Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 8960
Secretaria General del Ple. Acord del Ple de 28 de juliol de 2016 mitjançant el qual es nomena a la Defensora de la Ciutadania

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Palma en sessió ordinària de 28 de juliol de 2016, va acordar:

"1. Nomenar a la Sra. Anna Moilanen Jaakola, Defensora de la Ciutadania, com a titular de la institució que en l’àmbit de l’Ajuntament sigui el canal de diàleg, estudi i seguiment dels problemes que tingui la ciutadania davant l’Administració municipal.

2. La Defensora de la Ciutadania, comptarà amb tots els mitjans materials i humans necessaris per al desenvolupament de les seves funcions, d’acord amb els reglaments orgànics esmentats a l’exposició de motius d’aquesta proposta. L’assignació retributiva serà de 2.785’71€ per 14 pagues, amb un total de 39.000€. (...)"

El batle ha acredidat amb la seva firma el nomenament de la Defensora de la Ciutadania i ha ordenat que es publiqui al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

La Defensora de la Ciutadania ha pres possessió del seu càrrec davant el Ple extraordinari, constituït amb aquesta finalitat, el mateix dia 28 de juliol de 2016 .

 

Palma, 29 de juliol de 2016

 

El cap del Departament de la Secretaria General del Ple

Antoni Pol Coll