Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TREBALL, COMERÇ I INDÚSTRIA

Núm. 8526
Informació pública de l'estudi d'impacte ambiental i del projecte d'explotació i restauració de l'explotació minera Salinas de s’Avall (1003), que forma part de les parcel·les núm. 67 i 72 del polígon 1 del terme municipal de ses Salines

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb la Llei 10/2014, d’1 d’octubre, d’ordenació minera de les Illes Balears, i amb la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d’avaluació ambiental, se sotmet a informació pública la sol·licitud de Salinas de s'Avall SL, CIF B57915217, d’autorització administrativa del projecte subjecte a avaluació d’impacte ambiental ordinària. Pot resultar d’aplicació el que preveu el capítol III del títol II en matèria de consultes transfrontereres.

Les característiques principals s’assenyalen a continuació:

Expedient: 2015/24902 y 2015/24903.

Tipus d’activitat: explotació minera dels recursos de la secció B, denominada ses Salines, número de registre miner 1003.

Situació: forma part de les parcel·les núm. 67 i 72 del polígon 1 del terme municipal de ses Salines.

Illa: Mallorca.

Dades tècniques: l'activitat consisteix a produir sal marina per evaporació de l'aigua de mar i precipitació de la sal, part de la qual se sotmet a un tractament de mòlta i envasament. Per a la restauració es preveu mantenir algun tipus de circuit d'aigua salada procedent del mar. Es desmantellaran les instal·lacions de l'establiment de benefici.

La documentació que correspon al projecte i a l’estudi d’impacte ambiental es pot examinar a la Direcció General de Política Industrial (c/ del Bastió d’en Sanoguera, 2, 07002 Palma).

També es poden formular, per duplicat, les al·legacions que es considerin pertinents, en el termini de trenta dies comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 7 de juliol de 2016

El director general de Política Industrial

Bartomeu Morro Oliver