Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 8701
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 22 de juliol de 2016 per la qual se cita a termini les persones interessades en el Recurs contenciós administratiu que se segueix pel procediment abreujat núm. 191/2016 del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

Les senyores Rosa Cirer Adrover, María José Bauzà Alonso i Manuela Meseguer Barrios, i els senyors Miguel Tomás Gelabert, Andreu Obrador Gornals, Miguel Ángel Martín Soledad, Antonio Pellicer Orzaez, Luis Rafael Santiso Martínez, Javier Ureña Morales i Ginés Martínez Pina varen interposar un recurs contenciós administratiu (actuacions núm. 191/2016) contra la reducció de retribucions en la nòmina de gener de 2016, contra la que és, segons la demanda, la Resolució de la conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques (de 14 de març de 2016) —dictada per delegació per cada un dels responsables de l’elaboració de les nòmines— per la qual es desestima el recurs de reposició de cada un d’ells, i contra les nòmines dels mesos de febrer, març, abril i maig de 2016.

Fonaments de dret

1. Article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa

2. Article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Citar les persones interessades en el Recurs contenciós administratiu que se segueix pel procediment abreujat núm. 191/2016 davant del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma perquè puguin personar-se davant d’aquest tribunal en el termini de nou (9) dies comptadors des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si s’hi personen fora del termini establit se les considerarà com a part —sense que per això s’hagi de retrotreure ni interrompre el procediment— i que, si no s’hi personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap més notificació.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 22 de juliol de 2016

El director general
Julio Miguel Fuster Culebras