Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 9033
Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 29 de juliol de 2016 per la qual se cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu, procediment ordinari 265/2016

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

La Diòcesi i Bisbat de Mallorca ha interposat un recurs contenciós administratiu, actuacions núm. 265/2016 que se segueixen pel procediment ordinari davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears contra l’Ordre del Conseller d’Educació i Universitat de 23 de maig de 2016 per la qual es modifica l’Ordre de la Consellera d’Educació, Cultura i Universitat de 21 de juliol de 2014, per la qual es desplega el currículum de l’educació primària a les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. L’article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Per això, dict la següent

Resolució

1. Citar les persones interessades en el recurs contenciós administratiu, actuacions núm. 265/2016, que se segueixen a la sala contenciosa administrativa núm.1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears amb la finalitat que serveixi com a citació a termini a les persones interessades per tal que es puguin personar com a demandades davant aquest Tribunal en el termini de nou dies des de la data de publicació d’aquesta Resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si se personen fora del termini establert, se’ls considerarà com a part sense que per això s’hagi de retrotreure ni interrompre el procediment i que, si no se personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

 

Palma, 29 de juliol de 2016

El director general de Planificació, Ordenació i Centres

Antoni Morante Milla