Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA

Núm. 13157
Inscripcions formalitzades en el Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant la Resolució del director general de Relacions Institucionals i Acció Exterior de 20 de novembre de 2018 es va qualificar, reconèixer i inscriure la Fundación Save the Med, amb domicili al camí de Muntanya, 7, 2n F, CP 07141, Marratxí.

D’acord amb l’article 6 dels Estatuts, les finalitats de la Fundació són:

  • Desenvolupar, avaluar i aplicar per diferents mitjans, programes de conservació i recuperació mediambiental en els quals s’acurcin les distàncies entre el món científic i la comunitat, permetent una major divulgació i enteniment d’aspectes locals i regionals i la seva importància en la costa mediterrània.

  • Complementar els estudis científics que es duguin a terme en qualsevol moment i sota els auspicis de l’associació i fer arribar la informació i resultats a les autoritats i òrgans competents.

  • Despertar i augmentar la sensibilitat de la població sobre la importància de la protecció dels ecosistemes marins de les Illes Balears i la costa mediterrània.

  • Promoure la implicació dels sectors interessats en la presa de decisions relatives a la gestió del medi marí.

Atès tot això, la Fundación Save the Med queda inscrita en el Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears amb el número

100000000383, adscrita al Protectorat de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears.

 

Palma, 4 de desembre de 2018

El director general

Josep Enric Claverol i Florit