Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 8678
Bases que han de regir el procés selectiu per a la provisió temporal d’una plaça de professor/a de francès, en règim laboral, de l’escola de turisme del Consell Insular d’Eivissa, mitjançant el procediment de concurs

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que en data 19 de juliol de 2016, el vicepresident del Patronat per a la gestió i el funcionament de l’Escola de Turisme del Consell Insular d’Eivissa va dictar la següent resolució:

“Vistes les bases especifiques que han de regir el procés selectiu per a la provisió temporal d’una plaça de professor/a, en règim laboral i amb caràcter de jornada a temps parcial i duració determinada de l’Escola de Turisme del Consell Insular d’Eivissa, mitjançant el sistema de concurs, del tenor literal següent:

 

BASES QUE HAN DE REGIR EL PROCÉS SELECTIU PER A LA PROVISIÓ TEMPORAL D’UNA PLAÇA DE PROFESSOR/A, EN RÈGIM LABORAL, DE L’ESCOLA DE TURISME DEL CONSELL INSULAR D’EIVISSA, MITJANÇANT EL PROCEDIMENT DE CONCURS

Primera. Objecte i règim jurídic

1.- L’objecte d’aquesta convocatòria és el proveïment d’una plaça de professor/a de la plantilla del personal del Patronat per a la gestió i funcionament de l’Escola de Turisme del Consell Insular d’Eivissa (CIE), en règim laboral i amb caràcter de jornada a temps parcial i duració determinada, i per impartir matèries incloses en el pla d’estudis de Grau en Turisme, i així mateix realitzar tasques d’investigació i recerca pròpies de cada especialitat.

2. El procés selectiu per cobrir temporalment les places vacants es regirà per les presents bases específiques, en el marc de les Bases generals per a la selecció de professors/ores per a l’Escola de Turisme del CIE, aprovades per la Junta General del Patronat en sessió de data 19 de desembre de 2000, amb les adaptacions derivades de  Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP).

3.- El sistema per accedir a les places objecte d’aquesta convocatòria és el de concurs. En la base tercera s’assenyalen les característiques pròpies del perfil de la plaça, així com els requisits mínims d’accés.

Segona.  Requisits de les persones aspirants

2.1.- Per ser admeses a la realització d’aquest procés selectiu, les persones interessades han de complir, en la data d’acabament del termini de presentació de sol·licituds i durant el procés selectiu, els requisits següents:

a) Tenir la nacionalitat espanyola o alguna d’altra en els casos que d’acord amb l’article 57 de l’EBEP permeti l’accés a l’ocupació pública. En aquest darrer cas, per als aspirants que no posseeixin la nacionalitat espanyola i del seu origen no se’n desprèn el coneixement de la llengua castellana, han d’acreditar-ne el coneixement mitjançant l’aportació del diploma espanyol com a llengua estrangera, regulat en el RD 1137/2002, de 31 d’octubre; o del certificat d’aptitud d’espanyol per a estrangers, expedits per les escoles oficials d’idiomes o mitjançant l’acreditació que estan en possessió d’una titulació acadèmica espanyola expedida per l’òrgan oficial competent en el territori espanyol, o bé mitjançant la superació d’una prova específica que acrediti que posseeixen el nivell adequat de comprensió i d’expressió oral i escrita en aquesta llengua.

b) Tenir 16 anys d’edat complerts i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.

c) No haver estat separades, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes; ni trobar-se inhabilitades de forma absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, en el cas en què haguessin estat separades, inhabilitades o acomiadades disciplinàriament. En el cas de nacionals d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitades o en situació equivalent ni haver estat sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat i en els mateixos termes, l’accés a una ocupació pública.

d) Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions de la plaça a proveir.

e).- Estar en possessió del títol de llicenciat/ graduat en Filologia Francesa.  En el cas de titulacions obtingudes a l’estranger, s’haurà de tenir la credencial que acrediti la seva homologació.

f).- Acreditar el requisit de coneixements de llengua catalana, nivell B2, de conformitat amb la Llei 4/2016, de 6 d’abril, de mesures de capacitació lingüística  per a la recuperació de l’ús del català en l’àmbit de la funció pública.

Aquests coneixements han de ser acreditats mitjançant l’aportació del títol o certificat oficial corresponent, expedit per la Direcció General de Cultura i Joventut del Govern de les Illes Balears o equivalències previstes.

La no acreditació d’aquest requisit obligarà les persones aspirants a la superació d’una prova específica que acrediti el nivell B2 de coneixements de llengua catalana.

Aquests requisits s’hauran de posseir el dia de finalització del termini per a la presentació de sol·licituds i gaudir-ne durant tot el procés selectiu.

2.2- Si el tribunal, en qualsevol moment del procés selectiu, té coneixement que alguna de les persones aspirants no compleix algun dels requisits exigits procedirà a la seva exclusió del procés, prèvia audiència a l’interessat/ada.

Tercera. Perfil de les places a proveir i requisits d’accés

Codi de la plaça: 1

Denominació: Francès I, II, i III

Requisits d’accés:

- Titulació: Llicenciat/graduat en Filologia francesa.

Quarta. Presentació de sol·licituds

1.- Les persones aspirants que desitgin prendre part en el procés selectiu hauran de presentar la sol·licitud en el Registre General del Consell Insular d’Eivissa, avda. Espanya 49.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de set dies naturals, comptats a partir del següent al de la publicació de l’anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Les persones aspirants hauran de manifestar a les sol·licituds que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a la base 2 i 3 d’aquestes bases específiques.

Igualment, la instància haurà d’incorporar una còpia de l’annex II que acompanya aquesta convocatòria en la qual el candidat emplenarà la columna anomenada “valoració del candidat” on resumirà la valoració que fa dels seus mèrits derivats dels apartats a), b), c) i e) de la base setena de la present convocatòria.

Així mateix, la instància s’haurà d’acompanyar amb els documents originals o fotocòpies compulsades que justifiquen els mèrits que s’aportin a la fase de concurs. Aquests documents es classificaran tot seguint l’ordre dels mèrits  al·legats i no justificats d’aquesta manera. Els articles, llibres i publicacions aportats seran retornats als concursants una vegada finalitzat el procés selectiu.

Les sol·licituds que es presentin a través de les oficines de correus hauran d’anar en sobre obert per ser datades i segellades pel funcionari encarregat abans de ser certificades.

La persona interessada haurà de conservar una còpia segellada i registrada de la seua sol·licitud per si li fos requerida en qualsevol moment de la realització de les proves selectives.

La no presentació de la sol·licitud en temps i forma supondrà l’exclusió dels aspirants.

Els errors de fet que poguessin advertir-se com a tals en la sol·licitud es poden subsanar en qualsevol moment, d’ofici o a instància de part.

Les persones aspirants queden vinculades per les dades que hagin fet constar en les seues sol·licituds, i poden únicament demanar la seua modificació mitjançant escrit motivat, dins del termini establert per a la presentació de sol·licituds.

En cas de falsedat o manipulació en algun document, decaurà el dret a la participació en el procés selectiu.

Els mèrits es valoraran amb referència a la data de tancament del termini de presentació de les sol·licituds.

La convocatòria o les bases, una vegada publicades, només es poden modificar amb subjecció estricta a les normes de la Llei de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú

Cinquena. Admissió d’aspirants

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, l’autoritat convocant o aquella en qui delegui dictarà resolució, en el termini màxim de deu dies, en la qual es declararà aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses.

La relació de persones admeses i excloses s’exposarà en el tauler d’edictes del Consell Insular d’Eivissa, en la qual constaran el nom i els llinatges de les persones candidates, número de document nacional d’identitat i la causa de la seua exclusió, si n’és el cas.

Els errors de fet podran corregir-se en qualsevol moment, d’ofici o a petició de la persona interessada.

En tot cas, les persones aspirants excloses disposaran d'un termini de tres dies des del següent a aquell en que es publica la llista provisional en el tauler d'edictes del Consell Insular d’Eivissa, perquè puguin presentar al·legacions per corregir els defectes que motivaren la seua exclusió. Els que no presentin al·legacions dins del termini assenyalat, justificant el seu dret d'estar-hi admeses, seran definitivament excloses del procés.

Si no es presenten al·legacions, es considerarà elevada a definitiva la llista provisional de persones admeses i exclosos, i no será necessari tornar-la a publicar.

Si se presenten al·legacions, serán acceptades o recusades per resolució que declararà aprobada la llista definitiva de persones admeses i excloses. Aquesta resolució s'exposarà en el tauler d’edictes del Consell Insular d'Eivissa.

Aquesta resolució s’exposarà en el tauler d’anuncis d’edictes del Consell Insular d’Eivissa.

Sisena. Comissió  avaluadora

El Tribunal Qualificador serà nomenat per Decret de la Presidència de l’Escola de Turisme, valorarà els mèrits del present concurs. La seua composició col·legiada s’ha d’ajustar als principis d’imparcialitat i professionalitat dels seus membres, tendent a la paritat entre l’home i la dona.

Setena. Prova per acreditar el requisit de coneixement de la llengua catalana.

Amb caràcter previ a l’inici del procés selectiu, aquelles persones aspirants que no puguin acreditar documentalment els coneixements de llengua catalana corresponents al nivell requerit en aquesta convocatòria hauran de realitzar una prova del nivell B2 .

Aquesta prova tendrà caràcter obligatori. El seu resultat serà de “apte” o de “no apte”. La qualificació de “no apte” implicarà que la persona interessada no podrà continuar el procés selectiu.

En aquest cas, es podrà nomenar assessors especialistes per a la realització d’aquesta prova.

Vuitena. Sistema d’accés i desenvolupament del procés selectiu.

El procediment de selecció en la present convocatòria és el de concurs.

Consistirà en la valoració de determinades condiciones de formació, mèrits o nivells d’experiència, relacionats amb les tasques a desenvolupar, que seran prèviament acreditades documentalment per les persones aspirants de conformitat amb l’escala següent:

a1.- En centres d’ensenyament universitari.

La valoració de les assignatures impartides es farà en funció dels següents paràmetres:

- Es considerarà assignatura aquell ensenyament universitari que impliqui una càrrega lectiva igual o superior a 6 crèdits en un curs lectiu (60 hores lectives).

- Aquells ensenyaments que impliquin una càrrega lectiva d’entre 3 i 5 crèdits per curs lectiu tindran una puntuació igual a la meitat de la considerada per a una assignatura complerta.

- Aquells ensenyaments que impliquin una càrrega lectiva mínima de 1 o més crèdits sense arribar a 3 crèdits per curs lectiu tindran una puntuació igual a la quarta part de la considerada per a una assignatura complerta.

- No es tindran en consideració les hores que no impliquin docència directa amb un grup d’alumnes concret.

- Quan una assignatura hagi estat compartida entre diferents professors, llavors la puntuació serà ajustada proporcionalment a la participació del candidat sobre la càrrega horària total d’aquesta, tot considerant els dos apartats anteriors i que en cap cas es valoraran períodes de docència nets inferiors a 1 crèdit.

- Es consideraran matèries pròpies del perfil de la plaça les que figuren a l’annex I.

a1.1.- Per haver impartit matèries pròpies del perfil de la plaça a la qual s’opta: 1 punt per assignatura i curs lectiu fins a un màxim de 15 punts.

a1.2.- Per haver impartit altres matèries universitàries: 0,5 punts per assignatura i curs fins a un màxim de 5 punts.

b.- Activitat investigadora. Puntuació màxima 10 punts.

b1.- Publicacions.

- Només es consideraran aquelles edicions, comunicacions i publicacions que tinguin un contingut directament vinculat a la recerca, mai les que tinguin objectius periodístics o de simple divulgació. Les publicacions que siguin considerades material didàctic seran valorades exclusivament a l’apartat E2 d’aquesta mateixa base sisena.

b1.1.- Publicacions directament vinculades a l’activitat turística, o a les assignatures pròpies del perfil de la plaça a la qual s’opta (Màxim 10 punts).

  • Llibres:                                                                                                                         1,0 punts
  • Capítol de llibre o publicació col·lectiva:                                                                       0,3 punts
  • Article de revista:                                                                                                          0,3 punts

Activitat com a director o editor de revistes o publicacions

  • Col·lectives. Per cada número o publicació:                                                                  0,5 punts

b1.2.- Altres publicacions (Màxim 5 punts)

  • Llibres:                                                                                                                         0,5 punts
  • Capítol de llibre o publicació col·lectiva:                                                                       0,2 punts
  • Article de revista:                                                                                                          0,2 punts

Activitat com a director o editor de revistes o publicacions

  • Col·lectives. Per cada número:                                                                                      0,3 punts

b1.3.- Quan de les característiques particulars de l’edició, de les cites realitzades per altres d’autors o de les revisions aparegudes en revistes, se’n dedueixi una rellevància internacional de la publicació, llavors les puntuacions dels dos apartats b1.1 i b1.2 anteriors seran incrementades en un 200%. Per poder-se aplicar aquest increment serà necessari que les cites o revisions s’hagin fet a publicacions de països diferents al de l’edició original (Màxim 5 punts).

b2.- Presentació de comunicacions a congressos: (Màxim 5 punts)

  • Nacionals                                                                                                                      0,3 punts
  • Internacionals                                                                                                               0,4 punts

b3.- Participació en programes de recerca oficialment reconeguts per universitats, entitats públiques o instituts  de recerca. Vinculats a l’àrea de coneixement de la plaça per a la qual s’opta (Màxim 2 punts)

  • Nacionals                                                                                                                      0,2 punts
  • Internacionals                                                                                                               0,3 punts

c) Estudis de doctorat. Puntuació màxima 5 punts

Tots i cadascun dels apartats que segueixen c1, c2 i c3 son mútuament incompatibles, de forma que únicament s’avaluarà un dels tres apartats que segueixen, en funció del màxim nivell assolit pel concursant en aquest estudis.

c1.- Cursos de doctorat. S’entendrà per curs de doctorat aquells impartits per universitats d’acord amb la normativa del Reial Decret 778/1998. (Puntuació màxima 1,5 punts).

  • c1.1.- Per a cada curs de doctorat de 2 o 3 crèdits                           0,1 punts
  • c1.2.- Per a cada curs de doctorat de 4 o més crèdits                       0,2 punts

c2.- Obtenció de la suficiència investigadora segons les condicions que preveu l’article 6 de l’anterior RD.

  • Per haver-la obtingut                                                                     1,5 punts
  • Per haver-la obtingut amb la qualificació de notable                      2,0 punts
  • Per haver-la obtingut amb la qualificació d’excel·lent                    2,5 punts

c3.- Titulació de doctor

  1. Per haver-la obtingut                                                                     3,5 punts
  2. Per haver-la obtingut amb la qualificació de notable                      4,0 punts
  3. Per haver-la obtingut amb la qualificació d’excel·lent                    4,5 punts
  4. Per haver-la obtingut amb premi extraordinari                              5,0 punts. 

a) Programa de les assignatures: Puntuació màxima 5 punts.

El candidat haurà de presentar un programa per a totes i cadascuna de les assignatures corresponents a la plaça per a la qual opta.

Aquestes programacions hauran d’incloure obligatòriament els següents apartats:

d1.- Objectius generals de l’assignatura. Àmbit professional en el qual seran utilitzats els coneixements i habilitats que han d’adquirir els alumnes.

d2.- Vinculació de l’assignatura amb la resta de matèries i coneixements inclosos a la Diplomatura de Turisme  i Grau en Turisme i amb eventuals estudis posteriors que puguin desenvolupar els alumnes.

d3.- Temari detallat que inclourà totes les matèries i coneixements que conformen l’assignatura.

d4.- Instruments i materials didàctics específics utilitzables. Activitats fora de l’aula que poden considerar-se adients per a l’assignatura.

d5.- Bibliografia comentada amb indicació de la seva vinculació amb els objectius i el temari de l’assignatura.

La valoració de les programacions es farà assignant a cadascun dels cinc apartats anteriors un valor que pot oscil·lar entre 0 i 1,0 punts.      

b) Altres mèrits: Puntuació màxima 10 punts

e1.- Estades a l’estranger (Puntuació màxima 5,0 punts)

Vinculades a la docència universitària o la recerca. La puntuació en aquest apartat podrà ser simultània amb la que figura a l’apartat a) d’aquesta mateixa base setena. Igualment puntuaran en aquest apartat les estades que tinguin per objecte l’aprenentatge d’idiomes estrangers a centres de nivell universitari.

  • Superiors a 3 mesos però inferiors a un curs complet                                           0,5 punts
  • Per cada curs complet                                                                                         1,0 punts

e2.- Altres publicacions (Puntuació màxima 5,0 punts)

e2.1.- Publicacions directament vinculades a l’activitat turística, com guies de viatges o publicacions de divulgació d’obres d’art o de recursos patrimonials

  • Llibres:                                                                                                 0,5 punts
  • Altres publicacions inferiors a les 40 pàgines:                                       0,3 punts

e2.2.- Elaboració de materials didàctics

Realització de Llibres de text universitari, manuals, guies didàctiques, llibres de lectures, comentaris de textos, Llibres de problemes, capítols docents o altres materials de característiques semblants vinculats a les matèries pròpies per a la plaça a la qual s’opta.

Serà inexcusable que els corresponents materials disposin d’ISBN per a ser valorats o que hagin estat editats i registrats pel servei de publicacions d’una universitat.

  • Llibres:                                                                                                0,5 punts
  • Altres publicacions inferiors a les 40 pàgines:                                       0,3 punts

e3.- Realització de cursos de formació per a postgraduats universitaris (Puntuació màxima 2,5 punts)

Únicament seran valorats aquells cursos en què fos requisit imprescindible que l’alumnat fos llicenciat o diplomat universitari. Es considerarà que acompleix en aquesta condició els validats en aquest sentit per una Universitat o altre organisme oficial amb capacitat per a reconèixer els cursos com a mèrits en una carrera administrativa o docent.

Professor/a de cursos de postgrau o de doctorat

  • Per cada crèdit impartit                                                                          0,3 punts

e4.- Assistència a cursos de formació per a postgraduats universitaris diferents dels de doctorat. (Puntuació màxima 2,5 punts)

Únicament seran valorats aquells cursos en què fos requisit imprescindible que l’alumnat fos llicenciat. Es considerarà que acompleixen aquesta condició els validats en aquest sentit per una Universitat o altre organisme oficial amb capacitat per a reconèixer els cursos com a mèrits en una carrera administrativa o docent.

  • Assistència a cursos de postgrau. Per cada crèdit                                  0,1 punts

e5.- Coneixements de llengua catalana. (Puntuació màxima 2,5 punts)

La puntuació d’aquest mèrit es realitzarà d’acord amb el següent barem:

  • Certificat de nivell C1                                                                            1,5 punts
  • Certificat de nivell C2                                                                            2,0 punts
  • Certificat de nivell LA                                                                           0,5 punts

Aquest mèrit s’haurà d’acreditar aportant el certificat emès per la Junta Avaluadora de Català, o en el seu cas, els certificats o títols declarats equivalents per la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears. En el supòsit que la persona aspirant acrediti la possessió de mes d’un certificat, només serà objecte de valoració el que acrediti un nivell de coneixement superior.

e6.- Beques i Premis de recerca obtinguts (Puntuació màxima 2,5 punts). Únicament es tindran en consideració les beques i premis convocats per universitats i entitats públiques o sota tutela pública atorgats en concurs obert.

  • Per cada beca o premi obtingut                                                               0,5 punts

e7.- Experiència laboral a l’àmbit turístic o  a empreses privades o entitats públiques directament vinculades al perfil de la plaça a la qual s’opta (Puntuació màxima 2,5 punts)

Es valorarà especialment el fet d’haver ocupat càrrecs directius o que exigeixin una elevada especialització tècnica.

  • Per cada any d’experiència a nivells no directius                                   0,1 punts
  • Per cada any d’experiència a nivells directius                                        0,3 punts

Per a justificar aquest mèrit s’acceptaran certificacions d’empresa o de la Seguretat Social o nòmines que especifiquin la categoria laboral.

e8.- Per titulacions acadèmiques  diferents de les exigides per accedir a la plaça a la qual s’opta (Puntuació màxima 2,5 punts)

  • Per cada diplomatura o primer cicle de llicenciatura                                1,0 punts
  • Per cada títol de llicenciat/ada, arquitecte/a o enginyer/a                         2,0 punts

Novena.- Qualificació

L’ordre de classificació definitiva el determinarà la suma de les puntuacions obtingudes en el concurs. En cas d’empat, l’ordre es fixarà tenint en compte les millors puntuacions obtingudes en l’apartat de serveis docents. Si l’empat continua, es resoldrà tenint en compte la millor puntuació en l’activitat investigadora, i si així i tot continua l’empat, s’aniran considerant els apartats de mèrit per l’ordre en que figuren en aquesta convocatòria fins que una d’elles rebi puntuació abans que l’altra. En cas d’empat, a tots els apartats de la base sisena es procedirà a un sorteig.

Es consideraran seleccionades aquelles persones que hagin obtingut la puntuació més alta, tenint en compte que el nombre de persones aspirants seleccionades no podrà ser superior de vacants convocades.

El Tribunal farà publica, al Tauler d’Anuncis de l’Escola de Turisme i del Consell Insular d’EIvissa, la relació provisional de persones aspirants que hagin resultat seleccionades per accedir a la plaça corresponent amb indicació de la puntuació obtinguda i del document nacional d’identitat.

Totes les persones aspirants disposaran d’un termini de tres dies hàbils, des de la publicació, per efectuar les reclamacions oportunes o sol·licitar la revisió de la valoració dels mèrits davant el tribunal.

El tribunal tindrà un termini de set dies per resoldre les reclamacions i, tot seguit, farà pública la llista definitiva de persones seleccionades, per ordre de puntuació, la qual no podrà contenir un nombre de persones seleccionades superior al de les places objecte d’oferta.

El tribunal qualificador elevarà  a la Presidència del Patronat la relació de persones seleccionades i proposarà que es procedeixin a formalitzar els contractes corresponents.

Desena.- Formalització dels Acords

Finalitzat el termini de presentació de documents, la Presidència del Patronat formalitzarà el corresponent Acord per impartir amb caràcter temporal l’assignatura durant el curs 2016-2017.

Aquesta assignació es podrà revisar anualment, amb els requisits exigits per la legislació aplicable, fins a la seva provisió definitiva o fins a la modificació de la regulació jurídica dels estudis en el marc dels quals s’imparteix la referida assignatura o fins la reincorporació dels titulars de les places.

Les persones aspirants no tindran dret a la percepció econòmica corresponent fins la seva efectiva incorporació al lloc de treball.

 

ANNEX I
Matèries que es consideraran pròpies del perfil de la plaça per a la qual s’opta.

Francés

Otras lenguas de origen románico

 

ANNEX II

Apartat

Valoració Candidat (emplenar pel candidat)

Valoració Tribunal (emplenar pel tribunal)

a. Activitat docent. Puntuació màxima 20 punts.

A1.1 Per haver impartit matèries pròpies del perfil de la plaça per a la qual s’opta ( Màxim 15 punts)

A1.2 Per haver impartit altres matèries universitàries (Màxim 5 punts)

Total puntuació apartat a) (Màxim 20 punts)

b. Activitat investigadora. Puntuació màxima 10 punts.

B1.1 Publicacions directament vinculades a l’activitat turística, o a les assignatures pròpies del perfil de la plaça a la qual s’opta (Màxim 10 punts)

B1.2 Altres publicacions vinculades a la mateixa àrea del perfil de la plaça a la qual s’opta (Màxim 5 punts)

B1.3 Per rellevància internacional d’alguna de les publicacions anteriors (Màxim 5 punts)

B2 Presentació de comunicacions a congressos (Màxim 5 punts)

B3 Participació a programes de recerca vinculats al perfil de la plaça per la qual s’opta (Màxim 2 punts)

Total puntuació apartat b) (Màxim 10 punts)

c. Estudis de doctorat. Puntuació màxima 5 punts.

C1.1 i .2 Per cursos de doctorat (Màxim 1,5 punts)

C.2 Per haver obtingut la suficiència investigadora (Màxim 2,5 punts)

C.3 Per haver obtingut la titulació de doctor (Màxim 5,0 punts)

Total puntuació apartat c) (Màxim 5,0 punts)


d. Programa de les assignatures. Puntuació màxima 5 punts (Màxim 1 punt per a cada un dels cinc apartats considerats). Aquests apartats han de ser emplenat únicament pel tribunal i no pel concursant.

D1 Objectius generals de l’assignatura

D2 Vinculació de l’assignatura amb la resta de matèries

D3 Temari

D4 Instruments i materials didàctics específics

D5 Bibliografia comentada

Total puntuació apartat d) (Màxim 5 punts)

e. Altres mèrits. Puntuació màxima 10 punts.

E1 Estades a l’estranger (Màxim 5 punts)

E2.1 Publicacions directament vinculades a l’activitat turística (Guíes, divulgació patrimonial, etc.)

E2.2 Elaboració de materials didàctics

(Puntuació màxima conjunta E2.1+E2.2 = 5,0 Punts)

E3 Realització de cursos de formació per a postgraduats (màxim 2,5 punts)

E4 Assistència a cursos de formació per a postgraduats universitaris. (Màxim 2,5 punts).

E5 Coneixements de llengua catalana. (Màxim 2,5 punts)

E6 Beques i Premis de recerca. (Màxim 2,5 punts)

E7 Experiència laboral a l’àmbit turístic o en activitats directament vinculades al perfil de la plaça. (Màxim 2,5 punts)

E8 Per altres titulacions. (Màxim 2,5 punts)

Total puntuació apartat e) (Màxim 10 punts)

TOTAL PUNTUACIÓ OBTINGUDA: (a+b+c+d+e)

Vist l’informe jurídic emès per l’assessora jurídica de l’Escola de Turisme de data 15 de juliol de 2016.

Vist l’informe emès per la Interventora de l’Escola de Turisme de data 15 de juliol de 2016.

En ús de les facultats que tenc conferides per l’article 8, j dels Estatuts del Patronat per a la gestió i funcionament de l’Escola de Turisme del Consell Insular d’Eivissa,

RESOLC

PRIMER.- APROVAR les bases especifiques que regiran la selecció per a la provisió temporal d’una plaça de professor/a, en règim laboral i amb caràcter de jornada a temps parcial i duració determinada, de l’Escola de Turisme del Consell Insular d’Eivissa i que es continuï amb el procediment i amb els tràmits administratius que corresponguin fins a la cobertura de la dita plaça.

SEGON.- DESIGNAR com membres de la Comissió avaluadora a les següents persones:

President/a:

                               Titular: Sr. Onofre Martorell Cunill

                               Suplent: Sr. José Ramón Soler Fuensanta

 

Secretari/ària:

                               Titular: Sr. Vicente Guasch Portas

                               Suplent: Sra. Neus Escandell Tur

Vocals:

                               Titular: Sr. Michel Buades

                               Suplent: Sr. Gerard Mora Ferragut”

 

Eivissa, 20 de juliol de 2016

La secretària del Patronat,
Maria Torres Bonet