Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 9035
Resolució del director de l’Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears de 25 de juliol de 2016 per la qual es rectifiquen els errors materials observats en la resolució d’11 de juliol de 2016 per la qual es convoca un curs de formació específica per obtenir l’habilitació per exercir les funcions d’assessorament i avaluació de les unitats de competència de distintes qualificacions professionals en el procediment de reconeixement de les competències professionals adquirides per experiència laboral o vies no formals de formació, regulat pel Reial decret 1224/2009, de 17 de juliol

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 92, de 21 de juliol de 2016, es va publicar la Resolució del director de l’Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears per la qual es convoca un curs de formació específica per obtenir l’habilitació per exercir les funcions d’assessorament i avaluació de les unitats de competència de distintes qualificacions professionals en el procediment de reconeixement de les competències professionals adquirides per experiència laboral o vies no formals de formació, regulat pel Reial decret 1224/2009, de 17 de juliol.

2. S’han observat errors materials en la resolució esmentada que és necessari rectificar.

3. L’article 4 de la resolució esmentada especifica que el nombre de places convocades en el curs de formació específica és de 150, de les quals cap forma part de la família professional d’Administració i gestió. Aquest fet fa que cap qualificació professional de la família professional d’Administració i gestió hagi de constar als annexos de la Resolució.

Fonaments de dret

1. L’article 105.2 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d’ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. D’altra banda, l’article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, també estableix que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l’òrgan que hagi dictat l’acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar els errors materials observats en la Resolució del director de l’Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears d’11 de juliol de 2016 per la qual es convoca un curs de formació específica per obtenir l’habilitació per exercir les funcions d’assessorament i avaluació de les unitats de competència de distintes qualificacions professionals en el procediment de reconeixement de les competències professionals adquirides per experiència laboral o vies no formals de formació, regulat pel Reial decret 1224/2009,de 17 de juliol, en els termes següents:

a. Eliminar el punt I. Família professional d’Administració i gestió de l’annex 2.

b. Substituir els annexos 4 A (Docents) i 4 B (Formadors i experts) pels que figuren a continuació.

2. Ordenar la publicació d’aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 25 de juliol de 2016

El director
Joan Antoni Sancho Castañer

Documents adjunts