Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA

Núm. 13160
Inscripcions formalitzades en el Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant la Resolució del director general de Relacions Institucionals i Acció Exterior de 9 de novembre de 2018 es va qualificar, reconèixer i inscriure la Fundación Dentistas sobre Ruedas, amb domicili al carrer del Carme, 17, baixos, CP 07003, Palma.

D’acord amb l’article 6 dels Estatuts, les finalitats de la Fundació són:

  • Organitzar i coordinar distints projectes per tal de millorar la salut general, i especialment la bucodental a les Illes Balears i a indrets del món amb mancança de serveis sanitaris assequibles econòmicament per a persones sense recursos suficients per poder rebre’ls.
  • Organitzar i coordinar distintes activitats positives dirigides a la comunitat de les Illes Balears on Dentistas sobre Ruedas treballa per tal de millorar la qualitat de vida dels beneficiaris.
  • Fomentar l’educació sanitària, i en especial la bucodental per preveure futures patologies en aquests indrets. Es posa especial esment a la població infantil i juvenil en risc de vulnerabilitat.
  • Fomentar la formació de personal sanitari.

Atès tot això, la Fundación Dentistas sobre Ruedas queda inscrita en el Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears amb el número 100000000382, adscrita al Protectorat de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears.

 

Palma, 4 de desembre de 2018

El director general

Josep Enric Claverol i Florit