Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

Núm. 8692
Resolució del conseller de Territori, Energia i Mobilitat per la qual s'amplia el termini d'informació pública d'instal·lacions elèctriques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.El 30 de juny de 2016 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) número 83, l’anunci del tràmit d’informació pública de les instal·lacions elèctriques següents:

Exp. TR 7/15: línia aèria-subterrània a 132 kV Sant Antoni–Torrent 1-2

Exp. TR 8/15: nova subestació Sant Antoni a 132 kV i ampliació subestació Sant Antoni a 66 kV

2.Aquest anunci establia un termini d’informació pública de trenta dies comptadors a partir de l’endemà de la seva publicació en el BOIB, per la qual cosa aquest termini deuria finalitzar el 4 d’agost de 2016.

3.El 13 de juliol de 2016, el conseller executiu del Departament de Medi Ambient i Medi Rural i Marí del Consell d’Eivissa, va presentar en la Direcció General d’Energia i Canvi Climàtic un escrit en el que sol·licita una ampliació del termini d’informació pública concedit, atès que aquest període d’informació pública coincideix amb la màxima activitat del sector turístic a l’illa d’Eivissa, tenint en compte que aquest sector ocupa majoritàriament la població de l’illa. 

4.Segons l’article 49.1 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú,  l’Administració, llevat de precepte en contrari, podrà concedir d’ofici una ampliació dels terminis establerts, si les circumstàncies ho aconsellen i amb això no es perjudiquin drets de tercers.

Fonaments de dret

1.La Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

2.El Decret 24/2015, de 7 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel que  s’estableixen les competències i la estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. La Resolució del conseller de Territori, Energia i Mobilitat de 18 d’abril de 2016 de delegació de competències i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1.Ampliar fins el 15 de setembre de 2016 el termini d’informació pública de les instal·lacions elèctriques que es detallen a continuació:

Exp. TR 7/15: línia aèria-subterrània a 132 kV Sant Antoni-Torrent 1-2

Exp. TR 8/15: nova subestació Sant Antoni a 132 kV i ampliació de la subestació  Sant Antoni a 66 kV

2.Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Aquesta Resolució no es susceptible de recursos, atès l’article 49.3 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

 Palma, 20 de juliol de 2016

El director general d'Energia i Canvi Climàtic

Joan Groizard Payeras

Per delegació de competències del conseller de Territori, Energia i Mobilitat

(BOIB 50/2016)