Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 8991
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 02 d’agost, per la qual s'adjudica pel procediment de promoció interna temporal les funcions corresponents a una plaça vacant de la categoria de Fisioterapeuta, de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Son Llàtzer

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets i fonaments de dret

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de 15 de juny de 2016 (BOIB núm.78/2016, de 21 de juny) es va aprovar la convocatòria per cobrir pel procediment de promoció interna temporal, les funcions corresponents a una plaça vacant de la categoria de Fisioterapeuta.

2. Una vegada conclòs el procés de selecció, el 01 d’ agost, es va publicar en la intranet i en el tauler d'anuncis de l'Hospital Són Llàtzer, la resolució de la Comissió de Selecció en la qual es proposa a D.ªISABEL Mª GIL PAGAN, per ocupar el lloc de treball en qüestió.

Per tot això, i d'acord amb la base setena de la Resolució de 15 de juny i en virtut de les competències delegades en matèria de personal, dicto la següent

RESOLUCIÓ

1. Adjudicar la plaça de Fisioterapeuta, convocada per mitjà de la resolució del director general del Servei de Salut, a D.ª ISABEL Mª GIL PAGAN.

2. Que aquest nomenament sigui amb efectivitat d'1 de setembre  de 2016.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra la present resolució, que esgota la via administrativa, podrà interposar-se recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes des de l'endemà a la data de publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

També es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos compatadors des de l'endemà a la data de publicació d'aquesta resolució, d'acord amb l'art. 8.2 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en relació amb l'article 46 de la mateixa Llei, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri oportú interposar.

 

Palma, a 02 d’agost de 2016

El Director General del Ib-Salut
(Resolució de la Consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 21.09.2015; BOIB núm.148, de 8 d'octubre)
Julio Miguel Fuster Culebras

 
P.D. de signatura El Director Gerent de l'Hospital Són Llátzer
(Resolució de 12 de febrer del Director General del Ib-Salut)
Francisco Marí Marí