Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I ESPORTS

Núm. 13188
Resolució relativa a la selecció de projectes d’activitats culturals per al Catàleg d’Activitats Culturals del Consell de Mallorca (CACIM)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El vicepresident primer i conseller executiu del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles Mascaró, en data 18 de desembre de 2018, ha dictat la resolució següent que transcric literalment:

«Antecedents

»1. El vicepresident primer i conseller executiu de Cultura, Patrimoni i Esports, va aprovar, mitjançant resolució de dia 23 de març de 2017, les normes de selecció de projectes per al Catàleg d'Activitats Culturals del Consell Insular de Mallorca, (BOIB núm. 39, d'1 d’abril), modificades per resolució de dia 5 de maig de 2017, (BOIB núm. 58, de 13 de maig de 2017) i modificades per resolució de dia 15 de juny de 2018 (BOIB núm. 77, de 23 de juny de 2018).

»2. La comissió tècnica de selecció de projectes, reunida en la sessió núm. 9 (dies 28 i 29 de novembre de 2018, i, 7 i 13 de desembre de 2018), amb caràcter ordinari, va emetre mitjançant l’acta de sessió, l'informe proposta relatiu a canvis de titularitat i a baixes de projectes inclosos en el CACIM, i a la selecció dels projectes d’activitats culturals per al Catàleg d'Activitats Culturals del Consell de Mallorca (CACIM), previst en la norma setena.

»3. El 17 de desembre de 2018, l’òrgan instructor ha emès l'informe del compliment dels requisits de les normes de selecció sobre els canvis de titularitat i les baixes de projectes inclosos en el CACIM i sobre les sol·licituds i projectes proposats. Per altra banda, s'ha emès informe favorable sobre els aspectes jurídics.

»Fonaments de dret

»1. Les normes de selecció de projectes per al Catàleg d'Activitats Culturals del Consell Insular de Mallorca (CACIM). Concretament, el punt setè estableix que la comissió tècnica de selecció de projectes examina i avalua les sol·licituds d’acord amb els criteris de selecció i n’emet l’informe que serveix de base a l’òrgan instructor per elaborar la proposta d’acord definitiva. El punt novè determina, que d’acord amb aquesta proposta, el vicepresident primer i conseller executiu de Cultura, Patrimoni i Esports és l’encarregat de resoldre-la.

»2. Llei 8/2000, de 27 d’octubre, de consells insulars (BOIB núm. 134, de 2 de novembre de 2000).

»3. Reglament orgànic del Consell de Mallorca, aprovat per acord del Ple del Consell de Mallorca de 12 d’abril de 2018 (BOIB núm. 89, de 9 de juliol de 2018).

»4. L’art. 1.m) del Decret d’organització del Consell de Mallorca de dia 9 de juny de 2017 (BOIB núm. 73, de 15 de juny de 2017), correcció d’errors de 15 de juny de 2017 (BOIB núm. 74 de 17 de juny), modificat per decret de 20 de juny de 2017 (BOIB núm. 77 de 24 de juny), correcció d’errors (BOIB núm. 82 de 6 de juliol de 2017), modificat per decret de 24 de juliol de 2017 (BOIB núm. 92 de 29 de juliol) i per decret de 16 de gener de 2018 (BOIB núm. 12 de 25 de gener de 2018), en relació a les facultats que dimanen de la Llei de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú sobre inici i ordenació del procediment, facultats que, en particular, es concreten en les següents: ampliar terminis per resoldre, aplicar la tramitació d’urgència, fer requeriments d’esmena i millora de la sol·licitud d’iniciació i assenyalar tràmits que s’han de dur a terme. Tot això en relació amb procediments referits a l’activitat administrativa que el departament fa.

»5. Llei 39/2015, d’1 d’octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d’octubre de 2015).

»6. Llei 40/2015, d'1 d’octubre de 2015, del règim jurídic del sector públic (BOE núm. 236, de 2 d’octubre de 2015)

»Atesos el antecedents i els fonaments de dret exposats, en virtut de les atribucions que m’han estat conferides, dicto la següent,

»Resolució

»1. Excloure del Catàleg d'Activitats Culturals del Consell Insular de Mallorca (CACIM), els projectes d’activitats culturals que es relacionen i pels motius que s’hi exposen:

  • A l’empara de la base setena, per no haver obtingut la puntuació mínima (20 punts) en els projectes presentats:

  • Ombra sol.licitat per Jesús Sastre Duran

  •  Mr. Carrot Circus sol·licitat per Sebastià Jordà Ramis

  •  Flop i Milú “La vertadera i veritable llegenda de sant Jordi” sol·licitat per Associació Manangelment Musical

  •  Quincas. La mort i la mort sol·licitat per Joan Porcel

  • Còmic-teca sol·licitat pel Centre d’Estudis de l’Esplai

  • Per no atendre requeriment d’esmena de deficiències en el termini establert es considera que ha desistit del projecte:

  • Tales of the body sol·licitat per Auments SL

    • A l’empara de la base primera, per no complir el requisit de tenir domicili o establiment permanent o delegació a Mallorca, els projectes:

-     Cafuné i In-Confort sol·licitats per l’Associació Cia. Du’K’To

»2. Incloure en el Catàleg d'Activitats Culturals del Consell Insular de Mallorca (CACIM), els projectes d’activitats culturals especificats en l’annex A, ja que reuneixen els requisits establerts en les normes de selecció de projectes per al Catàleg d'Activitats Culturals del Consell Insular de Mallorca, (BOIB núm. 39, d'1 d’abril), modificades per resolució de dia 5 de maig de 2017 (BOIB núm. 58, de 13 de maig de 2017) i modificades per resolució de dia 15 de juny de 2018 (BOIB núm. 77, de 23 de juny de 2018) han presentat la documentació i han obtingut la puntuació mínima especificada.

»3. Donar de baixa, en la data d’efecte especificada, els projectes següents, els titulars del quals l’han sol·licitada o no han presentat la renovació obligatòria anual de manteniment de projectes dins el Catàleg:

Títol Projecte

Àmbit

Proveïdor

Data d’efectes de la incorporació

Data d’efectes de la baixa

Gran Buffet Ca ses Brutes

Teatre

Diabéticas Aceleradas, SL

09/11/2017

01/09/2018

Ruta cultural per Valldemosa

Rutes culturals

Alea Serveis professionals, SL

09/11/2017

09/11/2018

Palma Baixa de l’A a la Z: 26 racons per descobrir

Rutes culturals

Alea Serveis professionals, SL

09/11/2017

09/11/2018

Palma Alta de l’A a la Z:  26 racons per descobrir

Rutes culturals

Alea Serveis professionals, SL

09/11/2017

09/11/2018

»4. Modificar, en la data d’efecte especificada, la titularitat dels projectes inclosos en el Catàleg d'Activitats Culturals del Consell Insular de Mallorca (CACIM) que queda com s’especifica a continuació:

Proveïdor

Títol del projecte

Data efectes modificació

Nabil Canyelles Fernández

El Contacontes de Conte Contat

19/10/2018

Daniel Iranzo Montía

Gustatio romana

08/11/2018

Daniel Iranzo Montía

Rutes Patrimonials. Arqueologia de proximitat

08/11/2018

»5. Ordenar la publicació en el BOIB, a la seu electrònica del Consell de Mallorca, així com al taulell d’anuncis de l’edifici de la Misericòrdia.»

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d’alçada, dins el termini d’un mes, davant aquest conseller executiu/consellera executiva o davant la presidència, comptador a partir de l’endemà al de la recepció d’aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa dels recurs d’alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l’endemà de rebre la notificació de la desestimació de l’esmentat recurs.

Un cop transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d’alçada i no n’heu rebut la notificació de resolució expressa, s’entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, sense limitació de temps.

No obstant l’anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del  procediment administratiu comú de les administracions públiques.

  

Palma, 18 de desembre de 2018

El secretari tècnic del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports,

Francesc Ramis Oliver

(Resolució de delegació de competències del vicepresident primer i conseller executiu de Cultura, Patrimoni i Esports de 15/03/2016; BOIB núm. 37, de 22/03/2016)

   

ANNEX A

SOL·LICITANT

ÀMBIT

TÍTOL DEL PROJECTE

Joan Muntaner Pericàs

M

Xanguito

Associació Manangelment Musical

M

Jaume Tugores: Viatge amb una guitarra

Catalina Maria Moll Mas

M

Catalina Moll amb Guillem Fullana i Teo Salvà

Pablo López Martín

M

Zarzuela, de la Z A La A

Pablo López Martín

M

Tosca Nostra

Biel Ensemble

M

Un Viatge d'anada i tornada. Biel Ensemble en petit format

Biel Ensemble

M

Classicisme i Romanticisme: la delicada frontera entre dos estils

Biel Ensemble

M

Beethoven I. El gran heroi revolucionari

Biel Ensemble

M

Beethoven II. La música com a símbol de la llibertat

Cultural-Ment SL

M

Samidis&Skjonhaug

Associació Ensemble Espai Sonor

M

Scrathing Goldberg

Associació Ensemble Espai Sonor

M

Visions d'alter-face

Associació Ensemble Espai Sonor

M

Piano a 5 mans

Associació Música i Joves

M

3 danses mallorquines de Baltasar Samper

Associació Música i Joves

M

Requiem de Mozart amb Ensemble Tramuntana

Jesus Sastre Duran

M

Dents de lleó

Jesus Sastre Duran

M

O Sister!

Jesus Sastre Duran

M

Zelisko

Associació Cultural Cultur-Up

M

Les melodies de Santiago Rusiñol

Associació Cultural Cultur-Up

M

Elles també es feien escoltar

Nat Projectes. Serveis Culturals i Ambientals SLU

M

Nualaia

Sebastià Jordà Ramis

AC

Carrussel Lila i jocs reciclats

Sebastià Jordà Ramis

AC

Makam

Pau Bachero

AC

Waterfalls

Associació Cultural Mals Papers d'Esporles

T

Capaltard

Estudi Zero Teatre SCL

T

El follet groguet

Lluis Valenciano Gener

T

Vinyòvol

Oleh Zahiney Fedchuk

T

Contes del desert

Asunción Planas Guasp

T

Transbord

La Fornal D'espectacles De Ferro SLU

T

Aquí i ara

Associació Cultural Cultur-Up

E

ENVAS.O.S

AC: Art de Carrer / C: Cinema / D: Dansa / E: Exposicions / M: Música / T: Teatre

FC: Foment de la Lectura / CC: Cicles conferències