Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 8860
Informació pública de la declaració d'interès general del projecte i memòria ambiental per a la instal·lació de xarxa soterrada de baixa tensió per a edificació agrícola situada al pol. 25, parc. 217, del camí de Baix de Sant Joan, Pla des Vergers, s/n, (FR 132/2), del terme municipal de Maó (46 NUI 16702)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Conformement al que disposa l’article 36.3 de la Llei 6/1997, de 8 de juliol, del sòl rústic de les Illes Balears, en mèrit a les transferències conferides al Consell Insular de Menorca per la Llei 9/1990, d’atribució de competències als consells insulars en matèria d’urbanisme i habitabilitat, per la present resta sotmès a informació pública per període de vint dies el següent expedient:

Declaració en sòl rústic: 46 NUI 16702

Terme municipal: Maó

Promotor: ANTONIA E. FORNER CARDONA

Assumpte: declaració d'interès general del projecte i memòria ambiental per a la instal·lació de xarxa soterrada de baixa tensió per a edificació agrícola situada al pol. 25, parc. 217, del camí de Baix de Sant Joan, Pla des Vergers, s/n, (FR 132/2).

Les persones interessades podran examinar l’esmentat expedient durant el termini de vint dies, comptadors des del següent al de la publicació d’aquest anunci en el BOIB, a les dependències administratives del Consell Insular de Menorca, Plaça de la Biosfera núm. 5 de Maó (Menorca), i durant el mateix termini podran efectuar les al·legacions que considerin pertinents.

Maó, 22 de juliol de 2016

La consellera executiva del Departament d'Ordenació Territorial i Turística

Susana Mora Humbert