivalències, es defineix el Pla de Formació Lingüística i Cultural (FOLC), es regulen les condicions de l’excepció de l’avaluació de la llengua catalana i literatura en ensenyaments no universitaris i es determinen les funcions i la composició de la Comissió Tècnica d’Assessorament per a l’Ensenyament de i en Llengua catalana (BOIB núm. 38, de 27 de març).

21. L’Ordre de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 28 de juliol de 2014 per la qual es regulen l’homologació dels estudis de llengua catalana de l’educació secundària obligatòria i del batxillerat amb els certificats de coneixement de llengua catalana de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats i l’exempció de l’avaluació de la llengua i la literatura catalanes en l’ensenyament reglat no universitari, i els procediments per obtenir-les (BOIB núm. 115, 26 d’agost).

22. L’Ordre del conseller d’Educació i Universitat de 24 d’abril de 2017 per la qual es regula l’homologació, el reconeixement, la certificació i el registre de la formació permanent del professorat no universitari de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

23. L’Acord del Consell de Govern de 24 de juliol de 2015 pel qual s’estableix que, en determinats supòsits, els professors absents siguin substituïts abans de deu dies lectius des de l’inici de l’absència quan aquesta no es pugui cobrir amb els recursos ordinaris del centre sense perjudicar greument el dret a l’educació dels alumnes.

24. L’Acord marc per a la recuperació dels drets sociolaborals del sector de l’ensenyament públic de 30 de setembre de 2015, ratificat en la Mesa Sectorial d’Educació de 9 d’octubre de 2015.

25. L’Acord de mesures d’estabilitat per als funcionaris interins docents signat el dia 7 de febrer de 2018 entre la Conselleria d’Educació i Universitat  i els representants de les organitzacions sindicals Alternativa Docent, FE-CCOO i del sector d’ensenyament de FeSP-UGT Illes Balears. Aquestes organitzacions sindicals, juntament amb el sindicat Unió Obrera Balear, havien donat suport prèviament, en la reunió de la Mesa Sectorial d’Educació celebrada el dia 31 de gener de 2018, a les mesures d’estabilitat previstes en l’Acord.

26. La Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 3 de juliol de 2014 per la qual es determinen els certificats de nivell de coneixements de llengües estrangeres: alemany, anglès i francès, que es consideren acreditatius del nivell exigit per impartir àrees, matèries, mòduls o àmbits de coneixement no lingüístics en llengua estrangera als centres docents no universitaris de les Illes Balears sostinguts amb fons públics, així com als centres privats que imparteixen ensenyaments conduents a l’obtenció de títols oficials d’educació secundària i formació professional (BOIB núm. 91, de 5 de juliol de 2014).

27. La Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 29 d’octubre de 2015 de delegació de determinades competències en matèria de gestió de personal en la directora general de Personal Docent (BOIB núm. 163, de 5 de novembre), modificada per la Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 21 de juny de 2017 (BOIB núm. 82, de 6 de juliol).

28. La Resolució de la directora general de Personal Docent de 29 d’octubre de 2018 per la qual s’aproven les bases generals del procediment de selecció de personal funcionari interí docent per cobrir vacants i substitucions a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears (BOIB núm. 138, de 3 de novembre).

29. La Resolució de la directora general de Personal Docent de 28 de juliol de 2016 per la qual s’estableix el procediment de tutorització dels funcionaris interins pels cursos 2016-2017, 2017-2018 i 2018-2019 (BOIB núm. 99, de 4 d’agost de 2016), modificada per la Resolució de la directora general de Personal docent de 30 d’octubre de 2018 (BOIB núm. 138, de 3 de novembre).

Per tot això, havent-ho negociat prèviament amb les organitzacions sindicals presents en la Mesa Sectorial d’Educació, dict la següent

Resolució

Primer

Aprovar les bases específiques de la convocatòria pública per formar una borsa d’aspirants a funcionaris interins docents amb la finalitat de cobrir, durant el curs 2019-2020 i a totes les illes, vacants i substitucions de totes les especialitats o funcions a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears. Aquestes bases figuren en l’annex 1 d’aquesta Resolució.

Segon

Aprovar l’annex 2 d’aquesta Resolució, que conté la documentació justificativa del compliment dels requisits i les condicions dels aspirants que participen en aquesta convocatòria.

Tercer

Aprovar el barem de mèrits, que figura en l’annex 3 d’aquesta Resolució.

 

Quart

Aprovar la taula de titulacions que capaciten per ocupar, com a funcionari interí, places corresponents a les diferents especialitats i funcions docents. Aquesta taula figura en l’annex 4 d’aquesta Resolució.

Cinquè

Aprovar el model de sol·licitud, que figura com a annex 5 d’aquesta Resolució.

Sisè

Aprovar el model de certificat de l’experiència docent a centres privats o privats concertats, que figura com a annex 6 d’aquesta Resolució.

Setè

Publicar aquesta Resolució i els annexos que s’hi adjunten en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Personal Docent en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-se publicat en el BOIB, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació en el BOIB, d’acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 14 de desembre de 2018

La directora general de Personal Docent Rafaela Sánchez Benítez

 

ANNEX 1 Bases específiques

1. Objecte

1.1. L’objecte d’aquestes bases és regular la convocatòria pública, mitjançant el procediment ordinari, per formar una borsa d’aspirants a funcionaris interins docents amb la finalitat de cobrir, durant el curs 2019-2020 i a totes les illes, vacants i substitucions de totes les especialitats o funcions a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.

1.2. El contingut d’aquestes bases s’adequa al que disposa la Resolució de la directora general de Personal Docent de 29 d’octubre de 2018 per la qual s’aproven les bases generals del procediment de selecció de personal funcionari interí docent per cobrir vacants i substitucions a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears (en endavant, bases generals).

2. Obligació de participar-hi

2.1. Tots els aspirants a cobrir una plaça com a funcionaris interins docents per al curs escolar 2019-2020 han de participar en aquesta convocatòria, tant si es tracta d’aspirants que ja formen part de les borses d’interins per al curs escolar 2018-2019 com si es tracta de nous aspirants.

2.2. Si un aspirant no participa en aquesta convocatòria, no queda inclòs a la borsa, independentment de si figura a les borses d’interins per al curs 2018-2019.

3. Requisits per poder participar en aquesta convocatòria

3.1. Per poder participar en aquesta convocatòria, les persones interessades han de complir els requisits i les condicions generals següents:

3.1.1. Ser ciutadà d’algun dels estats membres de la Unió Europea o tenir la nacionalitat de qualsevol altre estat on, en virtut dels tractats internacionals signats per la Unió Europea i ratificats per l’Estat espanyol, sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què s’hagi definit en el tractat constitutiu de la Unió Europea.

També poden aspirar a participar-hi els cònjuges dels espanyols i dels nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret, com també els seus descendents i els dels cònjuges que siguin menors de 21 anys o que siguin majors d’aquesta edat però visquin sota la seva dependència.

Igualment poden aspirar a participar-hi, d’acord amb el Reial decret 240/2007, les parelles dels espanyols i dels nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, sempre que mantinguin una unió anàloga a la conjugal que estigui inscrita en un registre públic establert a aquest efecte en un estat membre de la Unió Europea, així com els descendents de la parella que siguin menors de 21 anys o que siguin majors d’aquesta edat però visquin sota la seva dependència.

3.1.2. Tenir setze anys i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.

3.1.3. No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física ni psíquica incompatible amb l’exercici de les funcions docents.

3.1.4. No haver estat separat, mitjançant un procediment disciplinari, del servei de cap de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se inhabilitat de manera absoluta o especial, per resolució judicial, per a ocupacions o càrrecs públics, ni haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i la indemnitat sexual, així com per tràfic d’éssers humans.

En el cas de nacionals d’un altre estat, no trobar-se inhabilitats o en una situació equivalent ni haver estat sotmesos a una sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, al seu estat i en els mateixos termes, l’accés a una ocupació pública, ni haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i la indemnitat sexual, així com per tràfic d’éssers humans.

3.1.5. Estar en possessió de les titulacions acadèmiques que, d’acord amb l’annex 4 d’aquesta Resolució, capaciten per ocupar, com a funcionari interí, places corresponents a les diferents especialitats i funcions docents, o estar en condicions d’obtenir-les en la data en què acabi el termini de presentació de les sol·licituds.

3.1.5.1. De manera excepcional, per ocupar places de les especialitats i funcions del cos de professors tècnics de formació professional s’exceptua l’exigència d’aquest requisit als aspirants d’aquest cos sempre que el sol·licitant compleixi totes les condicions següents:

a) Estar en possessió de la titulació de tècnic especialista o de tècnic superior d’una especialitat de formació professional que pertanyi a la família professional de l’especialitat o funció sol·licitada en aquesta convocatòria.

b) Haver format part de les llistes d’aspirants admesos per a interinitats del curs 2009-2010.

c) Acreditar almenys un dia de servei prestat fins al 31 d’agost de 2010 com a funcionari interí o especialista a centres educatius públics dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats d’una especialitat o funció que pertanyi a la família professional del títol al·legat per accedir a l’especialitat o funció sol·licitada en aquesta convocatòria.

d) Haver prestat serveis en les especialitats o funcions d’aquesta excepció durant el curs 2018-2019.

e) No haver estat sancionat mai mitjançant un procediment disciplinari per haver comès una falta greu o molt greu.

Els aspirants que acompleixen les condicions esmentades i volen acollir-se a aquesta excepció han de seleccionar, en la sol·licitud de participació en aquesta convocatòria, les especialitats o funcions en què volen ser admesos per aplicació d’aquesta excepció. També han de seleccionar totes les especialitats o funcions en què poden ser admesos d’acord amb la seva titulació segons l’annex 4. I en el cas de no seleccionar-les totes l’Administració ho farà d’ofici.

A més, en el procés d’adjudicació de destinacions provisionals han de seleccionar, en primer lloc, totes les places disponibles a què poden optar, d’acord amb les especialitats o funcions i illes en què figuren com a admesos en la borsa per aplicació de l’annex 4, i amb respecte a les opcions elegides en la sol·licitud pel que fa a les places a mitja jornada, itinerants i/o d’especial dificultat. En el cas de no seleccionar-les totes, l’Administració ho fa d’ofici per ordre ascendent del codi de plaça. En segon lloc han de seleccionar totes les places a què poden optar per aplicació d’aquesta excepció.

Només en el cas que en aquest procés l’aspirant no obté cap de les places seleccionades per tenir la titulació exigida en l’annex 4, se li adjudica una plaça en les especialitats o funcions objecte d’aquesta excepció, sempre que li correspongui per ordre de puntuació en la borsa.

Si en aquest procés no obté cap plaça, en el procediment ordinari d’adjudicació de substitucions pot seleccionar, si hi participa, places a què pot optar, ja sigui per aplicació de l’excepció o ja sigui per aplicació de l’annex 4.

En el procediment extraordinari d’adjudicació de substitucions se li oferiran totes les places a què pugui optar.

Els docents inclosos en aquest subapartat tenen un període transitori de 3 anys per acreditar una de les titulacions acadèmiques, d’acord amb l’annex 4 d’aquesta Resolució, que capaciten per ocupar, com a funcionari interí, places corresponents a l’especialitat o funció d’aquesta excepció.

3.1.5.2. De manera excepcional, per ocupar places de qualsevol especialitat o funció, amb excepció de les especialitats lingüístiques, s’exceptua l’exigència d’aquest requisit sempre que el sol·licitant compleixi totes les condicions següents:

a) Haver estat nomenat funcionari interí docent de l’Administració educativa de les Illes Balears entre els anys 1989 i 2013 de l’especialitat en què sol·licita ser admès, i haver prestat serveis en aquesta especialitat per un període mínim de 12 mesos.

b) Haver format part de la borsa d’aspirants a funcionaris interins docents del curs 2012-2013, i haver prestat serveis, durant aquest curs o l’immediatament anterior, en l’especialitat en què sol·licita ser admès.

c) Haver prestat serveis en les especialitats o funcions d’aquesta excepció durant el curs 2018-2019.

d) No haver estat sancionat mai mitjançant un procediment disciplinari per haver comès una falta greu o molt greu.

Els aspirants que acompleixen les condicions esmentades i volen acollir-se a aquesta excepció han de seleccionar, en la sol·licitud de participació en aquesta convocatòria, les especialitats o funcions en què volen ser admesos per aplicació d’aquesta excepció. També han de seleccionar totes les especialitats o funcions en què poden ser admesos d’acord amb la seva titulació segons l’annex 4 i, en el cas de no seleccionar-les totes, l’Administració ho fa d’ofici.

A més, en el procés d’adjudicació de destinacions provisionals han de seleccionar, en primer lloc, totes les places disponibles a què poden optar, d’acord amb les especialitats o funcions i illes en què figuren com a admesos en la borsa per aplicació de l’annex 4, i amb respecte a les opcions elegides en la sol·licitud pel que fa a les places a mitja jornada, itinerants i/o d’especial dificultat. En el cas de no seleccionar-les totes, l’Administració ho fa d’ofici per ordre ascendent del codi de plaça. En segon lloc han de seleccionar totes les places a què poden optar per aplicació d’aquesta excepció.

Només en el cas que en aquest procés l’aspirant no obté cap de les places seleccionades per tenir la titulació exigida en l’annex 4, se li adjudica una plaça en les especialitats o funcions objecte d’aquesta excepció, sempre que els hi correspongui per ordre de puntuació en la borsa.

Si en aquest procés no obté cap plaça, en el procediment ordinari d’adjudicació de substitucions pot seleccionar, si hi participa, places a què pot optar,  ja sigui per aplicació de l’excepció o ja sigui per aplicació de l’annex 4.

En el procediment extraordinari d’adjudicació de substitucions se li oferiran totes les places a què pugui optar.

Els docents inclosos en aquest subapartat tenen un període transitori de 3 anys per acreditar una de les titulacions acadèmiques, d’acord amb l’annex 4 d’aquesta Resolució, que capaciten per ocupar, com a funcionari interí, places corresponents a l’especialitat o funció d’aquesta excepció.

3.1.5.3. De manera excepcional, per ocupar places de les especialitats d’Alemany o de Francès del cos de professors d’ensenyament secundari, s’exceptua l’exigència d’aquest requisit sempre que el sol·licitant compleixi totes les condicions següents:

a) Estar en possessió de qualsevol titulació superior de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques i del certificat oficial de l’idioma corresponent al nivell C1 d’acord amb el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECRL).

b) Haver estat nomenat funcionari interí docent de l’Administració educativa de les Illes Balears de l’especialitat o especialitats en les quals sol·licita ser admès i haver prestat serveis en aquestes durant un període mínim de 12 mesos.

c) Haver format part de la borsa d’aspirants a funcionaris interins docents del curs 2013-2014 i haver prestat serveis, durant aquest curs o l’immediatament anterior en l’idioma o idiomes en què sol·licita ser admès.

d) Haver prestat serveis en les especialitats o funcions d’aquesta excepció durant el curs 2018-2019.

e) No haver estat sancionat mai mitjançant un procediment disciplinari per haver comès una falta greu o molt greu.

Els docents inclosos en aquest subapartat tenen un període transitori de 2 anys per acreditar el nivell C2 del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECRL), d’acord amb l’annex 4 d’aquesta Resolució, que capaciten per ocupar, com a funcionari interí, places corresponents a l’especialitat o funció d’aquesta excepció.

3.1.6. Estar en possessió de la formació pedagògica i didàctica a què es refereix l’article 100.2 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació. Aquest requisit és exigible per ocupar places de les especialitats i funcions dels cossos de professors d’ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de professors de música i arts escèniques, de professors d’arts plàstiques i disseny, de mestres de taller d’arts plàstiques i disseny, i de professors d’escoles oficials d’idiomes.

Per acreditar aquest requisit és necessari estar en possessió del màster universitari que acredita la formació pedagògica i didàctica per ocupar places de les especialitats i funcions dels cossos de professors d’educació secundària obligatòria i batxillerat, de professors tècnics de formació professional i de professors d’escoles oficials d’idiomes.

Els títols oficials de màster corresponents a l’especialitat d’orientació educativa, que acreditin, mitjançant el corresponent procés d’acreditació, l’adquisició de les competències recollides en l’annex de l’Ordre ECI/3858/2007, de 27 de desembre, modificada per l’Ordre EDU/3498/2011 de 16 de desembre seran reconeguts com a equivalents al títol de màster que habilita per a l’exercici de la professió de professor d’educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes en l’especialitat d’orientació educativa.

Els aspirants a ocupar places de les especialitats i funcions del cos de professors tècnics de formació professional que només estiguin en possessió d’una titulació declarada equivalent a efectes de docència i, per tant, afectats pel que disposa l’Ordre EDU/2645/2011, de 23 de setembre, modificada per l’Ordre ECD/1058/2013 de 7 de juny, han d’acreditar que estan en possessió del Curs oficial de formació pedagògica i didàctica equivalent.

L’obligació d’acreditar aquest requisit resta diferida per als professors d’ensenyaments artístics professionals fins que el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport no hagi regulat aquesta formació.

3.1.6.1. S’exceptua l’exigència del màster universitari que acredita la formació pedagògica i didàctica per ocupar places de les especialitats i funcions dels cossos de professors d’educació secundària obligatòria i batxillerat, de professors tècnics de formació professional i de professors d’escoles oficials d’idiomes, en els casos en què s’acrediti que es compleix, amb anterioritat a l’1 d’octubre de 2009, algun dels requisits següents:

a) Estar en possessió del títol professional d’especialització didàctica, del certificat de qualificació pedagògica o del certificat d’aptitud pedagògica.

b) Estar en possessió del títol de mestre o de llicenciat en pedagogia o psicopedagogia, o tenir una llicenciatura o titulació equivalent que inclogui formació pedagògica i didàctica o haver cursat 180 crèdits d’aquests ensenyaments a què fa referència la disposició transitòria vuitena de la Llei orgànica 2/2006.

c) Haver prestat serveis docents dels nivells i ensenyaments les especialitats docents dels quals es regulen en el Reial decret 1834/2008, de 8 de novembre, durant dos cursos acadèmics complets o, si no, durant 12 mesos en períodes continus o discontinus, a centres públics o privats d’ensenyament reglat degudament autoritzats.

3.1.6.2. S’exceptua l’exigència del curs oficial de formació pedagògica i didàctica equivalent, per ocupar places de les especialitats i funcions dels cossos de professors tècnics de formació professional, a aquells aspirants que estan en possessió d’una titulació declarada equivalent a efectes de docència i, per tant, afectats pel que disposa l’Ordre EDU/2645/2011, de 23 de setembre, modificada per l’Ordre ECD/1058/2013 de 7 de juny, i que acrediten que, amb anterioritat a l’1 de setembre de 2014, han impartit docència durant dos cursos acadèmics complets o, si no, durant 12 mesos en períodes continus o discontinus a centres públics o privats d’ensenyament reglat degudament autoritzats, en els nivells i els ensenyaments corresponents.

3.1.7. Tenir un coneixement adequat de llengua catalana d’acord amb el que estableix el Decret 115/2001, de 14 de setembre, pel qual es regula l’exigència del coneixement de les llengües oficials al personal docent, i la normativa que el desplega.

3.2. Els requisits i les condicions anteriors s’han de complir en la data d’acabament del termini de presentació de les sol·licituds.

3.3. El compliment dels requisits i les condicions anteriors s’ha d’acreditar de la forma que es determina en l’annex 2 d’aquesta Resolució.

4. Instruccions per emplenar, tramitar i formalitzar la sol·licitud

4.1. Instruccions per emplenar la sol·licitud

4.1.1. Les persones interessades a participar en aquesta convocatòria han d’emplenar la sol·licitud seguint les instruccions de l’assistent de tramitació que es troba a la pàgina web de la Direcció General de Personal Docent <http://dgpdocen.caib.es>.

Es pot accedir a l’aplicació:

a) Mitjançant el DNI electrònic, un certificat digital reconegut o @clave.

b) Mitjançant l’usuari i la contrasenya d’accés al Portal del personal de la Conselleria d’Educació i Universitat.

c) Anònimament. Si s’accedeix anònimament i l’aplicació detecta l’existència, en la base de dades de la Direcció General de Personal Docent, d’una adreça de correu electrònic a efecte de comunicacions facilitada per la persona interessada, se li enviarà un correu electrònic que inclourà un codi de seguretat de quatre dígits, imprescindible per continuar amb la tramitació telemàtica.

L’assistent de tramitació de l’aplicació indica a quina adreça de correu electrònic s’ha enviat el correu.

En cas contrari, que l’aplicació no detecti cap dada de l’interessat, aquest haurà d’introduir totes les dades requerides per continuar amb el tràmit telemàtic.

4.1.2. Les persones interessades han d’emplenar els diferents apartats de la sol·licitud seguint les instruccions de l’aplicació: dades personals; dades als efectes de notificació i comunicació; opció d’illes de preferència; opció d’especialitats o funcions; voluntat d’acceptar places a mitja jornada, diferenciada per illes; voluntat d’acceptar places itinerants i/o places d’especial dificultat.

4.1.3. Aspirants amb discapacitat

Els aspirants amb un grau de discapacitat igual o superior al 33% han de fer constar aquesta condició, si escau, a la casella corresponent de la sol·licitud de participació. També han d’adjuntar a la sol·licitud un certificat acreditatiu de la discapacitat expedit amb posterioritat a l’1 de gener de 2014 per la Direcció General de Dependència de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l’Institut de Majors i Serveis Socials (IMSERSO) o altre òrgan competent per expedir les certificacions esmentades, en el qual s’indiqui el grau de discapacitat i s’acrediti, de forma fefaent, la deficiència o les deficiències permanents que han donat origen al grau de discapacitat reconegut.

4.2. Tramitació telemàtica

4.2.1. Una vegada emplenada, la sol·licitud s’ha de tramitar telemàticament.

La tramitació telemàtica només es completa quan, utilitzant l’assistent de tramitació, s’envia la sol·licitud, amb la qual cosa la sol·licitud obté un número de preregistre i està disponible per poder-la imprimir i presentar, o bé un número de registre, en el cas en què no sigui necessari el registre presencial.

4.2.2. No es consideren vàlides les sol·licituds amb la marca d’aigua «SENSE VALIDESA», ja que això indica que no s’han tramitat.

4.2.3. El Portal del docent interí (http://portaldeldocentinteri.caib.es) conté diverses utilitats que donen suport al professorat en les seves gestions relatives a aquesta convocatòria (consultar la posició a les llistes, participar en els processos d’adjudicació, gestionar la situació de disponibilitat, realitzar el tràmit previ a la presa de possessió, autoritzar la cessió de dades a centres concertats amb la finalitat de rebre ofertes de treball, etc.).

4.3. Formalització i registre de la sol·licitud

4.3.1. La formalització de la sol·licitud s’ha de fer, dins el termini establert en el punt 4.5, mitjançant una de les formes de registre següents:

a) Registre telemàtic: els interessats que hagin accedit a l’aplicació amb el DNI electrònic o amb un certificat digital reconegut, amb el número d’usuari i la contrasenya d’accés al Portal del personal o anònimament fent ús del codi de seguretat han de registrar la sol·licitud de forma telemàtica, llevat que hagin d’aportar nova documentació relacionada amb l’acreditació de requisits o de mèrits del barem.

b) Registre presencial: els interessats que hagin accedit a l’aplicació de forma anònima sense fer ús del codi de seguretat han de registrar la sol·licitud de forma presencial. També  qui  hi hagi accedit amb el DNI electrònic o amb un certificat digital reconegut, amb el número d’usuari i la contrasenya d’accés al Portal del personal o anònimament fent ús del codi de seguretat i vulgui aportar nova documentació relacionada amb l’acreditació de requisits o de mèrits del barem, l’han de registrar de forma presencial.

c) La nova documentació referida a les activitats de formació permanent (apartat 3 del barem de valoració de mèrits) s’ha d’adreçar de manera expressa a la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat. Per tant, no es tindrà en compte aquesta nova documentació si es presenta amb la sol·licitud de participació en la convocatòria.

4.3.2. En el cas d’haver tramitat més d’una sol·licitud només es considera vàlida la darrera que s’ha registrat telemàticament o presencialment.

4.4. Llocs de presentació de la sol·licitud

4.4.1. La sol·licitud de participació i la documentació que s’hi adjunti, en el cas de formalitzar-la de manera presencial, es pot registrar:

a) A qualsevol dels registres de la Conselleria d’Educació i Universitat o a les delegacions territorials de la Conselleria d’Educació i Universitat a Menorca o a Eivissa i Formentera.

b) A qualsevol dels llocs que preveu l’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

4.4.2. En el cas que la sol·licitud es presenti a una oficina de Correus, s’hi ha de dur dins un sobre obert perquè el funcionari de Correus pugui datar-la i segellar-la abans de certificar-la.

4.5. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds per participar en la convocatòria és del 15 al 29 de gener de 2019, ambdós inclosos.

5. Normes específiques per a la selecció d’opcions en la sol·licitud

5.1. A l’hora d’emplenar la sol·licitud, a més de les dades personals i de les dades a efectes de comunicació i notificació, és obligatori triar, almenys, una especialitat o funció i una illa, sense perjudici d’allò que s’estableix en els punts 3.1.5.1, 3.1.5.2 d’aquesta resolució.

5.2. La selecció de places a mitja jornada i de places itinerants i/o places d’especial dificultat és voluntària. Pel que fa a les places a mitja jornada, es poden triar les illes.

5.3. Les opcions elegides en la sol·licitud són les que es tenen en compte en els processos d’adjudicació de destinacions provisionals i de substitucions, amb les particularitats següents:

a) En el procés d’adjudicació de destinacions provisionals, de participació obligatòria, els aspirants estan obligats a sol·licitar totes les places  de les especialitats i funcions en les quals estan admesos. Aquests aspirants estan obligats a seleccionar totes les places corresponents a les opcions elegides en la sol·licitud, sense perjudici d’allò que disposa cada excepció en els punts 3.1.5.1 i 3.1.5.2, si bé no podran seleccionar places corresponents a opcions no elegides. En el cas de no seleccionar-les totes, l’Administració ho fa d’ofici per ordre ascendent del codi de plaça.

b) En el procediment ordinari d’adjudicació de substitucions i vacants sobrevingudes, de participació voluntària, els aspirants disponibles no poden sol·licitar places corresponents a opcions no elegides.

c) En el procediment extraordinari d’adjudicació de substitucions i vacants sobrevingudes, de participació obligatòria, la Direcció General de Personal Docent oferirà les places corresponents a les opcions que l’aspirant hagi triat en la sol·licitud, incloses les opcions a què fa referència el punt 5.2 i amb independència de les places que hagués seleccionat en el procés d’adjudicació de destinacions provisionals. Així mateix, quan no sigui possible cobrir una plaça amb els aspirants disponibles segons la seva sol·licitud, aquesta es pot oferir a la resta d’aspirants disponibles en l’especialitat, malgrat que en la seva sol·licitud no haguessin seleccionat el tipus de plaça (mitja jornada, itinerant o especial dificultat) o l’illa on s’ubica la plaça. En aquest cas, l’acceptació de la plaça és voluntària per a l’aspirant.

d) Els aspirants disponibles poden ampliar les opcions seleccionades inicialment en la seva sol·licitud, excepte les especialitats o funcions, a través del programa o tràmit habilitat a aquest efecte.

Quan aquests aspirants vulguin ampliar opcions ho han de sol·licitar a través del programa telemàtic habilitat a aquest efecte amb una antelació mínima de deu dies hàbils respecte de l’acabament del trimestre escolar en qüestió. D’aquesta manera poden participar a partir del primer procediment ordinari d’adjudicació de substitucions de cada trimestre escolar amb les noves opcions triades.

Si l’aspirant no ho comunica amb aquesta antelació, el canvi d’opcions s’ha d’entendre fet per al trimestre escolar següent, i així successivament.

A l’únic efecte del que disposa aquest punt 5.3 les dates en què s’inicien i finalitzen els trimestres escolars per al curs 2019-2020 seran les següents:

- Primer trimestre escolar: de l’1 de setembre de 2019 al 20 de desembre de 2019.

- Segon trimestre escolar: del 21 de desembre de 2019 al 18 de març de 2020.

- Tercer trimestre escolar: del 19 de març de 2020 al 30 de juny de 2020.

5.4. Els sol·licitants que durant el curs 2018-2019 renunciïn a la plaça pel fet de no estar capacitats per impartir, pel seu caràcter eminentment pràctic, mòduls dels cicles formatius de formació professional o assignatures dels ensenyaments d’arts plàstiques i disseny, dels ensenyaments superiors d’arts i dels ensenyaments d’arts escèniques no poden seleccionar l’especialitat o funció a què varen renunciar, llevat que aportin noves titulacions o nous cursos que acreditin que estan capacitats per exercir-la.

5.5. El fet de participar en aquesta convocatòria i formar part de la borsa comporta el compromís de l’aspirant d’acceptar qualsevol vacant o substitució que, d’acord amb les opcions seleccionades en la sol·licitud, se li adjudiqui en el procés d’adjudicació de destinacions provisionals, en el procediment ordinari de substitucions o se li ofereixi en el procediment d’adjudicació extraordinari de substitucions, així com l’obligació de prendre possessió de la plaça corresponent en els terminis establerts en les bases generals, llevat dels casos excepcionals i de les causes de renúncia justificada prevists en les bases d’aquesta convocatòria.

 

6. Actualització de dades

Els requisits i mèrits que no apareguin en el tràmit telemàtic el dia en què l’interessat tramiti telemàticament la sol·licitud, no s’han de tenir en compte a l’hora de determinar si compleix els requisits o a l’hora de valorar els seus mèrits, llevat que l’interessat presenti nova documentació fins al 22 de gener de 2019.

7. Publicació de les llistes d’admesos i exclosos

7.1. Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i revisades aquestes i la documentació adjunta, si n’hi ha, la directora general de Personal Docent ha de dictar una resolució per aprovar la llista provisionals d’aspirants a funcionaris interins docents admesos a la borsa i exclosos d’aquesta, així com les llistes específiques provisionals d’aspirants exclosos per no haver acreditat tenir els coneixements adequats de la llengua catalana d’acord amb el que estableix el Decret 115/2001, de 14 de setembre, i l’Ordre del conseller d’Educació i Universitat de 8 de març de 2018. La llista d’admesos ha d’indicar les especialitats i funcions en les quals l’aspirant està admès.

Les llistes d’exclosos han d’indicar les especialitats i funcions en les quals l’aspirant està exclòs, així com la causa d’exclusió.

En la llista específica d’aspirants exclosos per no haver acreditat tenir els coneixements adequats de llengua catalana, s’han d’aplicar els criteris d’ordenació a què fa referència el punt 9.1 d’aquest annex.

Totes les llistes han d’indicar la valoració dels mèrits de l’aspirant o, si pertoca, els criteris d’ordenació a la borsa.

El mateix dia en què es dicti aquesta resolució, s’ha de fer pública a la pàgina web de la Direcció General de Personal Docent <http://dgpdocen.caib.es>.

7.2. S’ha d’obrir un termini de reclamacions de 7 dies naturals comptadors des de l’endemà del dia en què es facin públiques les llistes d’admesos i d’exclosos perquè els interessats puguin esmenar la causa d’exclusió i aportar els documents que acreditin que el dia en què va acabar el termini per presentar les sol·licituds complien els requisits exigits.

Els mèrits no al·legats o els al·legats però no acreditats documentalment abans d’acabar el termini per presentar les sol·licituds no es poden al·legar o acreditar dins el termini per presentar reclamacions. Tampoc no es poden modificar, dins aquest termini, les opcions seleccionades en la sol·licitud.

Durant el període de reclamacions, l’Administració ha de rectificar d’ofici els errors materials i de càlcul detectats en les llistes provisionals.

7.3. Acabat el termini a què fa referència l’apartat anterior, i esmenats els errors detectats i les causes d’exclusió, si pertoca, la directora general de Personal Docent ha de dictar una resolució per aprovar les llistes definitives d’aspirants a funcionaris interins docents admesos a la borsa i exclosos d’aquesta, així com la llista específica definitiva d’aspirants exclosos per no haver acreditat tenir els coneixements adequats de llengua catalana d’acord amb el que estableix el Decret 115/2001 de 14 de setembre i l’Ordre del conseller d’Educació i Universitat de 8 de març de 2018. Aquestes llistes han de tenir el mateix contingut a què fa referència el punt 7.1.

El mateix dia en què es dicti aquesta resolució, s’ha de fer pública a la pàgina web de la Direcció General de Personal Docent <http://dgpdocen.caib.es>.

8. Constitució de la borsa

Es constituirà una única borsa de treball per a totes les especialitats i funcions dels següents cossos docents: 0590 Cos de professors d’ensenyament secundari, 0591 Cos de professors tècnics de formació professional, 0592 Cos de professors d’escoles oficials d’idiomes, 0594 Cos de professors de música i arts escèniques, 0595 Cos de professors d’arts plàstiques i disseny, 0596 Cos de mestres de taller d’arts plàstiques i disseny i 0597 Cos de mestres.

9. Ordre dels aspirants a la borsa

9.1. Els aspirants a funcionaris interins admesos a la borsa figuraran ordenats segons els mèrits que determini la corresponent convocatòria i d’acord amb els criteris següents:

a) En primer lloc s’han d’ordenar, segons la puntuació que resulti d’aplicar el barem que prevegi la convocatòria, els aspirants que es considerin tutoritzats, segons allò que preveu la base dinovena de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 29 d’octubre de 2018.

b) En segon lloc, la resta d’aspirants ordenats segons la puntuació que resulti d’aplicar el barem que prevegi la convocatòria.

c) En tercer lloc, els aspirants exclosos pel fet de no acreditar uns coneixements adequats de llengua catalana d’acord amb el que estableix el Decret 115/2001 de 14 de setembre, i l’Ordre del conseller d’Educació i Universitat de 8 de març de 2018 s’han d’ordenar segons el nivell més alt de coneixement de català que hagin acreditat.

Si per aplicació dels criteris anteriors hi ha empats entre aspirants, s’han d’aplicar, successivament, els criteris de desempat següents:

  • Millor nota de l’expedient acadèmic de les titulacions al·legades per accedir a les especialitats o funcions sol·licitades i admeses .
  • Data de naixement (de major a menor edat).

9.2. Places reservades a aspirants amb discapacitat

La Conselleria d’Educació i Universitat reservarà un nombre de llocs de treball igual al de places que no s’han cobert pel torn de reserva per aspirants amb discapacitat en la darrera convocatòria de proves selectives d’ingrés als cossos docents, perquè siguin cobertes entre persones amb grau de discapacitat igual o superior al 33%.

Els aspirants amb discapacitat, tant si se’ls adjudica una plaça amb reserva per a discapacitats com una altra, han d’acreditar que tenen les condicions personals d’aptitud necessàries per exercir les funcions pròpies de la plaça adjudicada, mitjançant un dictamen expedit pels equips multiprofessionals competents de la Direcció General d’Atenció a la Dependència, que ha de certificar que l’aspirant es troba en condicions de complir les tasques fonamentals de la plaça adjudicada. En tot cas, s’entendrà que la discapacitat és incompatible amb les funcions pròpies de la plaça adjudicada en el supòsit que, per desenvolupar-les, l’aspirant a funcionari interí necessiti de l’assistència d’un altre docent dins l’aula.

La forma en què s’han d’adjudicar les places amb reserva per a discapacitats així com la forma i el termini per presentar el dictamen de la Direcció General d’Atenció a la Dependència s’establiran en la resolució que convoqui el procés d’adjudicació de destinacions provisionals i que aprovi les instruccions que regeixin el procés de substitucions.

10. Ordre d’adjudicació de les places

Les places s’han d’adjudicar amb respecte estricte a l’ordre que tenen a la borsa els aspirants admesos, amb les especificitats de la base general desena de l’annex de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 29 d’octubre de 2018.

11. Situació dels aspirants a la borsa

11.1. Els aspirants que formen part de la borsa poden estar en situació de disponibles o de no disponibles a l’efecte d’adjudicar-los o d’oferir-los una plaça.

11.2. Només s’han d’adjudicar i oferir places als aspirants en situació de disponibles.

11.3. Estan en situació de no disponibles:

a) Els integrants de la borsa que prestin serveis com a funcionaris interins docents o com a personal laboral docent amb contracte indefinit, temporal o de durada determinada subscrit amb la Conselleria d’Educació i Universitat.

b) Els aspirants que hagin manifestat la seva voluntat de situar-se com a no disponible.

c) Els aspirants que hagin renunciat de forma justificada a la plaça que la Direcció General de Personal Docent els hagi adjudicat en el procés d’adjudicació de destinacions provisionals o en el procediment ordinari d’adjudicació de substitucions o a la plaça oferta en el procediment extraordinari d’adjudicació de substitucions.

d) Els aspirants exclosos pel fet de no haver acreditat la formació pedagògica i didàctica a què es refereix l’article 100.2 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació.

e) Els aspirants admesos que no participin en el procés d’adjudicació de destinacions provisionals.

11.4. Els aspirants en situació de no disponibles passen a la situació de disponibles, i tornen a ocupar a la borsa l’ordre que els pertoca a l’efecte d’oferir-los i adjudicar-los places, en els casos següents:

a) Quan cessin com a funcionaris interins, en el cas de substitucions, i en el cas del personal laboral docent quan s'extingeixi, per qualsevol causa, el contracte de treball o quan el treballador es situï en excedència voluntària, excepte per cura de familiar.

b) Quan hagin renunciat a la plaça adjudicada o oferta de forma justificada i hagin sol·licitat passar a la situació de disponibles.

c) Quan s’hagin situat voluntàriament com a no disponibles i sol·licitin passar a la situació de disponibles a la borsa, en els termes que preveu el punt 12.6.

d) Quan els aspirants exclosos pel fet de no haver acreditat, un coneixement adequat de llengua catalana d’acord amb el que estableix el Decret 115/2001 i l’Ordre del conseller d’Educació i Universitat de 8 de març de 2018 o la formació pedagògica i didàctica a què es refereix l’article 100.2 de la Llei orgànica 2/2006 esmenin la causa d’exclusió en el termini que estableix aquesta convocatòria.

e) Quan els aspirants obligats a participar en el procés d’adjudicació de destinacions provisionals no hi hagin participat i sol·licitin passar a la situació de disponible. En aquest cas només es podrà participar a partir del primer procediment ordinari d’adjudicació de substitucions que s’adjudiqui en el mes de gener.

En els casos establerts en els apartats a) i d), l’Administració situarà d’ofici a l’aspirant com a disponible.

11.5 Els aspirants exclosos pel fet de no acreditar un coneixement adequat de llengua catalana d’acord amb el que estableix el Decret 115/2001 i l’Ordre del conseller d’Educació i Universitat de 18 de març de 2018 estan en situació de disponibles únicament per al procediment extraordinari d’adjudicació de substitucions i vacants sobrevingudes.

A aquests aspirants només se’ls pot adjudicar una plaça per necessitat d’atenció als alumnes i en el cas excepcional que quedin places sense cobrir per manca d’aspirants que posseeixin tots els requisits exigits.

12. No disponibilitat, renuncia justificada i reserva de plaça oferta o adjudicada

12.1. Els aspirants disponibles poden situar-se com a no disponibles, sense necessitat d’al·legar cap causa justificada, excepte que se’ls hagi adjudicat una plaça en el procés d’adjudicació de destinacions provisionals, que hagin participat en el procediment ordinari d’adjudicació de substitucions o que se’ls hagi ofert una plaça en el procediment extraordinari d’adjudicació de substitucions.

Els aspirants disponibles poden exercir aquesta possibilitat en qualsevol moment a través del programa telemàtic habilitat a aquest efecte.

12.2. Els aspirants disponibles poden renunciar de forma justificada a la plaça que la Direcció General de Personal Docent els hagi adjudicat de forma definitiva en el procés d’adjudicació de destinacions provisionals o en el procediment ordinari d’adjudicació de substitucions o a la plaça oferta en el procediment extraordinari d’adjudicació de substitucions quan concorri alguna de les circumstàncies següents:

12.2.1. Estar en període d’embaràs, de maternitat o de paternitat, d’adopció o d’acolliment permanent o preadoptiu, incloent-hi el període en què seria procedent concedir a un funcionari una excedència per tenir cura dels fills per qualsevol dels supòsits anteriors.

12.2.2. Patir una malaltia o incapacitat temporal que impedeixi exercir la tasca docent.

12.2.3. Al·legar una causa sobrevinguda de força major o circumstàncies excepcionals sobrevingudes, que seran apreciades per la Direcció General de Personal Docent i de les quals s’informarà a la Mesa Sectorial d’Educació.

12.3. L’escrit de renúncia, juntament amb la documentació acreditativa pertinent, s’ha de presentar, en tot cas, dins els terminis següents:

- En el termini de tres dies hàbils des de que s’adjudiqui la plaça o des de que es doni la causa al·legada per renunciar a la plaça adjudicada en el procés d’adjudicació de destinacions provisionals o, en situacions sobrevingudes, fins al 31 d’agost de 2019.

- En el termini d’un dia hàbil comptador des de l’endemà del dia en què s’adjudiqui la plaça en el procediment ordinari d’adjudicació de substitucions, o en què s’ofereixi la plaça en el procediment extraordinari d’adjudicació de substitucions.

12.4. Si l’aspirant al·lega alguna de les circumstàncies previstes en els punts 12.2.1 i 12.2.2, podrà optar, en el seu escrit de renúncia, perquè se li reservi la plaça adjudicada en el procés d’adjudicació de destinacions provisionals o en el procediment ordinari d’adjudicació de substitucions o la plaça oferta en el procediment extraordinari d’adjudicació de substitucions. En cas que en l’escrit de renúncia no s’indiqui expressament la voluntat de reservar la plaça s’entén que la renúncia s’exerceix sense reserva.

En aquest cas, la plaça s’ha d’oferir en el procés d’adjudicació de substitucions corresponent. L’aspirant al qual se li adjudiqui la plaça hi romandrà mentre no s’incorpori la persona que la té reservada.

La plaça es reservarà fins el primer dia lectiu, inclòs, del darrer trimestre escolar fixat en la Resolució per la qual s’estableix el calendari escolar del curs 2019-2020, excepte que l’aspirant estigui en període d’embaràs, de maternitat o de paternitat, d’adopció o d’acolliment permanent o preadoptiu que es reservarà fins a la finalització de les circumstàncies que van donar lloc a la reserva de plaça.

12.5. La renúncia justificada es podrà realitzar un màxim de dues vegades durant el curs escolar i sempre que els motius al·legats siguin per causes distintes.

En el cas que el motiu al·legat sigui l’embaràs, la renúncia, amb o sense reserva de plaça, s’entén prorrogada automàticament fins que finalitzi el període de maternitat, excepte que l’aspirant comuniqui a la Direcció General de Personal Docent, en el termini de deu dies hàbils des de l’alta hospitalària, la seva voluntat d’incorporar-se a la plaça després del part. Aquest cas s’entendrà com una única renúncia.

12.6. Els aspirants que es situïn voluntàriament com a no disponible es mantindran en aquesta situació per al trimestre escolar en curs.

Quan aquests aspirants vulguin passar a la situació de disponibles a la borsa ho han de sol·licitar a través del programa telemàtic habilitat a aquest efecte amb una antelació mínima de deu dies hàbils respecte de l’acabament del trimestre escolar en qüestió. D’aquesta manera poden participar a partir del primer procediment ordinari d’adjudicació de substitucions de cada trimestre escolar.

Si l’aspirant no ho comunica amb aquesta antelació, l’opció de ser no disponible s’ha d’entendre feta per al trimestre escolar següent, i així successivament.

A l’únic efecte del que disposa aquest punt 12.6, les dates en què s’inicien i finalitzen els trimestres escolars per al curs 2019-2020 seran les següents:

- Primer trimestre escolar: de l’1 de setembre de 2019 al 20 de desembre de 2019.

- Segon trimestre escolar: del 21 de desembre de 2019 al 18 de març de 2020.

- Tercer trimestre escolar: del 19 de març de 2020 al 30 de juny de 2020.

12.7. Els aspirants que hagin renunciat de forma justificada a la plaça per alguna de les circumstàncies previstes en els punts 12.2.1, 12.2.2 i 12.2.3 i vulguin incorporar-se a la plaça reservada o passar a la situació de disponibles a la borsa, segons correspongui, ho han de sol·licitar, en el termini de deu dies hàbils des del moment en què aquestes deixin de donar-se, de la manera següent:

a) En cas que se’ls hagi reservat la plaça, l’aspirant ha de comunicar per escrit a la Direcció General de Personal Docent que ha finalitzat la causa que va donar lloc a la reserva, la qual cosa determinarà la incorporació de l’aspirant a la plaça reservada en la data que li indiqui l’Administració excepte que, dins aquest termini de deu dies hàbils presenti una nova renuncia justificada per una causa diferent a la inicial.

b) En altre cas, l’aspirant ha de comunicar per escrit a la Direcció General de Personal Docent que ha finalitzat la causa que va donar lloc a la renúncia, la qual cosa determinarà que continuarà com a no disponible per al trimestre en curs, sense perjudici que es situï voluntàriament com a disponible per al trimestre següent.

12.8. Si un funcionari interí amb nomenament fins a 31 d’agost es troba en aquesta data gaudint del permís de dona gestant o d’un permís per maternitat, paternitat, adopció o acolliment permanent o preadoptiu, i se li adjudica una plaça vacant amb efectes d’1 de setembre del mateix any, podrà acceptar el nomenament a la plaça adjudicada i ajornar la presa de possessió fins la finalització del permís. Aquest temps se li computarà a efecte de serveis  prestats i d’experiència docent.

Els aspirants a funcionaris interins docents als quals se’ls hi adjudiqui una plaça i es trobin en el període en què seria procedent concedir a un funcionari els permisos de dona gestant o els de maternitat, de paternitat, d’adopció o d’acolliment permanent o preadoptiu, podrà acceptar el nomenament a la plaça adjudicada i ajornar la presa de possessió fins la finalització del període corresponent. Aquest temps se’ls computarà a efectes de serveis  prestats i d’experiència docent.

El que disposen els paràgrafs anteriors també s’ha d’aplicar als aspirants a funcionaris interins docents als quals se’ls hi adjudiqui una plaça i es trobin gaudint de la prestació per risc durant l’embaràs o lactància natural.

Per poder optar a l’ajornament de la presa de possessió, el funcionari interí o l’aspirant ho ha de sol·licitar per escrit, juntament amb la documentació acreditativa de trobar-se en algun dels supòsits habilitats en els terminis establerts en l’apartat 12.3.

13. Conseqüències de les renúncies

13.1. Els aspirants que renunciïn a una plaça de forma justificada es mantindran a la borsa en situació de no disponibles i conservaran la puntuació i l’ordre en aquesta.

13.2. Els aspirants que renunciïn de forma injustificada a la plaça que la Direcció General de Personal Docent els hagi adjudicat en el procés d’adjudicació de destinacions provisionals o en el procediment ordinari d’adjudicació de substitucions o a la plaça oferta en el procediment extraordinari d’adjudicació de substitucions seran objecte d’exclusió de la borsa.

14. Exclusió de la borsa

L’exclusió de la borsa es regula per la base general catorzena de l’annex de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 29 d’octubre de 2018 per la qual s’aproven les bases generals del procediment de selecció de personal funcionari interí docent per cobrir vacants i substitucions a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.

15. Terminis excepcionals per esmenar determinades causes d’exclusió

15.1. Els aspirants exclosos que dins el termini establert en la convocatòria no puguin acreditar un coneixement adequat de llengua catalana poden aportar la documentació a partir del dia següent de la publicació de la resolució per la qual s’aprova i es fa pública la llista definitiva d’adjudicacions de destinacions provisionals i fins el dia anterior al dia en què es publiqui la convocatòria d’aspirants a funcionaris interins docents per al curs 2020-2021.

15.2. Els aspirants exclosos en aquesta convocatòria pel fet de no haver acreditat la formació pedagògica i didàctica a què es refereix l’article 100.2 de la Llei orgànica 2/2006 poden aportar la documentació a partir del dia següent de la publicació de la resolució per la qual s’aprova i es fa pública la llista definitiva d’adjudicacions de destinacions provisionals i fins el dia anterior al dia en què es publiqui la convocatòria d’aspirants a funcionaris interins docents per al curs 2020-2021.

16. Sistema de notificació i de comunicació

16.1. La participació en la convocatòria suposa acceptar que es notifiquin mitjançant el Portal del personal els actes administratius que es deriven de la relació funcionarial.

16.2. Per a la resta de notificacions i comunicacions s’han d’emprar les dades aportades pel sol·licitant en aquesta convocatòria.

17. Informació sobre Protecció de dades

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD) i la legislació vigent en matèria de protecció de dades, els sol·licitants hauran de consentir expressament el tractament de les seves dades personals mitjançant l’emplenament de l’Annex 5, per la qual cosa s’informa dels següents aspectes:

a) Finalitat del tractament i base jurídica: gestionar tant la inclusió a la borsa d’aspirants a funcionaris interins docents de la Direcció General de Personal Docent com els processos que se’n derivin per cobrir places vacants o substitucions a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears per al curs 2019-2020, d'acord amb l’article 6.1, b i c del Reglament General de Protecció de dades.

b) Responsable del tractament: Direcció General de Personal Docent (Conselleria d’Educació i Universitat), amb domicili al carrer del Ter, 16,1r (polígon de Son Fuster), 07009, Palma.

c) Destinataris de les dades personals: no se cediran les dades personals a tercers, tret que hi hagi obligació legal o interès legítim d’acord amb el RGPD.

En tot cas, prèvia autorització dels participants en aquesta convocatòria obtinguda telemàticament mitjançant un tràmit habilitat a l’efecte en la pàgina web de la Direcció General de Personal Docent, la Conselleria d’Educació i Universitat podrà cedir determinades dades personals als centres concertats que ho sol·licitin, a l’efecte que comuniquin als aspirants ofertes de treball per a funcions docents.

d) Termini de conservació de les dades personals: les dades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es recolliran i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades.  És d'aplicació allò que disposa la normativa d'arxius i documentació. Les dades econòmiques es conservaran d'acord amb allò que preveu la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària.

e) Existència de decisions automatitzades: El tractament de les dades ha de possibilitar la resolució de reclamacions o consultes de forma automatitzada. No està prevista la realització de perfils.

f) Transferències de dades a tercers països: no estan previstes cessions de dades a tercers països.

g) Exercici de drets i reclamacions: la persona afectada pel tractament de dades personals pot exercir els drets d’informació, d’accés, de rectificació, de supressió, de limitació, de portabilitat, d’oposició i de no inclusió en tractaments automatitzats (i, fins i tot, de retirar el consentiment, si s'escau, en els termes que estableix el RGPD) davant el responsable del tractament esmentat abans, mitjançant el procediment “Sol·licitud d’exercici de drets en matèria de protecció de dades personals”, previst en la seu electrònica de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (www.caib.es). També es pot presentar una sol·licitud als diferents llocs especificats en el punt 4.4 d’aquest annex.

Amb posterioritat a la resposta del responsable o al fet que no hi hagi resposta en el termini d’un mes, pot presentar la “Reclamació de tutela de drets” davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).

h) Delegació de protecció de dades: la Delegació de Protecció de Dades de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears té la seu a la Conselleria de Presidència (passeig de Sagrera, 2, 07012 Palma). Adreça electrònica de contacte: protecciodades@dpd.caib.es

  

ANNEX 2 Documentació justificativa del compliment dels requisits i les condicions per participar en aquesta convocatòria

Els aspirants que accedeixin a l’aplicació de manera anònima i sense codi de seguretat han de presentar una fotocòpia del document nacional d’identitat (DNI) en vigor, o el document oficial en vigor que acrediti la nacionalitat en el cas que no siguin espanyols.

Els aspirants a què fa referència el punt 9.2 de l’annex 1 han de presentar els documents justificatius que acreditin que compleixen els requisits per poder participar en la convocatòria.

 

1. Documents per acreditar els requisits relatius a la nacionalitat i a l’edat

I. En cas de ser nacional espanyol, una fotocòpia del DNI en vigor.

II. En cas de no ser nacional espanyol, una fotocòpia compulsada del document oficial en vigor que acrediti la nacionalitat i l’edat exigides (NIE, passaport o targeta de residència).

III. En cas de ser el cònjuge d’una persona amb nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea o d’altres estats on sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors, s’ha de presentar la documentació següent:

a) Una fotocòpia compulsada de la pàgina corresponent del llibre de família.

b) Una fotocòpia compulsada del document acreditatiu en vigor de la nacionalitat del cònjuge (NIE, passaport o targeta de residència).

IV. En cas de ser la parella de fet d’una persona amb nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea o d’altres estats on sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors, s’ha de presentar la documentació següent:

a) Una fotocòpia compulsada del certificat emès pel registre civil en què s’acredita aquesta relació.

b) Una fotocòpia compulsada del document acreditatiu en vigor de la nacionalitat de la parella de fet (NIE, passaport o targeta de residència).

V. En cas de ser el descendent d’una persona amb nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea o d’altres estats on sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors, o del seu cònjuge o parella de fet, s’ha de presentar la documentació següent:

a) En cas de no ser nacional espanyol, una fotocòpia compulsada del document oficial en vigor que acrediti la nacionalitat i l’edat exigides (NIE, passaport o targeta de residència).

b) En cas de ser major de 21 anys, un certificat de convivència i dependència econòmica.

2. Titulació

I. Es pot acreditar la titulació exigida en cada una de les funcions sol·licitades mitjançant qualsevol dels documents següents:

a) Una fotocòpia compulsada del títol o dels títols necessaris per impartir les especialitats o funcions elegides en la sol·licitud.

b) Una fotocòpia compulsada del resguard que acredita l’obtenció del títol i el pagament de les taxes acadèmiques.

c) Un certificat acadèmic oficial que acredita que s’han superat tots els requisits necessaris per obtenir el títol i que s’han pagat les taxes acadèmiques. No es considera document justificatiu el simple extracte acadèmic.

II. Si la titulació no s’ha obtingut a l’Estat espanyol, cal adjuntar-hi l’homologació corresponent:

a) Si el títol és d’un estat membre de la Unió Europea, s’ha de presentar el certificat acreditatiu del reconeixement o de l’homologació amb el títol equivalent, de conformitat amb el Reial decret 1837/2008, de 8 de novembre, pel qual s’incorpora a l’ordenament jurídic espanyol la Directiva 2005/36/CE, del Parlament Europeu i del Consell, de 7 de setembre de 2005, i la Directiva 2006/100/CE, del Consell, de 20 de novembre de 2006, relatives al reconeixement de qualificacions professionals, així com a determinats aspectes de l’exercici de la professió d’advocat.

b) En cas de titulacions expedides a l’estranger, cal aportar una còpia compulsada de l’homologació corresponent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

Tant si el títol és d’un estat membre de la Unió Europea com si és de l’estranger, s’ha d’aportar la documentació exigida en el punt 2.1 de l’annex 3 a fi de tenir en compte la nota mitjana de l’expedient acadèmic.

III. En cas d’aportar un títol de primer cicle, aquest es pot acreditar mitjançant qualsevol dels documents següents:

a) Una fotocòpia compulsada del títol de primer cicle.

b) Una fotocòpia compulsada del resguard que acredita l’obtenció del títol de primer cicle i el pagament de les taxes acadèmiques.

c) Un certificat acadèmic oficial en què consti que s’ha superat el primer cicle o que s’han superat tots els requisits necessaris per obtenir el títol de primer cicle i que s’han pagat les taxes acadèmiques. No s’admet com a document justificatiu un simple extracte acadèmic.

No obstant això, no es tenen en compte els primers cicles que han estat vehiculars per aconseguir una llicenciatura, o viceversa.

IV. Exclusivament per a les funcions de les especialitats del cos de professors tècnics de formació professional i del cos de mestres de taller d’arts plàstiques i disseny, i professors de l’Escola Superior d’Art Dramàtic i en el cas que no s’acrediti estar en possessió del títol de diplomat o equivalent necessari per impartir aquestes funcions, les persones interessades, a l’efecte d’acreditar el títol requerit, han de presentar, juntament amb el títol de tècnic superior o equivalent, algun dels documents següents:

a) Una fotocòpia compulsada del contracte o dels contractes de treball corresponents i un certificat original de vida laboral en què s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb l’especialitat elegida en la sol·licitud.

b) Un certificat emès pel cap de personal de l’empresa (excepte que s’acrediti la impossibilitat d’aportar el certificat per desaparició de l’empresa) en què hagin prestat serveis en el qual s’especifiqui la durada d’aquests i la tasca desenvolupada, i un certificat original de vida laboral en què s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb l’especialitat elegida en la sol·licitud.

c) En cas de tractar-se de treballadors per compte propi (autònoms), l’experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb l’especialitat elegida en la sol·licitud s’acredita aportant la documentació següent:

- Una declaració jurada amb la descripció de l’activitat desenvolupada i amb indicació del temps durant el qual s’ha dut a terme.

- Un certificat de la Tresoreria General de la Seguretat Social dels períodes d’alta a la Seguretat Social en el règim especial de treballadors autònoms.

- Una còpia del document que acrediti haver estat d’alta de l’IAE com a mínim des de l’inici dels dos anys que s’al·leguen.

- Una còpia de la declaració-liquidació trimestral de l’IVA, o una còpia de la declaració del resum anual de totes les liquidacions trimestrals o mensuals que s’hagin presentat durant l’exercici o, si pertoca, el certificat d’estar-ne exempt.

V. Exclusivament per a les funcions  0591201, 0591203, 0591218, 0591226 del cos de professors tècnics de formació professional les persones interessades, excepte aquells que acrediten estar en possessió d’un títol de tècnic superior o equivalent que han de presentar els documents que es detallen en el punt IV d’aquest apartat, a l’efecte d’acreditar el títol requerit, a més del títol especificat a l’Annex IV han d’acreditar mitjançant la documentació que s’estableix a continuació, que compleixen un dels requisits següents:

1. Un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional corresponent, que s’acredita mitjançant algun dels següents documents:

a) Una fotocòpia compulsada del contracte o dels contractes de treball corresponents i un certificat original de vida laboral en què s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb l’especialitat elegida en la sol·licitud.

b) Un certificat emès pel cap de personal de l’empresa (excepte que s’acrediti la impossibilitat d’aportar el certificat per desaparició de l’empresa) en què hagin prestat serveis en el qual s’especifiqui la durada d’aquests i la tasca desenvolupada, i un certificat original de vida laboral en què s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb l’especialitat elegida en la sol·licitud.

c) En cas de tractar-se de treballadors per compte propi (autònoms), l’experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb l’especialitat elegida en la sol·licitud s’acredita aportant la documentació següent:

- Una declaració jurada amb la descripció de l’activitat desenvolupada i amb indicació del temps durant el qual s’ha dut a terme.

- Un certificat de la Tresoreria General de la Seguretat Social dels períodes d’alta a la Seguretat Social en el règim especial de treballadors autònoms.

- Una còpia del document que acrediti haver estat d’alta de l’IAE com a mínim des de l’inici dels dos anys que s’al·leguen.

- Una còpia de la declaració-liquidació trimestral de l’IVA, o una còpia de la declaració del resum anual de totes les liquidacions trimestrals o mensuals que s’hagin presentat durant l’exercici o, si pertoca, el certificat d’estar-ne exempt.

2. Un mínim d’un any d’experiència docent, com a funcionari interí o professor especialista, en la família professional de la funció a la que vulgui accedir, en centres educatius públics dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat de les Illes Balears, que s’acredita mitjançant els següents documents, sempre que no consti en el Portal del Personal:

Fotocòpia compulsada dels nomenaments i cessaments com a funcionari interí en què consti l’especialitat, la data de presa de possessió i de cessament i el número de registre personal. En el cas de professors especialistes han d’aportar els contractes de treball en què consti el centre de treball, l’especialitat i les dates d’inici i finalització del contracte.

3. Estar en possessió d’un títol de tècnic o de tècnic superior de la família professional corresponent, que s’acredita mitjançant qualsevol dels documents següents:

a) Una fotocòpia compulsada del títol.

b) Una fotocòpia compulsada del resguard que acredita l’obtenció del títol i el pagament de les taxes acadèmiques.

c) Un certificat acadèmic oficial en què consti que s’han superat tots els requisits necessaris per obtenir el títol i que s’han pagat les taxes acadèmiques. No s’admet com a document justificatiu un simple extracte acadèmic.

3. Documents per acreditar la formació pedagògica i didàctica

Aquesta formació es pot acreditar mitjançant algun dels documents següents:

a) El màster universitari que habilita per a l’exercici de les professions regulades de professor d’educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i escoles oficials d’idiomes.

b) Una fotocòpia compulsada del títol professional d’especialització didàctica, del certificat de qualificació pedagògica o del certificat d’aptitud pedagògica, obtinguts amb anterioritat a l’1 d’octubre de 2009.

c) Una fotocòpia compulsada del títol de mestre, de llicenciat en pedagogia o psicopedagogia o d’una llicenciatura o titulació equivalent que inclogui formació pedagògica i didàctica, obtinguts amb anterioritat a l’1 d’octubre de 2009. En el cas d’haver cursat els ensenyaments a què fa referència la disposició transitòria vuitena de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació, i acrediti tenir cursats 180 crèdits dels ensenyaments de pedagogia i psicopedagogia abans de l’1 d’octubre de 2009, ha de presentar fotocòpia compulsada de la certificació en què consti la superació d’aquests 180 crèdits.

d) L’acreditació d’haver prestat serveis docents durant dos cursos acadèmics complets, o durant 12 mesos en períodes continus o discontinus, amb anterioritat a l’1 d’octubre de 2009 o a l’1 de setembre de 2014, segons pertoqui, a centres públics o privats d’ensenyament reglat degudament autoritzats dels nivells i ensenyaments les especialitats docents dels quals es regulen en el Reial decret 1834/2008. L’acreditació s’ha de fer mitjançant la documentació següent:

- Si l’experiència docent que s’acredita correspon a un centre públic, s’ha d’aportar un certificat original de vida laboral i un certificat expedit pel secretari del centre amb el vistiplau del director del centre, que indiqui expressament el nivell, les especialitats que s’han impartit i la data d’inici i final del període que s’acredita.

- Si l’experiència docent que s’acredita correspon a un centre privat o privat concertat, s’ha d’aportar un certificat original de vida laboral i un certificat expedit pel director del centre (excepte que s’acrediti la impossibilitat d’aportar el certificat per desaparició de l’empresa), amb el vistiplau del Departament d’Inspecció Educativa, que indiqui expressament el nivell i les especialitats que s’han impartit i la data d’inici i final del període que s’acredita.

4. Llengua catalana

I. Per formar part de la llista d’admesos, s’ha d’acreditar un coneixement adequat de llengua catalana mitjançant una fotocòpia compulsada d’un dels certificats següents:

a) Per a les funcions del cos de mestres, el certificat de capacitació per a l’ensenyament de i en llengua catalana a l’educació infantil i primària o un d’equivalent, d’acord amb el Decret 115/2001, de 14 de setembre, pel qual es regula l’exigència de coneixement de les llengües oficials al personal docent (BOIB núm. 114, de 22 de setembre), i l’Ordre del conseller d’Educació i Universitat de 18 de març de 2018.

b) Per a les funcions dels altres cossos, el certificat de capacitació per a l’ensenyament en llengua catalana a l’educació secundària o un d’equivalent, d’acord amb el Decret 115/2001, i l’Ordre del  conseller d’Educació  i Universitat de 18 de març de 2018.

En cap cas, d’acord amb el que disposa el Decret 115/2001, el certificat C1 per si mateix (o un d’equivalent, d’acord amb l’Ordre del conseller d’Educació, Cultura i Universitats de 21 de febrer de 2013 per la qual es determinen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de llengua catalana de la Direcció General de Cultura i Joventut) no és suficient per acreditar que es compleix aquest requisit.

II. A fi de complir el punt 4 de la base setena de les bases generals i poder ordenar els aspirants exclosos segons el nivell més alt de coneixements de català, si un aspirant no pot acreditar el requisit de coneixements de català exigit per formar part de la llista d’admesos, ha d’aportar, juntament amb la seva sol·licitud, algun dels títols, diplomes i certificats que figuren en l’Ordre del conseller d’Educació, Cultura i Universitats de 21 de febrer de 2013 per la qual es determinen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de llengua catalana de la Direcció General de Cultura i Joventut.

 

5. Documents per acreditar el grau de discapacitat

Certificat acreditatiu del grau de discapacitat igual o superior al 33% expedit amb posterioritat a l’1 de gener de 2014 per la Direcció General de Dependència de la comunitat autònoma de les Illes Balears, l’Institut de Majors i Serveis Socials (IMSERSO) o altre òrgan competent per expedir les certificacions esmentades, en el qual s’indiqui el grau de discapacitat i s’acrediti, de forma fefaent la deficiència o les deficiències permanents que han donat origen al grau de discapacitat reconegut.

6. Certificació negativa del Registre Central de Delinqüents Sexuals

Els aspirants poden, en la sol·licitud de participació, autoritzar la Conselleria d’Educació i Universitat perquè sol·liciti aquesta certificació. En el cas que l’aspirant no ho autoritzi, haurà de presentar la certificació negativa esmentada en la forma i els terminis que indiqui la resolució que convoqui, per al curs 2019-2020, el procés d’adjudicació de destinacions provisionals, i que aprovi les instruccions que l’han de regir, així com també les instruccions que han de regir, per al curs 2019-2020, el procés d’adjudicació de substitucions.

 

ANNEX 3 BAREM DE VALORACIÓ DELS MÈRITS

MÈRITS

PUNTS

Únicament es valoren els mèrits dels apartats 1, 2 i 3 assolits fins el 31 de desembre de 2018

1. Experiència docent a l’Administració educativa (puntuació sense límit)

1.1. Experiència docent a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de l’Administració educativa.

     6,500 per any complet

     0,542 per mes

     0,018 per dia

S’entenen per centres públics dependents de l’Administració educativa els centres als quals es refereix el capítol II del títol IV de la Llei orgànica 2/2006, de 3 maig, d’educació, integrats en la xarxa pública de centres creats i sostinguts per les administracions educatives. No s’entenen com a centre públic dependents de l’Administració educativa els que depenen dels Ajuntaments, Consells Insulars i altres entitats de dret públic.

Documents justificatius:

Full de serveis prestats a altres administracions educatives o que no figurin al Portal del personal. No es tenen en compte els fulls de serveis que no especifiquen els anys, mesos i dies treballats per cossos i especialitats.

L’experiència docent,adquirida als estats membres de la Unió Europea o a d’altres estats on sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors, s’acreditarà mitjançant la presentació de la documentació següent:

  • Un certificat emès per l’autoritat competent del país on s’han prestat els serveis, que ha   d’indicar, com a mínim, els anys, mesos i dies treballats per cossos i especialitats i nivells.
  • Una traducció jurada del certificat anterior.

1.2. Experiència docent a centres privats o privats concertats d’ensenyament no universitari dependents de l’Administració educativa

     

     3,250 per any complet

     0,271 per mes

     0,009 per dia

Documents justificatius:

Un certificat expedit pel secretari del centre segons el model de l’annex 6 d’aquesta resolució i un certificat de vida laboral.

No es tenen en compte els certificats expedits pels centres que no especifiquen els anys, mesos i dies treballats, i el nivell, l’especialitat impartits i el grup de cotització, tal i com consta al model de l’annex 6.

En el cas que hi hagi discrepàncies, pel que fa a la durada dels serveis prestats, entre el certificat expedit pel secretari del centre i la vida laboral es tindran en compte les dades que consten a la vida laboral.

1.3. Experiència docent com a professor visitant en virtut del Programa de Professors Visitants als EUA i al Canadà, o com a professor participant en el Programa de Seccions Bilingües a Europa Central i Oriental, la Xina o països extracomunitaris, convocats anualment pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

     6,500 per any complet

     0,542 per mes

     0,018 per dia

Documents justificatius:

L’experiència docent s’ha d’acreditar mitjançant fotocòpia compulsada del certificat expedit pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i per l’organisme competent d’aquests països, en què consti la data d’inici i de finalització de la prestació de serveis, el nivell educatiu i l’especialitat, traduït al català o al castellà per traductors jurats.

1.4. Experiència docent a universitats públiques en una d’aquestes categories: professor ajudant, professor ajudant doctor, professor contractat doctor, professor associat, professor col·laborador, professor tutor de la UNED.

    3,250 per any complet

    0,271 per mes

    0,009 per dia

Documents justificatius:

Contractes de treball, un certificat expedit per la universitat  i un certificat original de vida laboral. Els contractes han d’especificar la categoria en la qual es varen desenvolupar els serveis. No es tenen en compte els certificats expedits per les universitats que no especifiquen la data d’inici i la data d’acabament del contracte, així com la categoria en la qual es varen desenvolupar els serveis. En el cas que hi hagi discrepàncies, pel que fa a la durada dels serveis prestats entre el certificat expedit per la universitat i la vida laboral es tindran en compte les dades que consten a la vida laboral

1.5 Experiència docent a centres públics d’educació de persones adultes, dependents de l’Administració de la CAIB, adquirida mitjançant un contracte laboral amb una Corporació Local.

        

            3,250 per any complet

            0,271 per mes

            0,009 per dia

Per a poder valorar aquesta experiència és necessari l’existència d’un conveni entre la Conselleria d’Educació i Universitat que prevegi expressament, entre els compromisos assolits per la Corporació, el de contractar professorat per a completar l’oferta reglada. A més, la dedicació en la impartició de l’ensenyament reglat ha de ser, com a mínim, d’una mitja jornada en relació amb una jornada completa.

Documents justificatius:

Contracte de treball corresponent al període certificat, un certificat de la Corporació Local que indiqui els ensenyaments impartits i la dedicació horària en cada un dels ensenyaments que es certifiquin i un informe de vida laboral. El contracte ha d’especificar la categoria en la qual es varen desenvolupar els serveis.

La coincidència de l’experiència docent dels punts 1.1, 1.2, 1.3, 1.4 i 1.5, en un mateix període de temps en cap cas no implica que es valori per duplicat aquesta experiència. En aquest cas, únicament es valora l’apartat més favorable a l’interessat.

MÈRITS

PUNTS

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

Formació acadèmica i activitats de formació (màxim 32 punts dels apartats 2 i 3)

2. Formació acadèmica (màxim 30 punts)

2.1. Nota mitjana de l’expedient acadèmic del títol al·legat com a requisit per formar part de la borsa

2.1.1

Escala de 0 a 10

De 5,001 fins a 5,999

Escala de 0 a 4

De 1,001 fins a 1,499

2,500

Certificat acadèmic original o fotocòpia compulsada d’aquest, en el què consti  la nota mitjana amb la qual s’ha obtingut el títol aportat o document degudament signat on, a més, consti haver obtingut el títol i haver pagat els drets.

En el cas que el títol no s’hagi obtingut a l’Estat espanyol, per tenir en compte la nota mitjana de l’expedient s’ha de presentar una còpia compulsada de l’equivalència, expedida pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport o per l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA), de la nota mitjana dels estudis fets a un altre estat membre de la Unió Europea o a l’estranger.

No s’admeten com a documents justificatius  els simples extractes acadèmics.

2.1.2

Escala de 0 a 10

De 6,000 fins a 7,500

Escala de 0 a 4

De 1,500 fins a 2,250

5,000

2.1.3

Escala de 0 a 10

Més de 7,500

Escala de 0 a 4

Més de 2,250

7,500

Les notes mitjanes expressades de l’1 al 4 en els certificats acadèmics presentats es converteixen en una nota expressada del 5 al 10 mitjançant una conversió matemàtica feta informàticament a l’efecte de valorar l’expedient acadèmic com a mèrit o a efectes de desempat d’acord amb l’establert a la base 9 de l’annex 1.

En el cas que l’aspirant no vulgui que es faci aquesta conversió, ha de presentar el certificat acadèmic amb la nota mitjana expressada del 5 al 10.

En el cas que no s’aporti la documentació justificativa exigida en aquest apartat, o que la nota mitjana no s’expressi del 5 al 10 o de l’1 al 4, però es presenti, d’acord amb el punt 2 de l’annex 2, la documentació acreditativa de posseir el títol acadèmic corresponent, s’assigna a l’aspirant una nota mitjana de 5.

En el cas que en els certificats acadèmics corresponents a títols emesos amb anterioritat al 24 d’octubre de 1990, data d’entrada en vigor de la Llei 1/1990, de 3 d’octubre, d’ordenació general del sistema educatiu, no hi figurin qualificacions numèriques, a fi d’obtenir les puntuacions previstes en els punts 2.1.1 a 2.1.3 s’apliquen les equivalències següents:

  • Aprovat: 5
  • Bé: 6
  • Notable: 7
  • Excel·lent: 9
  • Matrícula d’honor: 10

En aquest cas:

- Les expressions literals de «convalidat» o «apte» són equivalents a un aprovat.

- L’expressió «assignatura adaptada» no es té en compte per obtenir l’equivalència, llevat que s’aporti un certificat acadèmic que acrediti la puntuació obtinguda en cursar l’assignatura segons el pla d’estudis antic.

En cap cas no es tenen en compte les qualificacions corresponents a projectes de final de carrera o tesines o qualificacions anàlogues.

En el cas que en el certificat acadèmic hi consti tant la qualificació literal com la numèrica, només es té en compte la darrera.

Només es té en compte la millor nota mitjana dels expedients acadèmics de les titulacions aportades per accedir a les especialitats o funcions sol·licitades i admeses/validades.

2.2. Doctorat i premis extraordinaris

2.2.1. Títol de doctor

6,000

Qualsevol dels documents següents:

a) Una fotocòpia compulsada del títol de doctor.

b) Una fotocòpia compulsada del resguard que acrediti que s’ha obtingut el títol de doctor i que s’han pagat les taxes acadèmiques.

c) Un certificat acadèmic oficial que acrediti que s’han superat tots els requisits necessaris per obtenir el títol de doctor i que s’han pagat les taxes acadèmiques. No s’admet com a document justificatiu un simple extracte acadèmic.

2.2.2. Premi extraordinari de doctorat

3,000

 

Certificació acreditativa corresponent o fotocòpia compulsada.

2.2.3. Premi extraordinari en la titulació aportada per accedir a les especialitats o funcions seleccionades en la sol·licitud

2,500

2.3. Altres titulacions universitàries

2.3.1. Titulacions universitàries de primer cicle

5,000

Qualsevol dels documents següents:

a) Una fotocòpia compulsada del títol.

b) Una fotocòpia compulsada del resguard que acrediti que s’ha obtingut el títol i que s’han pagat les taxes acadèmiques.

c) Un certificat acadèmic oficial que acrediti que s’han superat tots els requisits necessaris per obtenir el títol i que s’han pagat les taxes acadèmiques. No s’admet com a document justificatiu un simple extracte acadèmic.

2.3.2. Titulacions universitàries de segon cicle

5,000

2.3.3. Títol universitari oficial de màster diferent del requerit per a l’ ingrés a la funció pública docent, per a l’obtenció del qual s’ha exigit almenys 60 crèdits.

5,000

2.3.4. Titulacions universitàries oficials de grau

5,000

Només es valoren les titulacions universitàries de caràcter oficial que no s’han presentat com a requisit per accedir a les diferents especialitats i en cap cas no es valoraran les titulacions que han estat necessàries per l’obtenció del títol al·legat com a requisit.

No es tenen en compte els primers cicles que han estat vehiculars per aconseguir una llicenciatura, grau, enginyeria, o viceversa.

2.4. Titulacions d’ensenyaments de règim especial

2.4.1. Títol de grau mitjà de música i dansa dels conservatoris professionals i superiors de música

2,500

Qualsevol dels documents següents:

a) Una fotocòpia compulsada del títol.

b) Una fotocòpia compulsada del resguard que acrediti que s’ha obtingut el títol i que s’han pagat les taxes acadèmiques.

c) Un certificat acadèmic oficial que acrediti que s’han superat tots els requisits necessaris per obtenir el títol i que s’han pagat les taxes acadèmiques. No s’admet com a document justificatiu un simple extracte acadèmic.

2.4.2. Titulació de cicle elemental o nivell intermedi de les escoles oficials d’idiomes

1,000

2.4.3. Titulació de cicle superior o nivell avançat de les escoles oficials d’idiomes

2,500

2.4.4. Nivell C1 de les escoles oficials d’idiomes

3,500

2.4.5. Nivell C2 de les escoles oficials d’idiomes

5,000

2.4.6. Titulació de tècnic esportiu superior

1,000

Aquestes titulacions només es valoren si no són de la mateixa especialitat a la qual opta l’aspirant.

Només es valoren les titulacions d’ensenyaments de règim especial que no s’han presentat com a requisit per accedir a les diferents especialitats i en cap cas no es valoraran les titulacions que han estat necessàries per l’obtenció del títol al·legat com a requisit.

Si escau valorar les titulacions assenyalades als apartats 2.4.2, 2.4.3, 2.4.4 i 2.4.5 només es considera la de nivell superior del mateix idioma que presenta l’aspirant.

2.5. Titulacions de català (màxim 5 punts)

2.5.1. Títol de mestre de català o equivalent

5,000

Qualsevol dels documents següents:

a) Una fotocòpia compulsada del títol.

b) Una fotocòpia compulsada del resguard que acrediti que s’ha obtingut el títol i que s’han pagat les taxes acadèmiques.

c) Un certificat acadèmic oficial que acrediti que s’han superat tots els requisits necessaris per obtenir el títol i que s’han pagat les taxes acadèmiques. No s’admet com a document justificatiu un simple extracte acadèmic.

A més, s’ha de presentar un certificat que acrediti que no s’ha obtingut per convalidació total de les assignatures.

2.5.2. Pel certificat de coneixements superiors de català, orals i escrits (nivell D) o el certificat de nivell C2 de català emès a les Illes Balears per la Junta Avaluadora de Català, per la Direcció General de Política Lingüística, per la Direcció General de Cultura i Joventut, per l’EBAP o per l’Institut d’Estudis Baleàrics, (o equivalent, d’acord amb l’annex 5 de l’Ordre del conseller d’Educació, Cultura i Universitats de 21 de febrer de 2013 per la qual es determinen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de llengua catalana de la Direcció General de Cultura i Joventut).

2,500

Fotocòpia compulsada del document acreditatiu

No es valoren per aquest apartat les titulacions al·legades com a requisit per a l’ingrés en la funció pública docent ni les titulacions d’ensenyament de règim especial atorgades per les escoles oficials d’idiomes de català i valencià, ja que aquestes titulacions es valoren per l’apartat 2.4.

MÈRITS

PUNTS

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

3. Activitats de formació permanent del professorat (màxim 30 punts)

Per cada hora com assistent, ponent o coordinador d’activitats de formació reconeguda i registrada al Registre General de Formació Permanent del Professorat.

0,020

L’Administració verificarà d’ofici la formació que aparegui al tràmit telemàtic el dia en què l’interessat tramiti telemàticament la sol·licitud, llevat que l’interessat presenti, davant la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat, fins el darrer dia de presentació de sol·licituds de participació en aquesta convocatòria, nova documentació acreditativa de la formació realitzada d’acord amb l’Ordre del conseller d’Educació i Universitat de 24 d’abril de 2017.

En cap cas no podran ser valorats per aquest apartat aquells cursos o assignatures del currículum de qualsevol títol acadèmic (titulacions progressives, títols d’especialista universitari vinculats a la superació de determinades assignatures dins el pla d’estudis del títol al·legat com a requisit o mèrit, etc.). Tampoc no es valoren el Certificat d’Aptitud Pedagògica, el Títol d’Especialització Didàctica ni el Títol Oficial de Màster Universitari que habilita per l’exercici de les professions regulades de Professor d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Escoles Oficials d’Idiomes.

 

ANNEX 4 A. Titulacions que capaciten per impartir especialitats o funcions docents com a funcionari interí

La Direcció General de Personal Docent, amb l’informe previ de la Direcció General de Política Universitària i Ensenyament Superior o d’altre òrgan competent, ha de validar els títols de grau que siguin equivalents a les titulacions contingudes en aquest annex, o d’altra titulació universitària que capaciti per impartir especialitats o funcions docents com a funcionari interí, sempre que s’acrediti que al pla d’estudis del títol al·legat s’han cursat entre la formació bàsica i l’obligatòria seixanta crèdits ECTS de formació en l’especialitat sol·licitada. Aquesta validació tindrà efectes a partir del curs 2020-2021.

PROFESSORS D’ENSENYAMENT SECUNDARI - 0590

0590001 FILOSOFIA

1. Graduat en filosofia.

2. Graduat en humanitats, sempre que s’acrediti haver cursat cinquanta crèdits en la matèria.

3. Llicenciat en filosofia.

4. Llicenciat en filosofia i ciències de l’educació (filosofia).

5. Llicenciat en filosofia i lletres (filosofia).

6. Llicenciat en humanitats, sempre que s’acrediti haver cursat cinquanta crèdits en la matèria.

0590002 I 0590003 GREC I LLATÍ

1. Graduat en estudis clàssics.

2. Graduat en estudis d’anglès i de clàssiques.

3. Graduat en estudis d’espanyol i de clàssiques.

4. Graduat en estudis de català i de clàssiques.

5. Graduat en estudis de francès i de clàssiques.

6. Graduat en filologia clàssica.

7. Llicenciat en filologia clàssica.

8. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia clàssica).

0590004 LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA

1. Graduat en espanyol: llengua i literatures.

2. Graduat en estudis de català i espanyol.

3. Graduat en estudis d’espanyol i de clàssiques.

4. Graduat en estudis de francès i espanyol.

5. Graduat en estudis hispànics, llengua espanyola i les seves literatures.

6. Graduat en estudis literaris, sempre que acrediti haver cursat llengua i literatura espanyoles.

7. Graduat en filologia hispànica.

8. Graduat en humanitats, sempre que s’acrediti haver cursat llengua i literatura espanyoles.

9. Graduat en llengua i literatura espanyoles.

10. Graduat en llengua i literatura hispàniques.

11. Graduat en llengües aplicades, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua espanyola o la seva literatura.

12. Graduat en llengües i literatures modernes, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua espanyola o la seva literatura.

13. Graduat en llengües modernes i les seves literatures, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua espanyola o la seva literatura.

14. Llicenciat en filologia hispànica.

15. Llicenciat en filologia romànica.

16. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica).

17. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica).

18. Llicenciat en humanitats, sempre que s’acrediti haver cursat llengua i literatura espanyoles.

19. Llicenciat en lingüística, sempre que s’acrediti haver cursat llengua i literatura espanyoles.

20. Llicenciat en teoria de la literatura i literatura comparada, sempre que s’acrediti haver cursat llengua i literatura espanyoles.

0590005 GEOGRAFIA I HISTÒRIA

1. Graduat en antropologia social i cultural.

2. Graduat en antropologia i evolució humana

3. Graduat en arqueologia

4. Graduat en geografia.

5. Graduat en geografia i medi ambient.

6. Graduat en geografia i ordenació del territori.

7. Graduat en geografia, ordenació del territori i gestió del medi ambient.

8. Graduat en història.

9. Graduat en història de l’art.

10. Graduat en humanitats.

11. Llicenciat en filosofia i lletres (geografia i història).

12. Llicenciat en geografia.

13. Llicenciat en geografia i història.

14. Llicenciat en geografia i història (història de l’art).

15. Llicenciat en història.

16. Llicenciat en història de l’art.

17. Llicenciat en antropologia social i cultural.

18. Llicenciat en humanitats.

19. Llicenciat en sociologia.

0590006 MATEMÀTIQUES

1. Enginyer aeronàutic.

2. Enginyer de camins, canals i ports.

3. Enginyer de telecomunicacions.

4. Enginyer en geodèsia i cartografia.

5. Enginyer en informàtica.

6. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

7. Enginyer naval i oceànic.

8. Enginyer químic.

9. Enginyer agrònom.

10. Enginyer de forest.

11. Arquitecte.

12. Graduat en arquitectura.

13. Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima.

14.  Graduat en edificació.

15. Graduat en enginyeria civil.

16.  Graduat en enginyeria d’edificació.

17.  Graduat en enginyeria de la construcció.

18. Graduat en enginyeria de sistemes d’informació.

19. Graduat en enginyeria de sistemes de telecomunicació.

20. Graduat en enginyeria de sistemes TIC.

21. Graduat en enginyeria de tecnologia i disseny tèxtil.

22. Graduat en enginyeria de tecnologies de telecomunicació.

23. Graduat en enginyeria de telecomunicació.

24. Graduat en enginyeria elèctrica.

25. Graduat en enginyeria electrònica de telecomunicació.

26. Graduat en enginyeria electrònica i automàtica industrial.

27. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

28. Graduat en enginyeria en tecnologies industrials.

29. Graduat en enginyeria geomàtica i topografia.

30. Graduat en enginyeria informàtica.

31. Graduat en enginyeria marina.

32. Graduat en enginyeria de sistemes de informació

33. Graduat en enginyeria mecànica.

34. Graduat en enginyeria química.

35. Graduat en enginyeria telemàtica.

36. Graduat en estadística.

37. Graduat en física.

38. Graduat en gestió aeronàutica.

39. Graduat en matemàtiques.

40. Graduat en matemàtiques computacionals.

41. Graduat en matemàtiques i estadística.

42. Graduat en química.

43. Llicenciat en ciències (físiques).

44. Llicenciat en ciències (matemàtiques).

45. Llicenciat en ciències (químiques).

46. Llicenciat en ciències físiques.

47. Llicenciat en ciències matemàtiques.

48. Llicenciat en ciències químiques.

49. Llicenciat en ciències tècniques estadístiques.

50. Llicenciat en física.

51. Llicenciat en informàtica.

52. Llicenciat en matemàtiques.

53. Llicenciat en química.

0590007 FÍSICA I QUÍMICA

1. Enginyer aeronàutic.

2. Enginyer de camins, canals i ports.

3. Enginyer de telecomunicacions.

4. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

5. Enginyer naval i oceànic.

6. Enginyer químic.

7. Enginyer agrònom.

8. Enginyer de forest.

9.  Enginyer geòleg.

10. Graduat en arquitectura naval.

11. Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima.

12. Graduat en bioquímica.

13. Graduat en bioquímica i biologia molecular.

14. Graduat en bioquímica i ciències biomèdiques.

15. Graduat en biotecnologia.

16. Graduat en ciències del mar.

17. Graduat en enginyeria biomèdica.

18. Graduat en enginyeria civil.

19. Graduat en enginyeria de l’energia.

20.  Graduat en enginyeria de tecnologia i disseny tèxtil.

21.  Graduat en enginyeria elèctrica.

22.  Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

23.  Graduat en enginyeria electrònica i automàtica industrial.

24.  Graduat en enginyeria en sistemes i tecnologia naval.

25. Graduat en enginyeria en tecnologies industrials.

26.  Graduat en enginyeria marina.

27. Graduat en enginyeria mecànica.

28. Graduat en enginyeria química.

29. Graduat en farmàcia.

30. Graduat en física.

31. Graduat en geologia.

32. Graduat en química.

33.  Graduat en tecnologies marines.

34. Llicenciat en bioquímica.

35. Llicenciat en biotecnologia.

36. Llicenciat en ciències (física).

37. Llicenciat en ciències (química).

38. Llicenciat en ciències del mar.

39. Llicenciat en ciències físiques.

40. Llicenciat en ciències químiques.

41. Llicenciat en farmàcia.

42. Llicenciat en física.

43. Llicenciat en geologia.

44. Llicenciat en química.

0590008 BIOLOGIA I GEOLOGIA

1. Enginyer agrònom.

2. Enginyer geòleg.

3. Enginyer de forests.

4. Enginyer de mines.

5. Graduat en biologia.

6. Graduat en biologia humana.

7. Graduat en bioquímica.

8. Graduat en bioquímica i biologia molecular.

9. Graduat en bioquímica i ciències biomèdiques.

10. Graduat en biotecnologia.

11. Graduat en ciències ambientals.

12. Graduat en ciències biomèdiques.

13. Graduat en ciències del mar.

14. Graduat en enginyeria agrària.

15. Graduat en enginyeria agrícola.

16. Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

17. Graduat en enginyeria biomèdica.

18. Graduat en enginyeria de sistemes biològics.

19. Graduat en enginyeria en tecnologia minera.

20. Graduat en enginyeria forestal.

21. Graduat en farmàcia.

22. Graduat en genètica.

23. Graduat en geologia.

24. Graduat en medicina.

25. Graduat en veterinària.

26. Llicenciat en biologia.

27. Llicenciat en bioquímica.

28. Llicenciat en biotecnologia.

29. Llicenciat en ciències (biologia).

30. Llicenciat en ciències (geologia).

31. Llicenciat en ciències ambientals.

32. Llicenciat en ciències biològiques.

33. Llicenciat en ciències del mar.

34. Llicenciat en ciències geològiques.

35. Llicenciat en ciències naturals.

36. Llicenciat en farmàcia.

37. Llicenciat en geologia.

38. Llicenciat en medicina.

39. Llicenciat en veterinària.

0590009 DIBUIX

1. Arquitecte.

2. Enginyer aeronàutic.

3. Enginyer de camins, canals i ports.

4. Enginyer de forests.

5. Enginyer en geodèsia i cartografia.

6. Enginyer industrial.

7. Enginyer naval.

8. Enginyeria del disseny industrial.

9. Enginyeria del disseny industrial i desenvolupament del producte.

10. Graduat en arquitectura.

11. Graduat en arquitectura naval.

12. Graduat en arts i disseny.

13. Graduat en belles arts.

14. Graduat en conservació i restauració de béns culturals.

15. Graduat en edificació.

16. Graduat en enginyeria civil.

17. Graduat en enginyeria de disseny.

18. Graduat en enginyeria de disseny industrial.

19. Graduat en enginyeria de l’edificació.

20. Graduat en enginyeria electrònica, industrial i automàtica.

21. Graduat en enginyeria en disseny industrial.

22. Graduat en enginyeria forestal.

23. Graduat en enginyeria mecànica.

24. Graduat en enginyeria química.

25. Graduat en enginyeria de tecnologia i disseny tèxtil.

26. Graduat en enginyeria electrònica industrial.

27. Graduat en disseny.

28. Graduat en arts.

29. Graduat en ciències i tecnologia de l’edificació.

30. Llicenciat en belles arts.

31. Titulat superior en disseny, especialitat en disseny gràfic (LOE).

0590010 FRANCÈS

1.  Graduat en estudis d’anglès i francès.

2. Graduat en estudis de francès i català.

3. Graduat en estudis de francès i de clàssiques.

4. Graduat en estudis de francès i espanyol.

5. Graduat en estudis francesos.

6. Graduat en lingüística.(*)

7. Graduat en llengües aplicades.(*)

8. Graduat en llengües i literatures modernes.(*)

9.  Graduat en llengües modernes i les seves literatures.(*)

10.  Graduat en traducció i comunicació intercultural.(*)

11. Graduat en traducció i interpretació.(*)

12. Graduat en traducció i mediació interlingüística.(*)

13. Llicenciat en filologia francesa.

14. Llicenciat en filologia moderna (francesa).

15. Llicenciat en filologia romànica (francès).

16. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia francesa).

17. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica, francès).

18. Llicenciat en filosofia i lletres (moderna: francès)

19. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, francès, italià).

20. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, francès).

21. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, xinès, francès).

22. Llicenciat en traducció i interpretació (francès).

23. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, alemany).

24. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, anglès).

25. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, àrab).

26. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, àrab, portuguès).

27. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, espanyol).

28. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, italià).

29. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, italià, alemany).

30. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, japonès).

31. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, rus).

32. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, xinès).

33. Llicenciat en traducció i interpretació (italià, portuguès, francès).

34. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificat de nivell C2 de francès de l’Escola Oficial d’Idiomes.

35. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Diplôme d’Approfondi en Langue Française de nivell C2 (DALF C2) del Centre International d’Études Pedagogiques.

36. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Diplôme des Hautes Études Françaises (DHEF) de l’Alliance Française.

(*) Sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua francesa o la seva literatura o un certificat de la universitat pertinent en el qual hi consti l’itinerari amb especificació de l’idioma cursat relacionat amb la llengua francesa o la seva literatura.

0590011 ANGLÈS

1. Graduat en anglès.

2. Graduat en estudis anglesos.

3. Graduat en estudis anglesos: llengua, literatura i cultura.

4. Graduat en estudis d’anglès i català.

5. Graduat en estudis d’anglès i de clàssiques.

6. Graduat en estudis d’anglès i espanyol.

7. Graduat en estudis d’anglès i francès.

8.  Graduat en lingüística.(*)

9. Graduat en llengua i literatura angleses

10.  Graduat en llengües aplicades.(*)

11.  Graduat en llengües i literatures modernes.(*)

12.  Graduat en llengües modernes i les seves literatures.(*)

13.  Graduat en traducció i comunicació intercultural.(*)

14.  Graduat en traducció i interpretació.(*)

15.  Graduat en traducció i mediació interlingüística.(*)

16. Llicenciat en filologia anglesa.

17. Llicenciat en filologia anglogermànica.

18. Llicenciat en filologia anglogermànica (anglès).

19. Llicenciat en filologia moderna (anglès).

20. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia anglogermànica o anglès).

21. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia anglogermànica).

22. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia moderna o anglesa).

23. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès).

24. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, alemany).

25. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, alemany, japonès).

26. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, àrab).

27. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, francès).

28. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, francès, italià).

29. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, italià).

30. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, japonès).

31. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, portuguès).

32. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, rus).

33. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, xinès).

34.  Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, xinès, francès).

35.  Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificat de nivell C2 d’anglès de l’Escola Oficial d’Idiomes.

36.  Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificate of Proficiency in English (CPE) de Cambridge University.

37. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Trinity’s Integrated Skills in English IV (ISE IV) del Trinity College.

(*) Sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua anglesa o la seva literatura o un certificat de la universitat pertinent en el qual hi consti l’itinerari amb especificació de l’idioma cursat relacionat amb la llengua anglesa o la seva literatura.

0590012 ALEMANY

1. Graduat en estudis alemanys.

2. Graduat en lingüística.(*)

3. Graduat en llengua i literatura alemanyes.

4. Graduat en llengües aplicades.(*)

5. Graduat en llengües i literatures modernes.(*)

6. Graduat en llengües modernes i les seves literatures.(*)

7. Graduat en traducció i comunicació intercultural.(*)

8. Graduat en traducció i interpretació.(*)

9. Graduat en traducció i mediació interlingüística.(*)

10. Llicenciat en filologia alemanya.

11. Llicenciat en filologia anglogermànica.

12. Llicenciat en filologia anglogermànica (alemany).

13. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia anglogermànica o alemany).

14. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia anglogermànica).

15. Llicenciat en traducció i interpretació (alemany).

16. Llicenciat en traducció i interpretació (alemany, anglès).

17. Llicenciat en traducció i interpretació (alemany, rus).

18. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, alemany, japonès).

19. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, alemany).

20. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, italià, alemany).

21. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificat de nivell C2 d’alemany de l’Escola Oficial d’Idiomes.

22. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Zentrale Oberstufenprüfung (ZOP) del Goethe Institut.

23. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Goethe-Zertifikat C2 del Goethe Institut.

24. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Kleines Deutsches Sprachdiplom (KDS) del Goethe Institut.

25. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Großes Deutsches Sprachdiplom (GDS) del Goethe Institut.

(*) Sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua alemanya o la seva literatura o un certificat de la universitat pertinent en el qual hi consti l’itinerari amb especificació de l’idioma cursat relacionat amb la llengua alemanya o la seva literatura.

0590014 LLENGUA I LITERATURA CATALANES

1. Graduat en estudis catalans i occitans.

2. Graduat en estudis d’anglès i català.

3. Graduat en estudis de català i de clàssiques.

4. Graduat en estudis de català i espanyol.

5. Graduat en filologia catalana.

6. Graduat en lingüística, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua catalana o la seva literatura.

7. Graduat en llengua i literatura catalanes.

8. Graduat en llengües i literatures modernes, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua catalana o la seva literatura.

9. Graduat en llengües modernes i les seves literatures, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua catalana o la seva literatura.

10. Llicenciat en filologia (hispànica, filologia valenciana) per la Universitat de València.

11. Llicenciat en filologia catalana.

12. Llicenciat en filologia valenciana.

13. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia catalana).

14. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica) per la Universitat de Barcelona (de 1968 a 1971).

15. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica) per la Universitat Autònoma de Barcelona (de 1973 a 1977).

16. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica, catalana).

17. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica) per la Universitat de Barcelona (fins al 1967).

18. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica, català) per la Universitat de Barcelona (de 19setanta-dos a 1977).

19. Llicenciat en filosofia i lletres (menció de filologia catalana) per la Universitat de Barcelona (a partir de 1978).

20. Llicenciat en filosofia i lletres (menció de filologia catalana) per la Universitat Autònoma de Barcelona (a partir de 1978).

0590016 MÚSICA

1. Graduat en història i ciències de la música.

2. Graduat en interpretació musical.

3. Graduat en musicologia.

4. Llicenciat en història (història de l’art / musicologia).

5. Llicenciat en història i ciències de la música.

6. Llicenciat en musicologia.

7. Qualsevol titulació universitària superior i estar en possessió del títol de professor de l’especialitat, segons el que disposa el RD 2618/1966, de 10 de setembre (BOE del 24/10/1966).

8. Títol de professor superior de conservatori en qualsevol de les especialitats establertes en el RD 2618/1966, de 10 de setembre (BOE del 24/10/1966).

9. Títol superior de música en qualsevol de les especialitats.

10. Totes les titulacions declarades equivalents al títol superior de música, segons el RD 1542/1994, de 8 de juliol (BOE del 09/08/1994).

0590017 EDUCACIÓ FÍSICA

1. Graduat en ciències de l’activitat física i de l’esport.

2. Graduat en ciències de l’esport.

3. Graduat en medicina i estar en possessió del diploma d’especialista en medicina esportiva.

4. Llicenciat en ciències de l’activitat i de l’esport.

5. Llicenciat en educació física.

6. Llicenciat en medicina i estar en possessió del diploma d’especialista en medicina esportiva.

0590018 ORIENTACIÓ EDUCATIVA

1. Graduat en pedagogia.

2. Graduat en psicologia.

3. Llicenciat en filosofia i ciències de l’educació (ciències de l’educació).

4. Llicenciat en filosofia i ciències de l’educació (pedagogia).

5. Llicenciat en filosofia i ciències de l’educació (psicologia).

6. Llicenciat en filosofia i lletres (ciències de l’educació).

7. Llicenciat en filosofia i lletres (pedagogia).

8. Llicenciat en filosofia i lletres (psicologia).

9. Llicenciat en pedagogia.

10. Llicenciat en psicologia.

11. Llicenciat en psicopedagogia.

12. Qualsevol titulació universitària superior i estar en possessió del títol de diplomat de les escoles universitàries de psicologia fins a 1974.

0590019 TECNOLOGIA

1. Arquitecte.

2. Arquitecte tècnic.

3. Diplomat de la marina civil (màquines navals).

4. Diplomat de la marina civil (nàutica).

5. Diplomat de la marina civil (radioelectrònica naval).

6. Diplomat en màquines navals.

7. Diplomat en navegació marítima.

8. Diplomat en radioelectrònica naval.

9. Enginyer.

10. Enginyer tècnic en totes les especialitats.

11. Graduat en arquitectura.

12.  Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima.

13. Graduat en ciències i tecnologia de l’edificació.

14. Graduat en edificació.

15.  Graduat en enginyeria agrària.

16. Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

17. Graduat en enginyeria agropecuària i del medi rural.

18. Graduat en enginyeria de disseny industrial i desenvolupament del producte.

19. Graduat en enginyeria d’edificació.

20.  Graduat en enginyeria de l’energia.

21.  Graduat en enginyeria de la construcció.

22. Graduat en enginyeria de materials.

23. Graduat en enginyeria de sistemes audiovisuals.

24. Graduat en enginyeria elèctrica.

25. Graduat en enginyeria electrònica industrial.

26. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

27.  Graduat en enginyeria electrònica de telecomunicació.

28. Graduat en enginyeria en sistemes i tecnologia naval.

29. Graduat en enginyeria en tecnologies industrials.

30.  Graduat en enginyeria geomàtica i topografia.

31. Graduat en enginyeria informàtica.

32. Graduat en enginyeria marina.

33. Graduat en enginyeria mecànica.

34. Graduat en enginyeria de sistemes d’informació.

35. Graduat en enginyeria química.

36. Graduat en enginyeria de tecnologia i disseny tèxtil.

37. Graduat en física.

38. Graduat en química.

39.  Graduat en tecnologies marines.

40. Llicenciat de la marina civil (màquines navals).

41. Llicenciat de la marina civil (nàutica).

42. Llicenciat de la marina civil (radioelectrònica naval).

43. Llicenciat en ciències (física).

44. Llicenciat en ciències (química).

45. Llicenciat en ciències físiques.

46. Llicenciat en ciències químiques.

47. Llicenciat en física.

48. Llicenciat en informàtica.

49. Llicenciat en màquines navals.

50. Llicenciat en nàutica i transport marítim.

51. Llicenciat en química.

52. Llicenciat en radioelectrònica naval.

0590061 ECONOMIA

1. Enginyer en organització industrial.

2. Graduat en administració d’empreses.

3. Graduat en administració i direcció d’empreses.

4. Graduat en comerç.

5. Graduat en comptabilitat i finances.

6. Graduat en direcció i creació d’empreses.

7. Graduat en economia.

8. Graduat en enginyeria d’organització industrial.

9. Graduat en estudis internacionals d’economia i empresa (International Business Economics).

10. Graduat en finances i comptabilitat.

11. Graduat en negocis internacionals.

12. Llicenciat en administració i direcció d’empreses.

13. Llicenciat en ciències actuarials i financeres.

14. Llicenciat en ciències econòmiques.

15. Llicenciat en ciències empresarials.

16. Llicenciat en economia.

17. Llicenciat en investigació i ciències del mercat.

0590101 ADMINISTRACIÓ D’EMPRESES

1. Diplomat en ciències empresarials.

2. Diplomat en gestió i administració pública.

3. Graduat en administració d’empreses.

4. Graduat en administració i direcció d’empreses.

5. Graduat en ciències polítiques i gestió pública.

6. Graduat en comerç.

7. Graduat en comptabilitat i finances.

8.  Graduat en direcció i creació d’empreses.

9. Graduat en dret.

10. Graduat en economia.

11. Graduat en estudis internacionals d’economia i empresa (International Business Economics).

12. Graduat en finances i comptabilitat.

13. Graduat en gestió informàtica empresarial.

14. Graduat en negocis internacionals.

15. Graduat en relacions laborals.

16. Graduat en relacions laborals i ocupació.

17. Graduat en relacions laborals i recursos humans.

18. Graduat en turisme.

19. Llicenciat en administració i direcció d’empreses.

20. Llicenciat en ciències actuarials i financeres.

21. Llicenciat en ciències polítiques i de l’administració.

22. Llicenciat en ciències del treball.

23. Llicenciat en dret.

24. Llicenciat en economia.

0590102 ANÀLISI I QUÍMICA INDUSTRIAL

1. Enginyer agrònom.

2. Enginyer de forests.

3. Enginyer industrial (química).

4. Enginyer químic.

5. Graduat en biologia.

6. Graduat en bioquímica.

7. Graduat en bioquímica i biologia molecular.

8. Graduat en bioquímica i ciències biomèdiques.

9. Graduat en biotecnologia.

10.  Graduat en farmàcia.

11.  Graduat en química.

12.  Graduat en enginyeria agrària.

13.  Graduat en enginyeria agrària i alimentària.

14.  Graduat en enginyeria agrícola.

15.  Graduat en enginyeria agroalimentària.

16.  Graduat en enginyeria agroalimentària i agroambiental.

17.  Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

18.  Graduat en enginyeria química.

19.  Llicenciat en biologia.

20.  Llicenciat en bioquímica.

21.  Llicenciat en biotecnologia.

22.  Llicenciat en ciències (biologia).

23.  Llicenciat en ciències ambientals.

24.  Llicenciat en ciències biològiques.

25.  Llicenciat en ciències naturals.

26.  Llicenciat en ciències (química).

27.  Llicenciat en ciències químiques.

28.  Llicenciat en farmàcia.

29.  Llicenciat en química.

0590103 ASSESSORIA I PROCESSOS D’IMATGE PERSONAL

1. Enginyer químic.

2. Graduat en biologia.

3. Graduat en bioquímica.

4. Graduat en comunicació.

5. Graduat en comunicació audiovisual.

6. Graduat en farmàcia.

7. Graduat en medicina.

8. Llicenciat en farmàcia.

9. Llicenciat en biologia.

10. Llicenciat en bioquímica.

11. Llicenciat en comunicació audiovisual.

12. Llicenciat en medicina.

13. Llicenciat en química.

0590104 CONSTRUCCIONS CIVILS I EDIFICACIÓ

1. Arquitecte.

2. Arquitecte tècnic.

3. Enginyer de camins, canals i ports.

4. Enginyer naval i oceànic.

5. Enginyer de materials.

6. Enginyer en organització industrial.

7. Enginyer industrial en totes les especialitats.

8. Enginyer agrònom.

9. Enginyer de forest.

10. Enginyer tècnic d’obres públiques, en totes les especialitats.

11. Enginyer tècnic en topografia.

12. Enginyer tècnic industrial en totes les especialitats.

13. Graduat en arquitectura.

14. Graduat en edificació.

15. Graduat en enginyeria d’organització industrial.

16. Graduat en enginyeria de disseny industrial i desenvolupament del producte.

17. Graduat en enginyeria de l’edificació.

18. Graduat en enginyeria de materials.

19. Graduat en enginyeria en disseny industrial.

20. Graduat en enginyeria en obres públiques.

21. Graduat en enginyeria en tecnologies industrials.

22.  Graduat en ciències i tecnologia de l’edificació.

0590105 FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL

1. Diplomat en ciències empresarials.

2. Diplomat en educació social.

3. Diplomat en gestió i administració pública.

4. Diplomat en relacions laborals.

5. Diplomat en treball social.

6. Enginyer en organització industrial.

7. Graduat en administració d’empreses.

8. Graduat en administració i direcció d’empreses.

9. Graduat en ciències polítiques i gestió pública.

10. Graduat en dret.

11. Graduat en economia.

12. Graduat en educació social.

13. Graduat en enginyeria d’organització industrial.

14. Graduat en pedagogia.

15. Graduat en psicologia.

16. Graduat en relacions laborals.

17. Graduat en relacions laborals i ocupació.

18. Graduat en relacions laborals i recursos humans.

19. Graduat en treball social.

20. Llicenciat en administració i direcció d’empreses.

21. Llicenciat en ciències actuarials i financeres.

22. Llicenciat en ciències del treball.

23. Llicenciat en dret.

24. Llicenciat en economia.

25. Llicenciat en filosofia i ciències de l’educació (ciències de l’educació).

26. Llicenciat en filosofia i ciències de l’educació (pedagogia).

27. Llicenciat en filosofia i lletres (ciències de l’educació).

28. Llicenciat en filosofia i lletres (pedagogia).

29. Llicenciat en pedagogia.

30. Llicenciat en psicologia.

31. Llicenciat en psicopedagogia.

32. Llicenciat en sociologia.

33. Llicenciat en ciències polítiques i de l’administració.

0590106 HOTELERIA I TURISME

1. Diplomat en empreses i activitats turístiques.

2. Diplomat en turisme.

3. Graduat en administració d’empreses.

4. Graduat en administració i direcció d’empreses.

5. Graduat en gastronomia i arts culinàries.

6. Graduat en turisme.

7. Llicenciat en administració i direcció d’empreses.

8. Llicenciat en ciència i tecnologia dels aliments.

0590107 INFORMÀTICA

1. Enginyer en electrònica.

2. Enginyer en informàtica.

3. Enginyer en telecomunicació.

4. Enginyer tècnic en informàtica de gestió.

5. Enginyer tècnic en informàtica de sistemes.

6. Enginyer tècnic en telecomunicació, especialitat en telemàtica.

7. Graduat en enginyeria de sistemes audiovisuals.

8. Graduat en enginyeria de sistemes TIC.

9. Graduat en enginyeria de sistemes d’informació.

10. Graduat en enginyeria de tecnologies de telecomunicació.

11. Graduat en enginyeria de telecomunicació.

12. Graduat en enginyeria electrònica.

13. Graduat en enginyeria informàtica.

14. Graduat en enginyeria telemàtica.

15. Graduat en física.

16. Graduat en matemàtiques.

17. Llicenciat en informàtica.

18. Llicenciat en física.

19. Llicenciat en matemàtiques.

0590108 INTERVENCIÓ SOCIOCOMUNITÀRIA

1. Diplomat en educació social.

2. Diplomat en treball social.

3. Graduat en educació social.

4. Graduat en pedagogia.

5. Graduat en psicologia.

6. Graduat en sociologia.

7. Graduat en treball social.

8. Llicenciat en filosofia i ciències de l’educació (ciències de l’educació).

9. Llicenciat en filosofia i ciències de l’educació (pedagogia).

10. Llicenciat en filosofia i ciències de l’educació (psicologia).

11. Llicenciat en filosofia i lletres (ciències de l’educació).

12. Llicenciat en filosofia i lletres (pedagogia).

13. Llicenciat en filosofia i lletres (psicologia).

14. Llicenciat en pedagogia.

15. Llicenciat en psicologia.

16. Llicenciat en psicopedagogia.

17. Llicenciat en sociologia.

0590109 NAVEGACIÓ I INSTAL·LACIONS MARINES

1. Diplomat de la marina civil (màquines navals).

2. Diplomat de la marina civil (nàutica).

3. Diplomat en màquines navals.

4. Diplomat en navegació marítima.

5. Diplomat en radioelectrònica naval.

6. Enginyer naval i oceànic.

7. Enginyer tècnic naval en totes les especialitats.

8. Enginyeria en tecnologia naval.

9. Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima.

10. Graduat en enginyeria electrònica industrial.

11. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

12. Graduat en enginyeria en sistemes i tecnologia naval.

13. Graduat en enginyeria en tecnologies industrials.

14. Graduat en enginyeria marina.

15. Graduat en enginyeria mecànica.

16. Graduat en enginyeria radioelectrònica naval.

17. Graduat en enginyeria nàutica i transport marítim.

18. Graduat en marina.

19. Graduat en nàutica i transport marítim.

20. Graduat en tecnologies marines.

21. Llicenciat en màquines navals.

22. Llicenciat en marina civil. Secció màquines.

23. Llicenciat en marina civil. Secció nàutica.

24. Llicenciat en marina civil. Secció radioelectrònica naval.

25. Llicenciat en nàutica i transport marítim.

26. Llicenciat en radioelectrònica naval.

0590110 ORGANITZACIÓ I GESTIÓ COMERCIAL

1. Diplomat en ciències empresarials.

2. Graduat en administració d’empreses.

3. Graduat en administració i direcció d’empreses.

4. Graduat en comerç.

5. Graduat en comptabilitat i finances.

6. Graduat en comunicació.

7. Graduat en direcció i creació d’empreses.

8. Graduat en dret.

9. Graduat en economia.

10. Graduat en estudis internacionals d’economia i empresa (International Business Economics).

11. Graduat en finances i comptabilitat.

12. Graduat en gestió informàtica empresarial.

13. Graduat en màrqueting i comunicació empresarial.

14. Graduat en màrqueting i comunitats digitals.

15. Graduat en negocis i màrqueting internacionals.

16. Graduat en negocis internacionals.

17. Graduat en relacions laborals.

18. Graduat en relacions laborals i ocupació.

19. Graduat en relacions laborals i recursos humans.

20. Graduat en turisme.

21. Llicenciat en ciències del treball.

22. Llicenciat en administració i direcció d’empreses.

23. Llicenciat en ciències actuarials i financeres.

24. Llicenciat en dret.

25. Llicenciat en economia.

26. Llicenciat en investigació i tècniques de mercat.

27. Llicenciat en publicitat i relacions públiques.

0590111 ORGANITZACIÓ I PROCESSOS DE MANTENIMENT DE VEHICLES

1. Diplomat de la marina civil (màquines navals).

2. Diplomat de la marina civil (nàutica).

3. Diplomat en màquines navals.

4. Diplomat en navegació marítima.

5. Diplomat en radioelectrònica naval.

6. Enginyer aeronàutic.

7. Enginyer agrònom.

8. Enginyer de forest.

9. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

10. Enginyer naval i oceànic.

11. Enginyer tècnic aeronàutic, en totes les especialitats.

12. Enginyer tècnic agrícola, en totes les especialitats.

13. Enginyer tècnic forestal, en totes les especialitats.

14. Enginyer tècnic industrial, en totes les especialitats.

15. Enginyer tècnic naval, en totes les especialitats.

16. Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima.

17. Graduat en enginyeria aeroespacial.

18. Graduat en enginyeria agrària.

19.  Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

20. Graduat en enginyeria marina.

21. Graduat en enginyeria mecànica.

22.  Graduat en tecnologies marines.

23. Llicenciat en màquines navals.

24. Llicenciat en nàutica i transport marítim.

25. Llicenciat en radioelectrònica naval.

0590112 ORGANITZACIÓ I PROJECTES DE FABRICACIÓ MECÀNICA

1. Diplomat de la marina civil (màquines navals).

2. Diplomat de la marina civil (nàutica).

3. Diplomat en màquines navals.

4. Enginyer aeronàutic.

5. Enginyer agrònom.

6. Enginyer de materials.

7. Enginyer de mines.

8. Enginyer en automàtica i electrònica industrial.

9. Enginyer en organització industrial.

10. Enginyer industrial.

11. Enginyer industrial (electricitat).

12. Enginyer industrial (mecànica).

13. Enginyer industrial (metall).

14. Enginyer industrial (organització industrial).

15. Enginyer industrial (paperera gràfica).

16. Enginyer industrial (química).

17. Enginyer industrial (tècniques energètiques).

18. Enginyer industrial (tèxtil).

19. Enginyer naval.

20. Enginyer naval i oceànic.

21. Enginyer tècnic aeronàutic (aeronaus).

22. Enginyer tècnic aeronàutic (equips i materials aeroespacials).

23. Enginyer tècnic aeronàutic (materials aeronàutics i armament aeri).

24. Enginyer tècnic agrícola (explotacions agropecuàries).

25. Enginyer tècnic agrícola (indústries agràries i alimentàries).

26. Enginyer tècnic agrícola (indústries agrícoles).

27. Enginyer tècnic agrícola (mecanització i construccions rurals).

28. Enginyer tècnic de mines en totes les especialitats.

29. Enginyer tècnic d’obres públiques (construccions civils).

30. Enginyer tècnic en aeronaus.

31. Enginyer tècnic en construccions civils.

32. Enginyer tècnic en disseny industrial.

33. Enginyer tècnic en electricitat.

34. Enginyer tècnic en explotacions agropecuàries.

35. Enginyer tècnic en indústries agrícoles.

36. Enginyer tècnic en materials aeronàutics i armament aeri.

37. Enginyer tècnic en mecanització agrària i construccions rurals.

38. Enginyer tècnic en teixits de punt.

39. Enginyer tècnic industrial.

40. Enginyer tècnic industrial (electricitat).

41. Enginyer tècnic industrial en totes les especialitats.

42. Enginyer tècnic naval en totes les especialitats.

43. Enginyer tècnic tèxtil.

44.  Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima.

45.  Graduat en enginyeria aeroespacial.

46.  Graduat en enginyeria agrària.

47.  Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural

48.  Graduat en enginyeria agropecuària i del medi rural.

49.  Graduat en enginyeria d’organització industrial.

50.  Graduat en enginyeria de disseny industrial.

51.  Graduat en enginyeria de disseny industrial i desenvolupament del  producte.

52.  Graduat en enginyeria de materials.

53.  Graduat en enginyeria de tecnologia i disseny tèxtil.

54.  Graduat en enginyeria elèctrica.

55.  Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

56.  Graduat en enginyeria en tecnologies industrials.

57.  Graduat en enginyeria marina.

58.  Graduat en enginyeria mecànica.

59.  Graduat en tecnologies marines.

60.  Llicenciat de la marina civil (màquines navals).

61.  Llicenciat en màquines navals.

0590113 ORGANITZACIÓ I PROJECTES DE SISTEMES ENERGÈTICS

1. Diplomat en màquines navals.

2. Enginyer aeronàutic.

3. Enginyer agrònom.

4. Enginyer de forest.

5. Enginyer de camins, canals i ports.

6. Enginyer de mines.

7. Enginyer de telecomunicació.

8. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

9. Enginyer naval i oceànic

10. Enginyer tècnic aeronàutic, en totes les especialitats.

11. Enginyer tècnic agrícola, en totes les especialitats.

12. Enginyer tècnic d’obres públiques, en totes les especialitats.

13. Enginyer tècnic de mines, en totes les especialitats.

14. Enginyer tècnic de telecomunicacions, en totes les especialitats.

15. Enginyer tècnic industrial, en totes les especialitats.

16. Enginyer tècnic naval, en totes les especialitats.

17. Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima

18. Graduat en enginyeria aeroespacial.

19. Graduat en enginyeria agrària.

20. Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

21. Graduat en enginyeria d’obres públiques.

22. Graduat en enginyeria de l’energia.

23. Graduat en enginyeria elèctrica.

24. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

25. Graduat en enginyeria en explotació de mines i recursos energètics.

26. Llicenciat de la marina civil (màquines navals).

27. Llicenciat en màquines navals.

0590114 PROCESSOS DE CULTIU AQÜÍCOLA

1. Enginyer agrònom.

2. Graduat en biologia.

3. Graduat en ciència i tecnologia dels aliments.

4. Graduat en ciències de la mar.

5. Graduat en veterinària.

6. Llicenciat en biologia.

7. Llicenciat en ciències ambientals.

8. Llicenciat en ciències de la mar.

9. Llicenciat en ciències i tecnologia dels aliments.

10. Llicenciat en veterinària.

0590115 PROCESSOS DE PRODUCCIÓ AGRÀRIA

1. Enginyer agrònom.

2. Enginyer de forest.

3. Enginyer tècnic agrícola, en totes les especialitats.

4. Enginyer tècnic forestal, en totes les especialitats.

5. Graduat en biologia.

6. Graduat en ciència i tecnologia dels aliments.

7. Graduat en ciències de la mar.

8. Graduat en enginyeria agrària.

9. Graduat en enginyeria agrícola.

10. Graduat en enginyeria agroalimentària.

11. Graduat en enginyeria agroalimentària i agroambiental.

12. Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

13.  Graduat en enginyeria agropecuària i del medi rural.

14. Llicenciat en biologia.

15. Llicenciat en ciències ambientals.

16. Llicenciat en ciències de la mar.

17. Llicenciat en enologia.

18. Llicenciat en geologia.

19. Llicenciat en veterinària.

0590116 PROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

1. Enginyer agrònom (alimentària).

2. Enginyer industrial (química).

3. Enginyer químic.

4. Enginyer tècnic agrícola (indústries agràries i alimentàries).

5. Enginyer tècnic agrícola (indústries agrícoles).

6. Enginyer tècnic en indústries agrícoles.

7. Graduat en biologia.

8. Graduat en bioquímica.

9. Graduat en biotecnologia.

10. Graduat en ciència i tecnologia dels aliments.

11. Graduat en ciències de la mar.

12. Graduat en enginyeria agrària.

13. Graduat en enginyeria agrària i alimentària.

14. Graduat en enginyeria agrícola.

15. Graduat en enginyeria agroalimentària.

16. Graduat en enginyeria agroalimentària i agroambiental.

17. Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

18. Graduat en enologia.

19. Graduat en farmàcia, sempre que s’acrediti haver-se especialitzat en tecnologia alimentària.

20.  Graduat en gastronomia i arts culinàries.

21. Graduat en química.

22. Graduat en tecnologia i gestió alimentària.

23. Graduat en veterinària.

24. Llicenciat en biologia.

25. Llicenciat en biologia (bioquímica).

26. Llicenciat en biotecnologia.

27. Llicenciat en ciències (biologia).

28. Llicenciat en ciències (biològiques).

29. Llicenciat en ciències (ciències naturals).

30. Llicenciat en ciències de la mar.

31. Llicenciat en ciències (química).

32. Llicenciat en ciències biològiques.

33. Llicenciat en ciències químiques.

34. Llicenciat en ciències químiques (agrícola).

35. Llicenciat en ciències químiques (analítica).

36. Llicenciat en ciències químiques (bioquímica).

37. Llicenciat en ciències químiques (industrial).

38. Llicenciat en enologia.

39. Llicenciat en farmàcia, sempre que s’acrediti haver-se especialitzat en tecnologia alimentària.

40. Llicenciat en química.

41. Llicenciat en veterinària.

0590117 PROCESSOS DIAGNÒSTICS CLÍNICS I PRODUCTES ORTOPROTÈTICS

1. Graduat en biologia.

2. Graduat en biotecnologia.

3. Graduat en ciències biomèdiques.

4. Graduat en enginyeria biomèdica.

5. Graduat en enginyeria de sistemes biològics.

6. Graduat en farmàcia.

7. Graduat en fisioteràpia.

8. Graduat en genètica.

9. Graduat en infermeria.

10. Graduat en medicina.

11. Graduat en nutrició humana i dietètica.

12. Graduat en odontologia.

13. Graduat en química.

14. Graduat en veterinària.

15. Llicenciat en biologia.

16. Llicenciat en bioquímica.

17. Llicenciat en biotecnologia.

18.  Llicenciat en ciències ambientals.

19. Llicenciat en farmàcia.

20. Llicenciat en medicina.

21. Llicenciat en odontologia.

22. Llicenciat en química.

23. Llicenciat en veterinària.

0590118 PROCESSOS SANITARIS

1. Diplomat en infermeria.

2. Graduat en biologia.

3. Graduat en biotecnologia.

4. Graduat en ciències biomèdiques.

5. Graduat en enginyeria biomèdica.

6. Graduat en enginyeria de sistemes biològics.

7. Graduat en farmàcia.

8. Graduat en fisioteràpia.

9. Graduat en genètica.

10. Graduat en infermeria.

11. Graduat en medicina.

12. Graduat en nutrició humana i dietètica.

13. Graduat en odontologia.

14. Graduat en química.

15. Graduat en veterinària.

16. Llicenciat en biologia.

17. Llicenciat en bioquímica.

18. Llicenciat en biotecnologia.

19. Llicenciat en farmàcia.

20. Llicenciat en medicina.

21. Llicenciat en odontologia.

22. Llicenciat en química

23. Llicenciat en veterinària.

0590119 PROCESSOS I MITJANS DE COMUNICACIÓ

1. Enginyer de telecomunicació.

2. Graduat en comunicació.

3. Graduat en comunicació audiovisual.

4. Graduat en comunicació i indústries culturals.

5. Graduat en enginyeria de sistemes de telecomunicació, so i imatge.

6. Graduat en enginyeria de so i imatge.

7. Graduat en enginyeria en so i imatge en telecomunicació.

8. Graduat en periodisme.

9. Graduat en publicitat i relacions públiques.

10. Llicenciat en ciències de la informació (periodisme).

11. Llicenciat en comunicació audiovisual.

12. Llicenciat en periodisme.

13. Llicenciat en publicitat i relacions públiques.

0590120 PROCESSOS I PRODUCTES TÈXTILS I DE CONFECCIÓ I PELL

1. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

2. Enginyer químic.

3. Enginyer tècnic industrial, especialitat tèxtil.

4. Graduat en enginyeria de tecnologia i disseny tèxtil.

5. Graduat en química.

6. Llicenciat en química.

0590121 PROCESSOS I PRODUCTES DE VIDRE I CERÀMICA

1. Enginyer de materials.

2. Enginyer en automàtica i electrònica industrial.

3. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

4. Enginyer químic.

5. Enginyer tècnic industrial, especialitat en química industrial.

6. Graduat en enginyeria de disseny industrial i desenvolupament del producte.

7. Graduat en enginyeria de materials.

8. Graduat en enginyeria de tecnologies industrials.

9. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

10. Graduat en física.

11. Graduat en química.

12. Llicenciat en física.

13. Llicenciat en química.

0590122 PROCESSOS I PRODUCTES D’ARTS GRÀFIQUES

1. Enginyer químic.

2. Enginyer tècnic en disseny industrial.

3. Enginyer tècnic industrial, especialitat en química industrial.

4. Graduat en enginyeria de disseny industrial i desenvolupament del producte.

5. Graduat en enginyeria de materials.

6. Graduat en enginyeria de tecnologia i disseny tèxtil.

7. Graduat en enginyeria de tecnologies industrials.

8. Graduat en enginyeria electrònica industrial.

9. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

10. Graduat en enginyeria en disseny industrial.

11. Graduat en enginyeria multimèdia.

12. Graduat en química.

13. Llicenciat en comunicació audiovisual.

14. Llicenciat en química.

0590123 PROCESSOS I PRODUCTES DE FUSTA I MOBLES

1. Enginyer de forest.

2. Enginyer de materials.

3. Enginyer en organització industrial.

4. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

5. Enginyer tècnic en disseny industrial.

6. Enginyer tècnic forestal, especialitat en indústries forestals.

7. Enginyer tècnic industrial en totes les especialitats.

8. Graduat en disseny industrial i desenvolupament del producte.

9. Graduat en enginyeria d’organització industrial.

10. Graduat en enginyeria de materials.

11. Graduat en enginyeria de tecnologies industrials.

12. Graduat en enginyeria en disseny industrial.

0590124 SISTEMES ELECTRÒNICS

1. Diplomat en radioelectrònica naval.

2. Enginyer aeronàutic.

3. Enginyer de telecomunicació.

4. Enginyer en automàtica i electrònica industrial.

5. Enginyer en electrònica.

6. Enginyer en informàtica de sistemes.

7. Enginyer en organització industrial.

8. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

9. Enginyer naval i oceànic.

10. Enginyer tècnic aeronàutic, especialitat en aeronavegació.

11. Enginyer tècnic de telecomunicació, en totes les especialitats.

12. Enginyer tècnic en informàtica de sistemes.

13. Enginyer tècnic industrial, especialitat electricitat.

14. Enginyer tècnic industrial, especialitat electrònica industrial.

15. Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima.

16. Graduat en enginyeria aeroespacial.

17. Graduat en enginyeria de sistemes de telecomunicació, so i imatge.

18. Graduat en enginyeria electrònica de telecomunicació.

19. Graduat en enginyeria electrònica industrial.

20. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

21. Graduat en enginyeria en organització industrial.

22. Graduat en enginyeria en so i imatge en telecomunicació.

23. Graduat en enginyeria informàtica.

24. Graduat en enginyeria de sistemes d’informació.

25. Graduat en enginyeria marina.

26. Graduat en física.

27. Graduat en tecnologies marines.

28. Llicenciat en física.

29. Llicenciat en radioelectrònica naval.

0590125 SISTEMES ELECTROTÈCNICS I AUTOMÀTICS

1. Diplomat en radioelectrònica naval.

2. Enginyer aeronàutic.

3. Enginyer de mines.

4. Enginyer de telecomunicació.

5. Enginyer en automàtica i electrònica industrial.

6. Enginyer en electrònica.

7. Enginyer en informàtica de sistemes.

8. Enginyer en organització industrial.

9. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

10. Enginyer naval i oceànic.

11. Enginyer tècnic aeronàutic, especialitat en aeronavegació.

12. Enginyer tècnic de telecomunicació, en totes les especialitats.

13. Enginyer tècnic en informàtica de sistemes.

14. Enginyer tècnic industrial, especialitat en electricitat.

15. Enginyer tècnic industrial, especialitat en electrònica industrial.

16.  Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima

17. Graduat en enginyeria aeroespacial.

18. Graduat en enginyeria d’organització industrial.

19.  Graduat en enginyeria electrònica de telecomunicació.

20. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

21. Graduat en enginyeria radioelectrònica naval.

22. Graduat en enginyeria telemàtica.

23. Graduat en física.

24. Llicenciat en física.

25. Llicenciat en informàtica.

26. Llicenciat en radioelectrònica naval.

0590058 PROFESSORS DE SUPORT A L’ÀREA DE LLENGUA I CIÈNCIES SOCIALS

Poden optar a aquestes places els professors que estan en possessió de les titulacions exigides per accedir a alguna de les especialitats següents: filosofia, grec, llatí, llengua castellana i literatura, geografia i història, francès, anglès, alemany, llengua i literatura catalanes i almenys han sol·licitat exercir-ne una.

0590059 PROFESSORS DE SUPORT A L’ÀREA CIENTÍFICA O TECNOLÒGICA

Poden optar a aquestes places els professors que estan en possessió de les titulacions exigides per accedir a alguna de les especialitats següents: biologia i geologia, física i química, matemàtiques, organització i projectes de fabricació mecànica, sistemes electrotècnics i automàtics, sistemes electrònics, organització i processos de manteniment de vehicles, construccions civils i edificació, organització i projectes de sistemes energètics, confecció i pell, processos i productes en fusteria i mobiliari, processos i mitjans de comunicació, processos de cultiu agrícola, processos de producció agrària i processos i productes en arts gràfiques i almenys han sol·licitat exercir-ne una.

0590803 CULTURA CLÀSSICA

Poden optar a aquestes places els professors que estan en possessió de les titulacions exigides per accedir a l’especialitat de llatí o grec i que almenys han sol·licitat exercir-ne una. Els professors que hi accedeixin estan obligats a impartir tant les matèries atribuïdes a l’especialitat de grec com les atribuïdes a la de llatí.

 

PROFESSORS TÈCNICS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL – 0591

0591201 CUINA I PASTISSERIA

1. Diplomat en empreses i activitats turístiques. (**)

2. Diplomat en turisme.(**)

3. Graduat en ciència i tecnologia dels aliments.(**)

4. Graduat en gastronomia i arts culinàries.

5. Graduat en turisme.(**)

6. Llicenciat en ciència i tecnologia dels aliments.(**)

7. Tècnic especialista en hoteleria.(*)

8. Tècnic superior en direcció de cuina.(*)

9. Tècnic superior en restauració.(*)

(*) Sempre que s’acrediti experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’hoteleria i turisme.

(**) Sempre que s’acrediti un dels següents requisits:

a. Un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’hoteleria i turisme.

b. Un mínim d’un any d’experiència docent com a funcionari interí/professor especialista en centres educatius públics dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat de les Illes Balears en la família professional d’hoteleria i turisme.

c. Estar en possessió d’un títol de tècnic o de tècnic superior de la família professional d’hoteleria i turisme.

0591202 EQUIPS ELECTROTÈCNICS

1. Diplomat en radioelectrònica naval.

2. Enginyer aeronàutic.

3. Enginyer d’electrònica.

4. Enginyer de telecomunicació.

5. Enginyer en automàtica i electrònica industrial.

6. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

7. Enginyer informàtic.

8. Enginyer tècnic aeronàutic, especialitat en aeronavegació.

9. Enginyer tècnic de telecomunicació, en totes les especialitats.

10. Enginyer tècnic en equips electrònics.

11. Enginyer tècnic industrial, especialitat electrònica industrial.

12. Enginyer tècnic industrial, especialitat en electricitat.

13. Enginyer tècnic en informàtica de sistemes.

14. Graduat en enginyeria de sistemes de telecomunicació, so i imatge.

15. Graduat en enginyeria electrònica de telecomunicació.

16. Graduat en enginyeria electrònica industrial.

17. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

18. Graduat en enginyeria en so i imatge en telecomunicació.

19. Graduat en enginyeria informàtica.

20. Graduat en enginyeria de sistemes d’informació.

21. Graduat en enginyeria telemàtica.

22. Llicenciat en radioelectrònica naval.

0591203 ESTÈTICA

1. Diplomat en fisioteràpia.(**)

2. Diplomat en infermeria.(**)

3. Diplomat en podologia.(**)

4. Graduat en biologia. (**)

5. Graduat en farmàcia.(**)

6. Graduat en fisioteràpia.(**)

7. Graduat en infermeria.(**)

8. Graduat en medicina.(**)

9. Graduat en podologia.(**)

10. Llicenciat en biologia.(**)

11. Llicenciat en farmàcia.(**)

12. Llicenciat en medicina.(**)

13. Llicenciat en química.(**)

14. Tècnic especialista en estètica.(*)

15. Tècnic superior en estètica.(*)

16. Tècnic superior en estètica integral i benestar.(*)

(*) sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’imatge personal.

(**) Sempre que s’acrediti un dels següents requisits:

a. Un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’imatge personal.

b. Un mínim d’un any d’experiència docent com a funcionari interí/professor especialista en centres educatius públics dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat de les Illes Balears en la família professional d’imatge personal.

c. Estar en possessió d’un títol de tècnic o de tècnic superior de la família professional d’imatge personal.

0591204 FABRICACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE FUSTERIA I MOBILIARI

1. Enginyer de forest.

2. Enginyer de materials.

3. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

4. Enginyer tècnic en disseny industrial.

5. Enginyer tècnic en mecànica.

6. Enginyer tècnic forestal, en totes les especialitats.

7. Enginyer tècnic industrial, especialitat en mecànica.

8. Graduat en enginyeria del disseny industrial i desenvolupament del producte.

9. Graduat en enginyeria en disseny industrial.

10. Graduat en enginyeria forestal.

11. Graduat en enginyeria mecànica.

12. Tècnic especialista ebenista.(*)

13. Tècnic especialista en construcció industrial de fusta.(*)

14. Tècnic especialista en disseny i fabricació de mobles.(*)

15. Tècnic especialista en fusta.(*)

16. Tècnic especialista modelista de fosa.(*)

17. Tècnic superior en desenvolupament de productes de fusteria i moble.(*)

18. Tècnic superior en disseny i moblament.(*)

19. Tècnic superior en producció de fusta i moble.(*)

(*) sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional de fusta, moble i suro.

0591205 INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT D'EQUIPS TÈRMICS I FLUIDS

1. Arquitecte.

2. Arquitecte tècnic.

3. Diplomat en màquines navals.

4. Enginyer aeronàutic.

5. Enginyer agrònom.

6. Enginyer de forest.

7. Enginyer de mines.

8. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

9. Enginyer naval.

10. Enginyer naval i oceànic.

11. Enginyer tècnic aeronàutic, en totes les especialitats.

12. Enginyer tècnic agrícola, especialitat en indústries agràries i alimentàries.

13. Enginyer tècnic agrícola, especialitat en mecanització i construccions rurals.

14. Enginyer tècnic de mines, en totes les especialitats.

15. Enginyer tècnic forestal, especialitat en indústries forestals.

16. Enginyer tècnic industrial, en totes les especialitats.

17. Enginyer tècnic naval, especialitat en propulsió i serveis del vaixell.

18. Graduat en arquitectura.

19.  Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima.

20. Graduat en edificació.

21. Graduat en enginyeria aeroespacial.

22. Graduat en enginyeria agrària.

23. Graduat en enginyeria agrícola.

24. Graduat en enginyeria agroalimentària i agroambiental.

25.  Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

26.  Graduat en enginyeria d’edificació.

27. Graduat en enginyeria elèctrica.

28. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

29. Graduat en enginyeria en tecnologia minera.

30. Graduat en enginyeria forestal i medi natural.

31. Graduat en ciències i tecnologies de l’edificació.

32. Llicenciat en màquines navals.

0591206 INSTAL·LACIONS ELECTROTÈCNIQUES

1. Diplomat en radioelectrònica naval.

2. Enginyer aeronàutic.

3. Enginyer de mines.

4. Enginyer de telecomunicacions.

5. Enginyer en automàtica i electrònica industrial.

6. Enginyer en electrònica.

7. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

8. Enginyer naval i oceànic.

9. Enginyer tècnic aeronàutic, especialitat en aeronavegació.

10. Enginyer tècnic de telecomunicacions, en totes les especialitat.

11. Enginyer tècnic en informàtica de sistemes.

12. Enginyer tècnic industrial, especialitat en electricitat.

13. Enginyer tècnic industrial, especialitat en electrònica industrial.

14.  Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima.

15. Graduat en enginyeria de l’energia.

16. Graduat en enginyeria elèctrica.

17.  Graduat en enginyeria electrònica de telecomunicació.

18. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

19. Graduat en enginyeria telemàtica.

20. Graduat en física.

21. Llicenciat en física.

22. Llicenciat en radioelectrònica naval.

0591208 LABORATORI

1.  Enginyer industrial (química).

2. Enginyer químic.

3. Graduat en biologia.

4. Graduat en bioquímica.

5. Graduat en bioquímica i biologia molecular.

6. Graduat en bioquímica i ciències biomèdiques.

7. Graduat en biotecnologia.

8.  Graduat en ciència i tecnologia dels aliments.

9.  Graduat en ciències ambientals.

10. Graduat en farmàcia.

11. Graduat en química.

12. Graduar en enginyeria agrària.

13.  Graduat en enginyeria agrària i alimentària.

14.  Graduat en enginyeria agrícola.

15.  Graduat en enginyeria agroalimentària.

16.  Graduat en enginyeria agroalimentària i agroambiental.

17.  Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

18. Graduat en enginyeria química.

19.  Llicenciat en biologia.

20.  Llicenciat en bioquímica.

21.  Llicenciat en biotecnologia.

22.  Llicenciat en ciències (biologia).

23.  Llicenciat en ciències ambientals.

24.  Llicenciat en ciències biològiques.

25.  Llicenciat en ciències naturals.

26. Llicenciat en ciències (química).

27. Llicenciat en ciències químiques.

28. Llicenciat en farmàcia.

29. Llicenciat en química.

0591209 MANTENIMENT DE VEHICLES

1. Diplomat en màquines navals.

2. Enginyer aeronàutic.

3. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

4. Enginyer naval i oceànic.

5. Enginyer tècnic aeronàutic, en totes les especialitats.

6. Enginyer tècnic agrícola, especialitat en mecanització i construccions rurals.

7. Enginyer tècnic de mines, especialitat en instal·lacions electromecàniques mineres.

8. Enginyer tècnic industrial, especialitat en mecànica.

9. Enginyer tècnic naval, especialitat en propulsió i serveis del vaixell.

10. Graduat en enginyeria aeroespacial.

11. Graduat en enginyeria agrària.

12. Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural

13. Graduat en enginyeria de l’automòbil.

14. Graduat en enginyeria mecànica.

15. Llicenciat en màquines navals.

16. Tècnic especialista en automoció.(*)

17. Tècnic especialista en manteniment de màquines i equips de construcció i obres.(*)

18. Tècnic especialista en mecànica i electricitat de l’automòbil.(*)

19. Tècnic superior en automoció (*)

(*) sempre que s’acrediti experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional de transport i manteniment de vehicles.

0591210 MÀQUINES, SERVEIS I PRODUCCIÓ

1. Diplomat en màquines navals.

2. Diplomat en navegació marítima.

3. Enginyer aeronàutic.

4. Enginyer agrònom.

5. Enginyer de camins, canals i ports.

6. Enginyer de forest.

7. Enginyer de materials.

8. Enginyer de mines.

9. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

10. Enginyer naval i oceànic.

11. Enginyer tècnic aeronàutic, especialitat en aeromotors.

12. Enginyer tècnic aeronàutic, especialitat en aeronaus.

13. Enginyer tècnic aeronàutic, especialitat en aeronavegació.

14. Enginyer tècnic aeronàutic, especialitat en equips i materials aeroespacials.

15. Enginyer tècnic agrícola, especialitat en mecanització i construccions rurals.

16. Enginyer tècnic d’obres públiques, en totes les especialitats.

17. Enginyer tècnic de mines, especialitat en combustibles i explosius.

18. Enginyer tècnic de mines, especialitat en explotació de mines.

19. Enginyer tècnic de mines, especialitat en instal·lacions electromecàniques mineres.

20. Enginyer tècnic de mines, especialitat en mineralúrgia i metal·lúrgia.

21. Enginyer tècnic de mines, especialitat en recursos energètics.

22. Enginyer tècnic forestal, especialitat en indústries forestals.

23. Enginyer tècnic industrial, especialitat en electricitat.

24. Enginyer tècnic industrial, especialitat en mecànica.

25. Enginyer tècnic naval, especialitat en estructures marines.

26. Enginyer tècnic naval, especialitat en propulsió i serveis del vaixell.

27. Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima.

28. Graduat en enginyeria agrària.

29. Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

30. Graduat en enginyeria de materials.

31. Graduat en enginyeria elèctrica.

32. Graduat en enginyeria electrònica industrial.

33. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

34. Graduat en enginyeria en obres públiques.

35. Graduat en enginyeria en tecnologies industrials.

36. Graduat en enginyeria forestal.

37. Graduat en enginyeria marina.

38. Graduat en enginyeria mecànica.

39. Graduat en enginyeria telemàtica.

40.  Graduat en tecnologies marines.

41. Llicenciat en màquines navals.

42. Llicenciat en nàutica i transport marítim.

43. Llicenciat en radioelectrònica naval.

0591211 MECANITZACIÓ I MANTENIMENT DE MÀQUINES

1. Diplomat en màquines navals.

2. Enginyer de materials.

3. Enginyer en automàtica i electrònica industrial.

4. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

5. Enginyer naval i oceànic.

6. Enginyer tècnic agrícola, especialitat en mecanització i construccions rurals.

7. Enginyer tècnic de mines, especialitat en mineralúrgia i metal·lúrgia.

8. Enginyer tècnic en disseny industrial.

9. Enginyer tècnic industrial, especialitat en mecànica.

10. Enginyer tècnic naval, especialitat en estructures marines.

11. Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima.

12. Graduat en enginyeria agrària.

13. Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

14. Graduat en enginyeria de disseny industrial i desenvolupament del producte.

15. Graduat en enginyeria de materials.

16. Graduat en enginyeria elèctrica.

17. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

18. Graduat en enginyeria en disseny industrial.

19. Graduat en enginyeria en tecnologies industrials.

20. Graduat en enginyeria marina.

21. Graduat en enginyeria mecànica.

22. Graduat en tecnologies marines.

23. Llicenciat en màquines navals.

24. Tècnic especialista en control de qualitat.(*)

25. Tècnic especialista en fabricació mecànica.(*)

26. Tècnic especialista en instrumentista en sistemes de mesura.(*)

27. Tècnic especialista en màquines eines.(*)

28. Tècnic especialista en matriceria i motlles.(*)

29. Tècnic especialista en mecànica d’armes.(*)

30. Tècnic especialista en micromecànica d’instruments.(*)

31. Tècnic especialista en micromecànica de màquines eines.(*)

32. Tècnic especialista en micromecànica i rellotgeria.(*)

33. Tècnic especialista en muntatge i construcció de maquinària.(*)

34. Tècnic especialista en utillatges i muntatges mecànics.(*)

35. Tècnic superior en producció per mecanització.(*)

36. Tècnic superior en programació de la producció en fabricació mecànica.(*)

(*) Sempre que s’acrediti experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb les famílies professionals d’instal·lació i manteniment, o de fabricació mecànica.

0591212 OFICINA DE PROJECTES DE CONSTRUCCIÓ

1. Arquitecte.

2. Arquitecte tècnic.

3. Enginyer de camins, canals i ports.

4. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

5. Enginyer naval i oceànic.

6. Enginyer agrònom.

7. Enginyer de forest.

8. Enginyer tècnic agrícola, especialitat en mecanització i construccions rurals.

9. Enginyer tècnic d’obres públiques en totes les especialitats.

10. Graduat en arquitectura.

11. Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima.

12. Graduat en edificació.

13. Graduat en enginyeria agrària.

14. Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

15. Graduat en enginyeria d’edificació.

16. Graduat en enginyeria en obres públiques.

17. Graduat en ciències i  tecnologies de l’edificació.

0591213 OFICINA DE PROJECTES DE FABRICACIÓ MECÀNICA

1. Diplomat en màquines navals.

2. Enginyer aeronàutic.

3. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

4. Enginyer naval i oceànic.

5. Enginyer agrònom.

6. Enginyer de forest.

7. Enginyer tècnic aeronàutic, especialitat en aeronaus.

8. Enginyer tècnic agrícola, especialitat en mecanització i construccions rurals.

9. Enginyer tècnic de mines, especialitat en instal·lacions electromecàniques mineres.

10. Enginyer tècnic en disseny industrial.

11. Enginyer tècnic industrial, especialitat en mecànica.

12. Graduat en enginyeria agrària.

13. Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

14. Graduat en enginyeria agropecuària i del medi rural.

15. Graduat en arquitectura naval i enginyeria marítima.

16. Graduat en enginyeria de disseny industrial i desenvolupament del producte.

17. Graduat en enginyeria electrònica i automàtica industrial.

18. Graduat en enginyeria electrònica industrial.

19. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

20. Graduat en enginyeria en disseny industrial.

21. Graduat en enginyeria mecànica.

22. Graduat en enginyeria telemàtica.

23. Llicenciat de la marina civil: màquines navals.

24. Llicenciat en màquines navals.

0591214 OPERACIONS I EQUIPS D’ELABORACIÓ DE PRODUCTES ALIMENTARIS

1. Enginyer agrònom (alimentària).

2. Enginyer industrial (química).

3. Enginyer químic.

4. Graduat en biologia.

5. Graduat en bioquímica.

6. Graduat en bioquímica i biologia molecular.

7. Graduat en bioquímica i ciències biomèdiques.

8. Graduat en biotecnologia.

9. Graduat en ciència i tecnologia dels aliments.

10. Graduat en ciències ambientals.

11. Graduat en enginyeria agrària.

12. Graduat en enginyeria agrària i alimentària.

13. Graduat en enginyeria agrícola.

14. Graduat en enginyeria agroalimentària.

15. Graduat en enginyeria agroalimentària i agroambiental.

16. Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

17. Graduat en enginyeria química.

18. Graduat en enologia.

19. Graduat en farmàcia, sempre que s’acrediti haver-se especialitzat en tecnologia alimentària.

20. Graduat en física.

21. Graduat en gastronomia i arts culinàries.

22. Graduat en química.

23. Graduat en tecnologia i gestió alimentària

24. Graduat en veterinària.

25. Llicenciat en biologia.

26. Llicenciat en bioquímica.

27. Llicenciat en biotecnologia.

28. Llicenciat en ciències (biologia).

29. Llicenciat en ciències ambientals.

30. Llicenciat en ciències biològiques.

31. Llicenciat en ciències naturals.

32. Llicenciat en ciències (química).

33. Llicenciat en ciències químiques.

34. Llicenciat en enologia.

35. Llicenciat en farmàcia, sempre que s’acrediti haver-se especialitzat en tecnologia alimentària.

36. Llicenciat en química.

37. Llicenciat en veterinària.

0591216 OPERACIONS I EQUIPS DE PRODUCCIÓ AGRÀRIA

1. Enginyer agrònom.

2. Enginyer de forest.

3. Enginyer tècnic agrícola, en totes les especialitats.

4. Enginyer tècnic forestal, en totes les especialitats.

5. Graduat en biologia.

6. Graduat en ciència i tecnologia dels aliments.

7. Graduat en ciències de la mar.

8. Graduat en enginyeria agrària.

9. Graduat en enginyeria agrària i alimentària.

10. Graduat en enginyeria agrícola.

11. Graduat en enginyeria agroalimentària.

12. Graduat en enginyeria agroalimentària i agroambiental.

13. Graduat en enginyeria agroalimentària i del medi rural.

14. Graduat en enginyeria agropecuària i del medi rural.

15. Graduat en enginyeria forestal i del medi natural.

16. Graduat en química.

17. Graduat en veterinària.

18. Llicenciat en biologia.

19. Llicenciat en ciències ambientals.

20. Llicenciat en ciències i tecnologia dels aliments.

21. Llicenciat en ciències de la mar.

22. Llicenciat en geologia.

23. Llicenciat en química.

24. Llicenciat en veterinària.

0591217 PATRONATGE I CONFECCIÓ

1. Enginyer industrial (tèxtil)

2. Enginyer tècnic en teixits de punt.

3. Enginyer tècnic industrial (teixits de punt).

4. Enginyer tècnic industrial (tèxtil).

5. Enginyer tècnic tèxtil.

6. Graduat en enginyeria de disseny i tecnologia tèxtil.

7. Graduat en enginyeria de tecnologia i disseny tèxtil.

8. Tècnic especialista en confecció a mida de senyora.(*)

9. Tècnic especialista en confecció de teixits.(*)

10. Tècnic especialista en confecció industrial de peces exteriors.(*)

11. Tècnic especialista en confecció industrial de peces interiors.(*)

12. Tècnic especialista en producció en industries de la confecció.(*)

13. Tècnic especialista en sastreria i modisteria.(*)

14. Tècnic superior en patronatge.(*)

15. Tècnic superior en processos de confecció industrial.(*)

(*) sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’imatge personal.

0591218 PERRUQUERIA

1. Diplomat en fisioteràpia.(**)

2. Diplomat en infermeria.(**)

3. Diplomat en podologia.(**)

4. Graduat en biologia.(**)

5. Graduat en bioquímica.(**)

6. Graduat en farmàcia.(**)

7. Graduat en fisioteràpia.(**)

8. Graduat en infermeria.(**)

9. Graduat en medicina.(**)

10. Graduat en podologia.(**)

11. Graduat en química.(**)

12. Llicenciat en biologia.(**)

13. Llicenciat en bioquímica.(**)

14. Llicenciat en farmàcia.(**)

15. Llicenciat en medicina.(**)

16. Llicenciat en química.(**)

17. Tècnic especialista en perruqueria.(*)

18. Tècnic superior en assessoria d’imatge personal.(*)

19. Tècnic superior en assessoria d’imatge personal i corporativa.(*)

20. Tècnic superior en estilisme i direcció de perruqueria.(*)

(*) Sempre que s’acrediti experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’imatge personal.

(**) Sempre que s’acrediti un dels següents requisits:

a) Un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’imatge personal.

b) Un mínim d’un any d’experiència docent com a funcionari interí/professor especialista en centres educatius públics dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat de les Illes Balears en la família professional d’imatge personal.

c) Estar en possessió d’un títol de tècnic o de tècnic superior de la família professional d’imatge personal.

0591219 PROCEDIMENTS DE DIAGNÒSTIC CLÍNIC I ORTOPROTÈTIC

1. Diplomat en fisioteràpia.

2. Diplomat en infermeria.

3. Graduat en biologia.

4. Graduat en bioquímica.

5. Graduat en biotecnologia.

6. Graduat en ciència i tecnologia dels aliments.

7. Graduat en ciències biomèdiques.

8. Graduat en enginyeria biomèdica.

9. Graduat en enginyeria de sistemes biològics.

10. Graduat en farmàcia.

11. Graduat en genètica.

12. Graduat en infermeria.

13. Graduat en medicina.

14. Graduat en nutrició humana i dietètica.

15. Graduat en odontologia.

16. Graduat en química.

17. Graduat en veterinària.

18. Llicenciat en biologia.

19. Llicenciat en bioquímica.

20. Llicenciat en ciència i tecnologia dels aliments.

21. Llicenciat en ciències ambientals.

22. Llicenciat en farmàcia.

23. Llicenciat en medicina.

24. Llicenciat en odontologia.

25. Llicenciat en química.

0591220 PROCEDIMENTS SANITARIS I ASSISTENCIALS

1. Diplomat en fisioteràpia.

2. Diplomat en infermeria.

3. Diplomat en nutrició humana i dietètica.

4. Graduat en biologia.

5. Graduat en bioquímica.

6. Graduat en biotecnologia.

7. Graduat en ciència i tecnologia dels aliments.

8. Graduat en ciències ambientals.

9. Graduat en ciències biomèdiques.

10. Graduat en enginyeria biomèdica.

11. Graduat en enginyeria de sistemes biològics.

12. Graduat en farmàcia.

13. Graduat en fisioteràpia.

14. Graduat en genètica.

15. Graduat en infermeria.

16. Graduat en medicina.

17. Graduat en nutrició humana i dietètica.

18. Graduat en odontologia.

19. Graduat en química.

20. Graduat en veterinària.

21. Llicenciat en biologia.

22. Llicenciat en bioquímica.

23. Llicenciat en ciència i tecnologia dels aliments.

24. Llicenciat en farmàcia.

25. Llicenciat en medicina.

26. Llicenciat en odontologia.

27. Llicenciat en química.

28. Llicenciat en veterinària.

0591221 PROCESSOS COMERCIALS

1. Diplomat en ciències empresarials.

2. Diplomat en gestió i administració pública.

3. Enginyer tècnic en informàtica de gestió.

4. Enginyer tècnic en informàtica de sistemes.

5. Enginyer en informàtica.

6. Graduat en administració d’empreses.

7. Graduat en administració i direcció d’empreses.

8. Graduat en comerç.

9. Graduat en comptabilitat i finances.

10. Graduat en economia.

11. Graduat en enginyeria informàtica.

12. Graduat en estudis internacionals d’economia i empresa (International Business Economics).

13. Graduat en finances i comptabilitat.

14. Graduat en gestió informàtica empresarial.

15. Graduat en màrqueting i comunitats digitals.

16. Graduat en negocis i màrqueting internacionals.

17. Graduat en negocis internacionals.

18. Graduat en publicitat i relacions públiques.

19. Graduat en relacions laborals.

20. Graduat en relacions laborals i ocupació.

21. Graduat en relacions laborals i recursos humans.

22.  Graduat en turisme.

23. Llicenciat en ciències del treball.

24. Llicenciat en administració i direcció d’empreses.

25. Llicenciat en ciències actuarials i financeres.

26. Llicenciat en economia.

27. Llicenciat en informàtica.

28. Llicenciat en investigació i tècniques de mercat.

29. Llicenciat en publicitat i relacions públiques.

0591222 PROCESSOS DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA

1. Diplomat en biblioteconomia i documentació.

2. Diplomat en ciències empresarials.

3. Diplomat en gestió i administració pública.

4. Enginyer tècnic en informàtica de sistemes.

5. Enginyer en informàtica.

6. Enginyer tècnic en informàtica de gestió.

7. Graduat en administració d’empreses.

8. Graduat en administració i direcció d’empreses.

9. Graduat en ciències jurídiques de les administracions públiques.

10. Graduat en ciències polítiques i gestió pública.

11. Graduat en comptabilitat i finances.

12. Graduat en dret.

13. Graduat en economia.

14. Graduat en enginyeria informàtica.

15. Graduat en enginyeria de sistemes TIC.

16. Graduat en estudis internacionals d’economia i empresa (International Business Economics).

17. Graduat en finances i comptabilitat.

18. Graduat en informació i documentació.

19. Graduat en negocis i màrqueting internacionals.

20. Graduat en negocis internacionals.

21. Graduat en relacions laborals.

22. Graduat en relacions laborals i ocupació.

23. Graduat en relacions laborals i recursos humans.

24. Graduat en turisme.

25. Llicenciat en administració i direcció d’empreses.

26. Llicenciat en ciències actuarials i financeres.

27. Llicenciat en documentació.

28. Llicenciat en dret.

29. Llicenciat en economia.

30. Llicenciat en informàtica.

31. Llicenciat en ciències polítiques i de l’administració.

32. Llicenciat en ciències del treball.

0591223 PRODUCCIÓ D'ARTS GRÀFIQUES

1. Enginyer químic.

2. Enginyer tècnic en disseny industrial.

3. Enginyer tècnic forestal, especialitat en indústries forestals.

4. Enginyer tècnic industrial, especialitat en química industrial.

5. Graduat en enginyeria de tecnologia i disseny tèxtil.

6. Graduat en enginyeria en disseny industrial.

7. Graduat en química.

8. Llicenciat en comunicació audiovisual.

9. Llicenciat en química.

10. Tècnic especialista en composició.(*)

11. Tècnic especialista en composició d’arts gràfiques.(*)

12. Tècnic especialista en enquadernació.(*)

13. Tècnic especialista en impressió.(*)

14. Tècnic especialista en processos gràfics.(*)

15. Tècnic especialista en reproducció fotomecànica.(*)

16. Tècnic superior en disseny i gestió de la producció gràfica.(*)

17. Tècnic superior en producció d’indústries d’arts gràfiques.(*)

(*) Sempre que s’acrediti experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’arts gràfiques.

0591224 PRODUCCIÓ TÈXTIL I TRACTAMENTS FÍSICO-QUÍMICS

1. Enginyer industrial (química).

2. Enginyer industrial (tèxtil).

3. Enginyer químic.

4. Enginyer tècnic en química industrial.

5. Enginyer tècnic en teixits de punt.

6. Enginyer tècnic industrial (química industrial).

7. Enginyer tècnic industrial (teixits de punt).

8. Enginyer tècnic industrial (tèxtil).

9. Enginyer tècnic tèxtil.

10. Graduat en enginyeria de disseny i tecnologia tèxtil.

11. Graduat en enginyeria de/en organització industrial.

12. Graduat en enginyeria química.

13. Graduat en tecnologia i disseny tèxtil.

14. Llicenciat en ciències (química).

15. Llicenciat en ciències químiques.

16. Llicenciat en química.

0591225 SERVEIS A LA COMUNITAT

1. Diplomat en educació social.

2. Diplomat en treball social.

3. Graduat en antropologia i evolució humana.

4. Graduat en antropologia social i cultural.

5. Graduat en educació social.

6. Graduat en pedagogia.

7. Graduat en psicologia.

8. Graduat en sociologia.

9. Graduat en treball social.

10. Llicenciat en antropologia social i cultural.

11. Llicenciat en ciències polítiques i sociologia (sociologia).

12. Llicenciat en filosofia i ciències de l’educació (ciències de l’educació).

13. Llicenciat en filosofia i ciències de l’educació (pedagogia).

14. Llicenciat en filosofia i ciències de l’educació (psicologia).

15. Llicenciat en filosofia i lletres (ciències de l’educació ).

16. Llicenciat en filosofia i lletres (pedagogia).

17. Llicenciat en filosofia i lletres (psicologia).

18. Llicenciat en pedagogia.

19. Llicenciat en psicologia.

20. Llicenciat en psicopedagogia.

21. Llicenciat en sociologia.

0591226 SERVEIS DE RESTAURACIÓ

1. Diplomat en activitats i empreses turístiques.(**)

2. Diplomat en turisme.(**)

3. Graduat en ciència i tecnologia dels aliments.(**)

4. Graduat en enologia.(**)

5. Graduat en gastronomia i arts culinàries.

6. Graduat en turisme.(**)

7. Llicenciat en ciència i tecnologia dels aliments.(**)

8. Tècnic especialista en hoteleria.(*)

9. Tècnic superior en direcció de serveis de restauració.(*)

10. Tècnic superior en restauració.(*)

(*) Sempre que s’acrediti experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’hoteleria i turisme.

(**) Sempre que s’acrediti un dels següents requisits:

a. Un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’hoteleria i turisme.

b. Un mínim d’un any d’experiència docent com a funcionari interí/professor especialista en centres educatius públics dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat de les Illes Balears en la família professional d’hoteleria i turisme.

c. Estar en possessió d’un títol de tècnic o de tècnic superior de la família professional d’hoteleria i turisme.

0591227 SISTEMES I APLICACIONS INFORMÀTICS

1. Diplomat en informàtica.

2. Enginyer en electrònica.

3. Enginyer en informàtica.

4. Enginyer en telecomunicacions.

5. Enginyer tècnic de telecomunicació, en totes les especialitats.

6. Enginyer tècnic en informàtica de gestió.

7. Enginyer tècnic en informàtica de sistemes.

8. Enginyer tècnic industrial, especialitat en electrònica industrial.

9. Graduat en enginyeria de sistemes de telecomunicació.

10. Graduat en enginyeria de sistemes TIC.

11. Graduat en enginyeria de sistemes de informació.

12. Graduat en enginyeria de telecomunicació.

13. Graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica.

14. Graduat en enginyeria informàtica.

15. Graduat en enginyeria telemàtica.

16. Graduat en física.

17. Graduat en matemàtiques.

18. Llicenciat en física.

19. Llicenciat en informàtica.

20. Llicenciat en matemàtiques.

0591229 TÈCNIQUES I PROCEDIMENTS D'IMATGE I SO

1. Enginyer de telecomunicació.

2. Enginyer tècnic de so.

3. Enginyer tècnic de so i imatge.

4. Enginyer tècnic de telecomunicació (so i imatge).

5. Enginyer tècnic de telecomunicació (so).

6. Graduat en cinema i mitjans audiovisuals.

7. Graduat en comunicació.

8. Graduat en comunicació audiovisual.

9. Graduat en enginyeria de sistemes audiovisuals.

10. Graduat en enginyeria multimèdia.

11. Graduat en enginyeria telemàtica.

12. Graduat en mitjans audiovisuals.

13. Graduat en periodisme.

14. Graduat en telecomunicacions, so i imatge.

15. Llicenciat en ciències de la informació (ciències de la imatge visual i auditiva).

16. Llicenciat en ciències de la informació (periodisme).

17. Llicenciat en ciències de la informació (publicitat).

18. Llicenciat en ciències de la informació (relacions públiques i publicitat).

19. Llicenciat en comunicació audiovisual.

20. Llicenciat en periodisme.

21. Llicenciat en publicitat i relacions públiques.

0591026 SUPORT A L'ÀREA PRÀCTICA

Poden optar a aquestes places els professors que estan en possessió de les titulacions exigides per accedir a alguna d’aquestes especialitats: mecanització i manteniment de màquines, instal·lacions electrotècniques, instal·lacions i manteniment d’equips tèrmics i de fluids, equips electrònics, manteniment de vehicles, oficina de projectes de construcció, oficina de projectes de fabricació mecànica, operacions de producció agrària, tècniques i procediments d’imatge i so, fabricació i instal·lació de fusteria i mobiliari o producció en arts gràfiques, i almenys han sol·licitat exercir-ne una.

PROFESSORS D’ESCOLES OFICIALS D’IDIOMES - 0592

0592001 ALEMANY

1. Graduat en estudis alemanys.

2. Graduat en lingüística.(*)

3. Graduat en llengües aplicades.(*)

4. Graduat en llengua i literatures

5. Graduat en llengües i literatura alemanyes

6. Graduat en llengües modernes i les seves literatures.(*)

7. Graduat en traducció i comunicació intercultural.(*)

8. Graduat en traducció i interpretació.(*)

9. Graduat en traducció i mediació interlingüística.(*)

10. Llicenciat en filologia alemanya.

11. Llicenciat en filologia anglogermànica.

12. Llicenciat en filologia anglogermànica (alemany).

13. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia anglogermànica o alemany).

14. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia anglogermànica).

15. Llicenciat en traducció i interpretació (alemany).

16. Llicenciat en traducció i interpretació (alemany, anglès).

17. Llicenciat en traducció i interpretació (alemany, rus).

18. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, alemany, japonès).

19. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, alemany).

20. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, italià, alemany).

21. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificat de nivell C2 d’alemany de l’Escola Oficial d’Idiomes.

22. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Zentrale Oberstufenprüfung (ZOP) del Goethe Institut.

23. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Goethe-Zertifikat C2 del Goethe Institut.

24. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Kleines Deutsches Sprachdiplom (KDS) del Goethe Institut.

25. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Großes Deutsches Sprachdiplom (GDS) del Goethe Institut.

(*) Sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua alemanya o la seva literatura o un certificat de la universitat pertinent en el qual hi consti l’itinerari amb especificació de l’idioma cursat relacionat amb la llengua alemanya o la seva literatura.

0592002 ÀRAB

1. Graduat en estudis semítics i islàmics.

2. Graduat en traducció i interpretació, sempre que la llengua troncal sigui l’àrab.

3. Graduat en traducció i mediació interlingüística, sempre que la llengua troncal sigui l’àrab.

4. Graduat en estudis àrabs i hebreus.

5. Graduat en estudis àrabs i islàmics.

6. Graduat en estudis d’Àsia i Àfrica (itinerari de món àrab i islàmic).

7. Llicenciat en filologia (semítica, àrab o islàmica).

8. Llicenciat en filologia (semítica, àrab i islam).

9. Llicenciat en filologia (semítica, comuna).

10. Llicenciat en filologia àrab.

11. Llicenciat en filologia semítica.

12. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia semítica).

13. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia semítica, àrab i islam).

14. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia semítica, àrab o islàmica).

15. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, àrab).

16. Llicenciat en traducció i interpretació (àrab).

17. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, àrab i portuguès).

18. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, àrab).

19. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificat de nivell C2 d’àrab de l’Escola Oficial d’Idiomes.

0592003 CATALÀ

1. Graduat en estudis catalans i occitans.

2. Graduat en estudis d’anglès i català.

3. Graduat en estudis de català i de clàssiques.

4. Graduat en estudis de català i espanyol.

5. Graduat en filologia catalana.

6. Graduat en lingüística, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos   crèdits ECTS relacionats amb la llengua catalana o la seva literatura.

7. Graduat en llengua i literatura catalanes.

8. Graduat en llengües i literatures modernes, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua catalana o la seva literatura.

9. Graduat en llengües modernes i les seves literatures, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua catalana o la seva literatura.

10. Llicenciat en filologia (hispànica, filologia valenciana) per la Universitat de València.

11. Llicenciat en filologia catalana.

12. Llicenciat en filologia valenciana.

13. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia catalana).

14. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica) per la Universitat de Barcelona (de 1968 a 1971).

15. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica) per la Universitat Autònoma de Barcelona (de 1973 a 1977).

16. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica, catalana).

17. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica) per la Universitat de Barcelona (fins al 1967).

18. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica, català) per la Universitat de Barcelona (de 19setanta-dos a 1977).

19. Llicenciat en filosofia i lletres (menció de filologia catalana) per la Universitat de Barcelona (a partir de 1978).

20. Llicenciat en filosofia i lletres (menció de filologia catalana) per la Universitat Autònoma de Barcelona (a partir de 1978).

0592004 XINÈS

1. Graduat en traducció i interpretació, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua xinesa o la seva literatura.

2. Llicenciat en estudis d’Àsia Oriental (itinerari Xina).

3. Llicenciat en filologia xinesa.

4. Llicenciat en traducció i interpretació (xinès).

5. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, xinès, francès).

6. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificat de nivell C2 de xinès de l’Escola Oficial d’Idiomes.

7. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificat HSK Level VI i del Certificat HSKK Advanced de l’Institut Confucio Hanban.

0592006 ESPANYOL

1. Graduat en espanyol: llengua i literatures.

2. Graduat en estudis de català i espanyol.

3. Graduat en estudis d’espanyol i de clàssiques.

4. Graduat en estudis de francès i espanyol.

5. Graduat en estudis hispànics, llengua espanyola i les seves literatures.

6. Graduat en filologia hispànica.

7. Graduat en humanitats, sempre que s’acrediti haver cursat llengua i literatura espanyoles.

8. Graduat en lingüística, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua espanyola o la seva literatura.

9. Graduat en llengua i literatura espanyoles.

10. Graduat en llengua i literatura hispàniques.

11. Graduat en llengües aplicades, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua espanyola o la seva literatura.

12. Graduat en llengües i literatures modernes, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua espanyola o la seva literatura.

13. Graduat en llengües modernes i les seves literatures, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua espanyola o la seva literatura.

14. Llicenciat en filologia hispànica.

15. Llicenciat en filologia romànica.

16. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica).

17. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica).

18. Llicenciat en humanitats, sempre que s’acrediti haver cursat llengua i literatura espanyoles.

19. Llicenciat en lingüística, sempre que s’acrediti haver cursat llengua i literatura espanyoles.

20. Llicenciat en teoria de la literatura i literatura comparada, sempre que s’acrediti haver cursat llengua i literatura espanyoles.

0592008 FRANCÈS

1. Graduat en estudis d’anglès i francès.

2. Graduat en estudis de francès i català.

3. Graduat en estudis de francès i de clàssiques.

4. Graduat en estudis de francès i espanyol.

5. Graduat en estudis francesos.

6. Graduat en lingüística.(*)

7. Graduat en llengües aplicades.(*)

8. Graduat en llengües i literatures modernes.(*)

9. Graduat en llengües modernes i les seves literatures.(*)

10. Graduat en traducció i comunicació intercultural.(*)

11. Graduat en traducció i interpretació.(*)

12. Graduat en traducció i mediació interlingüística.(*)

13. Llicenciat en filologia francesa.

14. Llicenciat en filologia moderna (francesa).

15. Llicenciat en filologia romànica (francès).

16. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia francesa).

17. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica, francès).

18. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, francès, italià).

19. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, xinès, francès).

20. Llicenciat en traducció i interpretació (francès).

21. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, alemany).

22. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, anglès).

23. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, àrab).

24. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, àrab, portuguès).

25. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, espanyol).

26. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, italià).

27. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, italià, alemany).

28. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, japonès).

29. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, rus).

30. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, xinès).

31. Llicenciat en traducció i interpretació (italià, portuguès, francès).

32. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificat de nivell C2 de francès de l’Escola Oficial d’Idiomes.

33. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Diplôme d’Approfondi en Langue Française de nivell C2 (DALF C2) del Centre International d’Études Pedagogiques.

34. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Diplôme des Hautes Études Françaises (DHEF) de l’Alliance Française.

(*) Sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua francesa o la seva literatura o un certificat de la universitat pertinent en el qual hi consti l’itinerari amb especificació de l’idioma cursat relacionat amb la llengua francesa o la seva literatura.

0592011 ANGLÈS

1. Graduat en anglès.

2. Graduat en estudis anglesos.

3. Graduat en estudis anglesos: llengua, literatura i cultura.

4. Graduat en estudis d’anglès i català.

5. Graduat en estudis d’anglès i de clàssiques.

6. Graduat en estudis d’anglès i espanyol.

7. Graduat en estudis d’anglès i francès.

8. Graduat en lingüística.(*)

9. Graduat en llengua i literatura angleses.

10. Graduat en llengües aplicades.(*)

11. Graduat en llengües i literatures modernes.(*)

12. Graduat en llengües modernes i les seves literatures.(*)

13. Graduat en traducció i comunicació intercultural.(*)

14. Graduat en traducció i interpretació.(*)

15. Graduat en traducció i mediació interlingüística.(*)

16. Llicenciat en filologia anglesa.

17. Llicenciat en filologia anglogermànica.

18. Llicenciat en filologia anglogermànica (anglès).

19. Llicenciat en filologia moderna (anglès).

20. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia anglogermànica o anglès).

21. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia anglogermànica).

22. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia moderna o anglesa).

23. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès).

24. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, alemany).

25. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, alemany, japonès).

26. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, àrab).

27. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, francès).

28. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, francès, italià).

29. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, italià).

30. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, japonès).

31. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, portuguès).

32. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, rus).

33. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, xinès).

34. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, xinès, francès).

35. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificat de nivell C2 d’anglès de l’Escola Oficial d’Idiomes.

36. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificate of Proficiency in English (CPE) de Cambridge University.

37. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Trinity’s Integrated Skills in English IV (ISE IV) del Trinity College.

(*) Sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua anglesa o la seva literatura o un certificat de la universitat pertinent en el qual hi consti l’itinerari amb especificació de l’idioma cursat relacionat amb la llengua anglesa o la seva literatura.

0592012 ITALIÀ

1. Graduat en lingüística.(*)

2. Graduat en llengües aplicades.(*)

3. Graduat en llengües i literatures modernes.(*)

4. Graduat en llengües modernes i les seves literatures.(*)

5. Graduat en traducció i comunicació intercultural.(*)

6. Graduat en traducció i interpretació.(*)

7. Graduat en traducció i mediació interlingüística.(*)

8. Llicenciat en filologia italiana.

9. Llicenciat en filologia moderna (italià).

10. Llicenciat en filologia romànica (italià).

11. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica italiana).

12. Llicenciat en traducció i interpretació (anglès, francès, italià).

13. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, italià).

14. Llicenciat en traducció i interpretació (francès, italià, alemany).

15. Llicenciat en traducció i interpretació (italià, anglès).

16. Llicenciat en traducció i interpretació (italià, portuguès, francès).

17. Llicenciat en traducció i interpretació, sempre que la llengua troncal sigui l’italià.

18. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificat de nivell C2 d’italià de l’Escola Oficial d’Idiomes.

19. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificato di Conoscenza della Lingua Italiana nivell 5 de l’Istituto Italiano di Cultura.

20. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificato di Competenza in Lingua Italiana nivell C2 (PLIDA C2) del Projecte Llengua Italiana Dante Aleghieri.

(*) Sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua italiana o la seva literatura o un certificat de la universitat pertinent en el qual hi consti l’itinerari amb especificació de l’idioma cursat relacionat amb la llengua italiana o la seva literatura.

0592017 RUS

1. Graduat en lingüística.(*)

2. Graduat en llengües aplicades.(*)

3. Graduat en llengües i literatures modernes.(*)

4. Graduat en llengües modernes i les seves literatures.(*)

5. Graduat en traducció i comunicació intercultural.(*)

6. Graduat en traducció i interpretació.(*)

7. Graduat en traducció i mediació interlingüística.(*)

8. Llicenciat en filologia eslava.

9. Llicenciat en traducció i interpretació, sempre que la llengua troncal sigui el rus.

10. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Certificat de nivell C2 de rus de l’Escola Oficial d’Idiomes.

11. Qualsevol graduat de la branca d’arts i humanitats o de la branca de ciències socials i jurídiques o qualsevol llicenciat de l’àrea d’humanitats o de l’àrea de ciències socials i jurídiques, sempre que s’acrediti estar en possessió del Test of Russian as a Foreign Language Chetvertiy (TORFL/TKPN IV) de la Universitat Estatal de Moscú.

(*) Sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua russa o la seva literatura o un certificat de la universitat pertinent en el qual hi consti l’itinerari amb especificació de l’idioma cursat relacionat amb la llengua russa o la seva literatura.

PROFESSORS DE MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES - 0594

0594402 ARPA

1. Graduat en interpretació musical (arpa).

2. Professor d’arpa del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior d’arpa del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat arpa.

5. Títol superior de música, especialitat interpretació (arpa).

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció arpa.

7. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció arpa.

0594403 CANT

1. Diploma de cantant d’òpera de l’Escola Superior de Cant, més titulació que habiliti per a la docència.

2. Diploma de solista especialitzat de l’Escola Superior de Cant, més titulació que habiliti per a la docència.

3. Professor de cant del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Professor superior de cant del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

5. Títol superior de música, especialitat cant.

6. Títol superior de música, especialitat interpretació (cant).

7. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció cant.

 

0594404 CLARINET

1. Graduat en interpretació musical (clarinet).

2. Professor de clarinet del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de clarinet del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat clarinet.

5. Títol superior de música, especialitat interpretació (clarinet).

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció clarinet.

7. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció clarinet.

0594405 CLAVECÍ

1. Graduat en interpretació musical (clavecí).

2. Professor de clavecí del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de clavecí del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat clavecí.

5. Títol superior de música, especialitat interpretació (clavecí).

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció clavecí.

7. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció clavecí.

0594406 CONTRABAIX

1. Graduat en interpretació musical (contrabaix).

2. Professor de contrabaix del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de contrabaix del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat contrabaix.

5. Títol superior de música, especialitat interpretació (contrabaix).

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció contrabaix.

7. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció contrabaix.

0594407 COR

1. Títol de professor superior de direcció de cors regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

2. Títol superior de música, especialitat cant.

3. Títol superior de música, especialitat direcció (LOE) expedit d’acord amb el RD 631/2010

4. Títol superior de música, especialitat direcció de cor.

5. Títol superior de música, especialitat interpretació (cant).

6. Títol superior de música, especialitat interpretació (cor).

7. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció cant.

8. Títol superior de pedagogia en el llenguatge musical.

0594408 FAGOT

1. Graduat en interpretació musical (fagot).

2. Professor de fagot del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de fagot del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat fagot.

5. Títol superior de música, especialitat interpretació (fagot).

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció fagot.

7. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció fagot.

0594410 FLAUTA TRAVESSERA

1. Graduat en interpretació musical (flauta travessera).

2. Professor de flauta travessera del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de flauta travessera del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat flauta travessera.

5. Títol superior de música, especialitat interpretació (flauta travessera).

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció flauta travessera.

7. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció flauta travessera.

0594411 FLAUTA DE BEC

1. Graduat en interpretació musical (flauta de bec).

2. Professor superior de flauta de bec del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Títol superior de música, especialitat flauta de bec.

4. Títol superior de música, especialitat interpretació (flauta de bec).

5. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció flauta de bec.

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció flauta de bec.

0594412 FONAMENTS DE COMPOSICIÓ

1. Professor d’harmonia, contrapunt, composició i instrumentació del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

2. Professor superior d’harmonia, contrapunt, composició i instrumentació del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Títol superior de música, especialitat composició.

4. Títol superior de música, especialitat interpretació (composició).

 

0594414 GUITARRA

1. Graduat en interpretació musical (guitarra).

2. Professor de guitarra del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de guitarra del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat guitarra.

5. Títol superior de música, especialitat interpretació (guitarra).

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció guitarra.

7. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció guitarra.

0594415 GUITARRA FLAMENCA

1. Títol superior de música, especialitat flamenc, opció guitarra flamenca expedit d’acord amb el RD 617/1995.

2. Títol superior de música, especialitat guitarra flamenca

3. Títol superior de música, especialitat interpretació (LOE), instrument guitarra flamenca expedit d’acord amb el RD 631/2010.

0594416 HISTÒRIA DE LA MÚSICA

1. Graduat en musicologia.

2. Llicenciat en geografia i història (especialitat història de l’art, secció musicologia).

3. Llicenciat en història i ciències de la música.

4. Llicenciat en musicologia.

5. Professor superior de musicologia regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

6. Títol superior de música, especialitat musicologia.

0594419 OBOÈ

1. Graduat en interpretació musical (oboè).

2. Professor d’oboè del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior d’oboè del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat interpretació (oboè).

5. Títol superior de música, especialitat oboè.

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció oboè.

7. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció oboè.

0594420 ORGUE

1. Graduat en interpretació musical (orgue).

2. Títol de professor d’orgue del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Títol de professor superior d’orgue del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat interpretació (orgue).

5. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció orgue.

6. Títol superior de música, especialitat orgue.

7. Títol superior de música, especialitat pedagogia de l’orgue.

0594421 ORQUESTRA

1. Diploma de cantant d’òpera de l’Escola Superior de Cant, més titulació que habiliti per a la docència, més acreditació d’experiència en direcció de cors per un temps igual o superior a un any.

2. Diploma de solista especialitzat de l’Escola Superior de Cant, més titulació que habiliti per a la docència, més acreditació d’experiència en direcció de cors per un temps igual o superior a un any.

3. Graduat en interpretació musical.

4. Professor de cant, més acreditació d’experiència en direcció de cors per un temps igual o superior a un any.

5. Professor superior de cant, més acreditació d’experiència en direcció de cors per un temps igual o superior a un any.

6. Professor superior de direcció de cors del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

7. Professor superior de solfeig, més acreditació d’experiència en direcció de cors per un temps igual o superior a un any.

8. Títol superior de música, especialitat direcció.

9. Títol superior de música, especialitat interpretació (instruments  orquestrals).

10. Títol superior de música, especialitat orquestra.

0594422 PERCUSSIÓ

1. Graduat en interpretació musical (percussió).

2. Professor de percussió del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de percussió del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat interpretació (percussió).

5. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció percussió.

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció percussió.

7. Títol superior de música, especialitat percussió.

0594423 PIANO

1. Graduat en interpretació musical (piano).

2. Professor de piano del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de piano del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat interpretació (piano).

5. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció piano.

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció piano.

7. Títol superior de música, especialitat piano.

 

0594424 SAXÒFON

1. Graduat en interpretació musical (saxòfon).

2. Professor de saxòfon del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de saxòfon del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat interpretació (saxòfon).

5. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció saxòfon.

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció saxòfon.

7. Títol superior de música, especialitat saxòfon.

0594426 TROMBÓ

1. Graduat en interpretació musical (trombó).

2. Professor de trombó del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de trombó del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat interpretació (trombó).

5. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció trombó.

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció trombó.

7. Títol superior de música, especialitat trombó.

0594427 TROMPA

1. Graduat en interpretació musical (trompa).

2. Professor de trompa del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de trompa del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat interpretació (trompa).

5. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció trompa.

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció trompa.

7. Títol superior de música, especialitat trompa.

0594428 TROMPETA

1. Graduat en interpretació musical (trompeta).

2. Professor de trompeta del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de trompeta del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat interpretació (trompeta).

5. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció trompeta.

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció trompeta.

7. Títol superior de música, especialitat trompeta.

0594429 TUBA

1. Graduat en interpretació musical (tuba).

2. Professor de tuba del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de tuba del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat interpretació (tuba).

5. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció tuba.

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció tuba.

7. Títol superior de música, especialitat tuba.

0594431 VIOLA

1. Graduat en interpretació musical (viola).

2. Professor de viola del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de viola del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat interpretació (viola).

5. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció viola.

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció viola.

7. Títol superior de música, especialitat viola.

0594433 VIOLÍ

1. Graduat en interpretació musical (violí).

2. Professor de violí del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de violí del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat interpretació (violí).

5. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció violí.

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció violí.

7. Títol superior de música, especialitat violí.

0594434 VIOLONCEL

1. Graduat en interpretació musical (violoncel).

2. Professor de violoncel del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Professor superior de violoncel del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

4. Títol superior de música, especialitat interpretació (violoncel).

5. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció violoncel.

6. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció violoncel.

7. Títol superior de música, especialitat violoncel.

0594435 DANSA ESPANYOLA

1. Document acreditatiu d’haver superat completament estudis oficials de dansa espanyola anteriors a la implantació de la LOGSE, expedits pels conservatoris de música, conservatoris de dansa i les escoles d’art dramàtic i dansa (RD 600/1999, de 16 d’abril; BOE del 04/05/1999).

2. Títol superior de dansa i títol professional en l’especialitat de dansa espanyola.

3. Títol superior de dansa, especialitat coreografia i tècniques d’interpretació (modalitat dansa espanyola).

4. Títol superior de dansa, especialitat pedagogia de la dansa, (modalitat dansa espanyola).

5. Professor de dansa espanyola.

0594436 DANSA CLÀSSICA

1. Document acreditatiu d’haver superat completament estudis oficials de dansa clàssica anteriors a la implantació de la LOGSE, expedits pels conservatoris de música, conservatoris de dansa i les escoles d’art dramàtic i dansa (RD 600/1999, de 16 d’abril; BOE del 04/05/1999).

2. Professor de dansa clàssica.

3. Títol superior de dansa i títol professional en l’especialitat de dansa clàssica.

4. Títol superior de dansa, especialitat coreografia i tècniques d’interpretació, (modalitat dansa clàssica).

5. Títol superior de dansa, especialitat pedagogia de la dansa, (modalitat dansa clàssica).

0594437 DANSA CONTEMPORÀNIA

1. Document acreditatiu d’haver superat completament estudis oficials de dansa contemporània anteriors a la implantació de la LOGSE, expedits pels conservatoris de música, conservatoris de dansa i les escoles d’art dramàtic i dansa (RD 600/1999, de 16 d’ abril; BOE del 04/05/1999).

2. Professor de dansa contemporània.

3. Títol superior de dansa i títol professional en l’especialitat de dansa contemporània.

4. Títol superior de dansa, especialitat coreografia i tècniques d’interpretació, (modalitat dansa contemporània).

5. Títol superior de dansa, especialitat pedagogia de la dansa, (modalitat dansa contemporània).

0594441 CANT APLICAT A L’ART DRAMÀTIC

1. Credencials emeses a l’empara del que disposa l’article 2 del Reial decret 770/1997, de 30 de maig.

2. Diploma de cantant d’òpera de l’Escola Superior de Cant, més titulació que habiliti per a la docència.

3. Diploma de capacitat de declamació, expedit a l’empara del Reial decret de 25 d’agost de 1917.

4. Diploma de solista especialitzat de l’Escola Superior de Cant, més titulació que habiliti per a la docència.

5. Diplomes expedits a l’empara del que disposa el Decret 2607/1974, de 9 d’agost.

6. Professor de cant del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

7. Professor superior de cant del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

8. Títol de professor i títol professional d’actor teatral, expedit a l’empara del Decret de 15 de juny de 1942.

9. Títol superior de música, especialitat cant.

10. Títol superior de música, especialitat interpretació (cant).

11. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció cant.

0594442 CARACTERITZACIÓ I INDUMENTÀRIA

1. Credencials emeses a l’empara del que disposa l’article 2 del Reial decret 770/1997, de 30 de maig.

2. Diploma de capacitat de declamació, expedit a l’empara del Reial decret de 25 d’agost de 1917.

3. Diplomes expedits a l’empara del que disposa el Decret 2607/1974, de 9 d’agost.

4. Títol de professor i títol professional d’actor teatral, expedit a l’empara del Decret de 15 de juny de 1942.

5. Títol superior en art dramàtic, especialitat en escenografia.

0594443 DANSA APLICADA A L’ART DRAMÀTIC

1. Credencials emeses a l’empara del que disposa l’article 2 del Reial decret 770/1997, de 30 de maig.

2. Diploma de capacitat de declamació, expedit a l’empara del Reial decret de 25 d’agost de 1917.

3. Diplomes expedits a l’empara del que disposa el Decret 2607/1974, de 9 d’agost.

4. Títol de professor i títol professional d’actor teatral, expedit a l’empara del Decret de 15 de juny de 1942.

5. Títol superior de dansa, especialitat coreografia i tècniques d’interpretació de dansa.

6. Títol superior de dansa, especialitat pedagogia de la dansa.

7. Títol superior en art dramàtic, especialitat en interpretació.

0594444 DICCIÓ I EXPRESSIÓ ORALS (CATALÀ)

1. Credencials emeses a l’empara del que disposa l’article 2 del Reial decret 770/1997, de 30 de maig.

2. Diploma de capacitat de declamació, expedit a l’empara del Reial decret de 25 d’agost de 1917.

3. Diplomes expedits a l’empara del que disposa el Decret 2607/1974, de 9 d’agost.

4. Graduat en estudis catalans i occitans.

5. Graduat en estudis d’anglès i català.

6. Graduat en estudis de català i de clàssiques.

7. Graduat en estudis de català i espanyol.

8. Graduat en estudis literaris, sempre que s’acrediti haver cursat llengua catalana.

9. Graduat en lingüística, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua catalana o la seva literatura.

10. Graduat en llengües i literatures modernes, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua catalana o la seva literatura.

11. Graduat en llengües modernes i les seves literatures, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua catalana o la seva literatura.

12. Graduat en filologia catalana.

13. Graduat en humanitats, sempre que s’acrediti haver cursat català i la seva literatura.

14. Graduat en llengua i literatura catalanes.

15. Llicenciat en filologia (hispànica, filologia valenciana) per la Universitat de València.

16. Llicenciat en filologia catalana.

17. Llicenciat en filologia valenciana.

18. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia catalana).

19. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica) per la Universitat de Barcelona (de 1968 a 1971).

20. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica) per la Universitat Autònoma de Barcelona (de 1973 a 1977).

21. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica, catalana).

22. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica) per la Universitat de Barcelona (fins al 1967).

23. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica, català) per la Universitat de Barcelona (de 19setanta-dos a 1977).

24. Llicenciat en filosofia i lletres (menció de filologia catalana) per la Universitat de Barcelona (a partir de 1978).

25. Llicenciat en filosofia i lletres (menció de filologia catalana) per la Universitat Autònoma de Barcelona (a partir de 1978).

26. Llicenciat en humanitats, sempre que s’acrediti haver cursat català i la seva literatura.

0594445 DIRECCIÓ ESCÈNICA

1. Credencials emeses a l’empara del que disposa l’article 2 del Reial decret 770/1997, de 30 de maig.

2. Diploma de capacitat de declamació, expedit a l’empara del Reial decret de 25 d’agost de 1917.

3. Diplomes expedits a l’empara del que disposa el Decret 2607/1974, de 9 d’agost.

4. Graduat en estudis de català i espanyol.

5. Títol de professor i títol professional d’actor teatral, expedit a l’empara del Decret de 15 de juny de 1942.

6. Títol superior en art dramàtic, especialitat direcció d’escena i dramatúrgia.

0594446 DRAMATÚRGIA

1. Credencials emeses a l’empara del que disposa l’article 2 del Reial decret 770/1997, de 30 de maig.

2. Diploma de capacitat de declamació, expedit a l’empara del Reial decret de 25 d’agost de 1917.

3. Diplomes expedits a l’empara del que disposa el Decret 2607/1974, de 9 d’agost.

4. Títol de professor i títol professional d’actor teatral, expedit a l’empara del Decret de 15 de juny de 1942.

5. Titulació superior en art dramàtic, especialitat direcció i dramatúrgia.

6. Titulació superior en art dramàtic, especialitat interpretació.

0594447 ESGRIMA

1. Credencials emeses a l’empara del que disposa l’article 2 del Reial decret 770/1997, de 30 de maig.

2. Diploma de capacitat de declamació, expedit a l’empara del Reial decret de 25 d’agost de 1917.

3. Diplomes expedits a l’empara del que disposa el Decret 2607/1974, de 9 d’agost.

4. Graduat en arts escèniques.

5. Títol de professor i títol professional d’actor teatral, expedit a l’empara del Decret de 15 de juny de 1942.

6. Titulació superior en art dramàtic, especialitat interpretació.

 

0594448 ESPAI ESCÈNIC

1. Credencials emeses a l’empara del que disposa l’article 2 del Reial decret 770/1997, de 30 de maig.

2. Diploma de capacitat de declamació, expedit a l’empara del Reial decret de 25 d’agost de 1917.

3. Diplomes expedits a l’empara del que disposa el Decret 2607/1974, de 9 d’agost.

4. Títol de professor i títol professional d’actor teatral, expedit a l’empara del Decret de 15 de juny de 1942.

5. Titulat superior en art dramàtic, especialitat escenografia.

0594449 EXPRESSIÓ CORPORAL

1. Credencials emeses a l’empara del que disposa l’article 2 del Reial decret 770/1997, de 30 de maig.

2. Diploma de capacitat de declamació, expedit a l’empara del Reial decret de 25 d’agost de 1917.

3. Diplomes expedits a l’empara del que disposa el Decret 2607/1974, de 9 d’agost.

4. Graduat en arts escèniques.

5. Títol de professor i títol professional d’actor teatral, expedit a l’empara del Decret de 15 de juny de 1942.

6. Títol superior en art dramàtic, especialitat interpretació.

0594450 IL·LUMINACIÓ

1. Credencials emeses a l’empara del que disposa l’article 2 del Reial decret 770/1997, de 30 de maig.

2. Diploma de capacitat de declamació, expedit a l’empara del Reial decret de 25 d’agost de 1917.

3. Diplomes expedits a l’empara del que disposa el Decret 2607/1974, de 9 d’agost.

4. Graduat en arts escèniques.

5. Títol de professor i títol professional d’actor teatral, expedit a l’empara del Decret de 15 de juny de 1942.

6. Titulació en art dramàtic, especialitat escenografia.

0594451 INTERPRETACIÓ

1. Credencials emeses a l’empara del que disposa l’article 2 del Reial decret 770/1997, de 30 de maig.

2. Diploma de capacitat de declamació, expedit a l’empara del Reial decret de 25 d’agost de 1917.

3. Diplomes expedits a l’empara del que disposa el Decret 2607/1974, de 9 d’agost.

4. Graduat en arts escèniques.

5. Títol de professor i títol professional d’actor teatral, expedit a l’empara del Decret de 15 de juny de 1942.

6. Titulació superior en art dramàtic, especialitat direcció i dramatúrgia.

7. Titulació superior en art dramàtic, especialitat interpretació.

0594455 LITERATURA DRAMÀTICA

1. Credencials emeses a l’empara del que disposa l’article 2 del Reial decret 770/1997, de 30 de maig.

2. Diploma de capacitat de declamació, expedit a l’empara del Reial decret de 25 d’agost de 1917.

3. Diplomes expedits a l’empara del que disposa el Decret 2607/1974, de 9 d’agost.

4. Graduat en espanyol, llengua i literatura.

5. Graduat en estudis catalans i occitans.

6. Graduat en estudis de català i de clàssiques.

7. Graduat en estudis de català i espanyol.

8. Graduat en estudis de francès i espanyol.

9. Graduat en estudis hispànics, llengua espanyola i les seves literatures.

10. Graduat en estudis literaris.

11. Graduat en filologia catalana.

12. Graduat en filologia hispànica.

13. Graduat en lingüística, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua catalana o la seva literatura.

14. Graduat en lingüística, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua espanyola o la seva literatura.

15. Graduat en llengua i literatura catalanes.

16. Graduat en llengua i literatura espanyoles.

17. Graduat en llengua i literatura hispàniques.

18. Graduat en llengües i literatures modernes, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua catalana o la seva literatura.

19. Graduat en llengües modernes i les seves literatures, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua catalana o la seva literatura.

20. Graduat en llengües i literatures modernes, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua espanyola o la seva literatura.

21. Graduat en llengües modernes i les seves literatures, sempre que s’acrediti haver cursat setanta-dos crèdits ECTS relacionats amb la llengua espanyola o la seva literatura.

22. Graduat en humanitats, sempre que s’acrediti haver cursat català i la seva literatura.

23. Graduat en humanitats, sempre que s’acrediti haver cursat llengua i literatura espanyoles.

24. Llicenciat en filologia (hispànica, filologia valenciana) per la Universitat de València.

25. Llicenciat en filologia catalana.

26. Llicenciat en filologia hispànica.

27. Llicenciat en filologia romànica.

28. Llicenciat en filologia valenciana.

29. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia catalana).

30. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica).

31. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica) per la Universitat de Barcelona (de 1968 a 1971).

32. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica) per la Universitat Autònoma de Barcelona (de 1973 a 1977).

33. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia hispànica, catalana).

34. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica).

35. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica) per la Universitat de Barcelona (fins al 1967).

36. Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica, català) per la Universitat de Barcelona (de 19setanta-dos a 1977).

37. Llicenciat en filosofia i lletres (menció de filologia catalana) per la Universitat de Barcelona (a partir de 1978).

38. Llicenciat en filosofia i lletres (menció de filologia catalana) per la Universitat Autònoma de Barcelona (a partir de 1978).

39. Llicenciat en humanitats, sempre que s’acrediti haver cursat llengua i literatura espanyoles.

40. Llicenciat en humanitats, sempre que s’acrediti haver cursat català i la seva literatura.

41. Llicenciat en lingüística, sempre que s’acrediti haver cursat llengua i literatura espanyoles.

42. Llicenciat en teoria de la literatura i literatura comparada, sempre que s’acrediti haver cursat llengua i literatura espanyoles.

43. Títol de professor i títol professional d’actor teatral, expedit a l’empara del Decret de 15 de juny de 1942.

44. Títol superior d’art dramàtic, especialitat direcció d’escena i dramatúrgia.

0594458 TEORIA I HISTÒRIA DE L’ART

1. Graduat en història.

2. Graduat en història de l’art.

3. Llicenciat en geografia i història (especialitat història).

4. Llicenciat en història.

5. Llicenciat en història de l’art.

0594459 TEORIA TEATRAL

1. Graduat en història.

2. Graduat en història de l’art.

3. Llicenciat en geografia i història (especialitat història).

4. Llicenciat en història.

5. Llicenciat en història de l’art.

6. Títol de professor i títol professional d’actor teatral, expedit a l’empara del Decret de 15 de juny de 1942.

7. Títol superior d’art dramàtic, especialitat direcció d’escena i dramatúrgia.

8. Diplomes expedits a l’empara del que disposa el Decret 2607/1974, de 9 d’agost.

9. Credencials emeses a l’empara del que disposa l’article 2 del Reial Decret 770/1997, de 30 de maig.

0594460 LLENGUATGE MUSICAL

1. Professor de solfeig, teoria de la música, transposició i acompanyament del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

2. Professor superior de solfeig, teoria de la música, transposició i acompanyament del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Títol superior de música, especialitat pedagogia del llenguatge i de l’educació musical.

4. Títol superior de pedagogia del llenguatge i de l’educació musical.

0594464 REPERTORI AMB PIANO PER A LA DANSA

1. Professor de piano del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

2. Professor superior de piano del pla regulat segons el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o títols equivalents de plans anteriors.

3. Títol superior de música, especialitat pedagogia del cant i dels instruments, opció piano.

4. Títol superior de música, especialitat pedagogia, opció piano.

5. Títol superior de música, especialitat piano.

 

PROFESSORS D’ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY - 0595

0595501 CERÀMICA

1. Graduat en belles arts.

2. Graduat en arts.

3. Llicenciat en belles arts, especialitat escultura.

4. Títol superior de ceràmica, segons el Reial decret 263/2004, de 5 de març (BOE del 23/03/2004).

0595504 CONSERVACIÓ I RESTAURACIÓ D’OBRES PICTÒRIQUES

1. Graduat en belles arts.

2. Graduat en arts.

3. Graduat en conservació i restauració de béns culturals.

4. Llicenciat en belles arts.

5. Títol de conservació i restauració de béns culturals, especialitat pintura, i títols recollits en l’article 2 del Reial decret 440/1994, d’11 de març, corresponents a la secció de pintura.

0595507 DIBUIX ARTÍSTIC I COLOR

1. Arquitecte.

2. Graduat en arquitectura.

3. Graduat en arts.

4. Graduat en arts i disseny.

5. Graduat en belles arts.

6. Graduat en ciències i tecnologies de l’edificació.

7. Graduat en conservació i restauració de bens culturals.

8. Graduat en disseny.

9. Graduat en edificació.

10. Graduat en enginyeria d’edificació.

11. Llicenciat en belles arts.

12. Títol superior de disseny (LOE).

0595508 DIBUIX TÈCNIC

1. Arquitecte.

2. Enginyer.

3. Graduat en arquitectura.

4. Graduat en arts.

5. Graduat en belles arts.

6. Graduat en ciències i tecnologies de l’edificació.

7. Graduat en conservació i restauració de bens culturals.

8. Graduat en disseny.

9. Graduat en edificació.

10. Graduat en enginyeria de disseny.

11. Graduat en enginyeria d’edificació.

12. Llicenciat en belles arts.

13. Títol superior de disseny (LOE).

0595509 DISSENY D’INTERIORS

1. Arquitecte.

2. Graduat en arquitectura.

3. Graduat en enginyeria de disseny.

4. Graduat en arts i disseny.

5. Graduat en disseny.

6. Graduat en belles arts.

7. Graduat en arts.

8. Llicenciat en belles arts.

9. Títol de disseny, especialitat disseny d’interiors (Reial decret 363/2004).

10. Títol superior de disseny, especialitat disseny d’interiors (LOE).

0595510 DISSENY DE MODA

1. Enginyer industrial (tèxtil).

2. Graduat en arts.

3. Graduat en arts i disseny.

4. Graduat en belles arts.

5. Graduat en disseny.

6. Graduat en enginyeria de disseny.

7. Graduat en enginyeria de disseny i tecnologia tèxtil.

8. Graduat en enginyeria de tecnologia i disseny tèxtil.

9. Llicenciat en belles arts.

10. Títol de disseny, especialitat disseny de moda (Reial decret 363/2004).

11. Títol superior de disseny, especialitat disseny de moda (LOE).

0595511 DISSENY DE PRODUCTE

1. Arquitecte.

2. Enginyer industrial en totes les seves especialitats.

3. Graduat en arts i disseny.

4. Graduat en disseny.

5. Graduat en belles arts.

6. Graduat en arts.

7. Graduat en enginyeria de disseny industrial.

8. Graduat en enginyeria de disseny industrial i desenvolupament del producte.

9. Graduat en enginyeria en tecnologies industrials.

10. Llicenciat en belles arts.

11. Títol de disseny, especialitat disseny de producte (Reial decret 363/2004).

12. Títol superior de disseny, especialitat disseny de producte (LOE).

0595512 DISSENY GRÀFIC

1. Graduat en arts i disseny.

2. Graduat en disseny.

3. Graduat en belles arts.

4. Graduat en arts.

5. Graduat en disseny multimèdia i gràfic.

6. Llicenciat en belles arts.

7. Títol de disseny, especialitat disseny gràfic (Reial decret 363/2004).

8. Títol superior de disseny, especialitat disseny gràfic (LOE).

0595515 FOTOGRAFIA

1. Graduat en arts i disseny.

2. Graduat en comunicació.

3. Graduat en comunicació audiovisual.

4. Graduat en fotografia i creació digital.

5. Graduat en multimèdia.

6. Graduat en disseny industrial.

7. Graduat en enginyeria multimèdia.

8. Graduat en belles arts.

9. Graduat en arts.

10. Llicenciat en belles arts.

11. Llicenciat en ciències de la informació especialitat imatge visual i auditiva.

12. Llicenciat en comunicació audiovisual.

0595516 HISTÒRIA DE L’ART

1. Graduat en història.

2. Graduat en història de l’art.

3. Graduat en arts.

4. Llicenciat en geografia i història (especialitat història).

5. Llicenciat en història.

6. Llicenciat en història de l’art.

0595517 JOIERIA I ORFEBRERIA

1. Enginyer de materials.

2. Graduat en belles arts.

3. Graduat en enginyeria de materials.

4. Llicenciat en belles arts.

5. Qualsevol títol d’enginyer, arquitecte, llicenciat o grau, i estar en possessió d’alguna de les titulacions següents:

a. Graduat en arts aplicades en l’especialitat d’esmalts.

b. Graduat en arts aplicades en l’especialitat d’esmalts sobre metalls.

c. Graduat en arts aplicades en l’especialitat de disseny d’orfebreria i joieria.

d. Graduat en arts aplicades en l’especialitat de joieria.

e. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en esmalts artístics al foc sobre metalls.

f. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en bijuteria artística.

g. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en joieria artística.

 

0595520 MATERIALS I TECNOLOGIA: DISSENY

1. Arquitecte.

2. Enginyer.

3. Graduat en enginyeria de disseny industrial.

4. Graduat en enginyeria de disseny industrial i desenvolupament del producte.

5. Graduat en enginyeria de materials.

6. Graduat en disseny.

7. Llicenciat en química.

0595521 MITJANS AUDIOVISUALS

1. Graduat en cinema i mitjans audiovisuals.

2. Graduat en comunicació.

3. Graduat en comunicació i periodisme audiovisuals.

4. Graduat en enginyeria de sistemes audiovisuals.

5. Graduat en enginyeria multimèdia.

6. Graduat en multimèdia.

7. Graduat en periodisme.

8. Llicenciat en ciències de la informació (periodisme).

9. Llicenciat en comunicació audiovisual.

0595522 MITJANS INFORMÀTICS

1. Enginyer en informàtica.

2. Graduat en arts i disseny.

3. Graduat en belles arts.

4. Graduat en enginyeria informàtica.

5. Graduat en arts.

6. Graduat en disseny.

7. Llicenciat en belles arts.

8. Llicenciat en comunicació audiovisual.

9. Llicenciat en informàtica.

10. Títol superior de disseny (LOE).

0595523 ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL I LEGISLACIÓ

1. Enginyer en organització industrial.

2. Graduat en administració d’empreses.

3. Graduat en administració i direcció d’empreses.

4. Graduat en ciències jurídiques de les administracions públiques.

5. Graduat en ciències polítiques i gestió pública.

6. Graduat en dret.

7. Graduat en economia.

8. Graduat en enginyeria d’organització industrial.

9. Graduat en relacions laborals.

10. Graduat en relacions laborals i ocupació.

11. Graduat en relacions laborals i recursos humans.

12. Graduat en treball social.

13. Llicenciat en administració i direcció d’empreses.

14. Llicenciat en ciències actuarials i financeres.

15. Llicenciat en ciències del treball.

16. Llicenciat en ciències econòmiques.

17. Llicenciat en ciències polítiques i de l’Administració.

18. Llicenciat en dret.

0595525 VOLUM

1. Graduat en arts i disseny.

2. Graduat en belles arts.

3. Graduat en arts.

4. Graduat en disseny.

5. Llicenciat en belles arts.

6. Títol superior de disseny (LOE).

MESTRES DE TALLER D’ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY - 0596

0596054 RESTAURACIÓ D’ENQUADERNACIONS

1. Graduat en arts aplicades de l’especialitat d’enquadernació.(*)

2. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de conservació i restauració del document gràfic, enquadernació i restauració.(*)

3. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de restauració.(*)

4. Restaurador i conservador de béns culturals (document gràfic).

5. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en gravat i tècniques d’estampació. Enquadernació artística.(*)

(*) Sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’arts aplicades al llibre.

0596095 RESTAURACIÓ

1. Llicenciat en belles arts (restauració).

2. Graduat en arts aplicades a la conservació i restauració d’obres i objectes d’art (secció d’arqueologia, pintura i escultura).(*)

3. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de conservació i restauració del document gràfic.(*)

4. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de restauració.(*)

5. Restaurador (secció d’arqueologia, pintura i escultura).

6. Restaurador de béns culturals (arqueologia, pintura i escultura).

7. Restaurador i conservador de béns culturals (arqueologia, pintura i escultura).

(*) Sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la conservació i restauració de béns culturals.

0596107 DISSENY GRÀFIC ASSISTIT PER ORDINADOR

1. Llicenciat en belles arts (disseny).

2. Graduat en arts aplicades de l’especialitat d’il·lustració artística.(*)

3. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de calçat.(*)

4. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de cartells.(*)

5. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de delineació artística.(*)

6. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de dibuix publicitari.(*)

7. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de disseny gràfic.(*)

8. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de projectes.(*)

9. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de retolació (*)

10. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de traçat.(*)

11. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en edició d’art.(*)

12. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en gràfica publicitària.(*)

13. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en il·lustració.(*)

14. Títol de disseny, especialitat disseny gràfic (Reial decret 363/2004).

15.  Titulat superior en disseny, especialitat en disseny gràfic.

(*) Sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional de disseny gràfic.

0596605 EBENISTERIA ARTÍSTICA

1. Llicenciat en belles arts (escultura).

2. Graduat en arts aplicades de l’especialitat d’ebenisteria.(*)

3. Graduat en arts aplicades de l’especialitat d’imatgeria castellana.(*)

4. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de disseny del moble.(*)

5. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de fusteria artística.(*)

6. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de fusteria de taller.(*)

7. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de fusteria i ebenisteria.(*)

8. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de maquetes.(*)

9. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de maquetisme i modelisme.(*)

10. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de talla de fusta.(*)

11. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de talla de fusta i pedra.(*)

12. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de talla ornamental.(*)

13. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de tècniques de volum.(*)

14. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en arts aplicades a la fusta.(*)

15. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en ebenisteria artística.(*)

16. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en escultura.(*)

17. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en fusta.(*)

18. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en mobiliari.(*)

(*) Sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’arts aplicades a l’escultura.

0596607 ESMALTS

1. Graduat en arts aplicades de l’especialitat d’esmalts.(*)

2. Graduat en arts aplicades de l’especialitat d’esmalts sobre metalls.(*)

3. Graduat en arts aplicades de l’especialitat d’orfebreria.(*)

4. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de disseny d’orfebreria i joieria.(*)

5. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de joieria.(*)

6. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en esmalt artístic al foc sobre metalls.(*)

(*) Sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’arts aplicades a la joieria d’art o amb la família professional d’arts aplicades als esmalts artístics.

0596608 FOTOGRAFIA I PROCESSOS DE REPRODUCCIÓ

1. Llicenciat en belles arts (imatge).

2. Cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior d’il·lustració (Ordre de 14 de febrer de 1991, publicada al BOE del 22/02/1991).(*)

3. Cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior de fotografia (Ordre de 14 de febrer de 1991, publicada al BOE del 22/02/1991).(*)

4. Cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior de gravat i tècniques d’estampació (Ordre de 14 de febrer de 1991, publicada al BOE del 22/02/1991).(*)

5. Cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior de gravat i tècniques d’estampació (Ordre de 14 de febrer de 1991, publicada al BOE del 22/02/1991).(*)

6. Graduat en arts aplicades de l’especialitat d’estampació calcogràfica.(*)

7. Graduat en arts aplicades de l’especialitat d’impressió.(*)

8. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de cartells.(*)

9. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de disseny gràfic.(*)

10. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de fotografia artística.(*)

11. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de fotogravat artístic.(*)

12. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de gravat.(*)

13. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de gravat i impressió.(*)

14. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de gravat i tècniques d’estampació.(*)

15. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de litografia.(*)

16. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de projectes.(*)

17. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de serigrafia.(*)

18. Llicenciat en comunicació audiovisual.

19. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en edició d’art.(*)

20. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en enquadernació.(*)

21. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en fotografia artística.(*)

22. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en gràfica publicitària.(*)

23. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en gravat i tècniques d’estampació.(*)

24. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en il·lustració.(*)

25. Títol de disseny, especialitat disseny gràfic (Reial decret 363/2004).

26. Titulat superior en disseny, especialitat en disseny gràfic.

(*) Sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’arts aplicades al disseny gràfic.

0596609 MODELISME I MAQUETISME

1. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de delineació artística.(*)

2. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de disseny del moble.(*)

3. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de disseny industrial.(*)

4. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de disseny.(*)

5. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de maquetes.(*)

6. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de maquetisme i modelisme.(*)

7. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de projectes.(*)

8. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en aparadorisme.(*)

9. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en arquitectura efímera.(*)

10. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en elements de jardí.(*)

11. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en mobiliari.(*)

12. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en moblament.(*)

13. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en modelisme i maquetisme.(*)

14. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en modelisme industrial.(*)

15. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en projectes i direcció d’obres de decoració.(*)

16. Títol superior de disseny d’interiors (Reial decret 363/2004).

(*) Sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’arts aplicades al disseny industrial o amb la família professional d’arts aplicades al disseny d’interiors.

0596610 MOTLLES I REPRODUCCIONS

1. Cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior d’arts aplicades de l’escultura (Ordre de 4 de novembre de 1991, publicada al BOE del 13/11/1991).(*)

2. Cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior de ceràmica artística (Ordre de 4 de novembre de 1991, publicada al BOE del 13/11/1991).(*)

3. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de buidatge.(*)

4. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de ceràmica.(*)

5. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de ceràmica artística.(*)

6. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de modelatge i buidatge.(*)

7. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de tècniques del volum.(*)

8. Graduat en ceràmica (escola de ceràmica).(*)

9. Perit en ceràmica artística.(*)

10. Perit en tècnica ceràmica.(*)

11. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en arts aplicades a l’escultura.(*)

12. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en arts aplicades del metall.(*)

13. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en modelisme i matriceria ceràmica.(*)

(*) Sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’arts aplicades a la ceràmica artística.

0596613 TÈCNIQUES CERÀMIQUES

1. Cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior de ceràmica artística (Ordre de 4 de novembre de 1991, publicada al BOE del 13/11/1991).(*)

2. Cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior de modelisme i matriceria ceràmica (Ordre de 4 de novembre de 1991, publicada al BOE del 13/11/1991).(*)

3. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de ceràmica.(*)

4. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de ceràmica artística.(*)

5. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de disseny del revestiment ceràmic.(*)

6. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de tècniques del volum.(*)

7. Graduat en ceràmica (escola de ceràmica).(*)

8. Perit en ceràmica artística.(*)

9. Perit en tècnica ceràmica.(*)

10. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en ceràmica artística (Reial decret 1458/1995, publicat al BOE del 07/09/1995).(*)

11. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en modelisme i matriceria artística (Reial decret 1458/1995, publicat al BOE del 07/09/1995).(*)

12. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en paviments i revestiments ceràmics (Reial decret 1458/1995, publicat al BOE del 07/09/1995).(*)

(*) Sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’arts aplicades a la ceràmica artística.

0596614 TÈCNIQUES DE GRAVAT I ESTAMPACIÓ

1. Cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior de gravat i tècniques d’estampació (Ordre de 14 de febrer de 1991, publicada al BOE del 22/02/1991).(*)

2. Graduat en arts aplicades de l’especialitat d’estampació calcogràfica.(*)

3. Graduat en arts aplicades de l’especialitat d’impressió.(*)

4. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de cartells.(*)

5. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de fotogravat artístic.(*)

6. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de gravat.(*)

7. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de gravat i tècniques d’estampació.(*)

8. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de litografia.(*)

9. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de serigrafia.(*)

10. Llicenciat en belles arts, especialitat de gravat.

11. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en edició d’art.(*)

12. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en il·lustració.(*)

(*) Sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’arts aplicades al llibre.

0596615 TÈCNIQUES DE JOIERIA I BIJUTERIA

1. Graduat en arts aplicades de l’especialitat d’esmalts.(*)

2. Graduat en arts aplicades de l’especialitat d’esmalts sobre metalls.(*)

3. Graduat en arts aplicades de l’especialitat d’orfebreria.(*)

4. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de disseny d’orfebreria i joieria.(*)

5. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de joieria.(*)

6. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en bijuteria artística.(*)

7. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en joieria artística.(*)

(*) Sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’arts aplicades a la joieria d’art.

0596617 TÈCNIQUES DE PATRONATGE I CONFECCIÓ

1. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de calçat.(*)

2. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de disseny de tèxtils i moda.(*)

3. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de figurins.(*)

4. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de tall i confecció.(*)

5. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de traçat.(*)

6. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en estilisme d’indumentària.(*)

7. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en modelisme d’indumentària.(*)

8. Títol de disseny, especialitat disseny de moda (Reial decret 363/2004).

9. Títol superior de disseny, especialitat disseny de moda.

(*) Sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’arts aplicades a la indumentària.

0596618 TÈCNIQUES DEL METALL

1. Llicenciat en belles arts (escultura).

2. Cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior d’arts aplicades de l’escultura (Ordre de 4 de novembre de 1991, publicada al BOE del 13/11/1991).(*)

3. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de ferreria.(*)

4. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de forja.(*)

5. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de forja artística.(*)

6. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de metal·listeria.(*)

7. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de metal·listeria i forja.(*)

8. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de repujat i cisellat de metall.(*)

9. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de serralleria artística.(*)

10. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de serralleria i forja.(*)

11. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de tècniques del volum.(*)

12. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en arts aplicades de l’escultura.(*)

13. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en arts aplicades del metall.(*)

(*) Sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’arts aplicades a l’escultura.

0596620 TÈCNIQUES TÈXTILS

1. Enginyer industrial (tèxtil).

2. Enginyer tècnic en teixits de punt.

3. Enginyer tècnic industrial (teixits de punt).

4. Enginyer tècnic industrial (tèxtil).

5. Enginyer tècnic tèxtil.

6. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de brodats i randes.(*)

7. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de catifes.(*)

8. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de catifes i tapissos.(*)

9. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de catifes i teixits.(*)

10. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de disseny tèxtil.(*)

11. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de disseny tèxtil i moda.(*)

12. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de tapissos.(*)

13. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de tapissos i catifes.(*)

14. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de teixits (catifes).(*)

15. Graduat en arts aplicades de l’especialitat de teixits artístics.(*)

16. Graduat en enginyeria de tecnologia i disseny tèxtil.

17. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en art tèxtil.(*)

18. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en colorit de col·leccions.(*)

19. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en estampacions i tintatges artístics.(*)

20. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en estilisme de teixits de calada.(*)

21. Tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en teixits en baix lliç.(*)

22. Títol superior de disseny (moda) (Reial decret 363/2004).

(*) Sempre que s’acrediti una experiència professional d’un mínim de dos anys en un camp laboral relacionat amb la família professional d’arts aplicades a la indumentària o amb la família professional d’arts aplicades als tèxtils artístics.

MESTRES -0597

PT  PEDAGOGIA TERAPÈUTICA

1. Diplomat a les escoles universitàries del professorat d’educació general bàsica, especialitat educació especial (pla experimental de 1971).

2. Graduat en educació primària, menció pedagogia terapèutica.

3. Graduat en educació primària, menció suport educatiu.

4. Graduat en educació primària, menció atenció a la diversitat.

5. Graduat en educació primària, menció en necessitats educatives especials.

6. Mestre d’educació especial (Reial decret 1440/1991).

7. Títol de mestre de qualsevol especialitat o graduat en educació primària i, a més, alguna de les titulacions següents:

a. Títol de llicenciat en filosofia i lletres, secció de pedagogia, subsecció d’educació especial, o equiparació corresponent, d’acord amb l’Ordre de 7 de novembre de 1983 (BOE de l’11/11/1983).

b.  Títol de llicenciat en filosofia i ciències de l’educació, secció ciències de l’educació o títol de llicenciat en pedagogia, sempre que s’acrediti, en ambdós casos, haver aprovat les especialitats o assignatures de pedagogia terapèutica o educació especial.

c. Títol de llicenciat en psicopedagogia.

d. Títol o diploma de professor especialitzat en pedagogia terapèutica, o certificat acreditatiu d’haver superat els cursos d’especialització homologats per l’habilitació, iniciats amb anterioritat a l’entrada en vigor del Reial decret 1364/2010, de 29 d’octubre, pel qual es regula el concurs de trasllats d’àmbit estatal entre personal funcionari dels cossos docents.

AL  AUDICIÓ I LLENGUATGE

1. Graduat en educació primària, menció audició i llenguatge.

2. Mestre d’audició i llenguatge (Reial decret 1440/1991).

3. Títol de mestre de qualsevol especialitat o graduat en educació primària i, a més, alguna de les titulacions següents:

a. Diploma de logopèdia.

b. Graduat en logopèdia.

c. Títol o diploma de professor especialitzat en pertorbacions de llenguatge i audició, o certificat acreditatiu d’haver superat els cursos d’especialització homologats per l’habilitació, iniciats amb anterioritat a l’entrada en vigor del Reial decret 1364/2010, de 29 d’octubre, pel qual es regula el concurs de trasllats d’àmbit estatal entre personal funcionari dels cossos docents.

FI  LLENGUA ESTRANGERA: ANGLÈS

1. Diplomat a les escoles universitàries del professorat d’educació general bàsica, especialitat filologia, anglès.

2. Graduat en educació primària, menció llengua estrangera (anglès) i l’acreditació del nivell B2 del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües. 

3. Mestre de llengua estrangera (anglès) (Reial decret 1440/1991).

4. Títol de mestre de qualsevol especialitat o graduat en educació primària i, a més, alguna de les titulacions següents:

a. Certificat d’aptitud o nivell avançat d’anglès de l’escola oficial d’idiomes.

b. Diplomat en anglès per les escoles universitàries d’idiomes (traductors i intèrprets).

c. Graduat en estudis anglesos.

d. Llicenciat en filologia anglesa.

e. Títol o diploma de professor especialitzat en anglès, o certificat acreditatiu d’haver superat els cursos d’especialització homologats per l’habilitació, iniciats amb anterioritat a l’entrada en vigor del Reial decret 1364/2010, de 29 d’octubre, pel qual es regula el concurs de trasllats d’àmbit estatal entre personal funcionari dels cossos docents.

EF  EDUCACIÓ FÍSICA

1. Diplomat a les escoles universitàries del professorat d’educació general bàsica, especialitat educació física.

2. Graduat en educació primària, menció educació física.

3. Mestre d’educació física (Reial decret 1440/1991).

4. Títol de mestre de qualsevol especialitat o graduat en educació primària i, a més, alguna de les titulacions següents:

a. Diplomat en educació física.

b. Graduat en ciències de l’activitat física i de l’esport.

c. Llicenciatura en educació física.

d. Títol o diploma de professor especialitzat en educació física, o certificat acreditatiu d’haver superat els cursos d’especialització homologats per l’habilitació, iniciats amb anterioritat a l’entrada en vigor del Reial decret 1364/2010, de 29 d’octubre, pel qual es regula el concurs de trasllats d’àmbit estatal entre personal funcionari dels cossos docents.

MU  EDUCACIÓ MUSICAL

1. Graduat en educació primària, menció educació musical i artística.

2. Mestre d’educació musical (Reial decret 1440/1991).

3. Títol de mestre de qualsevol especialitat o graduat en educació primària i, a més, alguna de les titulacions següents:

a. Certificat acreditatiu d’haver superat els cursos d’especialització homologats per l’habilitació, iniciats amb anterioritat a l’entrada en vigor del Reial decret 1364/2010, de 29 d’octubre, pel qual es regula el concurs de trasllats d’àmbit estatal entre personal funcionari dels cossos docents.

b. Graduat en història i ciències de la música.

c. Graduat en música.

d. Llicenciat en musicologia o en història i ciència de la música.

e. Títol professional de música (pla d’estudis de la Llei orgànica 1/1990 o de la Llei orgànica 2/2006).

f. Títol superior de música de la Llei 1/1990, de 3 d’octubre, o titulacions declarades equivalents a l’efecte de docència.

EI  EDUCACIÓ INFANTIL

1. Diplomat a les escoles universitàries del professorat d’educació general bàsica, especialitat preescolar.

2. Graduat en educació infantil.

3. Mestre d’educació infantil (Reial decret 1440/1991).

4. Títol de mestre de qualsevol especialitat i, a més, alguna de les titulacions següents:

a. Certificat acreditatiu d’haver superat els cursos d’especialització homologats per l’habilitació, iniciats amb anterioritat a l’entrada en vigor del Reial decret 1364/2010, de 29 d’octubre, pel qual es regula el concurs de trasllats d’àmbit estatal entre personal funcionari dels cossos docents.

b. Especialitat en educació preescolar o en pedagogia preescolar de les llicenciatures de filosofia i lletres (secció ciències de l’educació) o de filosofia i ciències de l’educació (secció ciències de l’educació).

PRI  EDUCACIÓ PRIMÀRIA

1. Diplomat en professorat d’educació general bàsica de qualsevol de les especialitats.

2. Graduat en educació primària.

3. Mestre (Reial decret 1440/1991) de qualsevol de les especialitats.

4. Mestre d’ensenyament primari (pla d’estudis de 1950).

5. Mestre de primer ensenyament (pla d’estudis de 1967).

6. Mestre, especialitat educació primària (Reial decret 1440/1991).

AT  ATENCIÓ A LA DIVERSITAT

1. Diplomat en professorat d’educació general bàsica de les especialitats de primària (EGB), filologia (llengua castellana i francès, llengua catalana, idiomes moderns, valencià, llengua castellana), ciències (matemàtiques i ciències de la naturalesa), ciències humanes (socials).

2. Graduat en educació primària.

3. Mestre d’ensenyament primari (pla d’estudis de 1950).

4. Mestre de primer ensenyament (pla d’estudis de 1967).

5. Mestre, especialitat educació primària (Reial decret 1440/1991).

B. Títols que capaciten per accedir a determinades places amb perfils

005 B2 d’Anglès, 006 B2 de Francès, 007 B2 d’Alemany, 186 C1 d’Anglès

El nivell requerit de la llengua estrangera corresponent, segons el nivell que estableix el MECRL d’acord amb el Decret 45/2016

036 Titulació professional marina mercant esp. Navegació

Títol professional de la Marina Mercant

Títol professional de pilot de primera classe de la marina mercant

Títol professional de pilot de segona classe de la marina mercant

037 Titulació professional marina mercant esp. Màquines

Títol professional de cap de màquines de la marina mercant

Títol professional d’oficial de màquines de primera classe de la marina mercant

Títol professional d’oficial de màquines de segona de la marina mercant

038 Titulació en interpretació de la llengua de signes

Tècnic superior en interpretació de llenguatge de signes

059 Pesca d'altura i gran altura

Títol professional de patró d’altura

062 Organització de l'assistència sanitària a bord

Llicenciat en medicina

Llicenciat en medicina i cirurgia

Graduat en medicina

Diplomat en infermeria

Graduat en infermeria

100 Anatomia aplicada a la dansa

Llicenciat en medicina

Llicenciat en medicina i cirurgia

Graduat en medicina

Diplomat en fisioteràpia

Graduat en fisioteràpia

137 Batxillerat al baccalauréat

Graduat en estudis d’anglès i francès

Graduat en estudis de francès i català

Graduat en estudis de francès i de clàssiques

Graduat en estudis de francès i espanyol

Graduat en estudis francesos

Llicenciat en filologia francesa

Llicenciat en filologia moderna ( francesa)

Llicenciat en filologia romànica (francès)

Llicenciat en filologia (romànica/francès)

Llicenciat en filosofia i lletres (filologia francesa)

Llicenciat en filosofia i lletres (filologia romànica)

Llicenciat en filosofia i lletres (moderna: francès)

144 Titulació en prevenció de riscos laborals

Títol oficial de màster universitari en seguretat i salut en el treball

Màster en prevenció de riscs laborals (especialitat seguretat en el treball)

Màster en prevenció de riscs laborals (especialitat higiene industrial)

Màster en prevenció de riscs laborals (especialitat ergonomia i psicosociologia aplicada)

Títol oficial de màster universitari en prevenció de riscos laborals

Títol oficial de màster universitari en salut laboral

Títol oficial de màster universitari en seguretat i salut en el treball i prevenció de riscos laborals

Títol oficial de màster universitari en gestió de qualitat mediambiental i prevenció de riscos laborals. Especialitat en higiene industrial

Títol oficial de màster universitari en seguretat i salut laboral

190 Ensenyaments esportius de règim especial: atletisme

Llicenciat en ciències de l’activitat física i l’Esport més un dels requisits següents:

  • Tècnic esportiu superior en atletisme
  • Acreditació d’experiència docent en la formació d’atletisme
  • Certificació d’experiència en l’àmbit esportiu de l’atletisme
  • Acreditació d’experiència en l’àmbit laboral de l’atletisme

(RD 669/2013, BOE 236 de 2 d’octubre de 2013)

191 Ensenyaments esportius de règim especial: bàsquet

Llicenciat en ciències de l’activitat física i l’Esport més un dels requisits següents:

  • Tècnic esportiu superior en bàsquet
  • Acreditació d’experiència docent en la formació del bàsquet
  • Certificació d’experiència en l’àmbit esportiu del bàsquet
  • Acreditació d’experiència en l’àmbit laboral del bàsquet

(RD 980/2015, BOE 282 de 25 de novembre de 2015)

 

192 Ensenyaments esportius de règim especial: futbol

Llicenciat en ciències de l’activitat física i l’Esport més un dels requisits següents:

  • Tècnic esportiu superior en futbol
  • Acreditació d’experiència docent en la formació del futbol
  • Certificació d’experiència en l’àmbit esportiu del futbol
  • Acreditació d’experiència en l’àmbit laboral del futbol

(RD 320/2000, BOE 76 de 29 de març de 2000)

Documents adjunts